Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Olet sitä mitä syöt ja minne matkaat, vai-  (Luettu 2606 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 03.04.2009 18:03:08 »


http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-11-04.html

Ihmissielut onnistuivat tekemään ihmiskunnan kaikkien aikojen suurimman tempun

Monta huijausta on tehty ja tehdään aktiivisesti edelleen.
Muuttoliikkeen luomiseksi Uuteen Maahan käytettiin ihmisen ahneutta, ihmisten lähtiessä sinne rikastumaan, tai niin he luulivat.
Ylösnoustakseen koko ihmiskunnasta on tultava yhtä perhettä, jossa jokainen on tervetullut ja hyväksytty, missä jokaisen omaa erityisyyttä kunnioitetaan. Tämän tehtävän onnistuminen oli ongelma, kun ihminen yksilönä suuresti vieroksuu muutosta! Niinpä monta huijausta on tehty ja tehdään yhä. Ihmisen ego salli tämän tapahtua ja on oppinut rakastamaan sitä.

Yksi reitti oli: Ruoka.
Ruoasta on tulossa täysin yhtenäistä, koska lähes kaikkialla voi löytää supermarketteja, jotka myyvät lukemattomista muista maista tulevaa ruokaa. Näitä ruokia syömällä fyysiset kehot sulauttavat niiden kunkin maaperän energian / värähtelyn, joissa nämä ruoat olivat kasvaneet ja jakavat myös ruokaa koskettaneiden ihmisten siihen jättämän energeettisen jäljen. Ihmiset ovat kaikkialla oppineet nauttimaan ravintoloissa käymisestä ja eksoottisten ruokien syönnistä tai valmistamaan niitä kotona. Tätä kautta, tiedämmepä sen tai ei, pidimmepä siitä tai ei, lopputulos on että pian välillemme syntyy yhteinen tietoisuus jakaessamme kaikkialla saman värähtelytaajuuden.

Toinen reitti: Matkailu.
Ruoan jakaminen teki helpommaksi ajatuksen lähteä matkoille. Voit omalla kohdallasikin nähdä kansainvälisen matkailun hämmästyttävän kukoistuksen. Matkailevat ihmiset uskovat ehkä itse päättävänsä matkakohteestaan ja syistään sen valintaan. Tosiasiassa he tässäkin ovat vielä tänä päivänäkin täydellisen huijauksen uhreja eivätkä näe sitä. Sielu lähettää halun ihmismieleen ja ohjaa näin egoa kohti sananlaskun heiluvaa porkkanaa. Tosiasiassa persoona viedään Maassa paikkoihin, joissa on eletty muita elämiä ja osia sielusta on jäänyt ansaan. Kun näihin maihin ja paikkoihin palaa joko ”liikeasioiden”, ”loman” tai ”opiskelun” merkeissä, sielu voi silloin kerätä palasensa ja rakentaa itsensä uudestaan eheytyäkseen jälleen, niin että eheyden tilassa ego voi lopultakin herätä suurempaan totuuteen.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: