Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Atlantis??  (Luettu 9107 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8235


Profiili
« : 20.02.2009 10:57:22 »


http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2255989.ece
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #1 : 20.02.2009 16:35:59 »

Atlantin valtameren keskellä näkyy selkeä pohjoisesta etelään kulkeva halkeama tai railo joka näyttää ihan kuin maa olisi vajonnut siitä.

 Tuo liittyy mannerlaattoihin ja Atlantin keskellä mannerlaatat erkanevat eli työntävät ylöspäin magmaa ja siellä on tuollainen harjanne, ei siis railo, koko Atlantin läpi. http://fi.wikipedia.org/wiki/Atlantin_valtameri#Mannerliikunnot tossa jotain infoa.


 Mielenkiintoinen toi Atlantiskuva kyllä Smiley
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2 : 21.02.2009 13:00:44 »

Ylen nettisivustoilta poimin:

Google Earth ei löytänytkään Atlantista

julkaistu tänään klo 02:12, päivitetty tänään klo 11:08

Googlen mukaan sen virtuaalisen karttaohjelman Google Earthin kuvissa ei näy myyttinen Atlantiksen kaupunki. Brittiläinen The Daily Telegraph -sanomalehti julkaisi perjantaina Google Earthin kuvia, joissa näkyi tieverkoston kaltaisia jälkiä Atlantin pohjassa, lähellä Afrikan luoteisrannikkoa.

Jälkien uskottiin olevan merkki Atlantiksen kaupungin olemassaolosta. Googlen mukaan jäljet ovat kuitenkin todellisuudessa vain laivan kaikuluotaimen jättämiä.

Atlantis-asiantuntija sanoi Daily Telegraphissa, että kuvissa nähty verkosto sijaitsi yhdellä paikoista, joissa Atlantiksen uskotaan olleen.

Google kuitenkin lopetti Atlantista etsivien riemun lyhyeen. Kyseessä olivat ainoastaan arkipäiväisen tiedonkeruun jättämät jäljet.

Kreikkalaisfilosofi Platonin kertomuksen mukaan Atlantis oli tarunomainen onnenmaa, joka upposi tulvassa satoja vuosia ennen ajanlaskun alkua.

Utopia Atlantiksesta on vuosisatojen ajan saanut lukuisat tutkijat etsimään kaupungin jäänteitä. Muun muassa vuonna 2004 saksalaistutkijat uskoivat löytäneensä kadonneen kaupungin satelliittikuvien avulla. Tällöin tutkijat uskoivat Atlantiksen olleen maa-alue Etelä-Espanjan rannikolla.
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 11.09.2009 21:04:06 »

aakkoset

http://api.ning.com/files/R4-TDuwDhL6khTpspOWJNxGKPZkrmkl9oDdCEajc-GdrdV-qYMrVUB78LZHZ-IIAJv8tU9RsGocmroZ-KiD6DlZ6B2HydYul/atlantisalphabet01.gif
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Viper Venus
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 88



Profiili
« Vastaus #4 : 29.09.2009 13:10:22 »

Myös Ior Bockin kertoma tarina Atlantiksesta on mielenkiintoinen.
Ohessa Kingston Wallin kappale lyriikoineen, Petri Wallihan sai inspiraatiota Tri-Logy -levyyn juuri
Iorilta.

http://www.youtube.com/watch?v=Y_xZmG8xc4k

Alt-Land-Is

Long time ago, before the iceage, people lived in
perfect harmony with the nature in a system that didn't
give possibility for overpopulation.
As the aksel of the planet ( plan - et ) was in its right
position, straight, all the planet was under stable
tropical climate. So was also Odenmaa at the northpole.

There lived the Arsers who held the highest knowledge
on eart with the ROT (root) - language. Outside
Odenmaa lived the vaners in their ringlands.

Everybody paid respect to Per who due to the
breeding-system was the allfather of all mankind
(everyone is a PER-SON)
Over 50 milj. 10000 years ago the aksel of the planet
shifted and caused the iceage when the ringlands
outside were covered by ice, a period called

ALT-LAND-IS        ALL LAND'S ICE

As the Gulfstream came to heat south-Finland,
Odenmaa remained clear of ice and the Arsers learned
a new way of life.

Agriculture and new animal species were created for
staying alive for 50 milj. years surrounded by huge
icebergs
As the ice started to melt and drown the Odenmaa the
very few of them left took pairs of the animals with
them and sailed trhough a passage way melted by the
stream to Bockland, an island outside of Sweden, later
named Goatland (Gotland).

After staying there for a thousand years the Arsers
headed back to Odenmaa except SVEN and DAN
who went to Sweden and Denmark to rehabite the
ringlands.

During ALTLANDIS the Vaners developed into ten
different races, mythilogies and languages outside the
icebergs.

The Arsers lived in Odenmaa again till the year 1050
when the crusader army sent by the Pope
destructed Odenmaa and created a new information
system based on the written word, not spoken as it
used to be.

This is a tiny part of a story that takes 20 years to tell
two hours a day brought to us family tradition by
the last Aser since 1984, according to the saga
10 000 years after the end of the iceage.
tallennettu

*Aurinko Härkä
*Nousu Rapu
*Kuu Neitsyt
*Merkurius Oinas
*Venus Oinas
*Mars Oinas
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #5 : 15.12.2009 20:47:23 »

Atlantis (Hannu Raittila)

Roihan kirjana Hannu Raittilan Atlantis Atlantis on tarujen manner, uponnut utopia, joka on todennäköisesti ollut olemassa vain filosofi Platonin mielikuvituksessa. Suomalainen Atlantis kuulostaa vieläkin sadunomaisemmalta paikalta, jonka olemassaoloa voi syystäkin epäillä.

Hannu Raittilan teos kuitenkin hukuttaa epäilijänsä tarinan tulvaan ja saa ymmärtämään veden kaksinaisuuden:

Vesi on maapallon vallitsevin elementti. Suurin osa planeettaamme on sen peitossa ja ihmisestä valtaosa on sitä. Vesi puhdistaa ja elvyttää, vesi tuhoaa ja hukuttaa. Myös kirjailija Hannu Raittila on jäänyt kiinni vetisiin elementteihin. Vuonna 2001 Finlandia-palkinnon voittaneessa kirjassaan Canal Grande suomalainen työryhmä saapuu Venetsiaan pelastamaan palatseja veden tuholta ja päätyy haahoilemaan sakeassa sumussa kuin elämässä, pintakosketuksen menettäneenä.

Uusimmassaan Atlantis –teoksessa tapahtumapaikkana on veden alle uponnut kylä, jossa on aikanaan asunut tekniikkaa vailla eläneiden vanhauskoisten ortodoksien yhteisö. Noussut vesi on säilönyt tämän kansantieteellisen erikoisuuden kuuden metrin syvyyteen. Syntyneen järven isolle saarelle on pakettipeltojen täytteeksi viljelty energiapajuja, jotka muodostavat oman maailmansa, joka sekin on veden kaltainen: pajukossa kulkiessa katoaa suuntavaisto, varret taipuvat kulkijan jäljessä takaisin eikä edessä eikä sivuilla näy muuta kuin pajuja, joiden väliin on satunnaisesti juuttunut villiintyneitä lampaita.
Tähän monella tavalla menneeseen maailmaan laskeutuu helikopterilla taivaalta it-miljonääri, joka haluaa rakentaa paikalle jättiläismäisen teemapuiston. Puistossa esitettäisiin elämää – sellaisen kuin se oli ollut ja olisi pitänyt edelleen olla, läpi käytäisiin Suomen historia ja kansalle tarjottaisiin elämyksiä suurella E:llä.

Raittila lainaa mennyttä ja tulevaa ja kuin marionettitaiteilija langoilla leikkien ohjaa henkilöitään syvemmälle maailmaan, josta vain vedenpaisumus voi vapahduttaa. Näkökulma vaihtuu aina kertojan mukana, mutta ilkikurisuus säilyy.

Raittila nauraa niin valistusajan kuninkaille, maaherroille ja heidän vallanjaoilleen kuin virtuaalimaailmassa kaupallisuuden ehdoilla eläville uusrenessanssiruhtinaille, joiden touhuissa ei ole edes ahneuden tuomaa tilapäistä järjenpilkahdusta. Draama, peli ja roolit, siinä ihmisen nykytodellisuus ja se, mitä onneksi kutsutaan. Matrix-elokuvan maailma on lähempänä kuin lähin nettipääte.

Ja kun muutaman sadan tuhannen maapallon kierron kuluttua planeettaamme tutkimaan saapuvat toivottavasti älyllisen elämän edustajat tarkastelevat löydöksiään, niin he eivät nykyarkeologien tapaan tule näkemään muistoja elämästä vaan elämän esittämisestä.
Ja kaiken yllä aaltoilee vesi, jonka ympärillä riehuva myrsky laulaa tarinaa kadonneesta mantereesta...

Kuuntele lukiessa: Hector: Atlantis

Takaisin Roihan kirjan etusivulle
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #6 : 19.06.2010 13:29:29 »

Luku 8  Yhteiskunnallinen kehitys  Diana Cooper
Opetusjärjestelmä
Väestömäärän kasvaessa papit kouluttautuivat erityistehtäviin, joista yksi oli opettaminen. Tätä tarkoitusta varten omistettiin erityisiä temppeleitä tai osia niistä. Opettajat opettivat lapsia telepaattisesti aivan samoin kuin silloin, kun ensimmäiset lapset tulivat Atlantikselle. Opettajat välittivät ajatusten välityksellä henkistä tietoa ja kosmisia totuuksia, kun lapset olivat rentoutuneessa ja avoimessa tilassa ja näin herkkiä ottamaan vastaan tietoa. Jokaisella oppilaalla oli lisäksi oma opetuskivensä.

Kivillä on oma tietoisuutensa. Ne ovat yhteydessä toisiinsa ja lähettävät energiaa. Kvartsikide voi lähettää tietoa toiselle kvartsikiteelle, ja kaksi ametistia viestivät keskenään selkeästi, mutta esimerkiksi ametisti ja ruusukvartsi eivät kykene viestimään keskenään yhtä selkeästi. Kyse on yhteensopivuudesta. Aivan kuten mekin koemme suurempaa sopusointua joidenkin ihmisten kanssa, samanlaista tehtävää suorittavat kivetkin resonoivat keskenään. Kun Poseidonin temppelin pääopettaja suunnitteli oppituntia, hän ohjelmoi kiveen sen tiedon, jonka hän halusi tietyille aikuisille ja lapsille välittää. Kun tieto oli ohjelmoitu kiveen, sen ympärille laitettiin viisi, kaksikymmentä tai useampikin kivi valmiiksi vastaanottamaan keskuskiven sisältämän tiedon. Kivet jätettiin paikoilleen hetkeksi tai jopa tunneiksi tiedonsiirtoa varten. Kun tämä oli saatu päätökseen, pääopettaja siirsi kivet teleportaation avulla niihin kouluihin, joihin ne oli tarkoitettu. Jos samaa tietoa tarvitsi useampi kuin yksi lapsi, tiedosto lähetettiin heille kaikille. Oppilaat asettivat opetuskivensä kolmannen silmänsä kohdalle ja siirsivät tarvitsemansa tiedon tietoisuutensa. Pojat ja tytöt olivat samanarvoisia, mutta erilaisia, ja saivat kukin itselleen sopivinta opetusta.

Opetustemppelit oli suunniteltu siten, että oppilaiden oli helppo rentoutua opiskellessaan. Ajateltiin, että on hyödytöntä yrittää opettaa stressaantunutta lasta, koska stressi estää oppimisen, joten "koulu" oli mukava, ystävällinen paikka, jossa soitettiin rauhoittavaa musiikkia ja jossa oli miellyttäviä tuoksuja ja pehmeä valaistus. Edistyneemmilläkin tasoilla oli huomattu, että oppilas oppi paremmin, jos oppitunnit ovat miellyttäviä. Opetuksessa käytettiin lapsen ikään ja omaksumiskykyyn sopivia värivaloja, sillä oikeat värit vaikuttavat edistävästi oppimiseen

Nykypäivän internet kuvastaa tapaa, jolla atlantislaiset työskentelivät. suuressa keskuskristallissa oli kaikki tieto, mutta sen sijaan, että he olisivat siirtäneet tarvitsemansa tiedon kannettaviin tietokoneisiinsa näppäimistön avulla, he pääsivät käsiksi sallittuun tietoon keskittymällä kristalliin. He esittivät kysymyksensä ja saivat tiedon suoraan kolmanteen silmäänsä. Silloin, kuten nykyäänkin, kaikki tieto ei ole kaikkien ulottuvilla. Tänä päivänä tarvitset salasanan päästäksesi suojatulle sivustolle, koska käytämme erilaisia koodeja rajoittaaksemme tiedon käyttöä. Atlantiksessa papit osasivat sulkea ja ohjata uudelleen tietoa ajatustensa voimalla.
Teknologia
Kun Galaksienvälinen neuvosto uskoi atlantislaisten olevan valmiita seuraavaan teknologiseen vaiheeseen, suureen keskuskristalliin ladattiin uutta tietoa. Se tehtiin täsmälleen samoin kuin nykyään ohjelmoimme tietokoneen, mutta tiedonsiirtoon käytettiin pikemminkin telepatiaa kuin näppäimistöä. Jokaisen kahdentoista yhteisön päätemppelissä oli myös iso kvartsikide, jolla oli tietokoneen ominaisuudet. Tieto siirrettiin "keskusyksiköstä", Poseidonin temppelin suureta kristallista, näihin kristalleihin. Maagi, korkealle kehittynyt shamaani, jollainen oli jokaisessa keskuksessa, vaipui syvään transsiin ja omaksui kristalliin lähetetyn tiedon. Kun hän oli ymmärtänyt saamansa tiedon merkityksen, hän välitti sen edelleen ihmisille. Esimerkiksi kun Galaksienvälinen neuvosto päätti, että kiviset polut oli aika korvata kunnon teillä, tämä mielikuva yhdessä teiden tekoon tarvittavan teknisen tiedon kanssa välitettiin kaikkialle opetuskristallien välityksellä. Paikalliset asukkaat suunnittelivat, mihin tiet tuli rakentaa ja kuvittelivat ne mielessään. Tämä oli heidän panoksensa projektiin, ja niin kaikki tunsivat osallistuneensa yhteiseen hankkeeseen. Yhteisön tukema Maagi loi energiavirtoja, joista syntyi pehmeää, litteää ainetta, joilla tiet päällystettiin. Tämän materiaalin ainesosia ei enää tavata maapallolla. Se näytti vähän kuin hienostuneemmalta öljysoralta, mutta oli kuitenkin täysin erilaista.
Matkustaminen
Aluksi ihmiset kulkivat jalan synnyttämiään polkuja pitkin paikasta toiseen, mutta kehittivät pian vaunuja ja pyysivät hevosia auttamaan niiden vetämisessä. Hevoset olivat tietoisia siitä, että tämä kuului niiden palvelusopimukseensa, ja suostuivat siten mielellään pyyntöön. Tällä tavoin he siirsivät viljasäkkinsä paikasta toiseen maalaismaiseen tyyliinsä.

Ei kestänyt kauankaan, kun atlantislaisille annettiin tarvittavat tieto teiden rakentamiseen, mikä teki matkanteosta kaikille helpompaa. Papit ja ne kansalaiset, jotka olivat oppineet tarvittavat taidot, käyttivät teleportaatiota ja telekinesiaa tavaroiden ja tuotteiden siirtelyyn.

Käyttäen hyödyksi henkisiä voimavarojaan atlantislaiset kehittivät pian muitakin tapoja liikkua. Seitsemän vanhana, erityisen äänitemppelissä suoritetun seremonian myötä, jonka kuvailemme myöhemmin tarkemmin, jokainen lapsi sai metallisen levyn, joka oli viritetty hänen nimensä värähtelyihin sopivaksi. Levyn avulla lapsi saattoi matkata maapallon energialinjoja pitkin. Levyn omistaja istuutui levyn päälle ja napautti sitä erityisellä kepillä tai sauvalla, joka synnytti tietynlaisen värähtelyn niin, että levy alkoi leijua ilmassa. Keskittymällä matkansa määränpäähän matkustaja saattoi ohjata levyään. Monet aikuisetkin matkustivat paikasta toiseen samalla tavoin. Uskomme, että tarinat lentävistä matoista ovat saaneet alkunsa näistä levyistä.

Levyjen materiaalit oli valittu kunkin henkilön alkuperäisen kotiplaneetan mukaan, eikä useimpia niistä enää löydy maapallolta. Maailmankaikkeus toimii tarpeen periaatteen mukaan. Kun jotakin tarvitaan, se ilmenee, ja kun värähtelytasomme jälleen kohoaa, saamme taas käyttöömme ne kosmiset materiaalit, jotka meiltä on väliaikaisesti piilossa.

Energialinjojen magneettisuudesta johtuen kuu ja aurinko voimistivat niitä, ja siksi niitä pitkin oli helpompi matkustaa joko päivänvalossa tai täydenkuun aikaan - ja mahdotonta kun oli auringon- tai kuunpimennys. Maagit pitivät yllä kehittyneitä kalentereita ja kertoivat ihmisille kuun vaiheet ja tulevat auringon- ja kuunpimennykset. Oli tärkeää tietää, milloin energiaa ei ollut saatavilla, sillä tuolloin kaikkien lentävien laitteiden oli laskeuduttava.

Kaikkein paras hetki matkustamiseen oli tietenkin täydenkuun aika, joka oli suurta feminiinisen energian aikaa, koska kaikilla naisilla oli tuolloin kuukautiset. (Näin tapahtuu yhä sellaisten yhteisöjen parissa, jotka elävät luonnollisten rytmien mukaan tai joissa naiset elävät yhdessä, kuten nunnaluostareissa.) Täydenkuun yönä jotkut lahjakkaat naiset lensivät energialinjoja pitkin tavatakseen toisensa, jakaakseen keskenään salaisuuksia ja kartuttaakseen pyhää tietoaan.

Atlantiksen varhaisissa vaiheissa, kun naisten viisautta ihailtiin ja kunnioitettiin, tätä tapaa pidettiin täysin normaalina. Atlantiksen alkaessa rappeutua miehet, jotka eivät toimineet naisten tavoin yhdessä, alkoivat kuitenkin pitää naisten suurempaa viisautta ja voimaa uhkana. Fyysisesti vahvemmat miehet alkoivat pitää naisia alempiarvoisina ja jopa pakottivat heidät peittämään päänsä ja kantamaan sormusta sen merkkinä, että he olivat alempiarvoisia ja että heidät omistettiin. Vuosisatoja myöhemmin, pimeällä keskiajalla, kun miesten hallitsema kirkko yritti tuhota naisellisen voiman, viisaat naiset, meediot, parantajat ja yrttien keräilijät poltettiin roviolla. Saadakseen pelottelemalla ihmiset pysymään ruodussa viisaita naisia kuvailtiin mustiksi noidiksi, jotka lentelivät luudillaan täydenkuun editse. Tämä on Atlantiksen ajoilta perua olevan, ihmisten tietoisuudessa elävän muiston vääristymä.

Atlantislaiset perheet pysyivät yleensä koossa ja laajensivat kotejaan uusien sukupolvien syntymisen myötä. Samalla sukudynastioiden syntymistä yritettiin ehkäistä ristiinnaimisella. Näin eri yhteisöt järjestivät keskenään erilaisia urheilutapahtumia, näyttelyitä, konsertteja ja juhlia, joihin osallistui ihmisiä eri heimoista. Näissä tapahtumissa nuorten oli mahdollista tavata toisiaan ja avioitua. Morsian tai sulhanen liittyi kumppaninsa perheeseen, joten perheiden välillä matkusteltiin ahkerasti.

Monet matkustivat suurilla ilmalaivoilla, jotka kulkivat eri taajuuksissa eri korkeuksissa. Kulkuneuvoihin noustiin asemilla ja ne liikkuivat käsittämättömän nopeasti ja äänettömästi eivätkä saastuttaneet lainkaan.
Mielenterveys
Yhteiskunnan laajetessa alkoi silloin tällöin tapahtua niin, että joltakulta saattoi joutua jokin chakra epätasapainoon esimerkiksi jonkin onnettomuuden seurauksena. Sairaat ihmiset vietiin parannustemppeleihin, joissa taidokkaat parantajapapit käyttivät kristallisia lasersauvoja leikkausten tekoon ja luodakseen tiettyjä säveliä tai ääniä edistääkseen luutumista tai synnyttääkseen tiettyjä värejä, joilla potilas saatiin takaisin tasapainoon.

Jos epätasapainotila oli henkistä laatua ja yksilö alkoi käyttäytyä epäsosiaalisesti, hänet vietiin parannustemppeliin. Koska kaikki värähtelivät viidennen ulottuvuuden taajuudella ja olivat tietoisia henkisistä laeista, jokainen halusi päästä takaisin tasapainoon oman sielunsa energian suhteen. Papit keskustelivat ensin mielenterveyspotilaan kanssa saadakseen selville ongelman lähteen. Potilas antoi sen jälkeen papeille luvan tulla hypnotisoiduksi, mikä pakotti hänen henkensä poistumaan kehosta. Tässä vaiheessa Maagi tutki potilaan ja merkitsi tämän kehoon ne kohdat, jossa epätasapainotila ilmeni fyysisesti. Parantajat sädehtivät energiaa näihin kohtiin potilaan kehoa joko tyrehdyttääkseen tietyn elimen verenkiertoa tai täyttääkseen sen solut verellä tarpeen mukaan. Samaan aikaan tehtävään koulutettu pappi oli yhteydessä telepaattisesti potilaan henkeen auttaakseen tätä kohottamaan tietoisuutensa jälleen todellisen sielunsa värähtelyihin. Nykypäivän vastine tälle on hypnoterapia, jonka avulla potilaan henkisiä ja tunne-elämän ongelmia voidaan käsitellä ja ohjelmoida uudelleen, kun hän on hypnoosissa. Vaikka emme ymmärräkään hypnoosia yhtä hyvin kuin atlantislaiset aikoinaan, tämä terapiamuoto voi olla taitavissa käsissä varsin hyödyllinen ja tehokas.

Tässä vaiheessa Atlantiksen kulttuuria vankiloille ei ollut tarvetta, ja kun jotakuta oli hoidettu parannustemppelissä, hän ei toistanut koskaan rikettään.
Harjoitus
Sulkemisharjoitus täydenkuun aikaan

Koska täysi kuu on täyttymisen ja loppuun saattamisen aikaa, se auttaa voimakkaasti paranemisessa ja kaikesta tarpeettomasta luopumisessa lopullisesti. Monet ihmiset siirtyvät uusiin asioihin päättämättä kunnolla aiempia pyrkimyksiään. Kun esimerkiksi muutit pois kotoasi, muistitko suuntautua tulevaisuuteesi tekemällä menneisyytesi sulkevan seremonian? Oletko koskaan vaihtanut työpaikkaa sulkematta perusteellisesti ovia vanhaan työpaikkaasi? Entä oletko koskaan katkaissut jotakin ihmissuhdetta hyvästelemättä toista kunnolla? Me emme enää oikein osaa juhlistaa päättymisiä. Se olisi kuitenkin tärkeää, koska auraan jää energiajäämiä, ellei sitä tee. Tee seuraavien, täysikuuta edeltävien päivien aikana itsellesi luettelo kaikista niistä asioista elämässäsi, jotka haluaisit saattaa päätökseen. Kun täydenkuun yö koittaa, tee seuraava mietiskely, mieluiten ulkosalla jos vain mahdollista. Ellei se ole käytännöllistä, älä suotta murehdi, sillä kuun energia tukee kyllä pyrkimystäsi.

   1. Sytytä kynttilä ja tuoksulyhty tai suitsuke.
   2. Laita rauhallista musiikkia soimaan, ja jos sinulla on kuukiven palanen tai kuukivikoru, ota se lähettyvillesi tai pue se yllesi.
   3. Loppuunsaattamisen väri on kulta, joten aseta kynttiläsi kultaisen kankaan päälle.
   4. Sulje silmäsi ja anna kuunvalon paistaa kasvoillesi, tai jos olet sisätiloissa, kuvittele kuunvalo kasvoillesi ja tunne se mielessäsi.
   5. Kuvittele mielessäsi ensimmäinen asia tai tilanne, jonka haluat saattaa loppuun. Tarkastellessasi mielessäsi tätä seikkaa, sano tietoisesti: "Hyvästi." Kiitä sen jälkeen tilanteeseen liittyviä ihmisiä ja asioita saamastasi kokemuksesta, jotka ovat auttaneet sinua tulemaan sellaiseksi ihmiseksi kuin nyt olet.
   6. Tunne, miten päästät irti kaikista tuohon vanhaan liittyvistä tunteista, ajatuksista ja kaikesta kiintymyksestä ja näe, miten ne katoavat.
   7. Toista sama kaikkien niiden seikkojen kohdalla, jotka haluat saattaa päätökseen elämässäsi.
   8. Istu hiljaa paikoillasi hetken aikaa ja tunne, miten kuunvalo puhdistaa sinut.
   9. Avaa silmäsi. Hengitä syvään ja juo lasillinen vettä.


« Viimeksi muokattu: 19.06.2010 13:37:57 kirjoittanut ^Nekhbet^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #7 : 14.11.2015 16:26:24 »

Minä puolestani uskon edelleen, että Platon - joka oli filosofi eikä historijoitsija - loi Atlantiksen myytin heijastamaan Ateenassa ja Kreikassa vallinnutta korruptiota ja sitä mitä siitä seuraisi.  Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: