Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ~ HENKILÖKOHTAINEN LUOMISPYÖRÄNNE ~Arkkienkeli Mikael  (Luettu 2991 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 06.03.2008 15:25:08 »

HENKILÖKOHTAINEN LUOMISPYÖRÄNNE
 
Arkkienkeli Mikaelin viesti Ronna Hermannin välittämänä
www.ronnastar.com
Maaliskuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Rakkaat mestarit, kuvitelkaa jollain havaitsemallanne tavalla valtavan, pystysuoran rakkauden, valon ja elämän pilarin virtaavan Ylimmän Luojan sydämen ja mielen ytimestä ja antavan keskusakselin koko luomakunnalle. Tämä elävä valopilari on koko luomakunnan voimanlähde tai elämänlanka. Kuvitelkaa nyt suurien valopinnojen säteilevän vaakasuorasti keskusakselista monilla eri tasoilla sen jumalaisen suunnitelman kautta, jota toteuttavat Elohim, Muodon rakentajat ja monet enkelikuntanne joukot. Näin kaikkeus luotiin.
 
Jokaisesta pyörästä tulisi suuri valikoima tähtijärjestelmiä, galakseja ja maailmoja ilman loppua. Nämä pinnat, jotka laajentuvat suuresta valon keskuspilarista, ovat ilmenemispolkuja, ja ne ovat ensisijainen lähde, josta "elämän polttoainetta" annetaan. Koska maailmankaikkeutemme on yksi viimeksi ilmennetyistä, se on tikkaiden ala-askelmalla ja koostuu galakseista, tähtijärjestelmistä, aurinkokunnista, planeetoista sekä mineraali-, kasvi- ja eläinkunnista sekä TEISTÄ, rakkaat.
 
Olemme selittäneet tämän aiemmin ja toivomme teidän ottaneen tämän totuuden omaksenne: emme ole "langenneessa maailmankaikkeudessa", vaan valon "puolispektrisessä" maailmankaikkeudessa sen valon täysispektrisen maailmankaikkeuden sijasta, jota kutsutaan metatroniseksi valoksi. Jumalitsenne kantaa tämän jumalaisen valon koko spektriä ja vedätte siitä itseenne niin paljon kuin pystytte sisältämään kulkiessanne valopolkua.
 
Pyrimme antamaan teille yhden mielikuvan luomisesta ja siitä, miten luova prosessi toimii, jotta voitte paremmin ymmärtää sitä hyvin monimutkaista prosessissa, kuinka kaikkeus luotiin ja miten sitä ylläpidetään sen elävän valon tai niiden timantinkovien hiukkasten kautta, jotka sisältävät Ylimmän Luojan olemusta. Tätä kuvaa mielessä pitäen saatte toivottavasti paremman käsityksen siitä, että "kaikki tapahtuu NYT-hetkessä". Usein ehdotamme, että nousette stressaavan tilanteen yläpuolelle saadaksenne paremman näkemyksen, mikä johtaa oivalluksen ja usein ratkaisuun.
 
Kuvitelkaa Isä/Äiti Jumalamme katsomassa sitä luomispyörää, joka koostuu tästä maailmankaikkeudesta: he näkevät keskuspilarin, kaikki pinnat ja pyörän, josta muodostuu tämän ilmentyneen maailmankaikkeuden kauimmainen reuna. He voivat nähdä kaiken, mitä on luotu, sekä tarkkailla sitä, mitä tapahtuu ajan joka hetki, NYT-hetki. Tekin voitte saada "suuren kuvan" siitä, mitä maailmassanne tapahtuu, mutta huomattavasti pienemmän.
 
Elämän jättimäinen pyörä muuttuu ja kääntyy jatkuvasti, joten teistä se näyttää siirtyvän menneisyydestä tulevaisuuteen. Vanhoja luomuksia muutetaan, ne ovat käyneet läpi kehitysprosessin ja nyt ne kehittyvät voidakseen kokea monia upeita luomisen puolia, samalla kun uudet luomukset ovat prosessissa ilmentyäkseen muodon maailmaan.
 
Maailmankaikkeutenne kiertää spiraalina ylöspäin luomisenpyörässä, niin että se pääsee aina suurempaan ja suurempaan Luojavalon määrään (luomisen korkeampiin ja jalostuneempiin taajuuksiin). Siksi matkanne tulevaisuuteen vie teidät kierrepolulle maallisen kokemuksenne rajoissa. Maapallo kiertyy uuteen asemaan aurinkokunnassa, galaksi kiertyy korkeampaan asemaan maailmankaikkeudessa ja maailmankaikkeutemme kiertyy uuteen asemaan kaikkeudessa.
 
Ihmiskunta on ollut monia tuhansia vuosia vaakasuoran, fyysisen todellisuuden ansassa. On aika kohdistaa katseenne ylöspäin kohti tähtiä ja sisäänpäin, jotta sisäinen näkökykynne voi alkaa laajentua ja yhdistyä luomakunnan ja itsenne suunnattomaan laajuuteen. On itsensä ja myös kosmisen tiedostamisen aika, kun laajennatte todellisuuttanne ilmentyneen kolmannen/neljännen ulottuvuutenne rajojen ulkopuolelle.
 
Teidän on alettava katsoa elämää lapsenkaltaisella viattomuudella tai neutraalisti havainnoiden, sopeutuaksenne nopeasti muuttuvaan maailmaanne/todellisuuteenne ja toimiaksenne siinä tehokkaasti. Teidän on virkistettävä mieltänne päästämällä irti vanhoista ja vanhanaikaisista käsityksistä, ja kun opitte toimimaan hetken hiljaisessa pisteessä, teidän on tietoisesti keskityttävä mieli avoimena siihen, mitä teette. Silloin kun toimitte mieli ennakko-odotuksista suljettuna, teette kaiken samalla tavalla kuin menneisyydessä, samoin tehottomin lopputuloksin. NYT-hetki on uusien ajatusten ja laajentuneen tietoisuuden syntymäpaikka.
 
Olemme antaneet teille ohjeita siitä, miten rakennatte valo-voimapyramidinne viidenteen ulottuvuuteen ja käytätte sitä ja miten teistä tulee Alfamestari, mikä on yksi itsemestaruuden muoto. Olemme antaneet teille kaavan universaalien ilmentämislakien käyttämiseen, ja jos olette noudattaneet opetuksiamme, olette kirjanneet hyvin yksityiskohtaisesti ne asiat, joita haluatte ilmentää elämäänne ja olette laittaneet ne kristallipöydälle viidennen ulottuvuuden pyramidissa pyytäen omaa ja kaikkien korkeinta parasta. Olemme painottaneet sitä, että ette etsi vain aineellisia asioita, vaan elämänlaatua tai olemisen tilaa/tasoa.
 
Olemme kertoneet teille Äärettömyyshengityksen merkityksestä ja olemme antaneet teille yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten hengitetään tällä pyhällä tavalla. Viime vuonna (ks. huhtikuu 2007) annoimme teille Äärettömyyshengityksen elämänkukkamallin. Pyytäisimme teitä nyt kuvittelemaan henkilökohtaiseksi luomispyöräksenne tämän vaakasuoran mallin, jonka olette luoneet pyhällä hengityksellänne. Vedätte luomisen elämää ja valoa henkilökohtaisen valopilarinne kautta. Se on aina sopiva taajuusmalli nykyiseen kehitystilaanne.
 
Kun olette muodostaneet henkilökohtaisen energiapyöränne, energia jonka vedätte itseenne, säteilee automaattisesti ulospäin niihin satelliittipiireihin, jotka olette luoneet elämänpyöräänne. Noissa piireissä ovat ne Jumaltietoisuuden hyveet, laadut ja ominaisuudet, joihin pyritte yhdistymään. Tämän tuloksena täydellistätte ja moninkertaistatte kykynne luoda kaikkea haluamaanne, kunhan se on kaiken suuremmaksi parhaaksi. Muistakaa, että ne timantinkovat hiukkaset, jotka vedätte luoksenne, on "käynnistettävä" ehdottomalla rakkaudellanne suurimmaksi parhaaksi.
 
Jos viitataan siihen esimerkkiin, jonka annoimme kuvaamaan kohtaloanne siitä, miten Ylin Luoja lähetti matkaan itsen maskuliinisen ja feminiinisen puolen ja aloitti luomisprosessin, näette, että pyydämme teitä luomaan saman jumalaisen suunnitelman ympärillenne. Jokaiseen tietoisuuspiiriin asetatte ne ominaisuudet, hyveet ja laadut, joihin haluatte yhdistyä:
 
Jokainen teistä tuli tähän elämään tasapainottamaan maskuliinisen ja feminiinisen luonteensa käyttäen Jumalan tahtoa, voimaa ja Isä Luojan auktoriteettia, mutta myös yhdistymään Äiti Luojan viisauteen/rakkauteen, myötätuntoon, hoivaa ja luoviin puoliin. Inkarnoiduitte kokemaan mallista olemassaolon tasoa oppiaksenne, miten toimitaan täysin fyysisessä "astiassa" samalla, kun sallitaan Hengen rakkauden/valon valella, innoittaa ja taas kerran ottaa valta mentaali- ja tunnekehostanne.
 
Tulitte tasapainottamaan tietämisen ja kommunikoinnin, oppimaan omat korkeimmat totuutenne ja yhdistymään niihin ja elämään nuo totuudet esimerkkinä toisille. Tulitte oppimaan, että jokaisella ihmisellä on oma yksilöllinen polkunsa seurattavana ja omat oppituntinsa opittavana ja että teidän on tarkoitus ottaa täysi vastuu omasta henkisestä kasvustanne ja antaa toisten tehdä sama.
 
Mutta mikä tärkeintä, tulitte kokemaan ja ilmaisemaan rakkautta, ehdotonta rakkautta - ensiksi rakastamalla itseänne kallisarvoisena Ylimmän Luojan jumalkipinänä, jotta voitte alkaa säteillä tätä rakkautta maailmaan. Ja itseänne rakastaessa saavuttamaan itsearvostuksen ja itsenäisyyden ja oppimaan, että ette voi omistaa toista ihmistä, sillä hänkin on itsenäinen olento. Tulitte olemaan Ylimmän Luojan elävä, fyysinen laajentuma, ilmentämään taivaan maan päälle ja olemaan elävä kunnianosoitus Jumalavanhemmillenne.
 
Viime kuukauden viestissämme pyysimme teitä kutsumaan deeva- ja elementaalikunnan rakastavia Jumalattaria. Meiltä kysyttiin: "Voitteko kertoa meille, mitä "deeva" merkitsee?" Mielellämme autamme teitä aina saavuttamaan paremman ymmärryksen opetuksistamme ja maailmankaikkeuden toiminnasta.
 
DEEVA on sanskritin sana, joka merkitsee "loistavia olentoja". Se on tietyn enkelijoukon nimi. Deevakuntaa ohjaa Elohim, mahtavat valonherrat, joita kutsutaan Muodon Rakentajiksi. Deevaenkelit juurruttavat ja ylläpitävät koko sellaisen luomakunnan elämänvoimaolemusta, joilla ei ole sielua tai itsetietoisuutta Ylimmän Luojan yksilöllistyneenä ilmaisumuotona - kuten valtameret, järvet, joet ja vuoret.
 
Deevaenkelit ohjaavat luonnonvoimia tai tulen, ilman, veden, maan ja eetterin luontovoimia. Elementtivoimat tai ne mitä kutsutaan elementaaleiksi, ovat suurten deevaenkelien ohjauksessa. Niitä voitaisiin nimittää deevakunnan arkkienkeleiksi. Elementaalit järjestävät puiden, kukkien, kasvien ja kivien elämänvoimaenergiaa. Kaikella luomakunnassa on joko sielu tai sille on nimitetty deevaenkeli tai elementaali. Auringon säteet säteilevät elämänvoimanenergiaa näiden upeiden olentojen kautta. Kaikessa on elämänvoimaenergiaa sen pienuudesta riippumatta, muuten sitä ei voisi olla olemassa.
 
Alussa luonnonvoimat toimivat harmoniassa ihmiskunnan kanssa eivätkä maapallo ja ihmiskunta kokeneet sellaisia luonnonmullistuksia, jotka nyt ovat yleisiä luonnonvoimien tasapainottomuuden vuoksi. Kun tasapainotatte ja harmonisoitte henkilökohtaisen voimakenttänne, opitte toimimaan monien Luojan auttajajoukkojen kanssa, jotka halukkaasti auttavat teitä palaamaan harmoniseen elämään. Ne auttavat jo aktiivisesti maapallon parantamisessa ja ylösnousemuksessa.
 
Luonnonvoimien ei ollut tarkoitus olla vahingollisia ja tuhoavia. Niihin kuitenkin vaikuttaa ihmiskunnan negatiivisuus, ja siksi kun siirrytte neljännen/viidennen ulottuvuuden harmonisiin taajuuksiin, arvaamattomat ja tuhoavat säämallit ja erilaiset luonnonmullistukset loppuvat. Jos tietoisesti tunnustatte deevavoimat ympärillänne, hämmästytte siitä, miten kauniiksi ja terveiksi puunne, kukkanne ja kasvipuutarhanne tulevat. Jos taas kerran opitte kommunikoimaan luonnonvoimien kanssa, voitte olla katalyyttinä maapallon palauttamisessa turmeltumattomaan kauneuteensa.
 
Autoille, tietokoneille ja kaikille laitteille on nimitetty kallisarvoiset elementaalit. Kysykää niiden nimeä ja pyytäkää niiden yhteistyötä, ja hämmästytte, miten paljon tehokkaammin kaikki toimii. Luomakunnassa kaikki reagoi rakkauteen.
 
Toinen esitetty kysymys, jonka ymmärtämisen tunnemme teille tärkeäksi: onko Muhammed suuri pyhimys vai ylösnoussut mestari?
 
Muhammed oli ja on avataara, tai valaistunut olento, Luojan jumalkipinä, jota kutsutaan valonherraksi - niin kuin Yeshua (Jeesus), Buddha, Rama, Lao-Tzu, Confutse, Abraham ja Mooseskin olivat ja aivan kuin kaikki muut suuret menneisyyden tiennäyttäjät, miehet ja naiset, jotka tulivat tuomaan Luojan viisautta eri roduille ja kulttuureille. He inkarnoituivat sisältäen muuta ihmiskuntaa enemmän Jumalolemusta sieluitsessään. Kunkin sielun ruumiillistama Jumalolemuksen määrä riippuu hänen Jumalitsestään tai MINÄ OLEN -olemuksestaan ja siitä tehtävästä, minkä hän on hyväksynyt ennen inkarnoitumistaan maan päälle tiettynä aikana.
 
He tulivat maan päälle mukanaan jokin sellainen viesti Isä-Äiti Jumalalta, joka oli tarkoituksenmukainen siihen aikaan, ja he jättävät rakastavan auransa tai olemuksensa tietoisuuden korkeammille tasoille, jotta he ovat aina ihmisten käytettävissä. Suurta osaa mahtavien valo-olentojen opetuksista on vääristelty, sillä heidän kaikkien välittämä ensisijainen viesti oli, että olemme kaikki Ylimmän Luojan jumalaisia puolia, tämän maailmankaikkeuden Isä-Äiti Jumalan ohjauksessa. Heidän viestinsä oli ja on itsen ja koko luomakunnan rakastaminen ja se, että te kaikki täällä maan päällä olette Isä-Äiti Jumalamme laajentumia ja edustajia fyysisen ulottuvuuden kanssaluojina.
 
Nämä suuret olennot ovat yhdistyneet taas Jumalitseensä tai moniin olemuksensa puoliin korkeammissa tietoisuusulottuvuuksissa ja he ovat käytettävissä jokaisen pyytäjän auttamiseen ja valaisemiseen. On hyvin mielenkiintoista, että ihmiskunta on aina ristiriidassa sen kanssa, mikä on "jumaluuden" oikea tapa, kun kaikki nämä kauniit valo-olennot tulevat samasta lähteestä - aivan kuin me kaikki - ja heidän viestinsä on perimmiltään sama.
 
Muistakaa, urheat sydämet, rakkaus on luonnollinen olemisen tila. Rakkaus on luontainen ja sisäsyntyinen olotila. Silloin kun rakkaus on säteilevä voima elämässänne, pelko häviää. Pelon luo rakkauden poissaolo. Pelko on vain mielen tasapainoton värähtelytila. Kun käännytte sisäänpäin ja yhdistytte rakkauden lähteeseen pyhässä sydänytimessänne, se ensiksi täyttää olemuksenne ja sitten säteilee maailmaan. Alatte nähdä rakkaudella suodattavien silmien läpi, mikä muuttaa tavan, jolla näette ihmiset elämässänne ja kaiken tapahtuvan. Rakastavan energian silaus luo ihmeitä.
 
Kunnioitamme teitä rohkeudestanne ja vankkumattomuudestanne, ja kerromme teille iloisina, että paras on vasta tulossa. Jokainen teistä on jumalaisen luomisen oleellinen osa, ja teitä rakastetaan ja arvostetaan mittaamattomasti
 
MINÄ OLEN arkkienkeli Mikael.
 
_______
 
 
DUALISMIN JA KOKONAISUUDEN TOTUUDET
 
Tässä Mikael-kanavoinnissa on jälleen vaikuttava ja koskettava energia. Olen usein meditaatioilloissa ja nyt myös esoteerisissa päivissä puhunut esoteerisesta henkisestä tiestä, ja sen suhteesta eksoteeriseen eli ulkoiseen tiehen.
 
Hermannin kanavoima Mikael on vaikuttavaa ja koskettavaa, ja eksoteerista eli ulkoista henkistä opetusta. Eksoteerinen tarkoittaa tässä, että opetuksella on jokin näkökanta jota se tahtoo edistää, ja jos se edistää jotain se vastustaa toista. Tai jos se edistää yhteyttä ja samankaltaisuutta, se jättää huomiotta rakenteelliset erot.
 
Eräässä esoteerisen koulun julkaistussa tekstissä Rudolf Steiner mainitsee, että esoteerikko ajattelee aina, ainakin lyhyesti, jokaista miettimäänsä asiaa myös päinvastaiselta kannalta. Sillä totuus dualistisessa maailmassa muodostuu vasta vastakkaisuuksien yhteydestä, niiden ylittämisestä, mikä on esoteerista opetusta.
 
"Muhammed on valaistunut olento, jota kutsutaan valon herraksi, niin kuin Jeshuaa.."
 
Niin, on äärimmäisen tärkeää, etenkin englantia puhuvissa maissa, ja monissa muissakin, nähdä miten kaikki henkiset opettajat ovat yhtä. Se on myös yksi henkisen koulun peruslauseita.
 
Mielestäni me voimme astua myös askeleen pidemmälle, ja nähdä miten jokaisella suurella henkisellä opettajalla on hyvin yksilöllinen tehtävänsä.
 
Jeesusta voimmekin hyvin verrata muihin suuriin opettajiin. Jordanin kasteessa kaikki muuttuu, ja Kristus Jeesuksesta tulee olento, joka ei ole enää vain opettaja, vaan joka ensisijassa on edelläkävijä. Hän käy läpi ihmiskunnan kehityshistorian aina maan inkarnaatioiden loppuun saakka. Hän näyttää ja luo sen tien, joka on meitä kaikkia varten.
 
Tiedän että meillä on suuri työ vapautua uskontojen luomasta Kristus- tai Jeesus-kuvasta. Mutta se on myös jokaisen aikakauden tehtävä, ja samalla yksi karman perusmalleja. Meidän on yhä uudelleen ja uudelleen purettava se informaatio ja ne kokemukset joita aikaisemmin me itse tai me yhteisönä olemme luoneet, ja sitten jälleen rakennettava tuo kaikki uudelleen, uuden, tuoreimman ja raikkaimman henkisen oivalluksemme ja ymmärryksemme mukaan.
 
Rakkaudella
Matti

 

Tapahtumatiedot www.hopeasulka.com
Nettipäiväkirja http://hopeasulka.vuodatus.net

tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1 : 10.03.2008 14:44:08 »

HENKILÖKOHTAINEN LUOMISPYÖRÄNNE
 
Muhammed oli ja on avataara, tai valaistunut olento, Luojan jumalkipinä, jota kutsutaan valonherraksi - niin kuin Yeshua (Jeesus), Buddha, Rama, Lao-Tzu, Confutse, Abraham ja Mooseskin olivat ja aivan kuin kaikki muut suuret menneisyyden tiennäyttäjät, miehet ja naiset, jotka tulivat tuomaan Luojan viisautta eri roduille ja kulttuureille. He inkarnoituivat sisältäen muuta ihmiskuntaa enemmän Jumalolemusta sieluitsessään. Kunkin sielun ruumiillistama Jumalolemuksen määrä riippuu hänen Jumalitsestään tai MINÄ OLEN -olemuksestaan ja siitä tehtävästä, minkä hän on hyväksynyt ennen inkarnoitumistaan maan päälle tiettynä aikana.
 
He tulivat maan päälle mukanaan jokin sellainen viesti Isä-Äiti Jumalalta, joka oli tarkoituksenmukainen siihen aikaan, ja he jättävät rakastavan auransa tai olemuksensa tietoisuuden korkeammille tasoille, jotta he ovat aina ihmisten käytettävissä. Suurta osaa mahtavien valo-olentojen opetuksista on vääristelty, sillä heidän kaikkien välittämä ensisijainen viesti oli, että olemme kaikki Ylimmän Luojan jumalaisia puolia, tämän maailmankaikkeuden Isä-Äiti Jumalan ohjauksessa. Heidän viestinsä oli ja on itsen ja koko luomakunnan rakastaminen ja se, että te kaikki täällä maan päällä olette Isä-Äiti Jumalamme laajentumia ja edustajia fyysisen ulottuvuuden kanssaluojina.
 
Nämä suuret olennot ovat yhdistyneet taas Jumalitseensä tai moniin olemuksensa puoliin korkeammissa tietoisuusulottuvuuksissa ja he ovat käytettävissä jokaisen pyytäjän auttamiseen ja valaisemiseen. On hyvin mielenkiintoista, että ihmiskunta on aina ristiriidassa sen kanssa, mikä on "jumaluuden" oikea tapa, kun kaikki nämä kauniit valo-olennot tulevat samasta lähteestä - aivan kuin me kaikki - ja heidän viestinsä on perimmiltään sama.
 
Muistakaa, urheat sydämet, rakkaus on luonnollinen olemisen tila. Rakkaus on luontainen ja sisäsyntyinen olotila. Silloin kun rakkaus on säteilevä voima elämässänne, pelko häviää. Pelon luo rakkauden poissaolo. Pelko on vain mielen tasapainoton värähtelytila. Kun käännytte sisäänpäin ja yhdistytte rakkauden lähteeseen pyhässä sydänytimessänne, se ensiksi täyttää olemuksenne ja sitten säteilee maailmaan. Alatte nähdä rakkaudella suodattavien silmien läpi, mikä muuttaa tavan, jolla näette ihmiset elämässänne ja kaiken tapahtuvan. Rakastavan energian silaus luo ihmeitä.
 
MINÄ OLEN arkkienkeli Mikael.
 

smitten smittenMITÄPÄ TUOHON VOISI ENÄÄ LISÄTÄ? smitten smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: