Sivuja: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu?  (Luettu 643476 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #825 : 23.11.2010 19:50:34 »

On sitä kuulemma jo yritetty, sain tässä kerran tietää, ulkomaalaiset firmat...mutta ei ainakaan vielä onnistuneet tekemään sopimuksia.  Huh
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #826 : 23.11.2010 20:31:22 »

Tosin niin kauan kuin kraanavesi on periaatteessa juomakelpoista, sellaiset firmat tuskin saavat jalansijaa.

Ja toisaalta, vaikkei olisikaan, onneksi vettä voi puhdistaa juomakelpoiseksi kotitekoisestikin, esim. suodattamalla. Näin ainakin olen ulkomailla joutunut joskus tekemään.
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #827 : 10.01.2011 22:43:15 »

Tässä ote Pirjo Laineen kääntämästä kanavoinnista:

"Arkkienkeli Mikael korosti, että jotkut ihmiset pelkäävät, kun lähestymme vuotta 2012. Hän vakuutti minulle, että 2012 on aivan kuin Y2K: "pannukakku". Se ei ole minkään loppu. Mayat olisivat jatkaneet kalenteriaan, mutta heidät keskeytettiin odottamatta ja heidän oli lähdettävä kylistä, missä he työskentelivät tämän projektin parissa. Näemme kuitenkin niiden keskittyvän enemmän henkisyyteen tänä vuonna (kuten vuonna 1999), jotka haluavat laittaa elämänsä järjestykseen "kaiken varalta". Hän samaisti sen tilanteeseen, että suuren stressin tai pelon aikana kaikilla on toivoa tai uskoa korkeampaan voimaan. Ydin oli, että hän vetosi meitä keskittymään rakkauteen ja antamaan huolemme Jumalalle, ylösnousseille mestareille (eli Jeesukselle) ja enkeleille."

Lähde: 2011 - INDIGOJEN VUOSI
 
AE Mikaelia kanavoinut Doreen Virtue

 angel angel angel


Että Näin vakavaa taas. Smiley

/Isda
tallennettu
MegaNarri13
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


And I'm not fooling no-one.


Profiili
« Vastaus #828 : 19.03.2011 22:36:17 »

Heippa vain! Minusta tuntuu oudolta, että jossain vuonna 2000 ihmiset olivat peloissaan ja kauhuissaan vuodesta 2012 ja nyt kun siihen on enää 1 vuosi, kukaan ei pelkää. Wink
tallennettu

My monsters keep me company
And I'll never be lonely
They will keep me safe
Protected from harm
Monsters keep me company
Until I will set them free!
Rigsu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #829 : 11.06.2011 21:43:07 »

Uskon, että kollektiivinen tajunta laajenee, ei ole enää Minua ja Sinua, vaan ME. Ja siihen mennessä jokaisen pitäisi puhdistua henkisesti ja fyysisesti. Käsitellä elämänsä, ja päästä siitä yli. (suosittelen Brian L. Weiss:n Mirrors of time:a, hyvin puhdistava kokemus)

Näin joskus vuonna 2001 näyn, ettei kukaan meistä ole kuin lenkki yhteisessä tajunnan virrassa -ja ei, silloin ei vielä kerrottu mayojen kalentereista, kollektiivisesta tajunnasta, värähtelytaajuuden muuntumisesta, auroista, nostradamuksesta... ja NYT sitä tulee joka tuutista. Kansat heräävät. En olekaan hullu, vaan puhun siitä mistä muutkin. -ja herätän lisää nukkuvia. jotka herättävät lisää nukkuvia...
tallennettu

aurinko kauris Kauris
askendentti jousimies Nouseva Jousimies
kuu skorpioni Kuuskorppari
merkurius kauris Merkurius Kauriissa
venus jousimies Venus Jousimiehessä
mars vesimies Mars Vesimiehessä
Ja muutenkin vähän hankala tapaus Cheesy
Metalli-Apina
Punainen Sähköinen Maa
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #830 : 24.06.2011 12:36:06 »

Tuli vastaan tällainen kanavoitu teksti jossa kerrotaan mm. Maya-kalenterin alkuperästä:

"Ennen kuin kommentoimme lisää tietoisuuden nopeutumista, haluamme lisätä erään mielenkiintoisen kohdan keskusteluun. Sitä uskomatonta kalenteria johon te ihmiset parhaillaan viittaatte Maya-kalenterina, ei kehittänyt eikä alun perin kirjoittanut Maya-yhteiskunta sillä tavalla, miten te tällä hetkellä ajattelette. Sen sijaan se on ajalta yli 18000 vuotta ennen Mayoja. Sen kehittivät alun perin Poseiden valaistuneet atlantislaiset, Sirius-plejadilaisen allianssin avustuksella ja se tallennettiin kristalliteknologiaan, jota kutsutaan kristallikalloiksi.

Myös luovemmat antropologinne ajattelevat, että varhaisin Maya-yhteiskunta alkoi noin 2000 e.Kr. Vakuutamme teille, että tuo kalenteri oli käytössä paljon laajemmassa muodossa kauan ennen Maya-yhteiskunnan syntymistä. Se mihin viittaatte Maya-kalenterina, on vain pieni jäänne siitä, mitä oli olemassa ennen Mayoja.

--

Tämän kertomani merkitys on, ettei Olmecien, Azteckien, Mayojen ja Meso-Amerikan pääväestöllä ollut samaa taitoa, mitä heidän kulttuurinsa tietyt piirteet esittävät. Pointtimme on, että Alta-Ra kehitti tuon kalenterin ja osa Mayoja säilytti tuon tiedon ja loi tiedostoja ja tekstejä säilyttämään sen. Mutta aivan kuin Atlantiksella, vaikka tiedemies-pappeja kunnioitettiin, he eivät olleet hallitseva elin eivätkä tehneet päätöksiä siitä, miten yhteiskunta kokonaisuutena kehittyi."

http://www.luxonia.com/viestit/45-james-tyberonn/1893-1762011-2010-maya-kalenteri-ja-aika

Hömppäähän nuo kanavoinnit yleensä on mutta minusta tuo kuulostaa jotenkin järkeenkäyvältä, että sen kalenterin idea on vanhempi ja laajempi.
tallennettu
Madyana
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Kaaos on vain salattua harmoniaa.


Profiili
« Vastaus #831 : 04.07.2011 20:21:09 »

Juu,on aikaa, on harhaa, ja voi kun sitä täällä teidän kanssa jakamaan mullaki olis Smiley..mut sanotaan,.. ruusutarhaa.. pysytäähän kalenterissa ja rakkaudella, ku kysees on kuitenkin kolmeen kahdesta,olkoon sit vaik ulottuvuuksia ni heivataan ja veivataan se vimppa neljännes kimpassa, et abaut vuosi.minuutilleen ku rapu syö leijonan. angel 
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #832 : 27.11.2011 19:21:58 »

Mayat mainitsevat että kyse on "jonkin" tai "sen" saapumisesta. Valkotakkiset?

Nibiru on Maahan nähden omituisessa kulmassa jo 17.11.2012. En edelleenkään tiedä mikä se on, mutta ei se voi olla mitään oudompaa kuin se mikä tupsahti viime kesänä mun pihalle, se kaveri oli ihan toiselta planeetalta. idiot2
tallennettu
Mike
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36



Profiili
« Vastaus #833 : 28.11.2011 00:34:56 »

Hetken lueskelin ja mietin tätä vuosi 2012 teemaa. Joka puolella on yhteistä että tän vuosi 2012 koskee vain maapalloa ja ihmisiä. Jotenkin tuntuu todella egoistiselta ajatella näin. Miksei tämä asia koskisi myös universumia, tunnettua ja tuntematonta? Miksei tämä koskisi eläimiä, maaperää, ilmakehää tai mitä vaan? Miksi kaikki muu pysyisi ennallaan mutta ihmiseen olisi vaikutus? Eli kyseinen energia olisi täsmäisku ihmisyyteen? Itse en oikein tiedä mitä ajatella koko aiheesta. Ehkäpä joskus muinoin osattiin laskea tai ennustaa ihmisen kehityksen syklitsyyttä ja nämä hetket olisi siis niitä kun enää mitään muuta vaihtoehtoa ei ole kuin skarpata. Lopettaa maapallon tuhoaminen. Jotenkin tuntuu että kyseessä ei ole mitään suurta vaan päinvastoin, suuruuden lopettaminen ja palaaminen inhimillisyyteen..
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #834 : 03.12.2011 21:54:15 »

Ehkäpä joskus muinoin osattiin laskea tai ennustaa ihmisen kehityksen syklitsyyttä ja nämä hetket olisi siis niitä kun enää mitään muuta vaihtoehtoa ei ole kuin skarpata. Lopettaa maapallon tuhoaminen. Jotenkin tuntuu että kyseessä ei ole mitään suurta vaan päinvastoin, suuruuden lopettaminen ja palaaminen inhimillisyyteen..

Ihmiskunnankin historiassa kehitys vaikuttaa edellyttävän säännöllisin väliajoin esiintyviä yhteiskunnallisia mullistuksia joiden seurauksena taannutaan pitkiksikin ajoiksi. Tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä, ettei ihminen anna itsensä vapautua niistä samoista lainalaisuuksista joiden mukaan oliot ovat eläneet miljoonia vuosia, vaikka kykenisi. Tarkoitan tällä, että olio pyrkii selviytymään ja maksimoimaan oman lukumääränsä vieraan genomin kustannuksella silläkin uhalla, että seurauksena ravinto loppuu ja elinympäristö muuttuu elinkelvottomaksi. Ihminen sentään kykenee tiedostamaan että a aiheuttaa b:n, toisin kuin useimmat muut pallon eliöt, muttei silti muuta toimiaan. Syynä lyhyen tähtäimen etu - kuten eläimillä.

Epäilen vahvasti, että ihminen olisi oikeasti planeetan älykkäin laji. Se vain vaikuttaa siltä, koska ei auta vaikka omaa maailman tehokkaimmat aivot jos fyysinen puoli tai olosuhteet rajoittavat niiden hyödyntämistä sillä tavoin kuin mihin ihminen kykenee, siis esineiden valmistukseen ja muuhun vastaavaan. Evoluution historiassa se seikka, että lajia on laajasta haarasta jäljellä vain yksi ainoa, kuten ihmisen tapauksessa, ei ennakoi kovin pitkää eikä varsinkaan ruusuista tulevaisuutta - ainakaan jos ei muuteta avaruuteen, Stephen Hawkingiä mukaillen. Ja miksi näin - koska avaruudessa ei astuta valmiiseen noutopöytään ja joka iikka joutuu selvitäkseen käyttämään sitä ihmisyyttään, jota ne kovasti täällä Maan päällä välttelevät.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2011 22:08:13 kirjoittanut Kato Vega » tallennettu
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #835 : 09.12.2011 22:35:06 »



                                                              coolsmiley


                          Entäpä jos ei tapahdukaan mitään näillä näkymillä!

                              Elikkä, siis kaikki tapahtuukin ns. sisäisesti? !



                                                smitten

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #836 : 15.12.2011 00:43:12 »

Kohtahan se 2012 vaihtuu mittariin   Kiss
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #837 : 15.12.2011 02:16:34 »



                                                              coolsmiley


                          Entäpä jos ei tapahdukaan mitään näillä näkymillä!

                              Elikkä, siis kaikki tapahtuukin ns. sisäisesti? !



                                                smitten



Justiinsa niin!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sielu`
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 61


Profiili
« Vastaus #838 : 15.12.2011 08:24:51 »

Ihmiset tuntuvat herkistyvän yhä enemmän ja enemmän, uusi sukupolvi näkijöitä ja parantajia ja niitä jotka ovat saaneet kokemuksia erilaisista ilmiöistä ja alkaa etsimään niihin vastauksia. Aika paljon on nuoria joukossa mukana.

Havainnut saman. Ihanaahan se on jos näin oikeasti olisi!  smitten

Juu, olen nuori ja olen ihan tietoisestikin aloittanut jonkinlaisen uudistumisprosessin  smitten
Kerran ehkä osasin selvänäköisesti nähdä yhden jutun, ehkä  Shocked muuten henkisiäkykyjä ei ole mutta keskittymällä saatan aistia ihmisten tunteita sun muuta Smiley mutta kiinnostus henkisiin asioihin on kova ja pidän niitä tärkeimpinä juttuina elämässä
tallennettu

Aurinkomerkki härkä, nouseva rapu. Smiley
jukkap
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili WWW
« Vastaus #839 : 15.12.2011 22:04:45 »

En tiedä mitä 2012 tapahtuu, mutta tämä lainaus Oshon -kirjasta kuulostaa lohduttavalta maailmanloppua pelkääville:

"Kun tuhannet ja taas tuhannet ihmiset kautta maailman riemuitsevat, laulavat , tanssivat, ovat täynnä onnea, maapallo ei voi tuhoutua."

"Vain se, joka osaa riemuita, voi löytää perimmäisen totuuden. Vain se, joka riemuitsee olemassaolostaan, voi vapautua elämän ja kuoleman kehästä."  smitten

Krishnamurti taisi aikoinaan sanoa, kuinka yhden ihmisen täydellinen vapautuminen muuttaa koko maailman tajuntaa.
Tuo väite ei enään kuulosta pelkältä väitteeltä, jos kysytään onko maailma kuinka erillinen omasta tajunnastani.
tallennettu

"He sanoivat että minä olin hullu, ja minä sanoin että he olivat hulluja, ja piru vieköön, he äänestivät minut nurin!"

-R.D.Laing
Sivuja: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: