Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Aika on illuusio, elämä on peli?  (Luettu 2626 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 22.09.2009 20:24:12 »

HENGITÄ JA TULE LÄSNÄOLEVAKSI HETKEKSI
 
Kanavoinut/kirjoittanut Espen (www.be8.com)
20.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas ystäväni,
 
Joskus kamppailet edessä näkemäsi todellisuuden kanssa. Näyttää olevan muuri sisällä kantamasi tietämyksen ja ulkoisessa ilmentyvän todellisuuden välillä. Maan päällä toimitte ajassa, siksi havaintonne kokemisesta on havainto ajasta. Anna itsellesi lahja astua ajan ulkopuolelle ja näet, ettei maailmankaikkeus todellakaan tarvitse lainkaan aikaa toimiakseen. Tarvitaan luottamusta, silloin kun ilmentyminen on kohta tapahtumassa, koska mielen selkeys tulee siitä, että olet ottanut askeleen mielen tuolle puoleen, jumalaiseen mieleen.
 
Logiikka ja pohdinta estävät sinua usein kokemasta ajattomuutta. Ajattomuus ei ole parempi kuin aikaan perustuvat todellisuudet, mutta se on todella erilaista. Mielesi, ajatteleva mielesi, on opetettu toimimaan ajassa. Siksi sillä ei ole kykyä kokea mitään todellisuutta sen ulkopuolella. Silloin kun ihminen astuu ajan tuolle puolen, ihmismieli astuu takaisin sallivaan tilaan ja luominen ilmentyy hitaasti edessänne moniulotteisesti. Tämä on koettava ymmärtääkseen.
 
Ajattelun sekavuus mitä monet tuntevat näinä päivinä, johtuu ihmisten taajuusmallimuutoksista. Aivot rasittuvat taajuuden lisääntymisestä, joten ne tavallaan hajoavat, jotta ne voivat rakentua korkeampaan toimintatapaan. Tämä voi parhaimmillaankin olla hämmentävää, mutta kuten aina, kaikki on jumalaisessa järjestyksessä niin kauan, kun kuuntelette sisäistä tietämystänne.
 
Jotkut yksilöt ovat tässä pelissä edellä, ja kun he katsovat ulkoiseen löytääkseen vastauksia, useimmiten he kohtaavat vastustusta ympärillään olevissa ihmisissä. Tämä johtuu siitä, ettei toisilla on viitekehystä ymmärtää sitä, mitä teillä tapahtuu. Tuo energiavaihtelu mitä tunnette hyvin usein, ja kaikki nuo kummalliset aistimukset, ovat jotain, mitä vain niitä kokevat voivat ymmärtää. Etsikää niitä, jotka käyvät läpi samaa kuin te, jos tunnette tarvetta jakaa ja ilmaista kokemuksianne jollekin. Tuhansia ihmisiä herää joka päivä. Kertokaa se maailmalle, mitä tiedätte, sillä näin autatte muita, jotka tulevat takananne polulla. Näin me teemme - kohotamme toisiamme ylöspäin ulottuvuustikkailla. On aina niitä, jotka ovat takananne, ja on aina niitä, jotka ovat edellänne. Niin on täydellistä ja juuri niin pitäisi olla.
 
Kun olette jumissa, rentoutukaa läsnä olevaan hetkeen. Hengittäkää, tarkkailkaa ja hyväksykää se, mitä edessänne on. Tämä on tapa päästää irti vastustuksesta sisällänne. Tietoinen hengittäminen vie keskittymisen pois papattavasta mielestä ja antaa keholle valoa ja ilmaa, jotta tasapainottuminen korkeampaan taajuuteen tulee lempeämmäksi. Vain sallikaa sen olla, mitä on. Teidän ei tarvitse muuttaa muuta, kuin havaintotapaanne kaikesta. Kaikkein toimimattomimmissakin olosuhteissa voitte löytää rauhanne. Itse asiassa, mitä tasapainottomampi ympäristönne on, sitä suurempi rauhantahto voi olla. Rentoutukaa tietäen, että rauha ja tyyneys tulevat, silloin kun haluatte sitä. Se voi viedä aikaa, mutta mitä enemmän sallitte itsenne astua ajan tuolle puolen ja tulla läsnä olevaksi hetkeksi, sitä nopeammin aika näyttää kulkevan.
 
Piristy ja hymyile, kun vihan ja turhautumisen tunteet nousevat sisälläsi. Se et ole sinä, jonka tunnet. Se on vain energiaa, mitä olet kerännyt ja mistä olet pitänyt kiinni. Eikö ole aika antaa noiden vanhojen, tiheiden tunteiden lentää toiseen todellisuuteen? Salli niiden lähteä kehostasi ja salli niiden tehdä se, mitä niiden tarvitsee tehdä. Ne saattavat taistella jäädäkseen, mutta hengityksesi ja tietoinen ponnistelusi pysyä läsnä tekevät prosessista paljon yksinkertaisemman.
 
Rentoudu, vedä syvään henkeä, hymyile ja päästä irti. Tunne nykyhetki.
 
Namaste
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: