Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: miten tulkitsisitte?  (Luettu 3963 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« : 08.04.2008 22:43:14 »

miten tulkitsisitte seuraavien numeroiden merkitystä/sanomaa.

tässä muutama ilta sitten sain meditaatiossa seuraavanlaisen viestin numeroina.

numero 4 oli laitettu kruunuchakran kohdelle säteillen kultaista valoa...

numero 12 oli taas kolmannen silmän päällä hyvinkin sinisenä hohtaen...

ja viimeisenä numero 33 oli sydänchakran päällä loistaen vaaleanpunaista valoa...

itse olen jotenkin huono esim.numerologiassa...voisiko tätä saamaani viestiä tulkita siltä kannalta vai olisiko sanoma jotain ihan muuta?

ainoastaan tiedän että eikös tuo 33 ole numerologisesti katsottuna jonkinlainen mestariluku?

ottaisin innolla mielipiteitä mistä saamani viesti voisi kertoa?
tallennettu

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #1 : 09.04.2008 07:37:57 »

Ehdin tähän aamutuimaan heittämään vain noiden lukujen tulkinnat, mutta palaan tarvittaessa ruotimaan niitä tarkemmin töiden jälkeen!

Numero 4
Numero neljä on todellisuuden, materiaalisen universumin, fysiikan lakien, logiikan ja syyn numero. Ilmeneminen, fysionomia ja tiede. Kognitiivisten aistimuksen, kokemuksen ja tiedon luku. Risti, segmentointi, osanotto, käsky, luokittely. Swastika, elämän pyörä, jaksottaisuus. Älykkyys, tajunta, terävänä henkisen ja materialistisen välillä, monumentaaliset ja ilmiömäiset maailmat, edustaen korkeampaa ja matalampaa harmoniaa.
Mielivalta, luotettavuus. Neljä edustaa myös yksilöllisyyttä, originaalisuutta, kekseliäisyyttä ja sietokykyä. Se on myös epäsovinnaisen käyttäytymisen, äkkinäisten tapahtumien ja nerokkuuden luku.
Planeetoista tätä numeroa symboloi Uranus.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 4 kanssa ovat sähkön sininen, cobaltin sininen, hopean harmaa ja meren vihreä.

Numero 33, Mestariluku
33  Mestari, Parantaja, Itsensä palveleminen, avataara, mystinen, henkeä hoivaava, intuitiivinen, tunteellinen, suojeleva, rakastava, Opettajien Opettaja, Oikeuden ristiretkeläinen.
Numero 33 on kaikista numeroista vaikutusvaltaisin. Se on Yli-Opettaja. Numero 33 yhdistää sekä luvut 11 että 22 nostaen niiden ominaisuudet aivan uudelle tasolle. Voimakkaimmillaan ollessaan luku 33 on päässyt eroon kaikesta henkilökohtaisesta ahneudesta ja kunnianhimosta, keskittyen sen sijaan ihmiskunnan henkisyyden kohottamiseen.
Se, mikä tekee luvusta 33 erityisen vaikuttavan, on sen korkeatasoinen, pyyteetön antaumus. 33 edustaa  päämäärätietoista halua etsiä totuutta ja viisautta ennen kuin se alkaa saarnata sitä toisille.
Täydellisissä voimissaan ja kyvyissään ilmenevä 33 on erittäin harvinainen.

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)
12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.

Ja pidempi tulkinta vielä nelosesta

NELONEN
Elämänläksy:
Olla vastuuntuntoinen omia toimintoja kohtaan.
Maali elämässä: Rakentaa pysyviä perustuksia, olla käytännöllinen ja hyvä organisoija. Elämänpolullaan nelosen tulisi työskennellä kovasti, kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, olla ottamatta turhia riskejä, olla kärsivällinen, oppia omista virheistään, olla tehokas ja kova, antamatta periksi vaikeuksienkaan edessä hyväksyen kuitenkin todellisuuden.
Neloset ovat kapinallisia, jotka näkevät kaiken toisin kuin muut. He ovat tarkkoja rutiini-ihmisiä ja heillä voi olla outoja ideoita kaikista sosiaalisista kysymyksistä ja uudistuksista. Rutinoituneet tavat tuovat nelosille turvallisuuden tunnetta. He ovat hyviä organisoijia, tehokkaita, rauhallisia, käytännöllisiä ja he osaavat käyttää rahaa viisaasti, sillä he tietävät ettei sitä kasva puissa. Neloset ovat realisteja ja he haluaisivat olla rakastettuja ja pidettyjä. Neloset pystyvät ilmaisemaan itseään myös fyysisesti ja ottavat tavallisesti elämän vakavasti. He ovat säästäväisiä ja heillä on usein paljon hauskoja juttuja kerrottavinaan. He tarvitsevat kuitenkin kiinteän pohjan, josta käsin he voivat operoida, sillä he ovat tavallaan hyvin riippuvaisia monista asioista. Neloset ovat teollisia ja energisiä ja työntekijöinä kunnioitettuja. Tarvittaessa he ovat valmiita kovaankin työhön.
Nelosilla on kekseliäs ja mekaaninen mieli ja yksityiskohdat kiehtovat heitä. He ovat uskollisia, mutta ajoittain melankolisia ja helposti loukkaantuvia. Neloset ovat usein oikeita mallikansalaisia sydämellisinä ja vaatimattomina luonteineen. He rakastavat kotiaan eivätkä he pidä riitelystä. He ovat myös melko vanhoillisia, sillä he eivät halua muuttaa asioita vaan haluavat niiden pysyvän entisellään. Neloset ajattelevat aina ensin ja toimivat vasta sitten.
Neloset eivät pelkää kovaa työtä vaikka se olisi tylsää tai ikävää. Heihin voi aina luottaa sillä he ottavat aina vastuunsa vakavasti. Heillä on usein tarttuva nauru, minkä johdosta muutkin unohtavat ongelmansa. He ovat kuitenkin hyvin epäluuloisia ja mustasukkaisia. Menestyksen he saavuttavat hitaasti, mutta varmasti.
Koska rahan käsitteleminen on heille niin luontaista, heitä tapaa usein kirjanpitäjinä, insinööreinä, kemisteinä, arkkitehteinä, sihteereinä, rakentajina, pankkiireina tai managereina.
Nelosille on tärkeää, että he saavat tuntea olevansa rakastettuja. Perhe-elämä merkitsee helle paljon ja he ovat diplomaattisia, herkkiä, sentimentaalisia, mutta joskus hieman kireitä. Varsinkin tämän luvun mestariluku kärsii usein hermojännityksestä (numero 22) Rakastelusta tulee nelosille helposti rutiinia, sille he pitävät järjestyksestä. Naisillakin on tavallisesti valmiina tietty lista, jonka mukaan viikko kuluu. Esim. maanantaina pyykit, tiistaina tiskit, keskiviikkona silitys jne. Kun nelonen tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, hän voi tuntea paremmin turvallisuutta. naiset pitävät miehistä, joiden kanssa voi elää tasapainoista elämää.
Miehet ovat usein malli-isiä. He ovat hyviä holhoojia ja he tarjoavat turvallisuutta ja pysyvyyttä puolisolleen. He eivät ole kovin intohimoisia, mutta seksuaalisesti maanläheisiä. jatkuva, tasainen seksi sopii heille. Miesten koti on aina siellä, missä on vaimo ja kotikin. Miehet haluavat rakkautta ja he ovat uhrautuvaisia. He eivät ehkä harrasta seksuaalisia kokeiluja, sillä he ovat aivan liian vanhoillisia siihen. He tekevät kuitenkin kaikkensa tehdäkseen naisensa onnelliseksi. Miehillä on tärkeää, että he saavat tietää mitä vaimo milloinkin tekee, sillä nelosluonne on aina hieman huolestunut.
Seksuaalielämässään neloset pystyvät osoittamaan kiintymystään sekä henkisesti että fyysisesti. Tosin rutiininomaisuus lyö pian leimansa seksiinkin, jolloin muutamista päivistä tulee aina niitä päiviä, jolloin on rakkauden aika. Sama asento, samana päivänä viikossa ja samaan kellonaikaan ovat nelosluonteen tavallisen järjestely. Heidän halunsa on maanläheinen eivätkä mutkikkaat seksuaaliset manööverit sovi heille. Oikea paikka seksille on aina oma makuuhuone.
Erogeeniset alueet: Jalat, sääret, nilkat
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 09.04.2008 08:07:04 »

kiitos atha noista numeroiden selityksistä....olisi kiva kuulla vielä mieleipiteitä siitä kuinka nuo nemerot voisi liittää noihin chakroihin ja väreihin vai voiko?

pitäisikö elementtejä lukea kuitenkin jotenkin erillisinä osina?
tallennettu

*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 12.06.2008 18:01:36 »

kysyisin edelleen olisko kellään muita ideoita noille mumeroille juuri siltä osin jotta voisiko värejä ja chakroja ja noita numeroita mitenkään nitoa yhteen vai pitäisikö numeroita katsoa vaan tuolta athan mainitseman numerologian kannalta??
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: