Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sideerinen Härkä  (Luettu 4309 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Harschi
Vieras
« : 14.01.2006 19:49:46 »

Härkä. Sideeriset Härät ovat tilastollisesti eläinradan tunneperäisimpiä ihmisiä ja se johtuu siitä, että Härän hallitsija Venus luetaan Intiassa Kuun ohella vesielementin planeettoihin. He ovat ihmisiä, jotka jäävät helposti hautomaan ja murehtimaan asioita, aika ajoin heidän on vaikeaa irrottautua näistä tunteistaan ja he tuntevat olevansa niiden armoilla. He suuntautuvat toisiin ihmisiin ja odottavat usein samaa muilta.

Jotkut Suomen isänmaallisimmista ihmisistä ovat olleen Härkiä, esim. CGE Mannerheim, Timo TA Mikkonen ja Pekka Siitoin – ehkä heillä on ollut erityinen suhde Suomen valtion kartan Härkä-askendenttiin. Häristä löytyy myös paljon runoilijoita ja kirjailijoita kuten Anja Snellman, Jyrki Kiiskinen, Claes Andersson, Harri Sirola, Laila Hietamies ja miksei myös Gösta Sundqvist – Venusta pidetään taiteilijoiden ja runoilijoiden planeettana ja näissä Härissä se näkyy.

Toisaalta sellaiset piinkovat bisnesihmiset kuten Armi Ratia ja Jari Sarasvuo olivat/ovat Härkiä, Härkähän on materialistinen maamerkki. Härät ovat suuria esteetikkoja ja taiteenarvostajia, joilla saattaa olla varsin valikoiva ja laatutietoinen maku; tästä ovat esimerkkinä jo mainittu aristokraatti Mannerheim ja Marimekon perustaja Armi Ratia, mutta myös esimerkiksi tv-kokki Jamie Oliver, joka on Englannissa kampanjoinut paremman kouluruoan puolesta.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: