Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Agressiivisuuden/itsetuhoisuuden lisääntyminen ??  (Luettu 2696 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sekhmet
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 260


Nil novi sub sole.


Profiili
« : 27.07.2008 11:21:48 »

Olen tässä vuosien varrella ihmetellyt agressiivisuuden/itsetuhoisuuden lisääntymistä, nuorten ihmisten,
varsinkin terveys intoilioiden/vegaanien keskuudessa.
Nyt löytyi asiaan mahdollinen syy:
 Shocked Shocked Shocked Shocked


Lainaus käyttäjältä: mediuutiset/Outi Ylönen
Hei! Ihmettelen tätä varauksetonta Pohjois-Karjala -projektin ylistystä. Sydänkuolemathan kyllä vähenivät Pohjois-Karjalassa, mutta miksei samalla mainita sitä, että verrokkiryhmässä Kuopiossa, jossa "ruokavaliovalistusta" ei tehty, vaan kansan annettiin syödä mitä halusivat, kuolemat vähenivät vielä enemmän? Tai että sydänkuolleisuus oli alkanut laskea jo ennen ko. projektin alkua niin Pohjois-Karjalassa, koko Suomessa ja laajemmaltikin? Miksi projektin johtoryhmässä olleen tri Jukka Salosen kritiikistä on vaiettu?

Korkeasta kolesterolista pelotellaan edelleen, vaikka monet tutkimukset osoittavat, että sydäntapauksien frekvenssi ei riipu kolesterolitasosta. Hyvä esimerkki on Ancel Keysin Seven Countries Study vuodelta 1970, jossa tällainen "poikkeama" ilmeni mm. P-Karjalan ja Turun seudun välillä. Edes ns. hyvän ja pahan kolesterolin suhteella ei ole voitu näyttää olevan syy-yhteyttä sydäntapahtumiin. Jos korkeat kolesteroliarvot aiheuttaisivat sydänkuolemia, silloinhan sydäntautehin kuolleilta tulisi löytyä keskimääräistä korkeammat kolesterolipitoisuudet ruumiinavauksissa, mutta näin ei ole ollut laita.

Ruokavalion muutosta - pehmeiden, tyydyttymättömien eli epävakaiden öljyjen käytön suosiminen vakaiden eläinrasvojen sijaan on edelleen rasvateorian kannattajien tavoite, vaikka he myöntävät, että pelkällä ruokavalion muutoksella ei saada juuri mitään aikaan. Ainoastaan painon pudotuksella, liikunnalla ja tupakoinnin lopettamisella tuntuu olevan todellista merkitystä. Niinpä korkeiden kolesteroliarvojen ihmisiä kehotetaankin ruokavalion lisäksi syömään koko ikänsä statiineja, jotka kyllä alentavat kolesterolia, mutta sen hyödystähän ei ole mitään näyttöä.

Ainoastaan synnynnäistä familiaalista kolesterolemiaa sairastavia, joita väestöstä on n.1%, saattavat statiinit hieman auttaa, mutta tilalle näyttää tulevan sitten syöpäsairaudet, joita on eläinkokeillakin todettu. Mutta täytyykö näiden muutamien mahdollisten sydänkuolemilta pelastetun ja ehkä syöpään sairastuvien vuoksi koko kansan siirtyä mauttomalle rasvattomolle ruokavaliolle tai korvata rasvat tyydyttymättömillä, keinotekoisesti kovetetuilla tahnoilla ja altistua näin vapaiden radikaalien hyökkäykselle?

Ja vielä: miksi missään ei julkisesti mainita, että kolesterolitason alentaminen korreloi tilastollisesti merkittävsti lisääntyneen väkivaltaisuuden kanssa?
Outi Ylönen
http://www.mediuutiset.fi/displayCommentList.do?threadId=79706

http://nostradamus.phpbbserver.com/yleista-terveydesta-f171/agessiivisuuden-lisaantyminen-t298.html

Tämä asia laittaa Pekka Puskan entisestään huonompaan valoon.
Hän taitaa olla ainoa syy viidessäkymmenessä vuodessa tuhottuun Suomalaisten fyysiseen/psyykkiseen terveyteen.

 Shocked Shocked Shocked Shocked

P:S.
Nuorisolle ja kettutytytöille pyyntö:
Älkää nyt ihmeessä menkö "kivittämään" tai aiheuttamaan muuta aineellista vahinkoa Pekka Puskalle,
syystä että teillä on vaikeeta.
Kun katsotte peiliin, vaikeuksienne aiheuttaja, vaikkakaan ei syy, löytyy sieltä.

« Viimeksi muokattu: 27.07.2008 12:06:18 kirjoittanut Sekhmet » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: