Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: varastetut kortit?  (Luettu 8662 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Lia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« : 15.11.2008 10:09:42 »

Hei kaikki unien tulkitsijat,

mitä mahtaa tarkoittaa kun olen nähnyt unia joissa joku on varastanut lompakostani kaikki pankki- ja luottokortit, myös kaikki muut kuten kela- ja bonuskortit sekä ajokortti oli viety? Tämä uni on nyt toistunut pari kertaa tällä viikolla ja joskus aikoja sitten samoin. Kiitos etukäteen jos joku osaa tulkita.
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #1 : 15.11.2008 14:48:54 »

Saattaa olla enneuni, eli parempaa huolta niistä korteista.

Toinen vaihtoehto saattaa olla, että alitajuisesti pelkäät korttien edustamien turvallisuusrakenteiden romahtamista.

(Itseltäni pölli taskuvaras pankkikortit puolisen vuotta sitten Hong Kongissa eikä tosiaankaan ollut kivaa odotella siellä uusien saamista, joten saisin itsekin tuollaisista unista sätkyn.)
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 16.11.2008 00:57:07 »

Onko sinulla elämässäsi tällä hetkellä kausi, joka koettelee kovasti persoonaasi ja sitä kuka olet? Minulle tuli unesta mieleen, että kaikenlaiset kortit (pankkikortti, ajokortti, kelakortti jne) määrittelevät nykyään meitä paljon ihmisinä. Ne ovat eräänlaisia välttämättömyyksiä todistaaksemme sen keitä me olemme. Oletko joutunut tilanteeseen, jossa kokisit joutuvasi jotenkin tyhjiin imetyksi? Kuluttaako jokin energiaasi paljonkin?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #3 : 16.11.2008 18:10:03 »

Marraskuu on nyt yleisestikin tuollaista voimien tyhjenemisen kautta ja monesta tuntuukin, että he joutuvat nyt ponnisteleman mäkeä ylös niillä viimeisillä voimanrippeillä, jotka eivät meinaa riittää edes paikallaan seisomiseen. Mutta ei hätää. Kaikki on väliaikaista, niin myös tämäkin kausi. Kannattanee pitää matalaa profiilia ja huolehtia omasta hyvinvoinnista ja hyvän mielen saamisesta oikein tarkasti.
tallennettu
Lia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #4 : 03.10.2009 17:16:50 »

Hei kaikille ja hyvää syksyä,

viimeyönä unessani taas! tämä aihe: unohdin lompakkoni terveysaseman vastaanottotiskille ja kun sain sen takaisin niin sieltä oli varastettu pankkikortti muttei mitään muuta, rahat (aika paljon) ja muut paperit olivat tallella, ainoastaan pankkiluottokortti oli varastettu. Apuja tulkintaan kaivataan.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #5 : 03.10.2009 22:34:58 »

Pankkikorteista ei varsinaisesti löytynyt unitulkintaa, mutta englanniksi credit card eli luottokortti tarkoittaa usein samaa asiaa. Elikkäs:

Luottokortti/pankkikortti

Luottokorteista uneksiminen liittyy arvoon ja arvostukseen/luottamukseen. Riippuen valve-elämäsi kokemuksista luottokortti unessa voi symboloida veloissa olemista ja suhtautumistasi rahaan, työhön ja varallisuuteen.
Jos hukkaat unessa luottokorttisi kertoo se huolettomasta ja välinpitämättömästä asenteestasi jotakin valve-elämässäsi olevaa asiaa kohtaan.
Jos uneksit, että joku varataa korttisi, uni vihjaa, että joku tai jokin varastaa elämänenergiaasi ja uuvuttaa sinua.

tallennettu
Lia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #6 : 04.10.2009 15:21:43 »

Kiitos kiitos Atha Maarit,

samantein jouduinkin puhutteluun, työyhteisöni on huolissaan minusta kun teen muiden mielestä liikaa töitä...
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #7 : 10.12.2010 23:16:24 »

Nyt näin itsekin vastaavan unen, paitsi että varastetun pankkikortin tilalle oli laitettu käyntikortti jossa luki "Tom Power". Samanlaisia käyntikortteja löytyi lisää. Googlesin huvikseni ko. nimen ja takana on joku jenkkimuusikko josta en ole koskaan kuullutkaan! Miksi se olisi vienyt mun kortin?

Kontekstina unessa oli tilaisuus, jossa mun piti olla puhujana, mutta housujen repeämisen takia myöhästyin kun jäin vaihtamaan uusia tilalle. Taloon kertyi väkeä, ja siinä vilinässä en sitten ehtinyt vahtimaan tavaroitani siinä.

Yhdelle kaverilleni on muuten oikeasti käynyt vastaavasti, joutui ryöstetyksi sukulaisensa häissä ja epäilee edelleen että varkauden takana oli kaaso.
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6602


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 10.12.2010 23:24:35 »

 merkuriuskauris tuo varkaidenkin suojelija lähti retroomaan...
tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #9 : 10.12.2010 23:38:55 »

Oh, onko  merkurius varkaiden suojelija?   Shocked
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6602


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 10.12.2010 23:43:31 »

On, Kaksosten hallitsijana jekkuilee ja vähän näpistää ja niin päin pois. Siis muun muassa, onhan se muutakin.
Myytissä tais viedä härkiä luolaan "jemmaan" ja teki sittemmin vaihtokaupat soittimella ja sai syntinsä anteeksi..joskus tais olla juttua täällä, kun puhuttiin Hermeksestä. se on semmonen velikulta.
Sehän liittyy kaupankäyntiin  merkurius. Ja kauppiailtahan varastetaan.

       MERKURIUS
(LAT.mercurius, kreik. Hermes) antiikin aikana kaupankäynnin jumala sekä hyvinvoinnin ja kauppiaiden symboli. Jumalien sanansaattajana hänellä oli kädessään caduceus (ks.merkuriuksen sauva). Lisäksi häntä on pidetty taloudellisen voiton vertauskuvana ja jopa varkaiden jumalana. Kuvissa Merkuriuksella on usein siipikengät tai siivin varustettu matkamiehen hattu, jotka viittaavat hänen nopeuteensa. Hänestä käytetty nimitys Hermes Psychopompos (sielun johdattaja) viittaa hänen rooliinsa hyvän matkan antajana kuolleille heidän siirtyessään tuonpuoleisuuteen. Toisinaan hänet on kuvattu kantamassa oinasta (Hermes Kriophoros),jolloin hänen hahmonsa tuo mieleen hyvän paimenen. Onpa hänellä osuutensa musiikin kehityksessäkin: häntä pidetään lyyran keksijänä. Hermeksen roomalainen paralleeli Mercurius lienee saanut nimensä latinan sanasta mercari(käydä kauppaa).
        Taivaankappaleena Merkurius on planeetoista vaikeimmin hvaittava. Keski-Euroopassa se nähdään paljain silmin vain 12-18 tuntia vuodessa. Muulloin se on niin lähellä aurinkoa, että se näkyy vain hämärässä tai hieman sumuisella ilmalla, ja silloinkin lähinnä syksyllä ja keväällä. Sen "pakenevaisuus" sitä havainnoivilta lienee syy siihen, että sitä on pidetty "luonteeltaan arveluttavana ja olemukseltaan epävarmana"(J.W. Pfaff, Astronomische Beyträge,1806).
         Astrologian Merkuriukseen yhdistämiä ominaisuuksia ovat kaunopuheisuus, huikentelevaisuus, näppäryys, kyky ilmaista itseään, taidokkuus ja epäluotettavuus ystävyyssuhteissa. Merkuriusta pidetään androgyynisena planeettana, jonka metalli on elohopea (vrt. Sulphur ja Mercurius). Sen "päivähuone" on Kaksosten ja "yöhuone" Neitsyen tähtikuviossa. Väreistä on Merkuriukseen liitetty asuurinsininen, jalokivistä akaatti, jaspis, topaasi, opaali ja meripihka.

Lähde: Suuri symbolikirja  

sangviinikolta lainaa:

Jumalten lähetti sekä varkaiden jumala. Karkasi äidiltään Maialta heti synnyttyään. Varasti Apollonin karjan ja piilotti sen luolaan, josta löysi kilpikonnan kuoren. Tulipa keksineensä siitä kielien kanssa lyyran. Palasi takaisin kotiinsa ja kapaloi itsensä.
Apollon huomasi varkauden mutta Hermes ei sitä koskaan myöntänyt. Zeus kuitenkin näki tämänkin ja Hermes oli paljastua. Hermes harhautti kuitenkin Apollonia alkaen soittaa lyyraansa. Apollon rakastui lyyraan niin että hyväksyi mielihyvin korvaukseksi karjastaan.
« Viimeksi muokattu: 11.12.2010 00:06:39 kirjoittanut nikki » tallennettu
Pikkukisu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 48


Profiili
« Vastaus #11 : 16.01.2011 00:32:29 »

Itse näin myös viimeyönä unen, jossa multa varastettiin luottokortti - ja samaan syssyyn kaverilta kans! Uskon, että symboli jostain negatiivisesti elämään vaikuttavasta, voimia vievästä asiasta, mutta sen tarkemmin en näe mitä se voisi olla...
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: