Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Karttatulkinnasta  (Luettu 5274 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
MargeTuulia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« : 23.10.2005 23:38:42 »

Hej kaikille Grin

Ensinnäkin kiitoksia ylläpidolle uudistuksesta Smiley
Tosin hetki tässä meni, että tätä oppi edes jotenkuten käyttämään :Smiley
Innokkasti kuitenkin opettelen Cool

Uudistuksen myötä taisi meni karttatulkinta pyyntöni bittitaivaalle Sad

Uudistan pyyntöni hartaasti toivoen, että jollakulla teistä olisi aikaa tai intoa tehdä se tai ne jotka jo olivat saattaneet ehtiä sen tekemään  - laittaisivat sen uudestaan esille. Embarrassed
En ikäväkseni ole ehtinyt käymään sivuilla nähdäkseni, jos niin on saattanut tapahtua Cry

Tiedot:
14.1.1962 klo 19:35 Tampere

 crazy2 MargeTuulia
tallennettu
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #1 : 25.10.2005 15:22:58 »

Uskomattoman kaunis karttakuvio sinulla. Leijan polttopisteakseli, suurristin akseli ja MC-akseli yhtymässä. Kai laitoin syntymätiedot oikein? Nousevaksi merkiksi tuli  neitsyt, 1 astetta.
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
MargeTuulia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #2 : 26.10.2005 10:00:23 »

Kiitos vastauksestasi Smiley

Vastaus kysymykseesi syntymätiedoistani:
Tarkistin syntymäsairaalani.
Tays rakennettiin vuonna – 62 ja synnytykset siellä aloitettiin 17.2.62.
Olen siis syntynyt Marian sairaalassa.
Asuimme silloin Pirkkalassa, joten tuossa voi olla virhe kun laitoin, että Tampere Embarrassed
Selvitin asiaa ja sain selville, että vuonna – 62 Pirkkala kuului vielä Tampereeseen, joten pitäisikö syntymäpaikkani sitten olla Pirkkala vai Tampere?
Kellonajan pitäisi olla juuri tuo kummilusikan mukaan.

Haluaisitko tarkentaa minulle mitä nuo tarkoittaa  ”Leijan polttopisteakseli, suurristin akseli ja MC-akseli yhtymässä”  Tongue

:Smiley MargeTuulia
tallennettu
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #3 : 26.10.2005 18:02:25 »

Hei MargeTuulia  Smiley,

Menestyksekkään uran luominen tunteita ja mielikuvitustasi hyväksikäyttämällä lienee luonnistuvan itsestään. Kuu härässä, leijan polttopisteenä ja yhtymässä MChen kertoo materialistisesta menestyksestä, statuksesta ja julkisuudesta työelämässä. Mukana lahjakkuudessa on myös intensiivistä syvällistä alitajuntaa ja esteettisyyttä. Suurristin toisen akselin olleessa kuunsolmut ei Kuu-Neptunus akselin antama huikea mielikuvitus intuitioineen ole helposti käytettävissä yhteiskunnallisesti hyväksyttävällä tavalla. Toden ja epätoden erottaminen voi olla vaikeaa, ja intuitio saattaa värittyä subjektiiviseksi omien halujen sekoittaessa sitä tai muuta vastaavaa. Jotenkin se vaan ei pelaa.  Jos tuntuukin siltä, että maine inhimillisenä olentona on kärsinyt, voisi olla parasta keskittää tunteiden ja intuition käyttö pelkästään taiteen tuotantoon. Ymmärrän kyllä, että tämä on hyvin vaikeaa, koska Neptunus ja Kuu ovat kartalla hyvin vahvat. Taidetta lukuunottamatta muun elämän osa-alueiden ohjenuoraksi suosittelisin jotakin hyvin realistista, käytännönläheistä muiden ja yhteisen hyvän palveluun tähtäävää elämänfilosofiaa, ettei negatiivisuus ja mahdolliset harhat, jopa itsesääli pääsisi valloittamaan.

Tämän hetken Saturnus-Neptunus oppositio tähtitaivaalla yhtyy suurristisi kuunsolmuihin. Marraskuun alussa vielä toinen oppositio, Aurinko-Mars, samanaikaisesti yhtyy syntymäkarttasi suuren ristin Kuu-Neptunus oppositioon. Tämä voi olla hyvin koettelevaa aikaa menoillaan. Onni onnettomuudessa on mielestäni kuitenkin se, että transitoiva Saturnus on yhtymässä kuun yläsolmuun, mikä tekee sinut tavanomaista vastaanottavaisemmaksi kurinalaisuutta, kärsivällisyyttä ja nöyryyttä vaativille tilanteille.

Valtavasti potentiaalia korkealle spirituaaliselle tasolle, ja suuri vaara epärealistisuudesta samanaikaisesti. Mielenkiintoinen, radikaali kartta. Olisko sulla jotain kysyttävää tai kenelläkään lisättävää? angel

Pamputtakaa jos meni pahasti pieleen. knuppel2
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
MargeTuulia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #4 : 31.10.2005 12:40:50 »

Kiitos Sinulle Smiley

Saanen esittää sinulle muutaman kysymyksen?  Wink
Mitähän mahtanet tällä tarkoittaa:
"Toden ja epätoden erottaminen voi olla vaikeaa, ja intuitio saattaa värittyä subjektiiviseksi omien halujen sekoittaessa sitä tai muuta vastaavaa. Jotenkin se vaan ei pelaa.Jos tuntuukin siltä, että maine inhimillisenä olentona on kärsinyt, voisi olla parasta keskittää tunteiden ja intuition käyttö pelkästään taiteen tuotantoon."  ?

Entäs tämä sitten:
"Valtavasti potentiaalia korkealle spirituaaliselle tasolle, ja suuri vaara epärealistisuudesta samanaikaisesti."  ?

En mitenkään voi välttyä lisäkysymyksiltä Tongue
Suonetahan sen anteeksi?! Grin*sovitteleva ja aseistariisuva hymynsä*

 ::)MargeTuulia
tallennettu
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #5 : 04.11.2005 20:17:37 »

Hei Margetuulia,

Katson sinulle oikein kirjasta mitä sanotaan kuun ja neptunuksen oppositioista, joka sinulla on hyvin tarkka, ja joka on vahvasti esillä kartallasi.

"Tämä tekee mielen erittäin herkäksi, vilkas ja rikas mielikuvitus. Erittäin intuitiivinen ja vastanottaa psykkiisiä vaikutelmia muilta, jotka ovat hämmentäviä, kunnes opitaan tarkasti erottamaan mitä värähtelyt edustavat, kuten surua, pelkoa, iloa jne.  Aspektilla on useita vaikeuksia, kuten vaikea keskittyä loogisiin aiheisiin ja pitää tosi ja epätosi erillään. Hermostuneisuutta ja tarvetta rauhaan ja hiljaisuuteen joka päivä. Edullinen kirjoittajille, muusikoille ja näyttelijöille."

Toisessa kirjassa veikataan monimutkaisia tunnesuhteita johtuen taipumuksesta sekoittaa todellisuus ja itsepetos. Pakenemista nautintoaineisiin. Luovuutta ja taiteellisuutta, mutta itsen aliarviointia siinä.

Tämä oli siis vain yksi aspekti, vaikkakin mielestäni tärkeä. Suurristin osana tämän akselin vaikutus saa sitä jollain tapaa tukevia lausuntoja myös muilta planeetoilta, kuten akseliin tarkassa neliössä oleva Jupiter, mikä voi lisätä yksityiskohtien laiminlyöntiä, jos ei siihen kiinnitä huomiota.

Voi kuitenkin olla niin että sinulla on tämä kaikki hanskassa, koska sekin on mahdollista.

Oikeastaan tunteeni tuli kaikkein vahviten siitä, että tämä Kuu-Neptunus akselisi on yhteydessä ura-akseliin ja on siten hyödynnettävissä uralla. Tämä on sellainen houkutus nykymaailmassa, jonka "ylikäyttämistä" on luonnollisesti vaikea vastustaa. Sitä (mielikuvitusta, intuitiota ja luovuutta) toki on annettu nimeenomaan käytettäväksi siinä. Tämä ura-akselisi on kuitenkin vielä neliössä kuunsolmujen kanssa, joka kertoo menestyksestä enemmän yhteiskunnan moraalisten arvojen kanssa. Ja tämän neliö ura-akselin kanssa siis kertoo selvitettävästä ristiriidasta näiden välillä. Jos tässä on mielestäsi perää, kiinnittäisin asiaan huomiota. Voin olla väärässäkin tunteeni kanssa, neliö näiden akselien välillä ei ole niin tarkka, kuin se voisi olla.

Sinulla muuten on askendentilla Pluton ja Uranuksen lisäksi myös Musta Kuu. Tämä kertoo erittäin radikaalista, liberaalista, epäsovinnaisesta ja täydellistä puhtautta (spirituaalisesti) vaativasta luonteesta. Mistään kevytkenkäisyydestä sinua ei voi syyttää. Nyt transitoiva Musta Kuu liikkuu tällä akselilla ja Mustan Kuun paluut syntymäkartan Mustalle Kuulle ovat kuulemma aina merkittävää aikaa, sitä enemmän mitä vahvempi Musta Kuu on syntymäkartalla. Kaiken lisäksi Musta Kuu on vain yhdeksän asteen päässä kuun yläsolmusta eli ohjaamassa itsestään hyvään suuntaan. Mustan Kuun kierrot on muistaakseni yhdeksän vuotta. Olisikohan sinun elämässäsi huomattavissa mitään noin yhdeksän vuoden kiertoja?  Nyt olisi jälleen uudelleensyntymän aika. Sisäinen selvyys asioista olisi nyt tärkeää tämän uuden syvyyden ottamiseksi elämässä. Muutokset tuntuvat vaikeilta, mutta mikä mahdollisuus käytettäväksi.

Toivottavasti tästä oli apua.  Smiley
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: