Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Maapallo ja vapaa tahto  (Luettu 3753 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 20.09.2009 20:18:40 »

tämä tuntuu jotenkin oikealta, oman kokemukseni valossa. kun tarpeeksi kauan ihmetteli että mitä ihmettä.. niin tässähän se selitys onkin. mutta onko tämä niin paha paikka, että ihan surkeinta tasoa kaikkeudessa??  Grin sen muistan että valitsin tänne tulon..

Apua toiselta puolelta
 
Kaikki maailmankaikkeuden silmät on kohdistettuna maapalloon, sillä tämä oli ainoa peli, minkä ei koskaan odotettu selviytyvän. Tämä oli ainoa peli, jolla ei ollut mitään etukäteisjärjestelyä, ei mitään sisäänrakennettua opastusjärjestelmää. Se oli täysin vapaan valinnan peli ja tässä olette johtamassa maailmankaikkeutta ja kohta kehittymässä pisteeseen, mihin ette ole koskaan aiemmin kehittyneet. Kerromme teille, että se on uskomattoman kaunista. Olette tulleet vierailemaan luonamme. Olette tulleet katsomaan itseänne meidän silmiemme läpi, jotta voimme heijastaa kauneuttanne ja auttaa teitä muistamaan Kodin, muistamaan tuon osanne. Ette ole tietoisia niistä valtavista tilaisuuksista tällä puolella verhoa, joissa katsellaan ja kunnioitetaan teitä. Sillä kaikki ne olennot jotka astuivat sivuun, jotta te voisitte tulla pelaamaan tätä peliä, ovat rinnallanne ja työskentelevät takananne.

 
Planeetallanne on urheilulajeja, joiden pelaamisesta pidätte. Pelaatte jalkapalloa joukkueilla ympäri maailmaa. Kauden lopussa joukkueenne pelaavat play offit ja kaikki kilpailevat ensimmäisestä sijasta. Joukkueesta joka voittaa, tulee nyt toisen joukkueen mestari. He haluavat joukkueen, joka oli riittävän hyvä lyödäkseen heidät, menevän loppuun saakka - aivan samalla tavalla kuin kaikki nuo olennot toisella puolella yrittävät auttaa teitä tekemään sen, mitä tulitte tekemään. Ne ovat osa teitä ja teillä on tuo apu saatavillanne.
 
Manipulointi
 
Ihmisiä on manipuloitu uudestaan ja uudestaan ja taas uudestaan tällä planeetalla. Sitä on tapahtunut melkein jokaisessa valtionhallinnossa, uskonnossa ja yrityksessä. Teitä voidaan helpoiten manipuloida oman pelkonne avulla. Alkakaa etsiä tapoja murtautua pienimmänkin pelkonne läpi eikä teitä enää voi manipuloida maaplaneetalla. Tätä alkaa tapahtua laajasti, mutta se vaatii teidän jokaisen yhteistyötä. Yksi sielu ei voi lopettaa manipulointia. Se ei kuitenkaan ole ongelma, koska olette kaikki osa toisianne ja alatte kaataa noita rajoja kunnioittaen toisianne.
 
Voitteko kuvitella planeettaa, jonka olennot ovat kehittyneet pelkäämistarpeen yli? Se on todellista voimaantumista, sillä silloin kun voimaannutatte jotakuta itsenne ulkopuolella, voimaannutatte myös itseänne. Voimaannutatte ja luotte tilan sen tapahtumiseen. Sitten kun ylitätte tämän pelkotilan ja alatte etsiä tilaisuuksia valonne levittämiseen, teistä tulee magneetti. Ikään kuin taianomaisesti toiset tulevat luoksenne pelkoineen ja teillä on vaikutusta tällä planeetalla. Tätä olette tulleet tekemään ja olemme täällä auttamassa teitä muistamaan sen.
 
Meille on suuri kunnia, että olette täällä, sillä olemme puhuneet hyvin pitkään ja nyt te kuuntelette. Meille on suuri kunnia olla täällä ja nähdä maaplaneetan pelilaudan kauneimmat enkelit. Nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät. Älkää kantako huolta määränpäästä, koska sellaista ei ole. Kyse on vain matkasta, joten nauttikaa siitä, missä olettekin tällä matkalla juuri nyt. Ottakaa se vastaan, rakastakaa sitä, naurakaa sen kanssa, itkekää sen kanssa, tuntekaa se ja kulkekaa sen mukana, koska sitten kun pääsette Kotiin, kerrotte kaikkia kauniita tarinoita matkastanne maaplaneetalla. Istumme kaikki nuotion ympärillä kanssanne ja nauramme… ja teemme "s-moreja" (amerikkalainen "nuotioherkku").
 
Rakkaat ystävät, koko maailma muuttuu. Olette tienneet tämän ja kirjoittaneet siitä aionien ajan. Olette tienneet, että tulisi suuri muutos. Kaikki tekivät oletuksia siitä, miltä se tarkkaan ottaen näyttäisi, ja yrittivät keksiä, miten sitä voisi nopeuttaa. Se on täällä, sitä tapahtuu tänään ja se jatkuu. Kaikki unelmat ja toiveet joita olette toivoneet vuonna 2012, ovat täällä tänään. Emme malta odottaa, mitä luotte vuonna 2012, koska olette niin innostuneita siitä, mutta ensin teidän on keksittävä, minä päivänä aiotte pelata tuon pelin.
 
Yhdistykää kaikin tavoin, millä voitte, rakkaat ystävät, ja koskettakaa toisianne usein, sillä se on jotain sellaista, mitä tehdään vain maaplaneetalla. Se on tapa auttaa teitä muistamaan, kuka olette, ja toisia muistamaan, keitä he ovat. Se on tapa antaa lahjojanne ilmaiseksi ja valtavan rakkausmäärän kera. Tietäkää, että olemme kanssanne matkan jokaisella askeleella, koska emme ole koskaan lähteneet luotanne. Tietäkää, että rakastamme teitä, kun levitämme siipemme vain heijastamaan suurenmoisuuttanne ja auttaaksemme teitä muistamaan, keitä olette. Olette mahtavimpia enkeleitä, mitä on koskaan elänyt.
 
Lähdemme luotanne kolmen pikkumuistutuksen kera. Kohdelkaa toisianne hyvin kunnioittaen. Hoivatkaa toinen toistanne ja pelatkaa hyvin yhteen.

 
Espavo.
 
MAAPALLOPÄIVÄKIRJA
 
Kirjoittanut Celia Fenn ( www.starchildascension.org)
Syyskuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
16. päivä: Selkeyttä ja myötätuntoa - 999:n jälkeen
 
Voimakkaan syyskuun 9. päivän siirtymän vanavedessä näytämme taas kerran kulkevan myllertävän ja epävakaan energian läpi. Ikään kuin tarvitaan asettumisprosessi, kun uudet voimakkaat valo-aallot sopeutetaan "todellisuusspektriimme". Tämä prosessin vanavedessä meistä saattaa tuntua siltä, ettemme ikään kuin oikein tiedä, missä olemme tai mitä ympärillämme tapahtuu.
 
Olemme todella uudessa tilassa ja paikassa ja monilla meistä on vierauden ja kummallisuuden tunnetta. Ette ehkä ikään kuin tunne tätä paikkaa, mikä kerran oli hyvin tuttu. Tai tunnette ehkä, että te ette tiedä, miten jatketaan, kun kaikki näyttää niin erilaiselta ja vieraalta.
 
No, hereillä oleminen on sitä, että tiedostamme elämää sen kaikissa monissa puolissa ja piirteissä. Ja kuin elämä virtaa, kuten on tarkoitus, niin loppumiset ja alkamiset ovat osa tätä suurta virtausta. Sanomme hyvästi, kun avaamme oven uusiin seikkailuihin ja tilaisuuksiin. Ja se että annamme itsellemme luvan tuntea nämä energiat syvällä tasolla, on osa prosessia. Joskus voimme tuntea syvää ja voimakasta iloa ja autuutta, toisinaan taas epätoivoa ja ahdistusta. Mutta tunnemme ja olemme läsnä omassa elämässämme. Ja tällaisina aikoina on hyvä luottaa, että kaikki tulee olemaan hyvin, koska korkeammat energiat johtavat ja opastavat meitä. On hyvä luottaa, että on energiaa ja innoitusta opastamassa meidät epämiellyttävistä paikoista uusiin, iloisiin ja rauhallisiin paikkoihin. Sillä olemme nyt kaikki opettelemassa, miten ollaan oman todellisuutemme luojia.
 
Yksi sen timanttivalon haastavimmista puolista, jonka kanssa nyt elämme, on, että meiltä vaaditaan ehdottoman selkeää aikomusta elämässämme ja vuorovaikutuksessamme toisten kanssa. Huomaan, että kaikki mikä ei ole selkeää ja harmoniassa korkeamman hyvän kanssa, tuodaan välittömästi huomioni piiriin ja minun on käsiteltävä nämä asiat - pidän siitä tai en. Nyt on hyvin tärkeää, että puhumme ja elämme omaa totuuttamme ja että olemme täysin selkeitä siitä, mitä haluamme ja minne menemme elämässä. Jos emme toimi näin, meidät vedetään mukaan niiden luomuksiin, joilla on selkeämmät aikomukset, ja saatamme löytää itsemme paikoista, joissa emme halua olla.
 
Toisaalta timanttivalo vaikuttaa suhteisiin. Vain ne jotka ovat selkeitä ja harmoniassa korkeimman hyvän kanssa, jäävät henkiin. Ne jotka perustuvat tarvitsevuuteen ja manipulointiin, osoittautuvat hyvin nopeasti siksi, mitä ne ovat. Ja näin selkeä henkilökohtainen aikomus on myös välttämätöntä suhteissa ja siinä tavassa, miten ilmaisemme itseämme toisille. Koska hyvin monet suhteet perustuvat tunnetarpeeseen ja manipulointiin, monet ihmiset huomaavat, ettei heidän suhteensa enää toimi tai niissä on vaikeuksia tällä hetkellä.
 
Kyllä, ei ole helppoa ja meidän tarvitsee ammentaa kaikki vahvuutemme, resurssimme ja taitomme, kun alamme luoda tätä uutta taivastodellisuutta maan päälle. Meidän on opittava, keitä olemme, ja oltava hyvin selkeitä siinä, miten ilmaisemme sitä. Meidän on hyväksyttävä, että olemme osa sitä muutosvirtaa, mitä elämä on, että kasvamme ja muutumme aina ja ettei mikään pysy samana elämässä.
 
Kuten arkkienkeli Mikael mainitsi aiemmin, olemme transformaatiovaiheessa, missä emme mieti uudelleen ainoastaan talousjärjestelmäämme, vaan myös terveydenhuoltojärjestelmäämme. Eilen illalla katselin Jane Burgermeisterin haastattelua Camelot-projektista (mikä on katsottavissa YouTubessa ja katsomisen arvoinen). Burgermeister ottaa asiakseen lääketeollisuuden myrkylliset rokotteet ja varoittaa ihmisiä niiden massarokotusten vaaroista, joita suunnitellaan pohjoiselle pallonpuoliskolle syksy- ja talvikuukausiksi. Minusta hänen pelkonsa ovat oikeutettuja ja meidän on aika herätä ja lakata kuluttamasta kaikkea, mitä lääketeollisuus meille syöttää terveydestämme. Siinä on vain järkeä, ettei hyvää terveyttä saada neulanpistosta.
 
Kehomme on suunniteltu käsittelemään mikro-organismeja ja meillä on hyvä puolustusjärjestelmä. Mutta jos tuo järjestelmä tehdään toimimattomaksi ruiskuttamalla myrkyllisiä jäämiä suoraan verenkiertoon, niin olemme tietysti vaikeuksissa. Ei ole mitään vakuuttavia lääketieteellisiä todisteita siitä, että massarokotus tekee mitään sikainfluenssalle, ja on hyvin vakuuttavia todisteita siitä, että se voi osoittautua hyvin haitalliseksi. Itse asiassa monet terveydenhuollon ihmiset tulevat esiin sanomaan juuri tätä ja kannustavat ihmisiä olemaan sokeasti hyväksymättä minkäänlaista pakottamista massarokotuksiin. Näyttää epätodennäköiseltä, että päädytään tähän, mutta se tosiasia että ihmiset ovat hereillä ja tietoisia, tuo painetta muutoksiin ja sen hyväksymiseen, että terveydenhuolto on yksilöllinen asia - kehomme on meidän ja meillä on oikeus sanoa "ei" vieraiden aineiden pakottamiselle suoniimme.
 
Riippumatta siitä mitä ajattelemme hänestä, ei ole epäilystäkään siitä, että Jane Burgermeister on rohkea yksilö. Minusta rohkeus ja myötätunto ovat kaksi ominaisuutta, jotka ovat hyvin tärkeitä nyt. Rohkeus antaa meille voimaa puolustaa sitä, mihin uskomme, ja myötätunto tekee meidät tietoiseksi siitä, että olemme kaikki yhtä ja vastuussa kokonaisuuden hyvinvoinnista, emme vain omastamme. Samat ominaisuudet havaitsin tänään, kun vierailin yhdessä Starchild-lastensäätiön tukemassa projektissa täällä Kapkaupungissa. Tämä on vammaisten lasten talo, jota pyörittää ihastuttava enkeli nimeltään Thea. Etelä-Afrikassa valtion tuki näille lapsille on minimaalista tai olematonta ja Thea pyörittää yksityisrahoitteista kotia. Se on "koti", talo, missä 15 lasta elää perheenä. Heitä hoitaa ympärivuorokautisesti kymmenen hoitajan joukko, joka työskentelee 12-tunnin vuoroissa. Tässä on kuva minusta Thean ja joidenkin lasten kanssa.
 
Koska lapset ovat lapsia ja he kaikki pitävät yllätyksistä, lahjoitimme heille erikoislounaan: hot dogeja ja ranskalaisia. Ei kaikkein terveellisintä - tiedän - mutta lapset rakastivat sitä! Olemme myös tekemässä heille vihannestarhaa, jotta heillä on käytettävissään terveellistä ruokaa. Tässä muutamia hoitajia auttamassa lasten syöttämisessä.
 
Työskenteleminen Starchild-lastensäätiön kanssa on aina tilaisuus nähdä toisten todelliset tarpeet ja olla kiitollinen niistä lahjoista, joita minulla on omassa elämässäni. Hyvä terveys on upea lahja, minkä monet meistä ottavat itsestäänselvyytenä ja kuitenkaan tässä ajassa ja paikassa hyvin monilla ihmisillä ei ole sitä. Niiden jotka eivät pysty huolehtimaan itsestään, on luotettava meidän rakkauteemme ja myötätuntoomme, jotka voimme hoitaa heitä.
 
Tällaisina aikoina olen tietoinen Kwan Yinin ja Maria Magdaleenan rakastavasta ja myötätuntoisesta energiasta, kun jumalainen feminiinisyys kietoo meidät kaikki rakastavaan syleilyynsä. Suurten jumalattarien huolenpito, rakkaus ja armo säteilee niiden ihmisten läpi, jotka tarjoutuvat palvelemaan toisia!
 
Ja nyt vähän onnellista energiaa, kun siirrymme uudelle maapallolle. Menen Brasiliaan tekemään töitä marraskuussa ja odotan innolla pääsemistä taas sinne! Yksi lukijoistamme, Kathryn USA:sta, lähetti minulle tämän videon ja rakastin sitä! Siinä on kaikkea sitä energiaa, mistä nautin Brasiliassa. Video tehtiin Rio de Janeirossa ja voin jopa nähdä pienen pätkän "Kristus Vapahtaja" -patsaasta… ja nauttia Riosta ja rakkauden, musiikin ja laulun energiasta. Ja hei, Rio, olen tulossa pian. Kappale on nimeltään "Say hey, I love you" (=sano hei, rakastan sinua). Voit katsoa sen täältä www.youtube.com/watch?v=eoaTl7IcFs8.
 
Kuvia voit katsoa täältä www.starchildascension.org/earthlogseptember2009.html.
 
« Viimeksi muokattu: 20.09.2009 20:35:35 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 25.09.2009 18:01:40 »

hmmm.. maan päällä tuntuu kyllä elävän moniakin ihmisiä, jotka keskittyy töihin, perheeseen, huvitteluun.. en oikeen usko tällaisiin jakoihin.. koska hyvin harva tuttava tiedostaa tällaista..

ASTUMINEN UUTEEN TODELLISUUTEEN
 
Ahrazua (Osiris) kanavoinut Sarah Biermann (spiritlibrary.com)
Syyskuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
090909 oli todellista loppumista ja loppuunsaattamista. Tässä kohtaa vanha ja uusi todellisuus jakautuvat. Maapallo itse asiassa eroaa kahdeksi eri ulottuvuustodellisuudeksi. Minulta on kysytty, heräisittekö yhtenä aamuna ja huomaisitte yhtäkkiä, että ne ihmiset jotka eivät valinneet ylösnousemusta, eivät ole enää planeetalla. Tämä on kiva fantasia, mutta niin ei tapahdu. Sen sijaan on aikajakso, jolloin kumpikin todellisuus on planeetalla. Ne jotka ovat valinneet jäävänsä pelkopohjaiseen, kaksinaiseen todellisuuteen, kokevat edelleen draamaa/traumaa ja kärsimystä. Vähitellen ajan kuluessa he lähtevät maan päältä, joten tulee tapahtumia, jotka vaativat monia ihmishenkiä. Maapallo on päättänyt ylösnousta eivätkä he yksinkertaisesti voi olla siellä. Vanhan energian ihmiskeho ei pysty olemaan uuden todellisuuden taajuuksissa. Heille valmistellaan uusi planeetta, missä he voivat jatkaa evoluutiota valitsemallaan tavalla. Tätä valintaa ei mitenkään tuomita.
 
Monille teistä tämä on vaikeaa, sillä jotkut ihmiset joita olette kovasti rakastaneet, eivät liity seuraanne uuteen todellisuuteen… vielä. Lopulta, kun he ovat päässeet loppuun polariteetin ja kaikkien sen kiehtovien tilaisuuksien osalta, hekin päättävät ylösnousta. Se on vääjäämätöntä. Lopulta olette kaikki taas yhdessä. On hyvä asia, että olette äärettömiä olentoja!
 
Päivänseisaus 22.9. merkitsee uuden todellisuuden alkamista. Tämä voi olla tunteikasta aikaa. Sanotte hyvästi jollekin, mikä on ollut teidän pitkän aikaa. Ja astutte lopulta siihen, mitä olette halunneet ja mistä olette uneksineet hyvin pitkään. Voi olla surun kyyneleitä hyvästien jättämisestä ja voi olla helpotuksen ja ilon kyyneleitä siitä, että olette selviytyneet takaisin kotiin.
 
Jos kuvittelette ylösnousemustikkaita, niin yläaskelmilla olevat pysähtyvät, tikapuut katkeavat yhtäkkiä ja ala-askelmista päästetään irti. Yläosa on vastaavasti ponnahtanut ylöspäin. Kuten joka kerta nostaessanne merkittävästi taajuuttanne, kaikesta mikä ei energiajärjestelmässänne sovi yhteen uuden taajuuden kanssa, on päästettävä irti. Salaisuutena tässä on antaa sen mennä. Jos vanhoja, negatiivisia tunteita tai ajatuksia tulee pintaan, älkää tuomitko itseänne tai miettikö, miksi ajattelette tai tunnette taas sellaista. Yksinkertaisesti tuntekaa kaikki ja tietäkää, että se on matkalla ulos.
 
Uudessa todellisuudessa luomuksenne alkavat ilmentyä nopeammin ja helpommin. On tullut aika toteuttaa unelmanne. Mitä olette niin kovin halunneet tehdä tai luoda, kun aika oli oikea? Ottakaa ensimmäinen askel siihen suuntaan. Keskittykää siihen, mitä olette luomassa ja tuomassa uuteen todellisuuteen.
 
Aikana jolloin maan päällä on kaksi todellisuutta, vanhan todellisuuden ei tarvitse vaikuttaa teihin. On luonnontuhoja, murhia ja epidemioita, mutta niitä ei tapahdu teille. Vaaditaan todellista myötätuntoa nähdä toisten kärsivän ja kunnioittaa heidän polkuaan jäämättä siihen kiinni. Teidän on pysyttävä yhteydessä suurempaan itseenne ja muistettava tarkkailla tapahtumia siitä näkökulmasta.
 
Tässä on esimerkki. Äskettäin suuri valasmäärä ajautui maihin. Hyvää tarkoittavat ihmiset ryntäsivät näyttämölle yrittäen pelastaa valaat ja työnsivät niitä takaisin veteen. Valaat kuitenkin uivat takaisin rannalle. Yhdestä näkökulmasta katsottuna tämä oli kamala ja surullinen tapahtuma. Valasparat joihin vaikuttivat matalien taajuuksien lähetykset, hämmentyivät ja ajautuivat maihin.
 
Mutta kun tätä tapahtumaa tarkastellaan laajemmasta näkökulmasta, se on erilainen. Ihmiset ovat toimineet sellaisen ohjelmoinnin alaisuudessa, että teidän on tehtävä työtä elääksenne. Yleisesti sanottuna elämäänne on hallinnut työ, ponnistelu ja kamppaileminen. Valaat ja delfiinit ovat kantaneet leikin, nauttimisen ja ilon energiaa planeetan puolesta. Nyt kun olette puhdistamassa tuota työ- ja kamppailuohjelmaa ja sallitte itsenne pitää hauskaa ja leikkiä, delfiinien ja valaiden ei enää tarvitse ylläpitää tuota energiaa planeetan puolesta. Ne pystyvät nyt jatkamaan seuraavalle evoluutioaskelmalleen. Sen sijaan siis että tunnette surua ja syyllisyyttä, voitte kunnioittaa niiden polkua ja antaa tunnustusta omalle tietoisuusmuutoksellenne.
 
Kun nämä kaksi todellisuutta siirtyvät kauemmas toisistaan, vanha todellisuus ei vaikuta teihin yhtä paljon. Monet teistä eivät katso uutisia, joten ette tietoisesti ajatuksiltanne yhdisty tuohon todellisuuteen. Kuitenkin massatietoisuudessa valtoimenaan kulkevat pelko-, viha ja toivottomuusaallot vaikuttavat teihin edelleen. Seuraavien vuosien aikana tunnette tätä vähemmän ja vähemmän, joten rauhantuntu on helpompi säilyttää.
 
On oleellista, että yhdistytte toisiin, jotka ovat valinneet uuden todellisuuden, mikä auttaa teitä pysymään laajentuneessa näkökulmassanne, silloin kun monet ympärillänne elävät pelossa ja kärsimyksessä.
 
Kutsu yhteisöön
 
Voitteko tuntea sen? Kutsun yhteisöön? Halua paikkaan missä on toisia kaltaisianne, missä voitte olla itsenne ja toiset todella näkevät teidät ja ymmärtävät teitä? Ette ole yksin. Heränneet ihmiset ympäri planeettaa tuntevat tämän. Olette uneksineet tästä ja nyt suunnitelma aktivoituu. Ja on olemassa suunnitelma, se tapahtuu.
 
Silloin kun valitsitte ylösnousemuspolun tuhopolun sijasta, se salli upeiden mahdollisuuksien aktivoitumisen. Yksi näistä mahdollisuuksista on samanmielisten ihmisten tuleminen yhteen tukemaan toisiaan yhteisössä. Ensin löydätte toisenne pääasiassa internetin välityksellä. Mutta lopulta on fyysisiä paikkoja, joihin keräännytte asumaan.
 
Kuvitelkaa elävänne toisten kaltaistenne joukossa - ihmisten jotka ovat empaattisia ja rakastavia, ihmisten jotka jakavat kiinnostuksenkohteenne ja kunnioittavat sitä, kuka todellisuudessa olette. Voitteko kuvitella paikan, missä on normaalia työskennellä kristallien ja muiden hienojakoisten energioiden kanssa, missä kaikkea tekemäänne hurjaa ja hullua ymmärretään ja kunnioitetaan? Voitteko kuvitella kouluja, missä lapsia autetaan käyttämään luontaisia lahjojaan sen sijaan, että heitä nimitetään kehityshäiriöisiksi? Voitteko kuvitella sellaista elämää, että kun heräätte aamulla, tunnette innostusta siitä, miten paljon hauskaa teillä tulee olemaan tuon päivän aikana? Ja heräätte niin joka päivä? Tämä päivä on tulossa. Se on taattua.
 
Harhaverhojen ulkopuolella tapahtuu paljon toimintaa. Olentoja yli kymmenestä tähtijärjestelmästä valmistautuu avoimeen kontaktiin ja osallistumaan täysin uuden todellisuuden luomiseen. Kirjaimellisesti miljoonia kehittyneitä olentoja on täällä auttamassa. Ette ole yksin.
 
Ja tietäkää, että teitä rakastetaan aina.
 
Sarah ja Ahrazu
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2 : 27.09.2009 18:58:08 »

Kysymys:
Mestarit, tänä aikana näyttää olevan monia ihmisiä, jotka ovat alamaissa, masentuneita ja hämmentyneitä aina siihen pisteeseen saakka, että he haluavat lähteä pois täältä. En kuitenkaan tunne näin. Siitä mitä olen lukenut, vain hyvin harvat tuntevat, että tämä hetki on täysin vastakkainen - iloa, rauhaa ja tyyneyttä. Voiko olla oikein tuntea näin? Vai olenko niin täysin sulkeutunut tulevilta energioilta, etten tunne sitä, mitä toiset ihmiset aistivat?
 
Vastaus:
Selkeys on kaikkien ulottuvilla tällä hetkellä. Planeettojen energeettinen sijainti aurinkokunnassanne on sallinut niiden tukosten hävitä, joita on ollut monien vuosisatojenne ajan. Sielut jotka ovat valinneet olevansa läsnä maan päällä tänä aikana, voivat tuntea sielunsa olemuksen tai epätoivoa kaikista keskeneräisistä oppitunneistaan.
 
Kotona sielunne on ehdottomassa rakkaudessa, täysin positiivisessa energiassa. Kyky tuntea universumin iloa, rauhaa ja rakkautta on vain merkki siitä, etteivät negatiiviset oppitunnit askarruta sinua nyt. Aistit niiden valotyöntekijöiden tunteita, jotka ovat auttamassa kaikkia muita sieluja, jotka joko lopettelevat oppituntejaan tai ovat täysin pimennossa nykyinkarnaationsa tarkoituksesta.
 
Sopiva tapa käsitellä olotilaasi on riemuita siitä, että olet täällä tänä aikana, ja sitten päättää, mitä - jos mitään - apua haluat antaa kanssasieluillesi. Jotkut sielut ovat tulleet maan päälle vain tarkkailemaan tapahtumia tänä aikana ilman mitään pelastussuunnitelmia. Jos siis valintasi on vain istua aitiopaikalla katsomassa, ota kaikki irti ihmeellisestä näkymästä edessäsi. Jos olet täällä auttamassa, anna intuitiivisten tunteidesi näyttää sinulle tietä.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 01.10.2009 21:37:23 »

MAAN YLÖSNOUSEMUKSESTA
 
Gaiaa kanavoinut Suzan Carroll (multidimensions.com)
Herää nyt -uutiskirjeestä 29.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä, maan Jumalatar, olen aina käytettävissä avuksenne. Tietäkää, että te, rakkaani, olette ilmentymiä tietoisuudestani. Yksilölliset sielunne ovat osa Lähdettä, mutta se fyysinen muoto joka majoittaa tietoisuutenne, on minun ilmentymäni. Fyysinen kehonne on tehty samoista elementeistä kuin kaikkien muiden olentojeni. Olemme kaikki yhtä ja yhtenä olentona muunnumme korkeampaan ilmaisumuotoomme.
 
Rajat ulottuvuuksien väliltä alkavat nyt hämärtyä. Alatte ehkä lyhyen hetken ajan havaita kolmannen, neljännen ja viidennen ulottuvuuden samanaikaisesti. Usein fyysiset aistinne eivät osaa käsitellä kaikkia näitä ärsykkeitä ja fyysiset silmänne näkevät maailman hämärän usvan läpi. Kun tätä tapahtuu, teillä saattaa olla myös vaikeuksia orientoitua paikkaan ja teillä on huimausta ja/tai pahoinvointia. Jos tätä tapahtuu teille, keskittykää hetki vain kolmannen ulottuvuuden maailmaanne, kunnes tunnette olevanne maadoittunut ja tasapainossa. Vetäkää pitkään, syvään ja hitaasti henkeä ja pitkää silmänne avoimina. Lopulta saatte takaisin vakautenne.
 
Harhakuvat jotka erottavat kolmannen ulottuvuuden korkeammista maailmoista, ohenevat nyt ja sisäinen kellonne soi, että on "aika" olla ITSENNE päivittäisessä elämässänne ja nähdä todellisuus sielunne silmien kautta. Tämä havaintotapa sallii teidän nähdä uuden maailman, joka paljastuu - tälläkin hetkellä. Jos prosessistanne tulee ylivoimainen, ottakaa hetki rajoittaaksenne tiedostamisenne vain yhteen ulottuvuuteen kerralla. Ulottuvuuksilla on hierarkiarakenne ja voitte helposti nähdä alemmat ulottuvuudet, muttette korkeampia. Kuitenkin maadoittamalla moniulotteisen tietoisuutenne maa-astiaanne, opitte havaitsemaan monia ulottuvuuksia kerralla.
 
Tämä moniulotteinen havaintotapa voi olla hyvin hämmentävä, ennen kuin aivonne ohjelmoituvat uudelleen järjestämään kaiken tämän informaation ymmärrettäväksi. Yrittäkää hengittää kokemukseenne. Sitten vain päästäkää irti alempien maailmojen ristiriidasta ja ottakaa vastaan korkeampien todellisuuksien ehdoton rakkaus ja ilo. Maadoittatte ITSENNE päivittäiseen elämään ja opettelette toimimaan tällä uudenlaisella havaintotavalla, minkä hallitseminen vaatii harjoitusta. Kun maa-astianne on kalibroitu kolmannen ja alempien ulottuvuuksien taajuusverkkoon, on vaikeaa kestää korkeampien ulottuvuuksien taajuuksia.
 
Kun sallitte moniulotteisen ITSENNE ohjata maa-alustanne, se uudelleenkalibroi aluksenne täysin moniulotteiseksi. Tämä toimintajärjestelmän muuttaminen (kolmiulotteisesta moniulotteiseksi) aiheuttaa havaintosekavuutta. Aivan samalla tavalla kuin pystytte havaitsemaan toisen ja ensimmäisen ulottuvuuden kolmannen ulottuvuuden itsestänne, pääolemuksenne tai painopisteenne ollessa viidennen ulottuvuuden itsessänne, voitte helposti havaita viidennen, neljännen, kolmannen, toisen ja ensimmäisen ulottuvuuden. Kun moniulotteinen havaintotapanne on täysin aktiivinen, näette helposti "suuren kuvan" ja tiedätte, miten teidän pitää edetä uudessa elämässänne.
 
Tähän saakka on ollut vaikeaa havaita korkeampia ulottuvuuksia, koska teidän oli suljettava 90% aivokapasiteetistanne ja 97% DNA:stanne rajataksenne todellisuutenne kolmanteen ulottuvuuteen. Tämä sulkemisprosessi vastaa avaruusalusta, joka sulkee kaikki toimintonsa pysyäkseen kolmannen ulottuvuuden taajuusverkon parametrien sisällä. Nyt kun heräätte ITSELLENNE, minä, Gaia, pyydän teitä maadoittamaan korkeamman ulottuvuuden kokemuksenne planeettakehooni. Tällä tavalla voitte helpommin yhdistää kokemuksenne päivittäiseen elämäänne sekä jakaa nuo ihmeelliset kokemukset planeettanne kanssa.
 
Useimmat eläimistäni ja muista olennoistani ovat automaattisesti maadoittaneet heräämisensä kehooni, mutta ne eivät ajattele kuten ihmiset. Liika ajattelu voi saada aikaan paljon hämmennystä sekä pelkoa. Älkää tuomitko itseänne tämän siirtymän vaikeuksien vuoksi. Voitte nähdä, että minullakin on ongelmia. Säämallini ovat olleet hyvin arvaamattomia ja äärimmäisiä. Aivan samalla tavalla kuin te saattaisitte oksentaa vatsavaivojen vuoksi ja menettää tajuntanne aivovaurion vuoksi, minulla saattaa olla hurrikaani yhdellä kehoni alueella ja maanjäristys toisella. Meidän on opittava kaikkien yhdessä, miten vähitellen sallitaan kehojemme sopeutua suurempaan valomäärään ja korkeampaan taajuuteen, minkä on tuttu perussävelemme. Tätä oppituntia ei ole aiemmin opittu aika-avaruudessa ja meidän on tehtävä yhteistyötä sen oppimiseksi.
 
Sallikaa minun jakaa se, mitä minä, Gaia, olen oppinut kokemusten kautta ja tarkkailemalla asukkaitani. Planeettaamme pidetään kolmannen ulottuvuuden taajuusverkossa. Aina kun minä ja/tai asukaani kommunikoivat suoraan toistensa kanssa tai tämän taajuusverkon kanssa, venytämme tuon verkon rajoja resonoimaan laajemman taajuusasteikon kanssa. Tuo sekava aistimus mikä teillä monilla on ollut, on verkon asteittaista laajentumista käsittämään korkeampien ja matalampien ulottuvuuksien taajuuksia.
 
Kun verkon perustaajuus kohoaa, uudelleenkalibroitu maa-astianne pystyy havaitsemaan aina laajempia ja laajempia valo- ja ääniasteikkoja. Nämä laajentuneet havainnot aktivoivat kokoaivoajattelun ja tuovat esiin monia piileviä kykyjä. Kokoaivoajattelu on kyky prosessoida samanaikaisesti sekä oikeaa että vasenta aivopuoliskoa. Tämä ajattelu sallii teidän päästä tietoisesti koko aivoihinne sekä "kääntää päälle" 97% käyttämätöntä DNA:tanne. Tätä on kutsuttu roska-DNA:ski, koska tiedemiehenne eivät ole vielä määritelleet sen toimintaa.
 
Kun jokainen ihminen aktivoi moniulotteisen ITSENSÄ voimat päivittäiseen elämäänsä, he hyödyttävät kokemuksillaan kollektiivitietoisuutta. Sitten kun ihminen on laajentanut riittävästi tietoisuuttaan yhdistyäkseen kollektiiviin ja planeettatietoisuuteen, hän pystyy pääsemään tuohon informaatioon yhtä helposti kuin kirjautumaan jollekin nettisivustolle. Itse asiassa, tämä tietokanta on jo tallennettuna internetiinne. Kun jokainen teistä jakaa heräämiskokemuksiaan, teille kaikille tulee helpommaksi muuttaa vanhoja, kolmannen ulottuvuuden rajallisuus- ja erillisyysuskomuksianne. Nuo vanhat uskomukset antavat voimaa kolmannen ulottuvuuden taajuusverkolle. Sitten kun noista malleista irtipäästäminen saavuttaa kriittisen massan, siirtymä nopeutuu kovasti ja havaintotapanne alkaa sisältää helposti korkeamman ulottuvuuden kokemuksia.
 
Kun kukin teistä herää ITSELLEEN, se tekee myös toisille heräämisen helpommaksi. Meidän on kaikkien tehtävä yhteistyötä tässä uudelleenkalibroinnissa. Varmistakaa työnne "tallentaminen" tämän galaksin ohjelmaan. Aivan samalla tavalla kuin teidän täytyy tallentaa työnne, ennen kuin poistutte jostain tiedostosta tietokoneellanne, tallentakaa uudelleenkalibrointikokemuksenne mieleenne/tietokoneeseenne, ennen kuin palaatte maalliseen maailmaan. Jos ette tallenna, voitte unohtaa sen, kuin sitä ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Ponnistelujenne maadoittaminen kolmannen ulottuvuuden luovaan muotoon tai toimintaan ja tuon luovan ilmaisumuodon jakaminen toisten kanssa voi parhaiten suorittaa tämän tallennusprosessin.
 
Prosessi jota planeettamme käy läpi, on sanoinkuvaamaton. Kun kukin asukkaistani maadoittaa kokemuksensa luovan voimansa avulla, siitä tulee kolmannen ulottuvuuden normaali tekijä. Tämä sallii toisten asukkaiden jakaa heidän kokemuksensa. Kun he vuorostaan tallentavat reaktionsa kuljettamalla sen luovan voimansa läpi, prosessista tulee tutumpi ja suurempi osa planeettatietoisuuden maallista kokemusta.
 
Se mikä on tuttua, on turvallista ja aiheuttaa vähemmän todennäköisesti pelkoa. Pelko on virus aivoissanne/tietokoneessanne ja se voi pilata kaikki tiedostonne. Silloin jäljelle jäisivät vain alkuperäiset erillisyys- ja rajallisuusohjelmanne. En kuitenkaan pelkää tuota mahdollisuutta, sillä näen kaikkien asukkaideni tukevan tätä taajuusmuutosta. Ensimmäisen ulottuvuuden kivet ja mineraalit kohottavat värähtelyään, kuten myös toisen ulottuvuuden kasvikunta ja kolmannen ulottuvuuden eläinkunta.
 
Monet "sukupuuttoon kuolleet" kasvit ja eläimet ovat pelkästään siirtyneet neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen, koska ne eivät voineet enää sietää kolmannen matalampia taajuuksia. Silti ne lähettävät olemuksensa kolmanteen ja neljänteen ulottuvuuteen auttaman prosessissamme. Myös monet "kuolleet" ihmiset ja muut älykkäämmät nisäkkäät lisäävät korkeamman ulottuvuuden olemuksellaan kolmannen ja neljännen ulottuvuuden muotojeni värähtelytasoa.
 
Sanon kolmannen ja neljännen ulottuvuuden muotojeni, koska suuri osa planeetastani ja sen asukkaista resonoivat neljänteen ulottuvuuteen. Voitte kaikki tehdä yhteistyötä turvallisen ja hitaan paluun tekemiseksi viidenteen ulottuvuuteen, maadoittamalla moniulotteisen ITSENNE päivittäiseen elämäänne ja näkemällä todellisuuden viidennen ulottuvuuden sielusilmienne, moniulotteisen havaintotapanne kautta. Tällä tavalla jokainen asukkaani palvelee taajuusverkon levittämisessä sen rajojen yli. Jokaisen askeleen myötä seuraava askel tulee helpommaksi. Salaisuutena on jakaa kokemuksianne toisten kanssa. Lakatkaa piilottelemasta nyt.
 
Olette henkisiä sotureitani ja kiitän jokaista teitä siitä, että taistelette omaa sisäistä pimeyttänne vastaan ja muunnatte sen valoksi. Kutsun teitä nyt kommunikoimaan viidennen ulottuvuuden muotoni kanssa, mikä on aina ollut olemassa ykseyden nyt-hetkessä!
 
Olen Äiti Maanne, Gaia
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: