Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Seulaset  (Luettu 10287 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
känkkäränkkä
Vieras
« : 03.04.2009 14:25:27 »

Mahtaako kenelläkään olla omakohtaista kokemusta Seulasten vaikutuksesta millä tahansa kartalla? Itselläni tämän vuoden ap-kartalla 0 astetta  kaksoset 12.huone +  siellä merkurius 1 astetta  kaksosetmerkurius tekee neliöt sumpulle  neptunus chiron jupiter  keskitaivas sekä  kuu 0 astetta  neitsyt IC:llä /4.huoneessa. Ap-kartan  askendentti rapu. Lisäksi  merkurius kvinkunssi  pluto.

Ap-kartallahan tarkastellaan aurinkoa (11.huoneessa kolmio-aspektit peruuttaviin  saturnus ja  pluto), mutta tuo  merkurius(ja Seulaset) veivät huomioni. Natal -kartalla Lilith sijaitsee 1 astetta  kaksoset.

Siis olettaisin että Seulaset ovat yhtä "ahdistettuna" kuin  merkurius? Kaikenlaiset muutkin huomiot ap-kartastani ovat tervetulleita!
tallennettu
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 407


Immortal


Profiili
« Vastaus #1 : 12.04.2009 16:09:44 »

Anteeksi, mutta mikä on Seulanen? Huh
tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #2 : 12.04.2009 16:38:12 »

Mä en tiedä Seulasista muuta, kuin että mun edesmennyt isäni aina puhui, että sieltä on ihmisrotu lähtöisin... Astrologiselta kannalta en osaa sanoa mitään... Smiley
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6578


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 13.04.2009 11:46:36 »

Seulaset eli Plejadit,taivaan tunnetuin avoin tähtijoukko härän tähdistössä,
"seitsemän sisarusta",joista kerrotaan,että maa olisi kahdeksas kadonnut sisarus,
ja että heillä on vahva kaipaus takaisin maan päälle,
ja että heidän isänsä,Atlas,kannattalee taivaankantta hartioillaan,
"itkettävät sisarukset",
kiintotähtiketjussa lisää,
viestinviejä,sanansaattaja merkuriushan lähestyy nyt ensimmäisenä tuota tähtijoukkoa,pudotteleeko sitten suuria sadepisaroita vai pieniä kyyneleitä?
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 13.04.2009 12:10:24 »

http://fi.wikipedia.org/wiki/Seulaset

en löytänyt astrologiaan viittavaa tai esim merkityksiä näille....taitaa mennä liikaa fyssan puolelle... idiot2
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6578


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 13.04.2009 12:37:21 »

no siellä kiintotähtiketjussa,
eka sivulla signin antama linkki pienellä lainauksissa,
ota in longnitude order,
esmes Alcyone 28  harka yks Plejadeista,
löytyy kyllä astrologiaa
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« Vastaus #6 : 13.04.2009 17:28:03 »

jops, kyllä mä sen huomasin, tarkotin lähinnä mitä se sitten merkitsee jos seulanen oppositioisi mun venusta...? eihän sillä ole merkitystä jos me tiedetään että seulaset on härän tähtikuviossa, ainakin olisi mielenkiintoista tietää mitä se sitten tuo tullessaan?
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 14.04.2009 09:19:41 »

Celeste Teal on käsitellyt Plejadeita laajemmin kirjassaan Predicting Events with Astrology. En kuitenkaan ole itse lukenut kyseistä opusta, joten toivottavasti joku muu kirjan lukenut jaksaa laittaa infoa tähän ketjuun.
Nettisivuillaan http://moonvalleyastrologer.com/  Celeste Teal kirjoittaa Plejadeista eli ns. Seulasista seuraavasti:

Pleiades
The Pleiades are a group of seven fixed stars, all falling within a degree of one another at the very last degree of the sign Taurus. The leading star, also known as Alcyone is the first of seven sisters, one of whom is lost and invisible. Besides Alcyone, the stars are named Maia, Electra, Merope, Taygete, Celaeno, and Sterope. The group are often referred to as the weeping sisters for when this degree falls in conjunction with the rising degree, the Midheaven, or another significant point, tragedies ranging from blindness to disgrace and ruin or even violent death have been associated. Accidents to the face are particularly noted and the group of stars have a Moon – Mars connotation; never a completely comfortable association.   

Visually, the Pleiades was recognized to sit on the shoulder of the Bull in the constellation of Taurus. It was once believed that the Pleiades was the central Sun of the universe and it took the names of the Central One or the Foundation Stone in other regions. Near the beginning of the new millennium, the Pleiades actually began to move into the sign of Gemini, so at this point the sisters are straddling the cusp from the end of Taurus to the start of Gemini. We'll be three quarters into the century before Alcyone reaches 1 degree of Gemini.

In my first book, Predicting Events with Astrology, there's a section in the final chapter devoted to the Pleiades, including the types of events associated with this degree when it becomes prominent in the Solar Return or the progressed horoscope. Best wishes, Celeste Teal



Enceladus,
kyselit kokemuksia Plejadeista millä tahansa kartalla. Härän lopulla syntyneenä itselläni on sekä syntymäkartan Aurinko että Merkurius yhtymässä Plejadeihin. Oikeastaan en ole huomannut vaikutuksia mitenkään, toisaalta kun kartalla on mm. suurristi (jossa myös mukana kyseinen Aurinko ja Merkurius), on aika vaikea eritellä, mikä elämän kaikista vaikeuksista voidaan pistää Plejadien piikkiin, mikä taas ristin piikkiin. Mutta haastavinahan noita Plejadeitakin tulkinnassa pidetään.
tallennettu

känkkäränkkä
Vieras
« Vastaus #8 : 18.04.2009 13:54:12 »

Kiitos kaikille kommenteista  Smiley

Ap-karttani alkaa vasta vaikuttamaan, joten seuraukset selviävät seuraavan vuoden aikana. Täytyy seurailla.

ps. en saanut sitä vanhaa linnkiä auki joka oli kiintotähtiketjussa, saiko joku?
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6578


Profiili WWW
« Vastaus #9 : 18.04.2009 19:49:15 »

http://www.winshop.com.au/annew/
http://www.astrologycom.com/fixedstars.html
tallennettu
känkkäränkkä
Vieras
« Vastaus #10 : 18.04.2009 22:05:08 »

Kiitos nikki
tallennettu
känkkäränkkä
Vieras
« Vastaus #11 : 03.05.2009 18:33:41 »

Tällasta "infoa" löysin Seulasista tuollaiselta vähemmän kalutulta sivustolta.. tai ainakin itselleni joka häpeäkseen tunnustaa että raamattu on jäänyt lukematta mutta ei käy kiistää etteikö se joskus ihan mielenkiintoinen lukukokemus voisi ollakin. Ja sivustolla mainittiin ettei kaikkea kannata ottaa "kirjaimellisesti" ja että "tulkinnat" perustuvat lähinnä kai astrologin omille mietinnöille.  Luulen että Seulaset on sijoitettu Härän kuvioon taivaalla johtuen tästä sideerisestä tavasta katsoa asioita maasta lähtöisin.. en tiedä kun alue on minulle vielä aika vieras.

Härän tähtikuvio

Kuvion kirkkain tähti tunnetaan tikanheitosta häränsilmänä. Tähti sijaitsee todellakin härän oikeassa silmässä. Sen kaldeankielinen nimi Al Debaran tarkoittaa johtajaa tai hallitsijaa. Toiseksi kirkkain tähti El Nath tarkoittaa haavoitettua tai lahdattua. Kuvioon sisältyy myös Plejadeina tunnettu pienempi tähdistö.* Sana merkitsee tuomarin tai hallitsijan kokoonkutsumaa joukkoa tai seuraa. (Mm. Job 9:9; 38:31, 32 tai Aamos 5:8.) Pleijadit olivat eräs muinaisaikojen suosituimmista tähdistöistä kautta Maapallon. Sen liikkeitä on seurattu niin tarkkaan, että se on vaikuttanut kokonaisen maanosan rakennelmiin. Käytännöllisesti katsoen kaikkien amerikkalaisten rauniokaupunkien pääsuuntaa on käännetty 15 astetta itään. Siten suunta on suoraan kohti sitä pistettä taivaanrannassa, jossa Seulaset näkyvät. Monet tarinat kertovat kahdeksan tähden kuvaavan merkittävien pariskuntien lapsikatrasta. Kreikkalaisilla tähdet nimettiin Atlaan ja Pleiooneen seitsemän tyttären mukaan. Seulasten kirkkaimman tähden nimi on arabiaksi Al Cyone eli keskus, mikä johti jotkut muinaiset tähtitieteilijät erheellisesti intuitioon tähdestä universumin keskipisteenä. Syyrialainen nimi Seulasille on Succoth, joka merkitsee saappaita. Pleiadeen tytärsikermä on pelastushistoriallisessa tähtikuvioiden alkuperän teoriassa uskova seurakunta, jonka kerrotaan kerran matkustelevan pilvissä. Jeesuksen velipuolen Juudaan kirje viittaa yllättäen muinaisen Eenokin puheisiin tässä yhteydessä. (Juud 14, 15. Eenokhan oli siis eräs parhaista ehdokkaista itse Taivaan Tarinan sommittelijoiksi.) Jaakobin ja Mooseksen siunauksessa Härkä yhdistettiin Joosefiin tai Joosefin poikiin Manasseen ja Efraimiin (Gen 49; 5 Moos 33).

Ja sitten omia tunnelmia näin synttärin kynnyksellä - päivä on ollut ihan perseestä, aamulla ei olisi halunnut herätä, viimeöinen uni oli tosi outo  Shocked ja inhottavan mieleenpainuva niin että voisin piirtää sen vaikka sarjakuvaksi puhekuplineen vieläkin ja voimat ovat jossain en tiedä missä. Kaikki tökkii ja menin sanomaan että voi kun voisi itse vaan nukkua pois...
tallennettu
känkkäränkkä
Vieras
« Vastaus #12 : 12.05.2009 17:31:37 »

Tuolla yleistä-osiossa keskusteltiin siitä kenellä menee hyvin. No se kai on välillä ihan itsestä/ asenteesta kiinni, tai päivästä (ohituksista meillä kaikillla herkillä astro-harrastajilla..  Wink) En siis viitsinyt jättää terveisiä sinne kun oma tilanne on jotain ihan muuta, mutta se on valitettavan usein totta, että se kellä onni on sen kätkeköön... Mutta en usko yhtään että me suomalaiset olisimme jotenkin perioutoja siinä että toiset kadehtivat toisia, jokapuolelta löytyy ihmisiä ihan Joka Lähtöön.

Seulasista-  merkurius pakitti ap-kartan asemiinsa ja fiilikset melkein samat kuin pari viikkoa sitten. Energiataso lähellä nollaa ja taas pitäisi vaan jaksaa pakata ja lukea. Ja siivota pihaa kun viime syksynä jouduin sellaiseen melko outoon onnettomuuteen ja olin liikuntakyvytön lähes puoli vuotta niin siinä sitä esim. märäntynyttä lehteä nyt sitten odottaa. Sairaalassa ollessani poistin vanhoja muistutuksia puhista ja siellä se oli, vajaa vuosi aiemmin kirjoitetut progekuviot+transut päivälleen leikkauspäivälle.  Shocked Tiesin siis että jotain tapahtuu, amatöörimäisyyteni tämän aiheen parissa vain ei antanut silloin tulkintaa. Ja myöh. kun katselin ap-karttaa siellä se  uranus/ mars siis "leikkauspiste" näkyikin. Mutta eihän noita viitsisi joka vuodelle uusia etsiä!

Hautajaiset tulossa, ikävä ei hellitä yhtään. Toisen muistaa kuin eilispäivästä. Edes trans.  venus :aspect_con:radix- venus ei ilahduta, johtuneeko sijainnistaan 8.huoneessa. Ja  oinas haluaa että kaikki tapahtuu aina heti! Myös surutyö, äkkiä alta pois.

Vaikka päätinkin että en ala ruikuttamaan kaikista pienimmistäkin seikoista, tuleva 21.5. ja ap-kartan  merkurius ja Seulaset aspect_con transitoivat  aurinko/ kuu enteilevät hautajaisista raskaita -ja kun en sitä jo etukäteen tietäisi.

Seulaset varoittivat tämän vuoden aikana naimisiinmenosta tai matkustelusta. Myös vihamiehistä. Minua on jo kehoitettu varomaan mielipiteideni kanssa. Silti  merkurius alkaessa peruuttaa en taaskaan voinut/ osannut pitää päätäni kiinni kun sopiva haastaja eteen tupsahti. Sattumalta -tuskinpa. Henk.koht. minusta on mahtavaa kun kaikki sanoisivat aina suoraan mitä mielessä on (kasvotusten mieluiten), mutta kun emme voi aina olla niin "avarakatseisia".. Jokaisella ideologiansa, se on ok, mutta kai kaikesta aina voi puhua? No pään aukominen on aina eri asia. Naimisiin tuskin sinkkuna ehdin vuoden sisällä, mutta yksi mahtavasti suunniteltu pitkä matka peruuntui ap-kartan jo vaikuttaessa ja vei myös yhden rakkaimmista ystävistäni mennessään. (ehdotin hänelle arvan ostoa kun näytti kartta niin mukavalle ja sieltähän tipahti nelisen tonnia, ei kyllä minulle koskaan! tickedoff sitten kerroin unistani mitkä alkoivat yksityiskohdalleen tapahtua ja hän kai skitsahti tai jotain)

Johtopäätöksenä, uskon astrologian vaikuttavan ainakin herkempiin henkilöihin (ja miksei jos koko valtioihinkin!) ja vaikka puhun vapaan valinnan puolesta, jotenkin se aina hiertää kuitenkin syntymäkartan laatujen painotuksella. Siis näin mututuntumalla tämän vuoden teemat kohdallani; itkua ja hammastenkiristelyä. Jossain puhuttiin että noilla ap-sijainneillani voisi ajautua itsemurhaankin niin voisiko varovaisesti ehkäpä tulkita että jos ei pääni pimahda (ap- merkurius kaksoset 12.huone) kun itsarityyppiä en ole, niin voisiko sille vastakohtana olla mahdollista auttaa sitten muita?  chiron/ neptunus jotka nipussa vielä ensi vuonnakin 6.huoneessa. Kartta on kyllä hemmetin rujo noin muuten. Ainakin unet ovat olleet "tujuja", onko sitten ed. yhtälön+ kuu/ merkurius saldoa.

Ja vielä lopuksi. Ystäväni kartalla peruutti  pluto yli  aurinko kuolinyönä eli kyllä näissä jokin toteutuu. Siirtäkää tämä sepustus muuhun osioon mikäli parhaaksi näette.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: