Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: SOLARA : OTE MARRASKUUN 2008 TYRSKYRAPORTISTA  (Luettu 2214 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 07.11.2008 15:14:34 »

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1550&mforum=uusimaa

OTE MARRASKUUN 2008 TYRSKYRAPORTISTA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com )
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu on erittäin voimallinen siirtymäkuukausi täynnä massiivisia muutoksia ja merkittäviä läpimurtoja. Muutokset eivät vaikuta syvästi ainoastaan meihin henkilökohtaisella tasolla, vaan ne muuttavat dramaattisesti tuttua maisemaamme uusien ja täysin odottamattomien asioiden tulvalla.

Marraskuu on yksi niistä kuukausista, jolloin kuukauden loppuessa olemme merkittävästi erilaisia kuin sen alkaessa. Kokemuksemme tässä kuussa muuttavat meitä syvällisesti. Marraskuu vie meidät hurjalle ja muuntavalle matkalle täysin uuteen maisemaan, mitä emme pysty näkemään tai kuvittelemaan, ennen kuin todella näemme sen.

Tällä hetkellä meidän on astuttava taso ylöspäin. Meidän kaikkien! Niidenkin meistä jotka ovat mukavasti asustaneet vanhalla mestaruustasollamme. Nämä vanhat tasot murenevat nyt. Monet hyvät ihmiset jotka ovat eläneet mestaruudelle ja palvelemiselle omistautunutta elämää, saavat nyt valtavia herätyksiä. Nämä herätykset tulevat heidän tavanomaisen mestaruusalueensa ulkopuolelta ja ne osuvat raskaasti. Tätä ei tapahdu siksi, että heidän vanhan tason mestaruutensa ja palvelunsa ei olisi ollut hyvää - se oli. Mutta se ei ole riittävän vahvaa niihin kriittisiin aikoihin, joissa olemme. Meidän kaikkien on noustava ylös ja tultava ekstra-aidoksi ja -todelliseksi, huolimatta aiemmasta mestaruudestamme. Se ei ole ollut koskaan näin elintärkeää. Olemme loppuunsaattamisen ajassa. Ja tätä ei tapahdu kovin usein.

Marraskuussa meidän on puskettava läpi. Jos teemme sen, huomaamme, että samalla ponnistusmäärällä on suurempi vaikutus. Merkittäviä muutoksia tapahtuu niin kauan, kun olemme valmiita nousemaan ylös ja siirtymään uudelle tasolle tulemalla täysin sisään. Olemme aivan sen partaalla, että saamme sen, mitä todella haluamme, ja teemme sitä, mitä tulimme tänne tekemään.

Asiat loksahtavat lopultakin oikeille paikoilleen. Saamme paljon selkeämmän tunteen oikeasta ajoituksesta. Aina kun näette aukon, hypätkää läpi välittömästi, sillä joskus se ei pysy auki kovin pitkään. Hiokaa tunnettanne oikeasta ajasta ja oikeasta paikasta ja astutte superpikaraiteelle, missä edistytään vakaasti vihreiden valojen palaessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
* Lempeydellä voi ravistella maailmaa
* Mikä seikkailu, mitkä uudet alut
odottavatkaan!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: