Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: PERHE - Valoperheet  (Luettu 2622 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 19.06.2009 10:18:57 »

Majakanvaloa
PERHE
- Valoperheet
 
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother ( www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.6.2009 (kanavoitu 27.6.09)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Steveltä:
 
Olen pannut merkille, että ihmiset reagoivat monella eri tavalla sanaan "perhe". Minua on siunattu uskomattoman "tukevalla" biologisella perheellä, mutta monilla on hyvin erilainen historia. Tässä kanavoinnissa Ryhmä tarkastelee perhettä ja sitä, mitä he sanovat olevan edessä, kun me ihmiset kehitymme. He sanoivat, että muodostamme valoperheitä. He sanoivat myös, että tämä on yksi alueista, joka "venyy" tänä aikana. Perhekysymyksiä voi tulla esiin. Voin kuulla teidän pidättävän hengitystänne… Rentoutukaa, tämäkin menee ohi.
 
He sanoivat, että "perhe" oli sopimus sieluryhmän kanssa, jotta teidät lukittiin huoneeseen, kunnes kasvoitte aikuiseksi, ja että sillä oli taipumusta nähdä teidät sellaisen, kuka olette olleet, sen sijaan keneksi haluatte tulla.
 
Äskettäin Ryhmä puhui mahdollisuudesta, mitä he kuvasivat minijääkaudeksi. Se oli yksi suunnista, minkä ihmiskunta olisi voinut ottaa. Planeetan yleinen viileneminen on edessä jossain määrin, mutta he ovat aina sanoneet, että meillä on näiden tapahtumien hallinta. Ensimmäistä kertaa tässä kanavoinnissa he sanoivat, että nyt on todisteita siitä, että tämä on ehkä muuttumassa. Tämä kysymys liittyy siihen, mitä tapahtuu tulevan "aurinkomaksimuksen" aikana (auringon purkautumissykli), joka toivottavasti alkaa pian.
 
Isoja haleja ja espavo! Upeaa kuukautta.
 
Steve Rother
 
***********
 
TERVEISIÄ KOTOA
 
Empaattisesti herkät
 
Rakkaat ystävät, tämä päivä on erityinen. Ympäri maailmankaikkeutta tapahtuu monia asioita, joista teillä on vähän tietoa. Tämä on juhlapäivä monissa maailmankaikkeutenne kolkissa, sillä ette ole yksin vapaan valinnan planeetalla ettekä ole tietenkään yksin maailmankaikkeudessa. Huomaatte, että kun värähtelynne jatkaa kohoamista, tunnette enemmän näistä yhteyksistä. Vaikka se on jotain hyvin taianomaista, saatatte tuntua surua, koska olette hyvin empaattisia ja hyvin yhdistyneitä energiatasolla.
 
Olette suostuneet tulemaan tänne sellaisen herkkyyden kera, joka joskus rajoittaa tai estää teitä, oman energiakenttänne ja haavoittuvuutenne vuoksi. Olette kulkeneet monien elämien läpi näiden samojen haavoittuvuuksien, herkkyyksien ja lahjojen kanssa, joita nyt kannatte. Tällä kertaa se on erilaista monista syistä. Kaikilla ihmisillä pääpainopiste on sinä, että olette nyt itse asiassa ohittaneet ne energiatasot, joita koettiin Atlantiksen ja Lemurian aikana.
 
Olette kehittyneet planeettana pidemmälle kuin koskaan ennen. Tiedämme, ettei siltä näytä, kun katselette CNN- tai BBC-kanavia. Tiedämme, että epäilette tämän planeetan tapahtumia, ja tiedämme, että inhoatte uutisia joskus herkkyytenne vuoksi. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että luultavasti tämä on vaikeampaa teille tätä lukeville kuin useimmille muille planeetallanne.
 
Selitetäänpä vähän niitä energiayhteyksiä, mitä teillä on toistenne kanssa, jotta voimme yrittää näyttää meidän näkökulmastamme, mitä planeetalla juuri nyt tapahtuu ja mitä on suoraan edessä. Tällä hetkellä elämäänne on tulossa uusi sopeutumisprosessi. Olette muodostamassa uusia värähtelysuhteita kaikkeen ympärillänne. Värähtelytasonne on ikään kuin muuttunut yhdessä yössä. Monet teistä ovat kokeneet tämän haamukuoleman ja valinneet jäävänsä sen sijaan, että käyttivät tilaisuuden palata Kotiin. Voitte lakata pelaamasta peliä koska tahansa haluatte. Voitte päättää palata Kotiin ja teille avautuu ovi, joka päästää teidät "ulos" maaplaneetalta. Jos kuitenkin päätätte ohittaa tällaisen oven ja sanotte jäävänne sen sijaan, värähtelynne muuttuu hyvin, hyvin nopeasti.
 
Selitetäänpä toisesta näkökulmasta, koska pian näette enemmän näitä korkeampia näkökulmia kuin koskaan aiemmin. Tällä hetkellä se on näkemys Kotoa, mutta hyvin pian teillä on sama näkemys. Kykenette näkemään tämän monista eri näkökulmista, joten antakaa meidän kertoa, miltä se näyttää tänään. Käytämme esimerkkiä, joka on hyvin rakas monen teidän sydämelle: perhe. Selitetäänpä, mitä tapahtuu tyypillisessä perheessä maaplaneetalla.
 
Rullaportaita ylös
 
Tulette tänne ja sanotte: "Haluan sinun olevan äiti tai sinun isä. Olisitko sinä serkkuni, joka tekee minusta hullun. Esittäisitkö pahan pojan roolia ja toisit draamaa perheeseen? Rakastaisitko minua riittävästi ollaksesi liikekumppanini, joka varastaa kaikki rahat, jotta voin oppia oppitunnin?" Järjestätte kaikki nämä mahdollisuudet. Tulette sisään ja aloitatte pelin. Tietenkin inkarnaationne ensivaiheet ovat yksinkertaisesti sitä, miten fyysinen keho toimii. Näinä varhaisina aikoina mietitte ehkä, pystyttekö ilmaisemaan henkeänne fyysisen biologiakuplanne kautta. Kun siirrytte tasolta toiselle, uutta energiaa alkaa tulla. Vaikka käyttekin läpi koulunne ja siirrytte osa-alueesta toiseen, panette merkille, että kaikki muuttuu. Haavoittuvuutenne, voimantuntonne ja henkilökohtainen identiteettinne voivat muuttua hyvin nopeasti.
 
Se mitä ajattelette itsestänne, on sitä, kuka olette. Joka kerta kun käytte läpi yhden näistä muutoksista, teidän on käytävä läpi sopeutumisjakso ja opeteltava, miten käsitellään voimaa tällä tasolla - voitte nähdä tämän hyvin selvästi lapsuudessa. Olette käyneet läpi monia sopeutumisia - ette vain yksilöinä, vaan myös ihmiskollektiivina. Selitetäänpä siis vähän enemmän kollektiivitilannetta.
 
Silloin kun muodostatte perheen, monta kertaa suorat yhteydet tulevat vain toisesta päävanhemmuussopimuksesta. Ette tavallisesti pyydä yhtä henkilöä esittämään äiti ja toista isää. Sen sijaan pyydätte tätä henkilöä esittämään äitiä, sitten annatte äidin valita isän tai toisinpäin. Tätä tapahtuu useammin, kuin voitte kuvitella. Teillä on yksi päävanhemmuussopimus, koska teillä on värähtely-yhteensopivuus tuon henkilön kanssa. Tämä ei merkitse sitä, että te ette rakastaisi toista vanhempaa tai että te ette voisi rakentaa jotain hänen kanssaan, vaikka te ette olisi koskaan aiemmin tunteneet tuota henkilöä sieluna. Olette voineet rakentaa hyvin taianomaisia suhteita koko maaplaneetan historian ajan. Kuitenkaan näin ei aina tapahdu.
 
Lukittu huone
 
Näiden perheiden osalta olette melkein kuin suostuneet heitettäväksi ja lukittavaksi huoneeseen näiden ihmisten kanssa, kunnes keksitte, miten tullaan toimeen ja autetaan toinen toistaan kriittisen kasvujakson läpi. Mitä enemmän olette huoneessa yhdessä, sitä enemmän persoonallisuutenne ja sietokykynne kuplivat pintaan ja käytte toistenne hermoille. Eikö olekin ihanaa? Monta kertaa oman perheenne osalta ihmettelette: "Keitä nämä ihmiset ovat ja miten jouduin lukituksi tähän huoneeseen heidän kanssaan? Miksi he eivät ymmärrä, kuka olen?" Tämä on suurin haaste perheen osalta.
 
Perhe on tarkoitettu tueksenne, erityisesti silloin kuin muodostatte ilmaisumuotoanne hengestä. Tämä on sielun tärkein painopiste. Monta kertaa kun ihmiset aikuistuvat ja seuraavat omaa polkuaan, perhe näyttää ajautuvan erilleen, muuttavan eri suuntiin ja pitävän yhteyttä ja tapaavan vain ajoittain. Joskus elämän oppitunnit ovat sellaisia, että rajat on asetettava perheen sisällä rehellisyyden säilyttämiseksi, kun taas toisilla kerroilla energiasiteet katkaistaan kokonaan. Mikään tästä ei ole väärin tai oikein, eivätkä ne ole myöskään onnistumista tai epäonnistumista. Lukittu perhehuone antaa tilaisuuksia kasvaa ja mitata kasvuanne ympärillä olevilla ihmisillä. Näin kokemukset perheestä vaihtelevat laajasti - syvästä ja tukevasta ehdottomasta rakkaudesta suuriin vaikeuksiin.
 
Kaikki nämä asiat ovat oikeita riippuen omista tarpeistanne. Siinä ei ole oikeaa tai väärää. Antakaa meidän kuitenkin selittää sitä teille värähtelynäkökulmasta, koska se saattaa auttaa teitä ymmärtämään, mitä näemme teidän käyvän läpi. Koko ihmiskunta kohoaa hyvin nopeasti. Monia muutoksia tapahtuu - ei vain tällä planeetalla kaikille teille, vaan henkilökohtaisesti omassa elämässänne. Jotkut teistä huomaavat olevansa ilman työtä, ilman ihmissuhteita tai ilman asioita, joita luulitte tarvitsevanne onnellisuuttanne ja elantoanne varten. Kaikki tämä asettaa teidät korkeimpaan mahdollisuuteen siitä, minne olette menossa. Se sallii hengen työskennellä kanssanne mennäksenne seuraavalle tasolle.
 
Mitä tulee perheeseen, niin ymmärtäkää, että perheellänne on taipumusta nähdä teidät sellaisena, kuka olette olleet, eikä sellaisena, keneksi olette tulossa. Tämä johtuu siitä, että he panostivat kovasti värähtelyynne alussa. Itse asiassa se voi olla hyvin mukava ankkuri, että heillä on tämä vakaa näkemys teistä, mutta nopean muutoksen aikoina se tuppaa aiheuttamaan rajoituksia. Kun kukin perheenjäsen oppii laulun, niin he oppivat sointumaan yhteen. Tämä on tukea, silloin kun äänenne selkenee ja voimistuu toisten sointujen kanssa. Sitten kun kukin jäsen kehittyy ja ilmaisee yksilöllistä henkeään, he päätyvät useisiin lauluihin, jotka punoutuvat yhteen sen sijaan, että harmonisoituisivat samaan melodiaan.
 
Selitetäänpä nyt jotain vieläkin laajemmasta näkökulmasta, suurista perheistä, koska perheistä on monia muunnelmia tällä planeetalla. Perhe antaa teille tilaisuuden tutustua johonkuhun sellaisella tasolla, millä ette ole koskaan ennen tunteneet häntä. Perhe sallii teidän jättää kaiken teeskentelyn ja antaa ihmisten nähdä lävitsenne. Käyttekö toistenne hermoille? Voimme taata sen. Mietittekö toisinaan, mitä hittoa nämä ihmiset tekevät ja miten jouduitte tänne? Kyllä, voimme taata senkin.
 
Kerromme teille, rakkaat ystävät, että he ovat maisemissa hyvästä syystä. Vaikka ette olisikaan läheinen fyysisen tai biologisen perheenne kanssa, perheenne on antanut teille tukea, mitä ette olisi voineet saada muulla tavalla. Kunnioittakaa perhettänne, siitä historianne osasta, missä he esittivät hyvin tärkeää roolia. Kunnioittakaa heitä kulkemisesta rinnallanne ja uskaltautumisesta kasvuanne katsomiseen. Kunnioittakaa heitä negatiivisen osan esittämisestä elämässänne, jos niin on tilanne.
 
Tietäkää, että myös teidän oma luontainen taipumuksenne on nähdä perheenne sellaisena, kuin he olivat, sen sijaan mitä heistä on tullut. Niin paljon kuin he rakastavatkin teitä ja niin paljon kuin haluattekin veljenne tai sisarenne tekevän jotain tärkeää, teillä on luontainen taipumus vetää hänet takaisin siksi henkilöksi, jonka tunsitte. Olkaa tarkkana tämän osalta perheessänne ja myös ystävienne osalta, sillä tämä ei sovi voimaantuneisiin yhteiskuntiin.
 
Serkukset taistelevat
 
Myös suurempia perheitä muodostuu ja nämä ovat tarkkailtavia alueita maaplaneetalla. Voitte havaita monenlaisia perheitä. Voitte pitää uskontoa tai rotua perheenä, mutta tarkastellaanpa suurempaa kuvaa. Silloin kun tulitte maan päälle, ympäröitte itsenne ihmisillä, jotka voisivat vahvistaa ja vakiinnuttaa värähtelyänne. Perheen sisäisillä tasoilla on tavallisesti riittävästi eroavuuksia harmonian saavuttamiseksi, mutta kauempana värähtelylinjalla huomaamme samankaltaisuuksien tavallisesti ärsyttävän toisiaan. Tästä syystä sanomme, että serkukset useimmiten taistelevat maan päällä.
 
Tästä voi tulla haaste lähitulevaisuudessa ja tästä syystä puhumme siitä tänään. Teillä on vaihtoehtoja. Teillä on aina ollut vaihtoehtoja. Voitte hyvin pian valita oppivanne näistä yhteyksistä etäämmällä ja nähdä ne siksi, mitä ne todellisuudessa ovat - heijastus itsestänne. Perheen serkkutaso usein heijastaa toisiaan kriittisellä tavalla ja tämä tekijä on aiheuttanut enemmän haasteita maaplaneetalla, kun ehkä koskaan tiedätte. Se on myös yksi tekijä, mihin pian saatte ehkä uutta ymmärrystä. Tämä on haastealue, mihin ihmiskunta on nyt tarttumassa. Ratkaisun löytäminen tähän ikivanhaa toimintamalliin alkaa muuttaa ihmiskunnan todellisuutta hyvin nopeasti ja johdattaa teitä uuteen maailmaan.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 19.06.2009 10:19:12 »

 
Kulkeminen ilman ihoa
 
Monet teistä ovat parantajia ja opettajia ja olette tulleet maan päälle auttamaan. Kuitenkin synnyitte hyvin kovalle planeetalle. Energia on maaplaneetalla muuttumassa nopeasti joka päivä ja tulossa muokattavammaksi monin paikoin, mutta se on silti kova planeetta hyvin herkille ihmisille. Tiedätte, millaista se on, sillä puhumme teille nyt. Monilla teistä on niin monia herkkyyksiä, että olette tehneet asioita suojataksenne ja eristääksenne itsenne. Jos teillä on vaikeuksia perheen kanssa, "laitatte" perheen tuonne ja muutatte toiseen maahan, koska saatatte tuntea tarvetta siihen selviytyäksenne.
 
Kerromme teille, että jokainen valmistautuu käymään läpi samanlaisen kokemuksen, minkä te olette käyneet läpi. Ikään kuin kuljette ilman ihoa, sillä tunnette jokaisen pikku henkäyksen tai energian, joka menee ohi. Kun tunnette sen, ette tiedä, mitä tehdä sen kanssa, ja sen kestäminen on erittäin haastavaa. Mutta nyt kun sitä tapahtuu monille, siitä tulee ilmeistä, että te olette eksperttejä ja ymmärrätte, miten käsitellä sitä.
 
Kerromme teille, että sodat tällä planeetalla ovat ensisijaisesti alkaneet uskomusjärjestelmäeroavuuksien takia ja toiseksi, koska ette pidä heijastuksestanne jonkun toisen silmissä. Koska olette niin herkkiä ja nappaatte asioita, joita muut ihmiset eivät nappaisi, teillä on tilanteita, mitä tapahtui monia vuosia sitten Pohjois-Irlannissa ja mitä näette tänä päivänä arabien ja juutalaisten osalta. Nämä serkukset - hyvin samanlaisia energialtaan - ovat jatkaneet taistelemista toisiaan vastaan uudestaan ja uudestaan. Teillä on uusia tilaisuuksia seuraavien kahdeksan kuukauden aikana lopettaa se ja aloittaa tämän energian muuttaminen planeetalla.
 
Olemme puhuneet monta kertaa menestymisen salaisuudesta edessä olevina vuosina - etsiä tapoja joissa olette samanlaisia sen sijaan, että keskitytte eroavuuksiinne. Olemme myös nimittäneet vuotta 2009 erillisyyden lopuksi. Olette kaikki osa jumalaa. Olette kaikki samasta lähteestä. Ette ole vain yhteydessä, vaan olette kaikki osa toisianne. Kun työnnätte verhon sivuun ja näette tämän, nauratte hysteerisesti kaikille näkemillenne väittelyille ja asioiden heijastuksille. Silloin kun näette toisessa jotain, mistä ette pidä, se johtuu siitä, että teille on epämukava tuo osa itsessänne. Tätä ei ole tapahtunut vain yksilötasolla perheissä, vaan myös suuremmassa laajuudessa.
 
Merkitseekö tämä sitä, että voitte ratkaista ongelmat perheessänne? Toivomme, että näin olisi. Mutta tiedämme, että luultavasti se ei ole mahdollista, koska vaaditaan kaksi ihmistä jonkin ongelman ratkaisemiseksi - vaikka te olisittekin valmis, toiset eivät ehkä ole. Aloittakaa muuttumalla itse ja vapauttamalla odotuksenne siitä, mitä tapahtuu, sillä tämä on tärkeintä. Tätä alkaa tapahtua laajasti. Alatte nähdä enemmän esimerkkejä siitä, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, ja teillä on tilaisuuksia työskennellä tuon energian kanssa monilla tasoilla seuraavien kuukausien aikana.
 
Tänä vuonna teillä on tilaisuus lopettaa erillisyys maaplaneetalla - vuosi 2009 on erillisyyden loppu ja homma toimii oikein hyvin. Kyllä, te näette vaikeuksia ja haasteita. Me emme näe. Me näemme teidät polulla, jonka olette valinneet ja jonka kanssa olette työskennelleet erittäin hyvin.
 
USA:n tulevaisuus
 
Puhutaanpa nyt vähän lisää maailmantaloudesta, koska se on kaikkien mielessä ja huolenaihe. Se on ollut mielenkiintoinen peli katsottavaksi täältä - nähdä miten se on kehittynyt. On aina yksi maa tai uskontoa, joka johtaa tietä monille muille. Monta kertaa se on ollut USA, mikä on tehnyt monin tavoin uskomatonta työtä maailman johtamisessa. USA:sta on tullut suurvalta. Olette käyneet läpi suuria vaikeuksia tämän tekemiseksi ja olette tehneet niin sekoittamalla universaalia energiaa. Päästitte kaiken sisään, annoitte kaikkien osien tulla. Tämän tuloksena se mitä olette tehneet, on levinnyt koko maailmaan. USA on ollut maailman johtaja ja tuosta maailman johtajuuden tulevaisuudesta päätetään nyt.
 
Käytännössä olette rakentaneet talousjärjestelmän havaintotavalle. Siksi havainto USA:sta maailmanlaajuisessa yhteisössä määrää nyt sen paikan maailman johtajuuden jatkumisessa. USA:han ei enää luoteta samalla tavalla kuin ennen toistuvien energiaharhaanjohtamisien ja ongelmien vuoksi - monta kertaa ihmiset luottivat johtajiin ja antoivat heille voimansa. Ehdoton voima mädättää ehdottomasti ja tiedätte sen.
 
Kerromme teille, että oman voimanne pitäminen on avain maaplaneettanne tulevaisuuteen. Kyse ei ole luottamisesta siihen, että jokin johtaja vie teidät jonnekin. Teidän on pidettävä oma energia itsellänne, sillä siitä voimaantuneessa yhteiskunnassa on kyse. Kerromme teille, että on rehellisyyden aika valtionhallinnossa ja kansan on aika seistä suorana ja tehdä Amerikka uudelleen. Tämä laittaa kaiken voiman takaisin teidän syliinne, jonkin johtajan tai maan sijasta. USA on käynyt läpi merkittävän nollauksen ja koko maailma katsoo nyt nähdäkseen, mitä tapahtuu seuraavaksi. Kyllä, kaikki silmät kohdistuvat USA:n presidenttiin ja me kehotamme teitä olemaan katsomatta sinne, koska se ei ole ainoa avain.
 
Avain on kansan suorituskyvyssä, siinä miten nopeasti alatte tuoda uutta planeettaa USA:han ja yhdistää sitä elämäänne. Se ei ole johtajienne tehtävä. Se on teidän tehtävänne. Teidän tehtävänne on nousta ylös ja olla vastuussa omasta onnellisuudestanne, omasta rehellisyydestänne ja omasta energiakentästänne. Muutatte kaiken talousjärjestelmästä hallitusrakenteeseen sisältä ulospäin.
 
Puhutte jatkuvasti hallituksesta, ikään kuin se olisi joku muu. Se ei ole. Se olette te. Hallitus koostuu ihmisistä ja tämä on ihmispeli, jonka olette keksineet. Muuttakaa se. Pankaa hallitus etsimään tapaa, joka voi tukea teitä energiassanne, koska sen tekemiseen teillä on nyt tilaisuuksia. Kerromme teille, että johtajanne, maailman johtajat, jotka työskentelevät tässä energiassa, tekevät nyt tilaa teille sen tekemiseksi niin tilanne ei ole koskaan ennen ollut. Tämä planeetta muuttuu hyvin nopeasti ja herkkyytenne tai ihottomuutenne vuoksi se voi olla joko erittäin vaikea siirtymä tai se voi olla hyvin iloinen siirtymä.
 
Maan toinen haamukuolema ja solaari/aurinkosykli
 
Kerromme teille myös, että itse maa on saavuttamassa samanlaisen kriittisen herkkyystason, mitä te tunnette. Olemme kertoneet teille kerran aiemmin, että maapallo on itse asiassa käynyt läpi haamukuoleman, kuten sitä kutsumme. Se on käynyt läpi sen jälkeen toisen ja on juuri lopettelemassa toista haamukuolemaansa. Joka kerta kun käytte läpi yhden näistä tilaisuuksista, värähtelynne hyppää. Jos katsotte värähtelypolkua, yhtäkkiä se muuttuu, koska kävitte läpi haamukuoleman.
 
Maapallo käy läpi samaa prosessia - se on tehnyt päätöksen jäädä ja rakentua uudelleen ja se muuttuu tukemaan seuraavaa inkarnaatiotaan, minkä vuoksi sanomme sen olevan raskaana. Monet näistä muutoksista ihmiset voivat aluksi nähdä vaikeuksina tai haasteina, mutta älkää pelätkö, ne ovat vakaita askelia tilan rakentamiseksi voimaantuneille olennoille. Nämä eivät ole ongelmia, vain tapahtumia evoluutiopolulla.
 
Maapallo alkaa muuttua magneettisesti ja energeettisesti monin eri tavoin saavuttaakseen ne korkeammat värähtelytasot, jotka tukevat uusia ihmisiä, joita on tulossa. Meille on uskomattoman jännittävää katsella tätä, sillä koskaan ei uneksittu, että maapallo menisi näin pitkälle pelissä. Koskaan ei kuviteltu, että todella kehittyisitte pelin lopun ohi ja kirjoittaisitte uuden pelin vanhan sisälle - ja tässä olette tekemässä sitä. Olette luojia, rakkaat ystävät.
 
Puhuimme äskettäin joistain tapahtumista, joita tapahtui kosmisella tasolla, ja haluamme toistaa ne tässä tänään. [Ryhmä viittaa kanavointiin, joka annettiin Tel Avivissa, Israelissa kaksi viikkoa aiemmin. Mainitsemisen arvoista on myös se, ettei kanavointi nauhoittunut.] Olemme puhuneet paljon auringon purkauksista, mitkä ovat lämmittäneet tätä planeettaa ja muuttaneet magneettikenttiä valmistelemaan korkeampaan energiaan tällä planeetalla. Auringon purkaukset kestivät suunnilleen vuodesta 2001 vuoteen 2006 ja ne toivat valtavan määrän energiaa, jonka oli alun perin määrä auttaa planeetan tuhoamisessa. Nyt tuota samaa energiaa käytetään muuttamaan ja kehittämään planeettaa seuraavalle tasolle. Tämä mistä puhumme, on kristallienergiaa. Vuoden 2006 jälkeen aurinko on lakannut purkautumasta osittain normaalin syklin vuoksi, mutta myös antaakseen energian sopeutua käytettäväksi. Jos energiaa ei käytetä, sitä ei voitaisi lisätä enää.
 
Äskettäin sanoimme, että on kaksi tapaa tämän tekemiseen ja ne liittyvät enemmän ihmisiin kuin tieteeseen tai maapalloon. Ne liittyvät teihin - ajatuksiinne ja tunteisiinne. Nuo tekijät päättävät, mihin suuntaan peli menee. Jos kollektiivivärähtely ei ole riittävän korkea tässä vaiheessa, aurinko ei astu uuteen "aurinkomaksimusvaiheeseen" tuottamaan purkauksia. Sanoimme, että jos tiettyjä askelia otettaisiin, maapallolla alkaisi minijääkausi noin 30 vuoden kuluttua, mikä toisi dramaattisia säätilamuutoksia ja yleistä planeetan kylmenemistä. Ihmiset olisivat selviytyneet, mutta se olisi ollut parhaimmillaankin epämukavaa. Jos "aurinkomaksimussykli" alkaisi taas, se merkitsisi, että planeetta saisi lisää energiaa ja kylmenisi hitaammin tuhansien vuosien kuluessa.
 
Mainitsemme tämän, koska on kulunut vasta kaksi viikkoa siitä, kun puhuimme tästä, ja kuitenkin näyttää siltä, että maailmankaikkeus on jo reagoinut. Nyt on merkkejä siitä, että aurinko on kohta aloittamassa uuden syklin. Kun siis näette näitä epäselviä juttuja auringon purkauksista tv:ssä tai uutisissa, niin juhlikaa niitä, koska se on kosminen todiste siitä, että olette kääntyneet kulmasta.
 
Uutta energiaa on mahdollista tuoda maapallolle vain, jos käytätte sitä. Vaikka siis vuosina 2000-2006 kaikki tämä energia kylvettiin ja varastoitiin kuin paristoa lataamalla, lisää tuota energiaa ei ole mahdollista ladata, ennen kuin käytätte osan pariston energiasta. Tämä tehdään sydänyhteyksien ja voimanne ottamisen avulla. Se tehdään niiden asioiden avulla, mitä teette omassa elämässänne tällä hetkellä - ja homma toimii, joten jatkakaa upeaa työtä.
 
Tavoitelkaa sydämenne toivetta. Tavoitelkaa sisäistä tietämystänne. Tavoitelkaa sitä kanavaa, joka teillä on ollut olkapäällänne hyvin kauan, mutta ette oikein tiedä, miten ilmaista sitä. Vain astukaa mihin tahansa intohimoon, mihin voitte asuta sydämen pohjasta, ja muodostatte valoperheitä, joita alkaa kerääntyä ympärillenne. Ne eivät korvaa biologista perhettänne, vaan sen sijaan täydentävät sitä. Monet valotyöntekijät jotka ovat vieraantuneet perheestä tai joilla ei ole enää biologista perhettä jäljellä, löytävät tästä todellisen merkityksen perheelle. Nämä valoperheet ovat täällä auttamassa teitä liikkumaan, koska nämä ihmiset näkevät, kuka teistä on tulossa sen sijaan, kuka olitte. Nyt on aika löytää se ja yhdistyä sillä tavoin oman valoperheenne kanssa.
 
Juhlikaa minua Kotona
 
Missä ikinä olettekin planeetalla, tietäkää, että te olette osa meitä ja me olemme osa teitä. Kaipaatte kovasti Kotiin tulemista. Muistatte, millaista se on, ja ajattelette, miten ihanaa olisi tulla Kotiin. Kerromme teille, ettei ole ollut samanlaista lähtönne jälkeen. Taivas on nyt muodostumassa maan päälle ja se on upea osa tässä kaikessa. Teidät toivotetaan tervetulleeksi, kun päätätte tulla Kotiin. Koko perheenne toivottaa teidät tervetulleeksi ja juhlii teitä. Mutta kun olette täällä, etsikää nuo osat ja yhteydet. Kun olette lähellä biologista perhettänne ja yhtäkkiä asioista tulee mielettömiä ja huudatte toisillenne ilman mitään selvää syytä, vain tietäkää, että maaplaneetta muuttuu. Ja se on hyvä asia.
 
Pitäkää silmällä tilaisuuksia. Olette vieneet tämän planeetan pidemmälle, kuin koskaan suunniteltiin. Maaplaneetan suunniteltiin loppuvan vuosina 2000-2012.  :Smiley  Tämä ei ole mikään salaisuus, sillä tiesitte tämän. Kaikki tuhon ja hävityksen profetiat, joita teillä oli vuoden 2000 paikkeilla, olivat oikeita. Sen oli tarkoitus olla pelin loppu - täällä kuitenkin olette. Maaplaneetta ei ole loppumassa. Näette edelleen joitain asioita, jotka laitettiin liikkeelle. Koette edelleen vaikeuksia ja haasteita, joiden ajattelette olevan maapallon loppu. Ei ole maapallon loppu. On uusi alku ja maapallo on kohta synnyttämässä suurella tavalla.
 
Varautukaa, rakkaat ystävät. Totutelkaa tuntemaan tätä kaunista energiaa ilman ärsytystä. Rentoutukaa vetämään niitä ihmisiä lähellenne, jotka tietävät, kuka olette, ja voivat nähdä, missä energianne on. He voivat auttaa teitä siirtymään yhdeltä askelmalta seuraavalle, sillä se mitä olette tehneet, on uskomatonta verhon tältä puolelta katsottuna. Olemme erittäin ylpeitä teistä.
 
Tiedämme, ettei ole helppoa olla ihminen. Tiedämme, että se on vaikeaa, ja tiedämme, että palaatte jatkuvasti takaisin ihmisen ajattelutapaan. Kuitenkin olette jumala. Teissä on erittäin vähän ihmisyyttä.  Smiley  Olette osa korkeampaa kokonaisuutta, joka on kaikkinäkevä, kaikkitietävä ja kaikkialla oleva. Alatte kantaa tuota tietämystä tietoisella tasolla jokapäiväisessä elämässänne, joka päivä. Olemme hyvin innostuneita katselemaan, kun teette tämän. Nauttikaa matkasta. Älkää pelätkö sitä, kun teillä on pieni räjähdys perheessänne - juhlikaa sitä.
 
Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan tosianne arvostaen - myös perhettänne. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo
 
Ryhmä
 
« Viimeksi muokattu: 19.06.2009 10:22:36 kirjoittanut ^Conchenn^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: