Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: sormuksia unessa  (Luettu 14776 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« : 04.10.2008 12:49:29 »

Miksi itse ei ymärrä tärkeitä unia?  Angry
Olen ihan kuutamolla...

Unessa istuin pöydän ääressä, jossa oli vanha nainen ja iso karvainen mies. Mies ojensi naiselle puisen vanhan rasian (sellaisen korkean sormusrasian) ja kehui tyytyväisenä, pitäneensä sen salasa 400v., niin kuin oli määrä. Eikä ollut aukaisutkaan rasiaa.
Nyt se aukaistaan, sanoi nainen ja alkoi ryppysillä ja koppuraisilla sormilla aukaisemaan rasian ympärillä olleita naruja ja lopulta kantta auki. Kun kantta raotettiin, sen sisältä alkoi kajastaa turkoosia kirkasta valoa, joka häikäsi. Nainen otti ensin toisen sormuksen rasiasta ja valo jäi vielä rasiaan. Sitten kääntyi minuun päin käski ojentamaan oikaen käden ja sanoi, että nyt kun tämä tehdään on se sopimus ja sen on pysyttävä vielä hetki muilta salassa, mutta ei kauaan. Annoin käden ja keskisormeeni pujottiin kultainen sormus, jossa oli kruunulla kiinni pieni tumma kide. Katsoin moista hölmistyneenä ja mietin kuumeisesti, mikä kide se on  idiot2 Sitten nainen otti rasiasta toisen sormuksen ja tämä valo tuli siitä. Se oli silmiä pistävä valo, mutta sellainen mitä teki mieli silti tuijottaa. Taas samaan sormeen nainen laittoi tämänkin ja sitten käski äkkiä häipymään.
Lähdin miehen matkaan ja tämä käski tuon sormuksesta tulevan valon takia kääntämään kiteen ja kiven kämmeneen ja pitämään käden nyrkissä. Kukaan ei saanut huomata sormuksia! Näin tein ja silloin näin, että tuo kirkkaan sormuksen metali osa oli myös outoa metallia... kuin pronssia, mutta kiiltävämpää ja siinä oli pieniä reikiä kumpienkin reunojen vieressä jonossa.
Kuljimme hyvin vilkkaassa ihmisjoukossa johonkin torimaisessa paikassa ja katselin kaikkea markkina kamaa ihan niin kuin muutkin -käsi nyrkissä  Wink
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #1 : 04.10.2008 16:20:43 »

 Toi voisi olla vaikka jokin edellisen elämän karman aktivoitumisuni, jos menneisiin elämiin uskoo. Vaikkei se kuuluisi oman elämänkatsomuksen piiriin niin keskisormi on kirologiassa Saturnuksen hallitsema sormi, linkkiä tähän väliin: http://www.palmreadingbyelle.com/palmistry.htm
 Ehkä tuo saturnus voisi avata jotenkin asiaa?
 "Middle finger by Saturn (B) , who was the father of Jupiter and known for his wisdom, and reveals how you deal with responsibility and serious matters of life. Clues about real estate and career."


 Kannattaa katsella vaikka noita Saturnuksen transiitteja ja missä se matkaa. Alkoiko juuri nyt joku uusi sykli?
 Mies ja nainen; feminiininen ja maskuliinen. Maskuliinen puoli antoi unessa feminiiniselle jotain ja sitä kautta sinulle. Tätäkin voi miettiä astrologiselta kannalta ja symboliikkana. Kaksi henkilöä, kaksi sukupuolta. Kaksi sormusta, toistensa "vastakohdat", toinen tumma, toinen loistava. Jotain yhdistymistä maskuliinisen ja feminiinisen puolen välillä? Vastakohtien sulautumista yleensäkin?
 Tässä siis jotain ajateltavaa  Smiley

 
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 04.10.2008 18:21:51 »

niinpä,
viisasten kivestä kultaa,
saturnuksen renkaat
ja 18 kuuta,kuuluisin Titan,
ja
huumorilla,josko kohta ois sitten aika avata nyrkki ja näyttää markkinatouhulle keskisormee..

ja hioitko sinä  kultaa?
ja aloitit,milloin?
Mi-Olea,kivien tarinoita s.9
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #3 : 04.10.2008 20:14:17 »

 Voihan tietysti joo uneen liittyä tuon kuuluisan kansainvälisen viittomankin symboliikka  Grin ja onhan se myös fallossymboli  :Smiley
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #4 : 04.10.2008 21:21:57 »

Täytyypä tutkasta missä kulkee  saturnus tällä hetkellä  idiot2
Ja tuo Titan  Shocked se on ainoa kuu jolla on ilmakehä! Muistuttaa maan alkuaikojen olotiloja  Huh

Mitä keskarin näyttämisestä ois tapahtunu, ei hajuakaan  Grin Paramminkin tahdoinkin pitää sen piilossa... kellä kulta on, sen kätkeköön...

En hio kultaa, vaan kiviä ja aloitin tuon homman n.15v. sitten... vaikka läpi elämän ovat matkassa olleet  smitten Siksi sitä kidettä ihmettelinkin, en tunnistanut  Shocked
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #5 : 04.10.2008 21:48:46 »

 Kerro ihmeessä löysitkö kartalta jotain vihjettä  Smiley
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #6 : 05.10.2008 00:53:06 »

Kiiltava ja matta-olisko Titanium mukana jalokivikoruissa Saturnuksen renkaina-nyt tulikin kunnon uni-oletko aina ollut kivien ja kullan kanssa tekemisissa-koska alitajunnasta pilkahti tieto?
Aineetkin tunnet-kokeileppa titaania kivien kanssa-niin, etta valo heijastuu...
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #7 : 05.10.2008 19:45:29 »

Tarkoitatko titaanioksidia, Diamond  smitten Tuttu tavara, kuin alumiinioksidi  Wink mutta tykkään kaikista eniten ihan timattitahnasta  Cheesy
Tuo kysymys, olenko aina ollut tekemisissä kivien ja kullan kanssa... en tiedä, mutta niin luonnollista se maailma on aina ollut, että "ehkä, kyllä" olisi oikea vastaus. Joskus jopa juttelen kivilleni  buck2
 smitten
kartalta löytyi  saturnus aspect_tri venus mutta tämäkin alkaa olla ohi kohta puoleen. Mutta se feminiinisen puolen vastapeluri  mars aspect_con uranus  Shocked
Tässä copyna;
Marsin tehdessä yhtymätransiittia syntymäkarttasi Uranukselle esittää se sinulle kutsun osallistua johonkin vallitsevia käsityksiä ja rajoja rikkovaan tapahtumaan tai projektiin. Mahdollisuus toteuttaa omaa siirtymistäsi vesimiehen aikaan avautuu sinulle tavalla tai toisella tämän jakson aikana ja voit olla varma, että siinä jutussa on imua. Mukaan lähteminen ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys, sillä tämän mahdollisuuden käyttäminen edellyttää hyvin vahvaa ja selkeää riippumattomuutta kaikista muista ihmisistä perheenjäsenet mukaan lukien. Jos irrottautuminen onnistuu ja uskallat heittäytyä mukaan itsellesi uuteen ja ennenkokemattomaan seikkailuun niin tulet saamaan muhkeat eväät tulevaisuutesi kaikinpuoliselle menestykselle.

Ja sitten tämä;
Uranus kolmio Keskitaivas
******
Tarkka: 19.10.2008
Alkaa: 18.8.2008 Päättyy: 19.11.2008
Uranuksen planeettaohitus kuvaa aina jotain radikaalia uudistumista tai kokonaan uutta oivallusta sillä elämänalueella, johon tämä transiitti kohdistuu. Vaikutus tuntuu levottomuutena, valtavana innostumisena, vapauden tarpeena ja ainutlaatuisena kekseliäisyytenä. Provosoidut helposti kaikesta aiheettomasta sitomisesta Uranus-transiitin aikana.

Nyt en ole ollenkaan varma olenko yhtään tyytyväinen /iloinen moisesta... mitä ikinä liekään... saa nähdä  Huh
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #8 : 06.10.2008 00:08:13 »

 Tuli tuosta sitoutumisesta mieleen, eikö sormus yleensä kuvaa johonkin asiaan sitoutumista ja johonkin yhteisöön kuulumista. On sitten kyseessä avioliitto, luokkasormus, ammattisormus, vapaamuurareiden sormukset tms. Unessa sinua kehoitettiin piilottamaan sormus, eikö nuo transiitit puhu myös vähän samaa asiaa? Vapautta tehdä oman tyylinsä mukaan, ilman pelkoa mitä muut ajattelevat sinusta. Oman sydämen äänen kuuntelemista.

 Eli jos saan vähän tehdä lisä(seko)analyysiä niin  :Smiley:

 Sormus symboloi sitoutumista johonkin asiaan
 Keskisormi symboloi Saturnusta eli rajoittavia tekijöitä, Karman Herraa, Opettajaa. Rajoittuneisuutta ja rajoja, pelkoa, aikaa, vastuuta, kunnianhimoa ym.
 Joten ikäänkuin uni olisi kehoittanut sinua nimenomaisesti välttämään tällaisia lahjapaketeissa olevia korujen muotoon (kauniin kuoren alle) kätkeytyneitä sitoumuksia ja velvoitteita. Vaikka ne olisivat 400 vuotta vanhoja sopimuksia tai mitä tahansa. Olet kuitenkin itse oman elämäsi herra.

 Menikö nyt sekavaksi?  Cheesy
tallennettu
astrofriikki
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 371



Profiili
« Vastaus #9 : 06.10.2008 19:28:02 »

Jatkan tähän ketjuun sormusunia: näin unta, että sormuksesta, missä oli 3 timanttia rinnakkain (ei timanttirivisormus, vaan timantit olivat ikäänkuin istutettu kohotettuna sormukseen) oli keskimmäinen tipahtanut. Olin tietenkin tosi surullinen ja harmissani asiasta. Ja koitin etsiä kiveä.

Minulle on kerran näin käynyt, mutta kivi oli vaan pienempi kuin unessa oleva.

Voisiko tulkinta olla niinkin yksinkertainen, että pelkään menettäväni jotakin ?  Smiley Smiley
tallennettu

Aurinko - Kauris
Kuu - Härkä
AC - Jousimies
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #10 : 06.10.2008 20:59:48 »

Kylla voi olla pelko menettamisesta ja alitajunnassasi on jo valmiina kerran menetetty pienempi timantti-joten jostain syysta ajatuksesi muistuttavat asiasta-mutta pelko pois-energiahan on myos ajatuksia-eika ole hyva
ajatella tai uneksia huonoja asioita-koska jo liikaa ajattelemalla ne voi toteutua-sehan on vain kontrollista kiinni
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #11 : 09.10.2008 14:07:48 »

 Astrofriikki, minulle tuli ensimmäiseksi mieleen kokonaisuuden idea.
 Kolme kiveä, kolme lukuna on hyvin symbolinen ja merkityksellinen, se on oma kokonaisuutensa mytologioissa ja uskonnoissa: isä, poika ja pyhä henki; äiti, isä ja lapsi, psykologiassa ID/ego, päivätajunta ja yliminä, astrologiassa kolme suurta  aurinko, kuu ja askendentti ym. Unessa yksi kolmesta katoaa ja olet surullinen sen vuoksi. Kivistä se kadonnut oli myös keskimmäinen joka tavallaan sitoo kaksi reunimmaista yhteen kokonaisuudeksi.
 Varmasti sillä on kuitenkin myös merkitystä miksi uni valitsi juuri sormuksen, ehkä jos mietit myös sitä kautta mistä/keneltä sormuksen olet saanut? Mitä tämä kyseinen sormus itsellesi merkitsee? Sillähän on kuitenkin ymmärtääkseni konkreettinen vastineensa elämässäsi.
tallennettu
astrofriikki
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 371



Profiili
« Vastaus #12 : 10.10.2008 19:00:50 »

Tuota samaa eheyden symboliikkaa liittyen 3 osa-alueeseen itsekin mietin. Ja juuri sitä, että keskimmäinen
kivi puuttui. Ehkä jotakin on rikki, minkä soisi olevan koossa ?

Minulla ei ole sellaista sormusta. joka oli unessa. Sensijaan minulla on samanlainen sormus, missä on 2 kiveä vierekkäin. Sormuksella on tunnearvoa ainakin hiukan, tosin ihminen keneltä olen sen saanut ei ole enää merkittävä.
 
Se, miksi tuo 3 symboliikka tuli sormuksessa, on kyllä arvoitus.   
tallennettu

Aurinko - Kauris
Kuu - Härkä
AC - Jousimies
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #13 : 10.10.2008 19:27:46 »

Jos mennaan symboliikkaan-miten olisi mina, mieli ja sielu-unessa, meidan alitajunnastahan sen pitaisi tulla ilmi
Silloinhan mina on kunnossa ja samoin sielu-miten on mielen laita-mita pelkaat? Tai mita et hyvaksy?
tallennettu
astrofriikki
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 371



Profiili
« Vastaus #14 : 10.10.2008 21:17:28 »

Kun mennään alitajuntaan, täytyy asian olla merkittävä, kun ilmoittelee tuolla lailla.

Hmmmm....pelkään, en kai tietoisesti ainakaan kovin mitään. Kriittisenä kauriina  Wink tuo hyväksymispuoli on kyllä aina välillä koitoksella, mutta ilmoitellessa alitajunnan kautta täytyisi todennäköisesti olla jotain, minkä kanssa taistelen, enkä  myönnä itselleni, että en hyväksy. On kai niitäkin, mutta en nyt yht'äkkiä huomaa mitään kovin merkittävää, ainakaan niin merkittävää että mieli järkkyisi.

Kiitos vinkeistä  Smiley Smiley
tallennettu

Aurinko - Kauris
Kuu - Härkä
AC - Jousimies
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: