Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Energiahoitoa Indicossa  (Luettu 2494 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 02.04.2009 09:12:06 »

http://www.valoavain.fi/hoidot.html

olleet Erika Ehnin opissa (Intuitiiviset Parantajat)

Hoidot

Teemme jokaisen hoidon yhteistyössä rakkaudellisten valo-olentojen kanssa korkeampaa olemustamme ja intuitiotamme kuunnellen. Jokainen hoito on erilainen, koska hoidot tehdään aina hoidettavien sen hetkisen tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti kaikilla tasoilla; sekä fyysistä että energiakehoa hoidetaan. Hoidossa saatetaan keskittyä esimerkiksi erilaisten tunneperäisten energialukkojen puhdistamiseen kehosta. Lukkoja syntyy esimerkiksi käsittelemättä jääneistä tunteista kuten peloista, syyllisyydestä tai erilaisista traumoista. Tällaiset lukot voivat aiheuttaa fyysistä kipua ja vaivoja. Kun lukot purkautuvat, energia pääsee virtaamaan kehossa vapaammin ja paraneminen alkaa. Hoito voi lisäksi vaikuttaa ajatusmalleihimme. Saamme apua ja ideoita siihen, miten voisimme ajatuksillamme auttaa itseämme paranemaan ja elämään onnellisina. On normaalia, että hoidon aikana mieleesi voi nousta erilaisia ajatuksia tai tunteita, joiden olemassaolosta et ehkä ole ollut edes tietoinen. Tämä kaikki on osa hoitoa ja näiden tuntemusten on suotavaa antaa nousta esiin, jolloin ne voidaan käsitellä ja päästää vapaiksi itsestämme. Hoidon aikana voit myös tuntea kehossasi erilaisia väristyksiä, kuumotusta tai paineen tunnetta sekä tunnetta, että pitäisi liikutella jotakin jäsentä tai kääntyä. Nämä kaikenlaiset tuntemukset kuuluvat hoitoon. Kokemukset hoidosta ovat hyvin yksilöllisiä, olemmehan kaikki erilaisia.
Hoidossa tuodaan hoidettaville korkeaa, lempeää ja pehmeää rakkautta sekä iloa. Ennen kaikkea meitä autetaan muistamaan, että tuo ilo ja rakkaus löytyvät meidän jokaisen sisältä. Hoidon jälkeen on usein iloinen ja keventynyt olo. Hoito on prosessi, joka usein alkaa jo ennen varsinaista hoitotapahtumaa ja jatkuu myös sen jälkeen. Siksi on normaalia kokea erilaisia tuntemuksia ennen hoitoa ja sen jälkeen. Hoidon jälkeen suosittelemme veden juontia, se auttaa energiaa virtaamaan ja edesauttaa puhdistumista.

Hoitomme eivät korvaa lääkäriltä saamaasi apua, emmekä siksi suosittele minkään lääkityksen tai muun meneillään olevan hoidon muutoksia ilman että olet keskustellut lääkärisi kanssa.

« Viimeksi muokattu: 02.04.2009 11:54:55 kirjoittanut ^^star^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: