Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Koska, oi koska hän saapuu - ou nou!  (Luettu 13434 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #15 : 15.07.2009 12:32:20 »

minusta tiigriksen avaimet ovat ap-kartan 7 huoneessa.
Jo yksin  venus siellä ja helppous rakastua.Saati sitten nuo muut lisäksi.
Kosmisten keskinäinen aspekti ei ampune amorin nuolia??
Ei lennä maahan asti kun henki painaa materiaa?
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #16 : 15.07.2009 14:44:02 »

Minusta voimakkaat teemat näkyvät ja tulevat esille joka kartan myötä,proge mukaan lukien.
Jos syntymäkartalle ei ole merkitty transiitteina kuin just joku  pluto aspect_sex pluto niin kyllä minä lähtisin tutkimaan myös transiitit esmes  vertex:lle ja  kuunsolmu.lle.Tai harvinaisempia aspekteja esmes noviili liittyy ihmissuhteisiin.Jos Tigriksen  vertex on  harka niin jo antivertex /kohtalonomainen tapaaminen on  skorpioni.ssa, miehen aurinkomerkissä.
Ja tätä rataa.
tallennettu
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #17 : 15.07.2009 19:20:19 »

Hmm, kiitos nikki vinkeistä..

Puhuitko siis tosta auringonpaluukartan  vertex istä härässä, kun mun synt kartalla se majailee kyllä ravun merkissä. Tosin se on siellä 8. huoneessa.

 kuunsolmu sitten taas onkin  harka merkissä syntymäkartalla.

Niin ja siitä AP-kartasta vielä, niin mulla oli 8. huoneessa  merkurius ja  harka :n merkissä myös..

Olisi kiva jos näitä asioita osaisi itse katsella sillä tavalla loogisesti ja saada jotain suuria elämyksiä.
En oikein tiedä miten näen mitä aspekteja kahden eri kartan välillä on - paitsi yhtymät nyt osaan katsoa ja oppositiot. Kun ei riitä hermot laskea jotain astelukuja.
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #18 : 15.07.2009 22:25:49 »

Tiigris
Heitin ihan arviosta esimerkiksi sen sun  vertex harka:n ,ethän sinä sitä sanonut missä se on.
Siis ap-kartallakaan.
No syntymä-ANTIvertexisi on sitten  kauris.ssa,liekö  pluto.n vaikutuspiirissä?
Ja syntymä-alasolmu on skorpionissa,liekö yhtymiä miehen persoonallisiin planeettoihin?
 mars venus yhtymä on varmaankin osunut miehelle transiittina?
Transiitit on helppo katsoa, kun katsot tarkat asteluvut planeetoille,sitten katsot samoissa asteluvuissa olevat eri kartoilla ja sitten katsot montako merkkiä on välissä. 2 merkkiä tyyliin  oinas- kaksoset on sekstiili 60 astetta,, kolmen merkin väli on neliö 90,neliön tekevät kaikki samaa laatua olevat keskenään,tyyliin kiinteät  vesimies/ harka/ leijona/ skorpioni,
tai muuttuvat keskenään ja aloitteekkaat eli johtavat.
Kolmio 120 astetta tulee samaa elementtiä olevien välille,tulta  oinas/ leijona/ jousimies.
vettä  rapu/ skorpioni kalat. Kvinkunssi  aspect_kvi 150, on merkkiä vaille oppositio.
Ja opposition tiijät.Kun bongaat samat numerot eli asteluvut eri planeetoilla ja sitten hahmotat etäisyydet merkkien avulla niin ei se niin vaikeeta ole.Yksi merkki on sen 30 astetta.Sekin on jo semisekstiili.Siksikin kannatan tarkkoja aspekteja,koskapa se tekee astrologiasta paitsi tarkkaa myös helppoa.Mä en katso ite enää oikeestaan ollenkaan sitä aspektitaulukkoa.

Mutta siis tuo  vertex on määriteltykin Descendentin "apulaiseksi", eli liittyy hyvin vahvasti ihmsisuhteisiin kun se "sinä" ja muut ovat siellä descendentillä.Eikä se usein ole kovin kaukana descendentiltä.Ja sen vastapiste antivertex taas on  askendentti:n apulainen,
minäkuvaa "kohtalonomaisesti" juuri noitten kohtaamisten avulla/kautta muuttava.
Ja solmut ovat toinen laskennallinen akseli.
Ja ehkä siksi nämä ovat niin merkittäviä kohtaamisissa,koskapa ne määräytyvät jokaiselle tarkan syntymäkellonajan mukaan. vertex varsinkin.
tallennettu
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #19 : 18.07.2009 08:40:27 »

Evea, kylläpä täytyy nyt todeta eräs asia. Kun tapasin nykyisen mieheni niin minulla oli

Aspekti: mars aspect_opp askendentti  smitten
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #20 : 19.07.2009 23:52:38 »

hyvä että sielläpäin tapahtuu.. paluu Baltian matkalta, aivan eri fiilis kuin reilu vuosi sitten Tanskasta.. ei ollenkaan romanttinen.. aika realistista.. miehiä komeita, hauska katsella ja he katselevat, kas kun sellainen määrä massaa ei taas riittänyt että.. olen ollut tarpeeksi monta kertaa avoin, mutta jos ei niin ei..  aika pinnalliseksi menee jos vain ajattelee, tuon ja tuon näköinen muttei värähdä, no muuten oli hauskaa. tapasin muuten sattumoisin jonkinlaisen näkijänaisen lautalla, joka analysoi lähisukuni aika oikeasti.. kuka on itsekäs patriarkka, kuka kaiken koossapitäjä ja "kaunis, ihana", kuka vahva ja lahjakas, kenellä miesjutut vaikeita kun on vahva (vaikka on kai niitä vahvoja miekkosiakin).. silti epäilen että heikoksi heittäytyminen ei ole ratkaisu, viime jutunkin loppuvaiheilla tuntui että paras olla itsensä.. tajusin myös matkalla että olen hieman auttanut miehiä viimeisen vuoden aikana tai 1.5v.  miksi? eikös ne olekaan aina osaavia jne..

ja siis mihin se "rakkaus" menee, kun nyt on paras fiilis jos ei ole yhteydessä edellisiin, koeta ahtaa itseään niihin rajoihin joita oli? esim viime keväänä..

että se niistä transiiteista taas.. hmm.. back to bisnes.. tai sitten voi olla että  aurinko 3 ja  aurinko 1 ovat nyt viemässä focusta muualle, sinne mikä kannattaa. kovasti oli pärinäpoikiakin liikkeellä eri maista Latvia Lithuania.. juttelin joidenkin kanssa.. nauratti se miesten määrä.. oli jänniäkin kohtia kuten se kun eräs miesporukka melkein ajoi päälleni erään nähtävyyden luona, sitten yksi heistä kaivoi taskustaan vanhoja venäläisiä rahoja "korvaukseksi" mihin ilmoitin, että olen kyllä vähän kalliimpi, heh. olivat löytäneet miehityksen aikaisen kätkön.

no ehkä se tuolla jossain on, who knows. seuraavaksi tietysti eräs mies alkaa kehumaan Ger kylpylöitä, joo.. tai ehkä siellä Itävallassa tapahtuu,, no mutta, oli tosiaan  kuunsolmu seiskassa jokaisen edellisen vakavemman jutun alkaessa.  Cool

Daily Planetary Overview
Mercury sextile Mars will help you promote some of your initiatives and get support from others. Some will be inspired by what you have to say and want to help you succeed. You'll be very persuasive and charismatic.

Your Horoscope - Tomorrow, July 20, 2009
If the old adage that you reap what you sow is true,  you are in for a great harvest in the months to come. Your hard work and focus will start to pay off handsomely with promotions and raises just when you may have given up ever being acknowledged for all you do. Hang onto your great energy, passion and enthusiasm. Doors are about to open for you. Get ready to walk on through them.

 Your Lovescope - Tomorrow, July 20, 2009
The celestial energy means that it could be your sense of humor that drives someone crazy today, not to mention your wonderful healthy looks and glorious hair. It will be the jokes and funny stories that you relate that draws their attention to you. And you may discover that you both share the same philosophy of life, and many other things as well. Good luck.
« Viimeksi muokattu: 20.07.2009 00:21:29 kirjoittanut ^Conchenn^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: