Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sideerinen Kaksonen  (Luettu 3865 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Harschi
Vieras
« : 14.01.2006 19:51:06 »

Kaksoset. Kaksoset on tilastollisesti yllättäen eläinradan kurinalaisin merkki. Heille on ominaista tietynlainen passiivisuus ja olosuhteiden sietäminen merkuriaanisen järjen ja itsekurin avulla. Kaksonen Dalai Lama XIV on pitkämielisesti sietänyt maanpaossa elämistä, sekä prinsessa Diana että Frida Kahlo joutuivat sietämään onnetonta avioliittoa ja miehen uskottomuutta, myöskin Helvi Hämäläinen eli aikanaan epäsovinnaisessa liitossa Olavi Paavolaisen kanssa. Maskuliinisena merkkinä Kaksoset on kuitenkin asiakeskeinen luonne, eikä jää liikaa murehtimaan ihmisten välisiä asioita.

Kaksosista löytyy toisaalta sellaisia lööppijulkkiksia kuten Juhani Palmu ja Vesa Keskinen. Kaksoset on kaksijakoinen ilmamerkki ja ilmamerkit liitetään Intiassa aistillisiin nautintoihin - sekä Palmu että Keskinen ovat tulleet tunnetuiksi (joskus kaksijakoisista) naisjutuistaan. Sideerisessä Kaksosissa saattaa olla enemmän uskottomuustaipumuksia kuin muissa merkeissä.

Myöskin juoksijalegenda Paavo Nurmi oli Kaksonen, samoin sellaiset urallaan sinnikkäällä treenaamisella pitkälle päässeet ihmiset kuten Esa-Pekka Salonen, Jorma Uotinen, Teemu Selänne, Teppo Numminen  ja Tommi Mäkinen. Ei ole ihme, että Intiassa III huone liitetään urheiluun ja ponnistuksiin. Kaksosten hallitsija Merkurius oli jumalten viestinviejä ja viestin vieminen vaatii kestävyyttä, nopeita jalkoja ja hyviä lenkkitossuja – Kaksosilla nämä seikat näyttäisivät olevan kunnossa.
« Viimeksi muokattu: 14.01.2006 20:39:31 kirjoittanut Harschi » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: