Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Eläinrääkkäys ei ole taidetta - jätä nimi adressiin  (Luettu 14786 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 13.05.2008 21:36:43 »

- Pysäytä!, tämä eläinrääkkäys ei ole taidetta!
 
 
--- Vuonna 2007 "taiteilija" Guillermo Vargas Habacuc otti kadulta
kulkukoiran, sitoi koiran taidegalleriaan ja antoi sen nääntyä
kuoliaaksi. (Katso liitteen kuvat)
 
Useita päiviä "taiteilija" ja galleriavieraat katsoivat tunteetta tätä
"mestariteosta", jonka koiran kuolinkamppailu muodosti. Lopulta koira
menehtyi.
 Näyttävätkö oheiset kuvat sinusta taiteelta? Mutta tässä ei vielä ole
kaikki: arvostettu taidebiennaali Visual Arts Biennial of the Central
American on nyt kutsunut taiteilijan tekemään saman julman
performanssin uudelleen tämän vuoden biennaaliin.
 
Auta pysäyttämään tämä taiteen nimissä tehtävä eläinrääkkäys!
 
Mene jommalle kummalle seuraavista sivuista:
 
www.petitiononline.com/13031953/petition.html  tai
 
www.petitiononline.com/13031953/petition.html
 
ja allekirjoita vetoomus "taideteoksen" pysäyttämiseksi.
Allekirjoitus ei luonnollisestikaan maksa mitään ja aikaa siihen kuluu
noin minuutti.

Adressiviestiä saa välittää vapaasti eteenpäin.
« Viimeksi muokattu: 13.05.2008 21:40:41 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 13.05.2008 21:42:39 »

voi koira raukkaa..toivottavasti sen on kuitenkin parempi nyt päästyään koirien vihreille niityille  Cry

kävin myös lisäämässä allekirjoitukseni...
tallennettu

Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096



Profiili
« Vastaus #2 : 13.05.2008 22:06:27 »

Johan on prkl!  tickedoff

Kävin laittamassa nimen!

Allekirjoittaneita oli 2401139 kpl.
tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
Olivia X
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45



Profiili
« Vastaus #3 : 14.05.2008 08:35:55 »

Mitä tarkoittaa País? Pakollinen kenttä allekirjoituksessa. Maa? idiot2
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #4 : 14.05.2008 15:11:10 »

Linkit näyttivät molemmat olevan espanjankielisille sivuille...kokeilkaapas tätä: http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition-sign.html
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Lionheart
Astroholisti
*****
Viestejä: 1015


Mää olen jellona ja helekutin ylypee siitä!


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 14.05.2008 18:15:31 »

Jumankauta. Jos minä saisin päättää, niin tämä "taiteilija" (sadistinen kiduttaja) pitäis itte sitoo ja antaa nääntyä kuoliaaksi. Pistää muuten vihastuttamaan ja kovasti!  tickedoff
Nimeni laitoin ja pistin alkuperäisen viestin kiertämään. Toivottavasti tämä eläinrääkkäyksen harjoittaja saisi jonkinlaisen seuraamuksen tuosta.. Mrrrrrh.
tallennettu

aurinko, merkurius in leijona
askendentti in jousimies
kuu in oinas
venus, jupiter in neitsyt
mars in kaksoset
saturnus in vesimies
uranus, neptunus in kauris
pluto, keskitaivas in skorpioni
Punainen Solaarinen Lohikäärme
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #6 : 15.05.2008 11:19:08 »

Nyt sanon kyllä minäkin että voi PRKL!  tickedoff knuppel2 Angry idiot2 uglystupid2 Undecided Cry Sad Shocked Embarrassed Huh Tällaiset eläimiin, sekä lapsiin kohdistuneet julmuudet ovat niitä kaikkein sapettavimpia ja samalla myös sydäntä särkevimpiä.  Cry Anteeksi, mutta tähän väliin haluan laittaa muistutuksena tämän kanavoinnin joka toisaallakin, joka kauttani aikaisemmin "välitettiin":

Eläinten kärsimyksestä 10.3.2008

Muistakaa, että eläimet ovat erittäin kehittyneitä ja viisaita sieluja.Usein te ihmiset virheellisesti luulette, että olette jotenkin erityisempiä, viisaampia tai kehittyneempiä kuin eläimet. Mutta minä kysyn teiltä, mikä on todellista viisautta?

Sekö että ottaa elämän sellaisena kuin se on, täydellisesti hyväksyen ja pyyteettömästi rakastaen kaikkia ja kaikkea mikä siihen liittyy, olemalla juuri sitä mitä on? Vaiko se, että osaa tehdä upeita keksintöjä, koneita ja monimutkaisia matemaattisia laskelmia? Kumpi näistä viisauden eri ”lajeista” mahtaa olla jalostuneempaa ja pysyvämpää? Ja siltikin vaikka kysyn teiltä nämä kysymykset, on tarpeetonta pohtia kumpi on kehittyneempi ja viisaampi. Sillä oikeastaan te olette vain erilaisia olemukseltanne ja värähtelytasoltanne. On monenlaista viisautta ,eikä kaikki viisaus suinkaan ole sanoin määriteltävissä. Luojalle ihmiset ja eläimet ovat tasaveroisia, yhtä arvokkaita ja rakkaita.

Saatatte nyt ihmetellä, miksi puhun teille viisaudesta kun aiheena piti olla eläinten kärsimys? Puhun siitä siksi, että se toimii hyvänä ”siltana”, alustuksena kyseiselle aiheelle. Sillä juuri tuon eläinten erilaisuuden,  kehittyneisyyden ja viisauden kautta eläinten ”kärsimys” asettuu paremmin oikeisiin uomiinsa ja mittasuhteisiin. Miksi siis Luoja, Jumala tai miksi ikinä kutsuttekaan tuota elämää ylläpitävää Korkeinta voimaa,  miksi ”hän” sallii eläinten kärsimyksen?

Siihen ei ole yksiselitteistä vastausta. Eläimet ovat kehittyneet eri tavalla ja joissain asioissa ”pidemmälle” kuin te. Yksi tärkeä ja kaikista tärkein asia on pyyteetön rakkaus. Eläimet ovat kehittäneet ja kehittyneet pidemmälle pyyteettömän rakkauden ilmentämisessä kuin te ihmiset. Eläimet ovat = pyyteetön rakkaus. He osaavat ilmentää ja elää siinä täydellisesti. Tähän suhteutettuna, mitä on eläinten kärsimys, onko sitä todellisuudessa enää pyyteettömän rakkauden tilassa? Vastaus: on ja ei.

Toki eläimet siellä fyysisessä kokemusmaailmassa joutuvat kärsimään monien teidän tekojenne takia, toki heihin sattuu teidän kaltoinkohtelu, mutta vain fyysisesti. Muistakaa, että eläimillä(kin) on vapaa tahto ja aivan kuten te olette saaneet valita mihin maahan, perheeseen ja millaisiin olosuhteisiin synnytte, samoin on eläimillä. Hekin ovat tehneet tietynlaisia ”sielunsopimuksia” sekä Luojan, että teidän kanssanne.

Suuri ero on kuitenkin siinä, että koska eläimet ovat jo oppineet pyyteettömän rakkauden täydellisen ilmentämisen, he ovat samalla sitoutuneet opettamaan sitä teille. Sillä kaikki jotka elävät pyyteettömässä rakkaudessa opettavat sitä niille jotka eivät ole sitä vielä oppineet. Aivan kuten minäkin opetin teille.

Eläimet ovat tästä pyyteettömästä rakkaudestaan käsin ja sen opettamisen vuoksi antaneet tietynlaisen, (tosin vain näennäisen) vallan heihin ja heidän elämäänsä. Sen vuoksi te siis olette voineet kohdella eläimiä kuten haluatte. Eläimet sallivat ja hyväksyvät tämän, koska he tietävät mikä on todellista ja mikä ei, mikä on pysyvää ja mikä ei. He tietävät että kärsimys ei ole pysyvää. He tietävät, että toimimalla näin, he opettavat teitä. Vaikka usein ne opetuksen ”hedelmät” kasvavat kovin hitaasti. Kuitenkin mihin kiire kun aikaa ei ole?

Eläimet yrittävät herättää teissä halun rakastaa ja hoivata ”pienempiä” ja ”heikompia” pyyteettömästi. Herättää kohtelemaan kunnioittavasti kaikkea elämää. Esimerkillään he opettavat teitä olemaan ja elämään tässä ja nyt, ottamaan elämän vastaan sellaisena kuin se tulee. He opettavat teille mitä parhaimmin sitä MINÄ OLEN läsnäoloa, jota monet teistäkin tavoittelevat. Eläimet esimerkillään opettavat, että mikään mitä he tekevät ei ole turhaa, itsekästä eikä ahnetta. He elävät ja ovat, sellaisina miksi heidät on luotu. Eläimet ovat teidän henkisiä opettajianne. Kyllä, näin on, ottakaa oppia heistä. Eläimet opettivat minuakin kun olin siellä ja opin heiltä niin paljon.

Kysynkin nyt mitä on siis enää kärsimys tämän kaiken rinnalla, jos se pikkuhiljaa saa teidät avaamaan silmänne ja välittämään, todella rakastamaan pyyteettömästi? Eläimet hyväksyvät teidät juuri sellaisena kuin olette, he ymmärtävät ja antavat anteeksi kaiken.

Rakkaudella, Jeesus Kristus




Rakkautta ja kiitokset pyyteettömästä rakkaudestaan lähettäkäämme tuolle koiralle "rajan taakse".  smitten angel Sekä anteeksipyynnöt kaikille eläimille ihmiskunnan julmuuden tähden. Cry
« Viimeksi muokattu: 15.05.2008 11:24:42 kirjoittanut Rakkauden valo » tallennettu
He|mi^
Astro-nauttija
****
Viestejä: 848



Profiili
« Vastaus #7 : 23.05.2008 16:36:12 »

 Cry
tallennettu

Elämän tärkeimmät asiat näkee vain sydämellään.

http://www.namaste.fi/oivallus
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« Vastaus #8 : 25.05.2008 17:58:01 »

Suutun harvoin, mutta eläimiin kohdistuvat julmuudet saavat vereni kiehumaan ja minulta menee 'tolkku pois' jos näen sellaista käytöstä!
Olen mm. pariin otteeseen 'läksyttänyt' liian akaria koiranomistajia koirapuistoissa...  tickedoff
Jengi ei oikein tunnu tajuavan sitä, että jos lemmikki 'häiriökäyttäytyy' niin silloin on aina omistajassa vika.
tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
pagan
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #9 : 03.06.2008 23:08:21 »

Noin, tuli laitettua nimi.

Täytyypä sanoa, että itse kun olen vuosikaudet tutustunut, että miten täällä maailmassa ja missäkin maissa ja maanosissa kohdellaan eläimiä, tais siis oikeastaan millä eri tavoilla ihmiset niitä kiduttavat, ihan noin jokapäiväisessä elämässään ohimennen, ja kuka milläkin verukkeella, niin jos ovat köyhiä, kipeitä ja kärsivät, niin eipä tule kauhea sääli.
Kun siinä vaiheessa kun joku valittaja valittaa omaa kurjuuttaan ja kohtaloaan, niin heti kun se saa jonkun eläimen käsiinsä, niin eipä ole köyhä eikä kipeä, ei saamaton, eikä voimaton. Että tämä jumalaton tekopyhyys se kyllä rehottaa tässä ihmiskunnassa kautta maailman.

Valehdellaan itselle ja muille, että ollaan niin helvetin hyviä ja pyyteettömiä ja solidaarisia ja ajattelevia ja jotkut jopa sanovat olevansa luontoa rakastavia, mutta sitten osoittautuukin, että eläimet ei kuulu tähän hänen luontoonsa.

Se totuus on vain niin alhainen tällä ihmiskunnalla, että kenenkään pää ei kestä sitä.
tallennettu

"Suojelemme vain sitä, mitä rakastamme.
Rakastamme vain sitä, minkä ymmärrämme.
Ymmärrämme vain sen, mitä meille opetetaan."
                         Robert Dione, luonnonsuojelija
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #10 : 04.06.2008 23:14:42 »

Voi koira raukkaa Sad Mutta toisaalta, kaikki syyttävät vaan tuota "taiteilijaa".Osittainhan tämä oli myös niiden ihmisten vika, jotka kävivät galleriassa eivätkä tehneet asialle mitään.
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #11 : 05.06.2008 08:28:09 »

Nykytaide on monella tapaa sairasta...
Muistelkaas vaan taiteilijaa, joka kävi oikeutta koska käytti lapsipornoa taiteessaan. Oli netistä ottanut ja syy; halusi herättää keskustelua tästä  Undecided Suomalainen nainen taisi olla kyseessä...?
Pyhittääkö tarkoitus keinot?
Sai tuomion, mutta kuinka mahtaa tämän taiteilijan käydä... mielestäni hänet voisi sitoa nurkaan ja antaa hiipua pois..ja kysellä;" onko taiteellinen olo?".  crazy2
Kävin allekirjoittamassa... että minut pistää  tickedoff tickedoff tickedoff tickedoff tickedoff tickedoff nyky"taide" ja "taiteilijat"

Vaikka ajattelenkin, jotta yhteiskunnan peilihän taide kaikkiaan on  angel Mietitään vaikka aikaan kun elämä oli vaikeaa monin tavoin, taide oli vastapainoa... kaunista, herkkää, rauhoittavaa, värien harmoniaa tai harkittua disharmoniaa nje.
Mikäs nyt, kun taide on tätä? Liian helppoa elämää ja liian vähän tekemistä?  police police
tallennettu
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #12 : 05.06.2008 18:45:10 »

Hyv puoli tässä "taideteoksessa" oli, että se ehkä sai joitakin ihmisiä ajattelemaan, että moni eläin joutuu kärsimään.Mutta en silti sano, että tämä teko oli oikein.
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #13 : 06.06.2008 13:03:28 »

Jaspis kysyi hyvin, että pyhittääkö tarkoitus keinot? Mietin tuota asiaa jo silloin aikanaan Teemu Mäen tapauksessa ja tulin siihen lopputulokseen, että oma vastaukseni tässä taideasiassa on ei. Oma moraalini ei kerta kaikkiaan salli viattoman luontokappaleen kiduttamista taiteen nimissä edes siksi, että sen avulla "saadaan ihmiset ajattelemaan". Eläinten kohtelua voi kyllä edistää ja parantaa muutenkin kuin "taidetta" tekemällä, jos (ja korostan sanaa jos) se kerran on ollut "taiteen" ainoa motiivi ja tarkoitus.

Tämä lapsipornoasia puolestaan ei ole kovin yksiselitteinen, mutta mielestäni ainakin se on kyseenalainen puolustus, että kuvathan ovat jo netissä. Edelleenkin uskon, että joitain muitakin keinoja ihmisten herättelemiseen varmasti on, kuin levittää kyseenalaista materiaalia vielä laajempaan julkisuuteen eli vielä useampien ihmisten nähtäväksi kuin mitä se jo on. Etenkään, jos näitäkin ihmisiä vain "herätellään ajattelemaan", muttei kuitenkaan oikeasti esitellä tai etsitä mitään keinoja, mitä kautta asiaan voisi konkreettisesti vaikuttaa. Shokeeraaminen on helppoa, mutta näkisipä joskus näitä "shokkiaspekteja" hyödyntävän taiteilijan, joka lisäksi ehdottaisi konkreettisia ratkaisuja ongelmiin.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #14 : 06.06.2008 15:06:06 »

voi olla myös niin, että ratkaisujen keksiminen ei olekaan taiteilijan tehtävä yhteiskunnassa, vaan päättäjien. ei taiteilijoilla ole valtaa. Ja historia osoittaa ettei heille sitä kannata antaakaan crazy2

Grin Ehkäpä!

No, ettei nyt taiteilijoita kuitenkaan ammattikuntana mollattaisi, niin eivätköhän nämä shokeeraamaan pyrkivät taiteilijat (onneksi) ole ihan oma lukunsa. Ja minun puolestani kukin toteuttakoon luovuuttaan miten huvittaa, kunhan ei aiheuta kärsimystä muille. Eläviä olentoja kun käytetään "taiteen nimissä" hyväksi, niin se vain saa aina niskakarvat pystyyn.

Kiitos muuten hyvistä pohdinnoistasi tuossa aiemmin, nehän ne minutkin saivat vielä tätä juttua kommentoimaan. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: