Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: murhaajat  (Luettu 32618 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #45 : 27.10.2008 09:21:42 »

siis ENEMMÄN ennaltaehkäiseviin kuin korjaaviin, epäilemättä.. ajatelkaa miten kauniisti yhteiskunnan jäsenet "kohtaavat" toisensa kun seko pankkiryöstäjä hyökkää pankkiin, jossa vakavarainen johtaja jne.

no ei, uskomatonta kyllä tunnen ihmisiä kummaltakin laidalta eikä kumpikaan ole ihan järjissään olevaa porukkaa, mutta tosiaan ne jotka haluaa rahaa.. saa sitä..

muttei ne kaikkein empaattisimpia ja mielenterveimpiä ole olleet.. koska aihe on hieman arka, sanon vain että väkivalta ja huumeet on olleet rahaväenkin keskuudessa ihan viime vuosiin, ei varmastikaan kaikilla.. kumpikin äärilaita kun on vain ihmisiä.
 
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #46 : 27.10.2008 16:12:18 »

Siis, ööh, mitä pahaa tai huonoa siinä on, jos haluaa ennaltaehkäistä mielenterveysongelmia mielummin kuin sitten korjata vasta kun on korjattavaa (aka. joku ihminen on jo hajonnut)? Sehän on paljon fiksumpaa ennaltaehkäistä näitä ihmisten elämien hajoamisia, kuin korjata sitten kuin vahinko on tapahtunut. Ja ei, en kannata Matti Vanhasta, mutta eikös tämä ole nyt ihan fiksu ajatus... idiot2 idiot2
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Norna
Vieras
« Vastaus #47 : 27.10.2008 16:27:26 »

 Veikkaan että aika usein kyse on myös siitä että ihmiset itse häpeän tai jonkun muun takia hakevat apua vasta kun astuttu jo jonkun rajan yli, tai sitten se apu annetaan siinä vaiheessa jo väkisin. Usein mielenterveysongelmiin liittyvät vahvat ennakkoluulot, joten pitäisi kyllä saada yleiseen jakeluun tietoa mielenterveydestä ja erilaisista terapioista ja myöskin siitä ettei se ole heikko joka pyytää apua. Ettei asioiden tarvitse mennä niin pitkälle ettei ole enään muuta vaihtoehtoa kuin tappaa itsensä ja/tai joku toinen.
 Ennaltaehkäisevä toiminta tarkoittaa minusta siis ensisijaisesti yleisten ennakkoluulojen kitkemistä tarjoamalla faktaa mielenterveysongelmista ja että niihin osattaisiin suhtautua kuten muihinkin terveysongelmiin.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #48 : 30.10.2008 12:02:58 »

nythän ne mätkii taas..

mätkiikö ne vuoteen 2012 asti ja sit ei kukaan enää?
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #49 : 30.10.2008 17:29:56 »

kuitenkin jokainen meistä kuolee joka tapauksessa joskus, ja se että on yleensä syntynyt on todella suuri ihme.

Enpä tiedä. Hedelmöityminen ei ole vaikeaa, ja 9 kk turvallisissa vesissä lilluminen ei myöskään. Hengissä selviäminen ulkomaailmassa on se todellinen haaste ollut ainakin viimeiset 500 miljoonaa vuotta... 

Lukemattomat yhteisöt ovat aiheuttaneet itse itselleen ihmisarvon alennuksen yhteisön omassa kollektiivisessa alitajunnassa. Silloin ihmishengellä ei ole yhteisölle todellista arvoa, kynnys niin naapurin kuin miljoonan lajitoverin lahtaamiseen pienimmästäkin syystä on matala.
Mutta ei se henki luonnossakaan ole mikään hääppöinen, kerrasta poikki. Undecided

(Kyynistä tekstiä, mutta omakohtaisesti sitä on oltu tuijottelemassa kolmannen maailman meininkiä. Ihmiset niissä tiedostavat ihmisarvon alennusongelman oikein hyvin, mutta päätyvät syyttämään jotain tiettyä eturyhmää jota eivät itse edusta - esim. etninen tai uskonnollinen ryhmä, jonkun muun uskonto. Yleensä todellinen syy on korruptoitunut hallinto joka välttelee velvollisuuksiaan ja on riippuvainen jonkin tietyn, ihmisiä alistavan eturyhmän tuesta ja lahjuksista.)
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #50 : 30.10.2008 21:24:39 »

 Kyllä matka jakautuneesta munasolusta päivänvaloon on aika kova juttu jo sekin, varsinkin 3 ensimmäistä kuukautta ovat hyvin kriittiset sikiön kannalta. Ja kun katsoo niitä pareja jotka yrittävät saada lasta vuosikausia, niin joskus on todellinen ihme ihan vain se hedelmöityminenkin. Vuodessa kun noita sopivia ajankohtia ei ole kuin 12.
 6 miljardin ihmisen seassa eläessä unohtuu se, että jokainen meistä on kyllä omanlaisensa ihme täällä.
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #51 : 31.10.2008 06:19:11 »

Ja kun katsoo niitä pareja jotka yrittävät saada lasta vuosikausia, niin joskus on todellinen ihme ihan vain se hedelmöityminenkin.

Ikävä kyllä tuo on lähinnä vain rikkaiden teollisuusmaiden ongelma ja sekin yhteiskunnan itsensä aiheuttama (saasteet, ympäristömyrkyt, pitkälle prosessoitu lääke- ja hormonijäämiä sisältävä ruoka, korkea lisääntymisikä - kaikki hedelmällisyyttä sotkevia ja alentavia tekijöitä)

Kolmannen maailman köyhät elävät miltei luonnontilassa samaan tapaan kuin rotat kaatopaikalla, joten heillä ei samanlaisia ongelmia tunnu olevan. (Ja itse nähtyä, kuin skenaarioita post-apokalyptistisistä filmeistä)
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #52 : 31.10.2008 10:07:56 »

 No itse asiassa uskon että hedelmättömyyttä esiintyy kyllä kaikissa maissa samassa suhteessa, kolmannessa maailmassa asia vaan kompensoituu: naapuripariskunnilla on 8 lasta jokaisella. Suurin osa ihmisistä on ymmärtääkseni hedelmällisiä, myös täällä. Täällä länsimaissa hedelmöitymisestä on kuitenkin tehty varsinaista tiedettä, on ovulaatiolaskureita, -tikkuja ym ja kalenteri kädessä sitten suunnitellaan sänkypuuhia  Wink. Kaiken vauvatehtailun aiheuttama stressi usein jo itsessään estää tapahtumaa. Tämä seuraavakaan ei itse asiassa mitenkään liity aiheeseen, mutta näin joskus dokumentin pariskunnasta jotka olivat yrittäneet saada lasta alulle vuosikausia, lopulta kun kaikki lääketieteen tarjoama apu oli kokeiltu tuloksetta luopuivat he toivosta ja alkoivat suunnitella adoptiota. Kaksi lasta he adoptoivat, jostain päin maailmaa ja ilmeisesti siinä vaiheessa, kun oman lapsen saaminen ja totaalisesti pois ajatuksista tuli tämä nainen raskaaksi. 12 vuoden jälkeen  Cheesy. Niin usein olen kuullut että siinä vaiheessa kun luovutetaan asia ns korkeimman käsiin tullaan raskaaksi  Smiley. No mutta olet kuitenkin aivan oikeassa hormonien ja luonnottoman ruoan ym vaikutuksesta.
 
 Ympäristömyrkyistä ja saasteista. Länsimaat dumppaavat ja ovat dumpanneet kolmansiin maihin sen verran omia superjätteitään ja myrkkyjään että vaikkei heillä autoliikennettä ole samalla tavoin niin ei aina ole lintukoto sielläkään. Ympäristötietoisuus on onneksi kovaa vauhtia heräämässä täällä (ainakin Ruotsissa), ekoautot ovat paikoin suositumpia kuin perinteiset, energiansäästölamput, kierrätys, Reilun kaupan tuotteet, luomu on myös hyvin suosittua ja kysyntä on joskus kovempaa kuin tarjonta.

 Mitenköhän tämä liittyy murhaajiin?  Smiley
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #53 : 31.10.2008 17:47:06 »

Itä- ja länsikin on vähän niin kuin kaatunut... käsitteinä siis  Smiley

Eivät suinkaan, nehän virittäytyvät uudella kokoonpanolla Viileään Sotaan (Cool War)  Grin, mukana tällä kertaa Kiina ja kumppanit. smitten

Offtopicciin on tosiaan menty, mitä täällä oltiin sanomassakaan?

Jotain ihmisarvon devalvaatiosta tai jotain?
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #54 : 31.10.2008 17:51:48 »

 Niin kai siitä itse ihmisarvosta jotain oli hakusessa?  Smiley
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #55 : 02.11.2008 21:52:08 »

Rasputinin väitettiin kuuluneen erittäin halveksittuun ja ankarasti vainottuun kerettiläiseen
venäläiseen uskonlahkoon, joka tunnetaan nimellä hlystit. Hlystien uskonfilosofia perustui osittain kristinoppiin, osittain - suurimmaksi osaksi – se juonsi epämääräisesti juurensa pakanuuden aikojen Venäjän uskomuksista ja rituaaleista. Hlystiläisyyden keskeinen ajatus oli uskomus, että synninteko sitä seuraavan katumuksen kautta jalostaa ihmisen sielua ja tuon hänet lähemmäksi Jumalaa. On erittäin mahdollista, että Rasputin nuoruudessaan, kierrellessään laajoilla vaelluksillaan Siperian syrjäisissä luostareissa oli päätynyt tekemisiin tämän opin harjoittajien kanssa, jotka viettivät jumalanpalveluksiaan yöllisillä orgioilla salaisissa paikoissa.


Tsaarin sukulaiset toteuttavat murhan

Vuonna 1916 joukko vaikutusvaltaisia venäläisiä aatelisia – joihin kuului muiden muassa tsaarin serkku Dmitri Pavlovitš Romanov – muodosti salaliiton Rasputinin murhaamiseksi. Ruhtinas Feliks Jusupovin johtamina salaliittolaiset kutsuivat Rasputinin luokseen ja tappoivat hänet.

Murhatapahtumista ei ole tarkkaa tietoa, mutta tarinan mukaan salaliittolaiset olivat laittaneet syanidia leivoksiin. Rasputin ei heidän epäonnekseen pitänyt mistään makeasta, joten suunnitelma epäonnistui. Viinissäkin oli nelinkertaisesti tappava annos syanidia, mutta Rasputin vain jatkoi juomista ja juhlimista.

Lopulta eräs salaliittolainen suuttui ja ampui Rasputinia, erään tiedon mukaan jopa kuudesti; ainakin yksi luoti oli myrkyn sekoittaneen lääkäri Lasovertin mukaan osunut sydämeen ja loput päähän.

Rasputin ei kuitenkaan vielä kuollut, joten hänen pääkallonsa murskattiin nuijalla. Nyt ruumis raahattiin Neva-joen rantaan: salaliittolaiset pyrkivät hävittämään ruumiin heittämällä sen hyiseen Nevaan.

Vaikka Rasputin oli sidottu ja suljettu säkkiin, hän oli ennen kuolemaansa onnistunut pääsemään osittain irti siteistään, aivan kuin hän olisi vielä halunnut uhmata taivaita. Oikean käden sanottiin olleen kohotettu pään yläpuolelle siunaavaan eleeseen. Myrkystä, kuudesta luodista ja murskatusta pääkallosta huolimatta Rasputinin keuhkot olivat täynnä vettä - eli hän kuoli hukkumalla.

Rasputinin ruumis löytyi kolme päivää myöhemmin kellumassa joen pinnalla. Hänen viralliseksi kuolinsyykseen ilmoitettiin hukkuminen. Hänen ruumiinsa haudattiin pietarilaiselle hautausmaalle keisarinna Aleksandran käskystä. Vuonna 1917 helmikuun vallankumouksen aikoihin kolme mellakoivaa työläistä kaivoi ruumiin haudastaan ja poltti sen tuhkaksi läheisessä metsikössä. Rasputinin säilöttyä siitintä säilytetään pietarilaisessa museossa.
« Viimeksi muokattu: 02.11.2008 21:54:24 kirjoittanut **Tzultacaj** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: