Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluto Suomen kasissa?  (Luettu 17036 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #15 : 24.11.2009 13:09:11 »

Työttömänä mietiskelin  saturnus transiitti kuvioita huoneessa 6  vaaka .
 mars transiitti pyörii pitkin talvea  leijona huoneessa 4.


Saturnus 6. huoneessa ei nyt ainakaan yleisen työllisyystilanteen pikaiseen paranemiseen viittaa. Pikemminkin on aika lailla linjassa virallisten ennusteiden kanssa, jotka ennustavat työttömyyden Suomessa kasvavan vielä ainakin kevääseen 2011 saakka.

Mars 4. huoneessa taas voi viitata moneen asiaan. Oma tulkintani on, että yhteiskunnallinen vastarinta ( mars) purkautuu jotain muuta kautta kuin parlamentaarisena oppositiona (4. huone).

Lainaus
Mutta mitä huone 12 mahtaa tarkoittaa mundaanissa?

12.huone liitetään mundaaniastrologiassa vankiloihin, sairaaloihin, vanhainkoteihin, hyväntekeväisyysjärjestöihin, salaseuroihin, luostareihin ja institutionaaliseen uskontoon.

Lainaus
Tännehän tulee ensikesäksi  T-RISTI:
Alkaako "vähäosaisten" / lepovuorolaisten ajat muuttumaan??
 jupiter  aspect_con   uranus  transiitti oinas huone 12.
 saturnus  vaaka ->   neitsyt huone 6.
 pluto  kauris huone 8.
Huone 2  rapu  :ssa voisi myös reagoida tähän jotenkin...


Tuo ei ole mikään helppo kuvio kellekkään, joten mitään nopeaa "ihmeparannusta" ei kannata odottaa. Tämä kuullostaa nyt sitten ihan Sepolta, mutta hänhän on jo pitkään vuosi- ja kuukausiennustuksissaan todennut, elämme muutoksien aikaa, paluuta entiseen ei ole, ja parhaiten tilanteesta selviävät ne, jotka ovat tämän ymmärtäneet ja varautuneet asiaan omassa elämässään.

Mutta konkreettisena tulkinta mieleen tuli seuraava: Ensi kesänä alkaa olla kaksi vuotta siitä, kun Jenkkien osakemarkkinoilla pamahti. Tämähän näkyi Suomessa heti niin, ettei vientiteollisuus ei enää saanut uusia tilauksia. Tämä taas alkoi näkyä vientiteollisuuden työpaikoilla lomautuksina ja irtisanomisina jo ennen joulua 2008. Ansiosidonnaista työttömyyskorvausta saa monella alalla käsittääkseni 560 päivää. Ihmisten reaktioita muutostilanteessa itsekin viime aikoina läheltä seuranneena olen huomannut,  että ansiosidonnainen ja usein anteliaat eropaketit riittävät yllättävän monelle. Vaikka omalla alalla ei  faktisesti ole  enää  koskaan odotettavissa töitä, kaikki konkreettiset pitkän tähtäimen ehdotukset esim. uudelleen kouluttautumisesta on torpattu. Siksi luulen, että kesällä monella todella ikävä herätys karuun todellisuuteen. 

Kun  rapu liitetään aika voimakkaasti merkkinä kotiin, niin tuo kuvio voisi liittyä Suomessa jopa siihen kauan odotettuun "kiinteistökuplan" puhkeamiseen.

Lainaus
Voisiko tehdä jotain talvipäivän seisaus ennustusta kuin viime talvena?? Hyvin La papessa osasit silloin arvata vuosi sitten talvipäiväseisauksesta ajatella että Lamaa tulossa...
Vai onko tuo AP-kartta parempi. Ainakin vuoden päästä oltiin aika yksipainotteisessa AP-kartassa - kaikki  jousimies :ssä....

No ei tuon ennustaminen vaatinut viime talvena enää kummoisiakaan ennustajan kykyjä.  ;)AP-kartta kuvaa koko vuoden yleistä kehitystä, seisauskartat sopivat hyvin  "kvarttaalitalouteen" ja muutenkin vuoden tapahtumien tarkempaan ajoitukseen.

Varmasti tulkitsen Suomen AP-karttaa vuodelle 2009-10 tarkemmin esim. ensi viikolla. Sen verran nyt kuitenkin  jo sanottakoon, että noiden pidempiaikaisten, haastellisten aspektien ohella sinne tulee esim.  aurinko aspect_tri mars, jonka katsoisin mahdollistavan hyvien ja oikea-aikaisten päätösten teon.
tallennettu
helinä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 142


Aur Rapu, Kuu Vesmies, Ac Pluto (huone12)


Profiili
« Vastaus #16 : 24.11.2009 13:39:56 »


Kun  rapu liitetään aika voimakkaasti merkkinä kotiin, niin tuo kuvio voisi liittyä Suomessa jopa siihen kauan odotettuun "kiinteistökuplan" puhkeamiseen.


Kiitos paljon kommenteista. Ja jään odottelemaan AP karttaa - pitäähän sitä Suomen syntymäpäivää vähän malttaa odottaa... Odotan erityisen kiinnostuneena tuota positiivista  aspect_tri  mars kuviota.
Onneksi tajusin jo 2005 että on pakko "ylikouluttautua" vaikka sitäkin silloin arvosteltiin kovasti.

Itse olen Rapuna ihmeissäni kuunnellut näitä asunto -asioita.
Omissa talousasioissa olen kovastikin miettinyt pitäisikö kämppää myydä, mutta intuitio sanoo etten tule sitä tekemään. En kuitenkaan usko että hinnanlasku on syynä - vaan usko että asunnon arvo pysyy paremmin kuin Eurot pankissa...
Mielummin neuvottelen laina asioissa - joka voi olla tietty oma hankaluus.
Mutta ravuthan pitää kodistaan kiinni viimeiseen asti  Grin


"Asuntokuplaksi" voisi laskea myös vanhemmat rakennukset jotka alkavat tarvita putkiremontteja...
Radonin ongelmien ratkominen tai uusien energiaratkaisujen ottaminen asunnon lämmittämiseen.
Näin positiivisesti ajateltuna.
tallennettu
helinä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 142


Aur Rapu, Kuu Vesmies, Ac Pluto (huone12)


Profiili
« Vastaus #17 : 12.03.2010 14:48:34 »

Puhkeaakohan jokin kupla kun Uranus siirtyy kalojen merkkiin myös Suomen kartalla?
Neptunus ei ihan merkityksetön tässäkään mielessä.


Jatkoin teidän avustuksella opiskelua ja tässä ajatuksia...

Merkurius & nouseva kuunsolmu huoneessa 8 kauriissa:

Puhetta, koulutusta ja kirjallisuutta (tulevaisuuden kirjat?) sekä lähi-liikennettä korostava ja siitä myös osittain elantonsa saava. Kommunikaatiolla/liikenteellä suuri merkitys onnistumisessa, tosin tässä piilee myös vaara. Puhelimet toimivat joskus huonosti. Keskustelun taitoja joudutaan opettelemaan ja opettamaan. Ajatusten myyminen muille ei ole helppoa, mutta kaiken kaikkiaan paljon tapahtuu kaikessa merkurius asioissa. Välittäjä.

Elämän kiertokulkuun kuuluu että välillä ollaan myös hiljaa. Osataan vaieta, kuunnellaan ja kyseenalaistaan. Erityisesti ulkomaille tehtävässä työssä on pidettävä ajatustyö ”itsellään”.

Pluto & Laskeva kuunsolmu ja huone 2 rapussa:

Pluto ja myös Suomen laskeva kuunsolmu kuun muuttuvaisessa merkissä…
Paljon muutoksia mitä tulee yhteiskunnan rikkauksiin ja rahan tekemiseen. Muodonmuutosta ja uudistumista korostaa karmallinen suhde maan syntymän aikaiseen kuunsolmuun.

On päästävä eroon rikollisuus, raiskaus, väkivalta -teemoista tai tehtävä erittäin hyvin työtä turvapaikkojen (rauhallinen koti?), etsivän/tutkijan työn eteen ennen kuin voi odottaa edistystä nousevan kuunsolmun alueille…

Rahaa pyritään kovasti tekemään myös piilossa poissa julkisuudesta ja poliittisissa kädenväännöissä. Osa Suomesta pyrkii raiskaamaan ja käyttämään väkivaltaa saadakseen maalle lisää omaisuutta ja tuloja…

Lannasta ja viemäreistä tulee rahantekovälineitä…. Hmmm… viittaako tämä uusiin energialähteisiin.

Aurinko jousimiehessa huoneessa 6:

Ministerit, valtaapitävät, Kansallis sankarit / Terveyden huolto, armeija, ammattiliitot -suhde on oltava ”lain nimessä” tasapainossa kansainvälisenkin ympäristön kanssa! EU pitää myös meidän valtaapitäviä kurissa.

Armeija enemmän diplomatian työkalu. Kirkko, henkisyys ja uskonnollisuus osa vallan kulisseja.

Terveys ja työ teemaa paljon ammateissa kuten; lento-, meri-, ja muu matkustajaliikenne, kirkot ja oikeuslaitokset sekä korkeakoululaitokset. Näistä piireistä helposti nousee myös kansan vallanpitäjiä ja kansallissankareita…

Jupiter kaksosissa Huone 12: oppositiossa Suomen Aurinkoa?

Kuviota tukee myös nousevan kuun solmun ja merkuriuksen yhtymä huoneessa 8 + laskevan kuun solmun yhtymä Plutoon huoneessa 2.
Tiedettä tehdään sairaaloissa, Kirkko on valtion omaisuutta, Oikeuslaitoksessa on enemmän puhetta ja dokumentteja kuin tekoja ja toimintaa…

Pankkiirit "ja rahalaitos yleensä" ovat joko ”henkisesti syntymäheikkoja” ja pakotettuja suureen valvontaan ja tukemiseen. Tai tarpeen jopa alistaa osaksi koko maan päätöksenteko valtaa. Tätä tukee pluton painavat kuviot huoneessa 2. Ellei päätäntä valta ole jo pullahtanut ulkomaille...

Yhteiskunnallisen sosiaalisen työn tarpeesta on jatkuvasti puhuttava, Parhaimmillaan hyvinvointi valtio.
Vanhusten hoitoa hoidetaan lennättämällä halpatyövoimaa suomeen…

Mars kuu ja lilith Huoneessa 5 neitsyessä:

Paljon energiaa kuluu ”naisten hedelmöittämiseen” ja tasa-arvoasioista riitelemiseen. Synnytysvaikeuksia, syntyvyysongelmia? Vastakkaisia voimia. Naisten tekemä työ tärkeätä. Yhteiskuntaa kannatteleva voima.  Naiset myös energisiä sanansaattajia diplomaattisissa terveyden, tasa-arvon ja työn asioissa. "Naisten läsnäolo" saa miehiä provosoitumaan...

Tulivoimaa ja tuhopolttoja, joissa koetellaan kansallis-tunnetta ja kansakunnan selkärankaa.
Korkeakulttuurin tärkeänä osana pikkutarkkuus sekä rehdillä työllä tehtyä laatua.
Urheiluhulluja kaiken muun lisäksi…

KHEIRON (haavoittunut parantaja) huone 12 kaloissa:

Kirkoilla ja vankeinhoitolaitoksilla on tärkeä osa yhteiskunnan sielun hoitoa. Valefirmat sekä karismaattiset ”taikauskoa” (occult) edistävät tahot vievät helposti tavallisten maalaisten ja hyväuskoisien rahat, myös maanomistajien....

Hyväntekeväisyyttä ja piilotyötä tekevät erityisesti maan-omistajat, joskin valtaapitävät voivat viedä rahat ulkomaille.

Luonnon uskonnot ovat kuitenkin myös tämän kansan suuria suojelijoita, luonnon kunnioittaminen tervehdyttää maata ja sielua yhtä aikaa. Kaikista virheistä lopulta maksetaan äiti maalle…
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8235


Profiili
« Vastaus #18 : 15.03.2010 13:57:27 »


Suomi kuilun partaalla:

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/03/31560

Vuorineuvos Jorma Elorannan mielestä Suomi seisoo nyt kuilun reunalla.

- Toimenpide-ehdotuksia riittää. Tunnelma on kuitenkin kuin Titanicilla. Musiikki soi ja jäävuoria näkyy, tuskailee vuorineuvos Jorma Eloranta.

Elorannan mielestä vientiteollisuuden kilpailukyky ja toimintaedellytykset Suomessa ovat uhattuina.

- Ellei mitään tehdä, vaihtoehtona on elintason voimakas lasku ja pohjoismaisen hyvinvointivaltion taloudellisen perustan mureneminen.

 Embarrassed
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8235


Profiili
« Vastaus #19 : 15.06.2010 10:27:41 »


Suomi luisuu takapajulaksi?

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34418

Ulkomaiset yritykset ovat supistaneet toimintojaan Suomessa merkittävästi viime vuosien aikana. Monissa näistä tytäryhtiöistä mietitään, pitäisikö maasta häipyä tyystin.
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8235


Profiili
« Vastaus #20 : 15.11.2014 11:36:20 »


Noinkohan Talvivaarakin on Pluton tekosia, sen lisäksi, että Suomesta lienee
tulossa uusi Albania, kunhan esim. työttömyys ryöstäytyy täysin käsistä, ja suuret
ikäluokat siirtyvät eläkkeelle (kukahan nekin maksaa?)...
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8235


Profiili
« Vastaus #21 : 17.11.2014 23:39:45 »


Ja lisää Pluto-lunta tupaan:

Tanskalainen analyytikko kiinnittää huomiota siihen, että Suomi on pelastunut aiemmista lamoista devalvaation avulla.
Danske Bankin analyytikko Lars Christensen kirjoittaa, että Suomessa on nyt kaikkien aikojen lama.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Uusi Suomi.

Christensen vertailee kirjoituksessaan reaaliarvoista bruttokansantuotetta eri kriiseissä. Nykyisessä lamassa talouden kurimus on jatkunut pidempään kuin 1930- ja 1990-luvuilla.

- Reaaliarvoisen bruttokansantuotteen pudotusta tarkasteltaessa nykyinen kriisi on suurempi lama kuin Suuri lama 1930-luvulla. Se ei ole vain suurempi – itse asiassa se on Suurin lama, ja tuotanto on laskenut nyt enemmän kuin 1990-luvun todella pitkässä ja syvässä kriisissä, Christensen kirjoittaa The Market Monetarist -verkkosivulla.

Christensen muistuttaa, että Suomi selviytyi aiemmista lamoista devalvaation avulla. Nyt tilanne on toisenlainen, sillä Suomi on osa euroaluetta.

Suomen reaaliarvoinen bruttokansantuote lähti uuteen laskuun 2011, kun Euroopan keskuspankki EKP nosti ohjauskorkoaan kahdesti. Sittemmin EKP on pudottanut ohjauskorkoaan nykyiselle lähes nollatasolle.


 Embarrassed   Cry   buck2
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: