Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kesän 2009 FreewayCER kurssit  (Luettu 3657 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Amaris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24


Profiili
« : 11.05.2009 18:26:29 »

On tullut taas FreewayCER kurssien aika, pidän tänä vuonna vain kaksi kurssia, toinen on yksipäiväinen kurssi joka on avoin kaikille jotka ovat kiinnostuneita oppimaan itsehoitoa ja eri tekniikoita. Ja toinen on terapeuttikurssi. 

FreewayCER TERAPEUTTIKURSSI
Tämä on terapeutti koulutus joka on kaksipäiväinen viikonloppu kurssi. Tämä on tarkoitettu ihmisille joilla on jo jokin terapeutti tai terveysalan koulutus, esimerkkeinä EFT terapeutit, psykiatrit, psykologit, stressi ja hyvinvointi alan ihmiset, lääkärit, sairaanhoitajat, hypnoterapeutit, sosiaali työntekijät, trauma terapian ammattilaiset , NLP terpeutit, reflexologit, Reiki parantajat ja kansanparantajat, hierojat jne. Kurssin käytyään saa kurssiin osallistumis diplomin, mutta jotta valmistuu FreewayCER terapeutiksi, täytyy kurssien jälkeen tehdä 4 hyväksyttyä oppityötä seuraavan 12 kuukauden aikana saadakseen Terapeutti Diplomin.

Tämän vuoden kurssi pidetään Seinäjoella 18-19.7.09  Sinfonia Integroituneen lääketieteen hoitopalvelukeskuksessa. Valtionkatu, 60100 Seinäjoki. (Matkakeskus, 4 kerros, siäänkäynti kellotornista) Muilta paikkakunnilta matkaaville tämä on ideaali paikka koska se sijaitsee rautatieaseman rakennuksessa joten on helppo tulla junalla tai linja-autolla kurssille. Koska keskuksessa ei ole ruokalaa on ruokailu kurssilaisten hoidettava itse, paikalla on keittiö ja jääkappi joten eväät voi tuoda mukana ja lähistöllä on useita ruokailu mahdollisuuksia. Kahvia on tarjolla tauoilla ja  pullaa ja keksejä pikku nälkään.

Kurssi alkaa 9:30 molempina päivinä ja päättyy noin 16:00-17:00.

Kurssin hinta on normaalisti 250 Euroa mutta laman takia olen päättänyt alentaa tämän vuoden kurssihinnan 210 euroon.

Varataksesi paikan kurssille pyydän 50 Euron varausmaksun, ilmoitathan mahdollisimman pian jos olet kiinnostunut kurssista. Maksettuasi varausmaksun, on kurssipaikka sinun.  Jos päätät olla tulematta kurssille varausmaksua ei palauteta. Kurssin loppuhinta on maksettava 30.6 mennessä.

Jos olet työtön tällä hetkellä haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tulla kurssille alennettuun hintaan, tästä voi alkaa uusi ura tulevaisuudelle ja olen sitä mieltä että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus osallistua. Ota minuun yhteyttä sähköpostilla ja voimme keskustella asiasta lisää.

FreewayCER KURSSI ITSEKEHITYKSEEN

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille joita FreewayCER kiinnostaa. Opit kurssilla laajan valikoiman työkaluja itsesi kehittämiseen ja hoitamiseen. Näistä tekniikoista on takuulla apua monessa eri elämätilanteessa ja lupaan että et tule katumaan kurssilla käyntiä! Tälle kurssille voi tulla ihan miltä elämän saralta tahansa.

Tämän vuoden kurssin pidän Kokkolassa 10.7.09 Villa Elban upeassa merenranta keskuksessa aivan veden äärellä kauniissa maisemassa. Kurssin hintaan kuuluu 2 x kahvit suolaisella ja makealla pikku purtavalla, Villa Elbassa on iso keittiö ja heillä on maittavat kotiruoka tarjoilut, jos haluat lounaan siellä se maksaa 8,80 ja on varattava etukäteen ja ilmoita myös jos varaat lounaan jos sinulla on mitään erikoisruokavalio toivomuksia. Villa Elba sijaitsee 4 km pohjoiseen Kokkolan keskustasta tarkemman sijainnin ja ohjeet löydät täältä: http://www.villaelba.fi/page.asp?luokka_id=3&main=1

Kurssi pidetään Elban helmen rantakamarissa jossa on mukava ulkoterassi jossa voi istuskella tauolla ja ranta noin 2 metrin päässä, jos ilmat ovat hyvät voi siitä vaikka pulahtaa iltapäivä uinnille ja voimme tehdä osan harjoituksista ulkona!

Tämä kurssi kestää päivän ja on hinnaltaan 90 Euroa. Ilmoitathan sähköpostilla jos olet kiinnostunut. Varataksesi paikan kurssille, pyydän 25 Euron varausmaksun. Jos olet työtön ota yhteyttä, tarjoan myös tälle kurssille alemman hinnan siinä tapauksessa. Loput kurssin hinnasta olisi maksettava 5.7.09 mennessä.

Kurssi alkaa 9:30 ja päättyy noin 17:00.
 
MITÄ TULET OPPIMAAN KURSSEILLA

Opi kuinka tämä terapia systeemi toimii todellisessa elämässä itseesi omassa elämän aallokossa, sekä teraputti kurssilla rakkaimpiisi sekä asiakkaisiin.

Opi kuinka päästään helposti ja nopeasti eroon peloista, phobioista, addiktioista ja kaikista epämukavista tunnetiloista.

Opi kuika meridiaanit vaikuttavat tunteisiimme/ fyysiseen oloomme/ hyvin vointiimme

Opi kuinka tämä terapia vaikuttaa mieleen, kehoon sekä sieluun

Opi aikojen viisauksien opetuksia modernin päivän käyttöön

Opi kuinka vaikuttaa Chakroihin turvallisella ja tehokkaalla tavalla

Opi kuinka voit tehokkaasti kommunikoida korkeamman, ei-tietoisen mielen kanssa

Opi ääni terapiaa ja kuinka sillä voi vaikuttaa sisäelimien parantamiseen

Opi kuinka voit poistaa epämukavia tunnetiloja jotka juontavat juurensa menneisyydestä

Opi MAKKO-HO venyttelyt jotka tasapainoittavat koko kehoasi

Opi terapeutti kurssilla kuinka terapiaa voidaan käyttää lasten kanssa, eläinten kanssa sekä kaukoparantamiseen

Opi kuinka käyttää eri hengitystekniikoita rauhoittumiseen tai energian lisäämiseen

Opi kuinka voit saavuttaa rentoutuneen tilan nopeasti...ja paljon muuta...
 
Ihmisiä ympäri maailman on jo päässyt hyötymään tämän systeemin käytöstä. Siitä saadaan apua kipuihin, hermostuneisuuteen, paniikkiongelmiin, huonoon itsetuntoon ja itsearvostus ongelmiin, keskittymisvaikeuksiin, testeihin opiskeluun, phobioihin kuten: hämähäkit, korkeanpaikankammo, tukehtuminen, hiiret ja rotat, pimeän pelko jne. Addiktioihin kuten: tupakka, alkoholi ja sekä huumeet kuten: heroiini ja kokaiini. Syömishäiriöihin, unettomuuteen, käyttäytymisongelmiin, PMT ja kipuihin ilman mitään löydettyä syytä ja lukematomiin muihin vaikeisiin ja kivuliaisiin ongelmiin.
Mitä tarvitset kurssilla: Avoimen iloisen mielen, mukavat rennot vaateet. Molempien kurssien hintaan kuuluu kurssimateriaali joten muistiinpanoja ei tervitse tehdä, mutta voi olla hyvä ottaa vihko ja kynä mukaan jos haluat kirjoitella joitakin pointteja ylös kuitenkin.
Lisätietoja: www.universalessence.co.uk

Opettaja tietoni löytyvät myös Tomin ja Bevin (terapian kehittäjien) websivuilta : www.freeway-cer.com
tallennettu
Amaris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24


Profiili
« Vastaus #1 : 11.05.2009 18:31:33 »

Hiukan lisätieoa siitä mitä FreewayCER oikein on:

FreewayCER on Meridiaani Energia Terapia systeemi jonka on kehittänyt useiden vuosien myötä Tom Bolton ja Beverly Anderson. Se on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa kattava Energia Terapia Systeemi joka on syntynyt Englannissa, kaikki muut on kehitetty USA:ssa.

FreewayCER systeemiä kehitettiin samoihin aikoihin kun TFT ja muut meridiaani terapiat kuten EFT olivat kehitteillä USA:ssa. Siitä huolimatta FreewayCER perustuu eri filosofiaan ja saa juurensa eri paikasta.

Lyhyesti FreewayCER juuret tulevat Chi Gungista (Qikong), kiinalaisesta lääketieteestä, Refloxologiasta ja ajattomista viisauksien opetuksista ympäri maailmaa.

Mitä ovat Meridiaani Terapiat?


Kehomme turvautuvat energiaan toimiakseen jokapäiväisessä elämässämme. Tämä energia virtaa kehomme läpi verkostona energia väyliä, joita kutsutaan meridiaaneiksi.

Häiriö meridiaani verkostossamme voi aiheuttaa fyysistä kipua, mielen ja tunteiden aiheuttamia ongelmia ja yleisestikkin saa meidät tuntemaan itsemme sairaiksi.

Meridiaani terapiat stimuloivat tätä energiaverkostoa ja näin ollen vaikuttavat energian virtaamiseen kehossa, joka auttaa poistamaan vaivat jotka tuottavat meille ongelmia. Aupunktiossa käytetään ohuita neuloja ihon läpäisemiseen, akupunktio painannassa painetaan akupunktio pisteitä ja FreewayCERssä käytetään niiden pisteiden taputtamista eri kohdissa meridiaani verkostoa

Mitä siis on FreewayCER?

FREEWAY on lyhenne sanoista: Fast Release Entrapped Emotions With A Yawn, ja CER tarkoittaa:Change Energy Routine.

CER toimenpide on kaikista yleisin käytetty asiakkaiden kanssa ja siihen kuuluu meridiaani pisteiden taputtelua eri puolilla kehoa joilla näin manipuloidaan meridiaani virtausta ja chakra keskuksia. Sen lisäksi terapia pitää sisällään haukottelua joka auttaa lisäämään happipitoisuutta ja auttaa irtipäästämään tunnetiloista. FREEWAY pitää sisällään useita muitakin tekniikoita joita terapeutti käyttää esimerkiksi poistamaan psykologista vastustusta ja auttamaan asiakasta rentoutumaan ja visualisoimaan.

Kuinka se toimii?


Asiakas valitsee ongelman johon he haluavat parannusta, oli se sitten tunne- tai mieliala pohjainen tai fyysinen vaiva. Sen jälkeen taputetaan terapeutin ohjeiden mukaisesti eri pisteitä kehossa tietyssä järjestyksessä. Joskus vaatii muutaman kierroksen taputtelua että ongelmasta päästään täysin eroon. Mutta yksi kierros vie alle minuutin joten se on nopea prosessi. Poiketen muista energiaterapioista, FreewayCERssä ei ole tarvetta edes terapeutin tietää kaikista pohjimmaista syytä ongelmaan koska FreewayCER poistaa ongelman oli se sitten jotakin joka on sattunut hiljattain tai sitten useita vuosia tai vuosikymmeniä aiemmin. Eli jos asia on vaikea ja asiakas ei halua paljastaa sitä niin sekin on aivan ok koska tekniikka toimii jos asiakas valitsee ongelmalleen nimen mielessään ja teraputin ei tarvitse välttämättä tietää sitä.

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: