Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: AP-kartan kaikki planeetat 1,2 ja 3. huoneissa  (Luettu 2688 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« : 07.12.2008 23:22:11 »

Tässä olisi 4-vuotiaan poikani AP-kartta, mitenkä tätä nyt tulisi tulkita, aika tunkua kolmessa ensimmäisessä huoneessa!

P.S. En tarkoita ettäkö tässä pitäisi nyt alkaa tekemään tulkintaa vuoden tulevista tapahtumista nelivuotiaalle, mutta mielestäni oli aika kiinnostava tuo planeettaryhmittymä noin ahtaalle tilalle.
Voisiko olla niin, että kun 1. huone jos kuvastaa olentoa itseään, niin hän oppii toisen ja kolmannen huoneen asioitten kautta elämästä tulevana vuonna? Noin pieni kun vasta opettelee elämää. Tosin niinhän kai moni aikuinenkin...
« Viimeksi muokattu: 08.12.2008 13:14:33 kirjoittanut Rohana » tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 09.12.2008 10:58:31 »

Hei Rohana, siirsin aiheen Ennustava astrologia -osioon, kun kyse oli auringonpaluukartasta. Smiley

Poikasi pääsee varmasti vuoden aikana ainakin toteuttamaan aurinkomerkkiään, kun vauhdikas jousimies nousee. Vuodesta voisi tulla hänelle näkökulmien laajentamisen, oppimisen, rohkeuden ja seikkailujen vuosi. Planeetat ykkösessä ja kuu Oinaassa kuvaavat oman persoonan kehitystä ja itseen keskittymistä ko. vuonna. 2. huone liittyy omiin resursseihin, fyysisen kehon kehitykseen, myös raha-asioiden tai omistukseen liittyvien asioiden opetteluun.

Jupiter ja Uranus ovat kartalla oppositiossa ja aurinko niihin neliössä, eli muodostuu T-risti (tämä voi toki hieman rajoittaa tuota jouskarimaisuutta). Tuli tästä mieleen, että haasteita voisi olla luvassa esim. lähiympäristön (3. huone) tapahtumien tai esim. matkan (9. huone) aiheuttamana. Oletteko suunnitelleet jotain matkaa ensi vuodeksi? Sellaisen yhteydessä ehkä pojan rohkeus tai reippaus voi joutua koetukselle. Myös esikouluun, kerhoon, tms. meno voisi sopia kuvioon. Kolmas huone on myös sisarusten huone, joten jos sellaisia on (tai on tulossa), voivat nuo uranusmaiset muutokset liittyä heihinkin.

No, tämä oli vain pikakatsaus, muut varmasti löytävät kartalta lisää. Smiley Siltähän tuo painotus näyttää, että vuosi olisi pojalle tärkeä noiden 1., 2. ja 3. huoneiden asioiden opetteluun ja oppimista korostaa tuo Jousimies-nousukin.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: