Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Äiti Amma....  (Luettu 3456 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sanna
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« : 09.07.2008 12:12:33 »

Äiti Amma yllätti kuulijansa 15.6. Kaliforniassa. Eräs kuulija (NH) kertoo kirjeessään:

Hämmästyksekseni Äiti Amma mainitsi, että Kiinan äskeinen maanjäristys ja Burman/Mianmarin pyörremyrsky-tuhot osittain johtuivat Kuun alasolmun (ns. Ketu) ja Marssin konjunktiosta, joka esiintyy vain joka 150 vuosi. Sama, mutta paljon heikompi, konjunktio oli 11. syyskuuta 2001 ja että nyt 14. heinäkuuta klo 19 Kalifornian aikaa konjunktio on pahimmillaan (huippukohdassa, vaikka vaikutukset kestävät vuosia).

Hän esitti, että ko. konjunktio voi enteillä suunnattomia tuhoja, ja olisi erittäin toivottavaa, että kaikki voisivat äärimmäisesti rukoilla mahdollisten tuhojen vähentämiseksi, joita tämä karmallinen aspekti saattaisi (planeetallamme) aiheuttaa. Koska (henkisen elämän, nöyrän ja pyyteettömän toisten palvelun/auttamisen, henkisten harjoitusten, rukousten tuoma) armo voi aina pyyhkiä pois karmaa. Astrologian mukaan tapahtumat eivät välttämättä osu huippukohtaan, vaan jakautuvat useille lähivuosille.

Amma myös osoitti, että Äiti Luonto/Maa, joka on ollut erittäin kärsivällinen ihmiskunnan tyhmyyksien suhteen, on muuttumassa voimattomaksi/vihaiseksi johtuen ihmisten ylettömästä itsekkyydestä ja luontoon sekä eläinkuntaan kohdistuvasta pahoinpitelystä, vahingoittamisesta ja väärinkäytöstä.

Seattlen puheessaan viikkoa aikaisemmin Äiti Amman kerrotaan maininneen, että viljakatojen, katastrofien, luonnon ja mehiläisten sairauksien, ym. johdosta saattaa tulla jopa taisteluja ruuasta 3-4 vuoden sisällä?

Äiti Amma korostaa, että öljy/energiapulan vuoksi tulisi käyttää vain joukkokuljetusvälineitä, kimppakyytejä, polkupyöriä, ym. säästäviä ja kulutusta vähentäviä elämänmuotoja.

Tärkeätä olisi nyt jokaisen oppia itse kasvattamaan syötäviä ruokakasveja ja pyrkiä kaikessa mm. energian käytössä kohti omavaraisuutta (esim. joka kotiin aurinkopaneeli-tekniikka/VÅ) edessä olevien kovien aikojen/maailman kriisien vuoksi.

Jo vuosia Äiti Amma on moittinut vähempiosaisten (lasten, naisten, köyhien, kouluttamattomien, työttömien, jne.) raakaa ja välinpitämätöntä kohtelua, mihin itsekkyyteen on tultava muutos; mm. lisäämällä koulutuspaikkoja nuorille ja varttuneille, kehitysapuja, ruokatuotantoa, ym. tarvitseville lisäämällä; erityisesti sotilasmenoja ja muuta kulutusta vähentämällä.
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 15.07.2008 17:01:00 »

Tänä aamuna viimeksi ajattelin omavaraisuutta, mutta mitä sitä nyt siis viljelisi ellei ituja? Tosin meillä on siirtolapuutarha noin 200 metrin päässä; sinne sitten, heh.. no, katsotaan nyt loppuuko Suomesta kuitenkaan ruoka kaupoista. Nuo muut asiat voivat hyvinkin pitää paikkansa, siis että jotain kriisiä on ilmassa.

Toisaalta jännittävää tämä aika. Erilaiset vaihtoehtoiset bisnekset toimivat, jos iso talous takkuilee tai katastrofia on ilmassa. Ja lisäksi pitää muistaa oman mielen voima, että luo sen oman hyvinvoinnin/ työn tms..

jep jep.

Kuten sanoin tuolla toisessa ketjussa, maapallon värähtelyä siis muutetaan>katastrofia jne>asiat putsataan, Sari McGlinn kirjoittaa samansuuntaisesti kuin Amma. Samaan syssyyn nämä sielukumppanijutut jne. Kunnon soppa. Joo, ei se valaistunut Mestari varmaan sotamenoja kannata.   Wink
« Viimeksi muokattu: 15.07.2008 17:02:56 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: