Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Galaktiset potit ja omakohtainen kokemus 8.8.2008 8.28 AM PDT  (Luettu 2898 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
valon lapsi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« : 16.08.2008 17:35:39 »

Hei,
tulin pitkästä aikaa tänne sivustolle, koska sain yllättäen viestin eräältä henkilöltä 8.8.2008 klo 8.28 AM PDT. Viesti tuli Amerikasta paikallista aikaa 8.28 AM ja henkilöltä, jonka tiesin mutta jonka kanssa en ollut aikaisemmin ollut tekemisissä. Kiinnostus heräsi kun oli niin paljon kahdeksikkoja. Tulin katsomaan saisiko täältä jotain vinkkejä asiaan. Sitten luin täältä galaksisten porttien aukeamisesta..

Seuraava merkittävä yhteydenotto tuli 15.8 /16.8 välisenä yönä hieman ennen keskiyötä jonka jälkeen meidän välille on syntynyt aivan uskomattoman läheinen "sielun ystävien" välinen suhde. Homma etenee niin kovaa vauhtia, niin että tukka hulmuaa eikä perässä pysy. Meillä on niin paljon yhteistä, että ihan kuin oltaisiin samasta puusta veistettyjä ja tunnettu toisemme ikuisesti. Meillä on samat harrastukset ja muut kiinnostuksen kohteet, lapsuuden kokemukset ja jopa traumat sekä kumpikin toimii samalla alalla nimittäin viestinnässä yms. Vauhti on niin hurja, että sähköpostit vaan vinhuu hurjaa vauhtia väliä Usa Suomi ja puhelimet soi ja kyseinen henkilö on jo puolittain matkalla Amerikasta Suomeen.. !

Mitä mieltä olette? Eipä ole ihan joka päiväistä. Olen syntynyt kuun 1. päivä, josta mainitaan alla olevassa lainauksessa. Viime aikoina on kieltämättä ollut aika vaikeaa ja olen tahkonnut paikoillani liisterissä, mutta viuhuu kyllä vauhdilla eteenpäin. Tuolloin 1.8. ei tapahtunut mitään tähän tapaukseen liittyvää, mutta olin silloin Lontoossa ihanien ja rakkaiden ja osittain uusienkin ystävien ympäröimänä.

Kertokaa mielipiteitänne mitä tässä oikein on tapahtumassa ja syntymässä. Olen ihan pää pyörällä.  Huh

Valon lapsi



 



Elokuun 8, 2008 meille annetaan harvinainen mahdollisuus kulkea jälleen yhden "Nopeutuneen heräämisportaalin" lävitse, 8:8:8 LEIJONAPORTIN. Tämä herääminen tulee tapahtumaan kaikkien olentojen solutiedostoissa. Näissä solutiedostoissa pidetään kristallikoodia tetraedronin muodossa (3-sivuinen pyramidi), joka on olemassa jokaisen DNA rihman kodonissa, joka on olemassa jokaisessa kehomme solussa ja jokaisessa universumin solussa.

Muinaisina aikoina "Muistitiedostot" piilotettiin syvälle maan aineeseen ja pyhien paikkojen ympäristöön, alapuolelle ja yläpuolelle eri ulottuvuuksiin. Näiden koodauksien äitimalli elää Egyptin suuressa pyramidissa Sfinksin vartioimana. Kun muinaisilla taivailla tapahtui tietty tähtimuodostelma, energeettinen portti avautui pyhiin paikkoihin. Sallien sisäänpääsyn näiden pyhien koodauksien avulla.

Meidän solutietoisuudessamme on jokaisen maan päällä koskaan, maan ajan alusta alkaen näihin nykyisen aurinkojärjestelmämme aikoihin asti, olleen pyhän paina solutietoisuus. Voidaksemme vastaanottaa näitä energioita kyse on vain tavoiteidemme hienovirityksestä.

Ainoa tapa millä Maa voi siirtyä eteenpäin tapahtuu sydämen kautta (maan anagrammi). Jokainen työkalu, meditaatio ja OM on hedelmätön puu ellemme siirry suoraan sydänyhteyteen. Universumi tietää meidän olevan itsepäisiä luonnoltamme ja se on järjestänyt joitain tähtiä ampumaan kosmisia Amorinnuolia meidän tiellemme. Niin laaja rakkausportaali aktivoidaan, että me automaattisesti jäämme sen sisään ilman minkäänlaista ponnistelua.



ELOKUUN KUUNPIMENNYKSISTÄ INTERNETISTÄ LÖYTYNYTTÄ TIETOA


Täydellinen auringonpimennys tapahtuu 1. elokuuta 2008, 10 astetta Leijonassa 3:31 aamulla MST (suom.huom: Suomessa näkyy sään salliessa osittainen auringonpimennys perjantaina 1.8.2008. Täydellisimmillään pimennys on nähtävissä Lapissa. Utsjoella Kuu peittää Auringon kiekosta 80 %. Rovaniemellä Auringon kiekosta peittyy 73 %. Pimennys alkaa Rovaniemellä 11:42, täydellisimmillään se on 12:47 ja päättyy 13:53.) Tämä on Eteläisen solmupisteen pimennys ja keskittyy enimmäkseen ihmissuhteisiin ja kumppanuuteen. Pallo on toisen henkilön kenttäpuoliskolla seuraavien kuuden kuukauden aikana ja saatatte joutua asettamaan toisten tarpeet omienne edelle. Tähän pimennykseen liittyy myös irtautumisen, eroamisen, erossaolon teema. Tänä kesänä saatatte joutua erkaantumaan jostain, mitä ette kyenneet lopettamaan vuoden alkupuolella. Huolehtikaa tänä aikana salaisuuksien paljastamisesta, sillä ne tulevat todennäköisemmin paljastumaan (kissat nostetaan pöydälle). Ne, jotka ovat syntyneet minkä tahansa kuun 1. tai 2. päivänä, tulevat voimakkaimmin olemaan tämän pimennyksen vaikutuspiirissä. Varaudu suuriin muutoksiin, jos olet Leijona, Skorpioni, Vesimies tai Härkä! Tämän pimennyksen energia on toisinto 1972 ja 1990 tapahtuneista auringonpimennyksistä. Monet saattavat huomata pitkään jatkuneen vaikean tilanteen selkenevän seuraavien kuuden kuukauden aikana. Tädyllinen pimennys on nähtävissä Pohjois-Kanadassa, Grönlannissa, Siperiassa ja Kiinassa.

Auringonpimennykset Leijonassa tuovat aina muutoksia maailman johtajiin ja kuninkaallisiin. Seuratkaa suuria muutoksia maailmalla ja poliittisessa kentässä seuraavien kuuden kuukauden aikana.

16. elokuuta on osittainen kuunpimennys, 24 astetta Vesimiehessä 2:16 iltapäivällä MST. Se tulee näkymään Afrikassa, Australiassa, Indonesiassa ja Euroopassa. Tämä pimennys liittyy kahteen kiintotähteen. Deneb Algedi sijaitsee Kauriin tähtikuviossa ja liittyy lakiin ja oikeuteen. Tämä kiintotähti liittyy myös selkään ja selkärankaan. Sadalsuud sijaitsee Vesimiehen tähtijärjestelmässä ja liittyy hyvään onneen ja virran mukana kulkemiseen. Se liittyy myös onnellisiin naissuhteisiin. Mikäli tapaatte jonkun uuden Kuunpimennyksen aikana, siitä saattaa syntyä erityinen ystävyyssuhde.



*** Tähdet, jotka tulevat saattamaan meidät 8:8 LEIJONAPORTIN keskikäytävää pitkin, Nick Fiorenzan mukaan (www.lunarplanner.com)
« Viimeksi muokattu: 16.08.2008 18:15:16 kirjoittanut valon lapsi » tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 16.08.2008 18:24:22 »

Kansainvälisyyshän näkynee myös korostuneesti Kiinassa, kun 8.8 avattiin olympialaiset!

Kiinalaiset uskovat, että juuri 8 on numeroiden kuningas! Se täydellisin.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2 : 16.08.2008 19:55:10 »

mikäs sen hauskempaa kuin että se avaa romanttisia juttuja. itsellä on niin tuoreessa muistissa viime kokemus - tai yritys viedä se huippuunsa - että jotain ihmeellistä ja eksoottista ja vahvaa saisi olla tulossa. olin ajatellut sulkea pois itäkulttuurit, ja suositellut itselleni skandinaavia tai p-eurooppalaista, mutta who knows.

yhteiset asiat ja telepatiat on hyvä, mutta jokin hyvin erilainenkin aiheuttaa vetovoimaa.

enjoy while it lasts. hyvä jos tuo kestäviä suhteita tämä aika, kun monella ollut niin paljon myllerrystä. eli selvitä mitä sitten, kun kerran sielukumppani on tullut kehiin.


 Cheesy Wink Smiley



Ainoa tapa millä Maa voi siirtyä eteenpäin tapahtuu sydämen kautta (maan anagrammi). Jokainen työkalu, meditaatio ja OM on hedelmätön puu ellemme siirry suoraan sydänyhteyteen. Universumi tietää meidän olevan itsepäisiä luonnoltamme ja se on järjestänyt joitain tähtiä ampumaan kosmisia Amorinnuolia meidän tiellemme. Niin laaja rakkausportaali aktivoidaan, että me automaattisesti jäämme sen sisään ilman minkäänlaista ponnistelua.
« Viimeksi muokattu: 16.08.2008 19:57:48 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: