Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: pientä avustusta ja selontekoa nyt kaivattais tästä maya -astrologiasta!  (Luettu 9917 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nunnux
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 08.01.2006 01:10:51 »

olen nopeasti muuttuva kaksonen, joka löysi itsestään kiltin ja lämpimän puolen, mikä ei sopinut mihinkään kaksosta tai syntymäaikaani koskevaan tulkintaan. Mutta nyt sain tietää olevani "keltainen solaarinen ihminen" joka vastasi tätä kilttiä puoltani. mutta nyt näihin epäkohtiin joita en vielä ole saanut selville... eli miten tämä toimii? eli jos länsimaisessa astrologiassa jokaiselle merkille on "oma kuukausi" nii miten nämä maya merkit jaotellaan? ja paljonko niitä on? ja mieleeni heräsi myös kysymys siitä että kihlattuni on härkä ja meidän tulkintamme eivät todellakaan sovi yhteen, mutta tästä huolimatta kemiamme pelaavat loistavasti ja olemme "kuin toisillemme luodut". kihlattuni on "sininen sähköinen käsi" voisiko siinä olla selitys?
tallennettu
YksTähti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #1 : 08.01.2006 14:01:08 »

Hei nunnux!

Länsimaisen astrologian aurinkomerkkeihin perustuva merkkijakoa vastaava ei löydy maya-astrologiasta. Merkit ja soinnut määräytyvät yhden tzolkin-kierron mukaan. Maya-nimen laskeminen on siis ainut tapa.

Keltainen Solaarinen Ihminen ja Sininen Sähköinen Käsi yhdessä?
Sointujen perusteella ei suoranaista yhteyttä ole, mutta muu kokonaisuus tuo esille seuraavaa:

* Olette merkkien osalta planetaariset partnerit, joka luo yhteenkuuluvuutta. Yhdessä olo on helppoa ja molempia ravitsevaa.
* Sähköisen Käden päämääriin kuuluu löytää kosketus omiin tunteisiin ja aisteihin. Oma merkki kestoo, että kokemukset ja luovuus omia vaistoja käyttämällä on yksi elämän teemoista. Luovuus korostuu Käden merkissä Sähköisen soinnun kohdalla. Ja tätän esille nousevan luovuuden voiman Solaarinen Ihminen saa esille, koska hän osaa tuoda esille vapaata tahtoa ja avoimmuutta ilmaisten. Käsi kaipaa jakaa läheisyyttä ja Ihminen kaipaa läheistä hänen sydämen äänen kuuntelijaa.

Terveisin yks Tähti
tallennettu

aurinkoLeijona : askendenttiLeijona : kuuJousimies

Keltainen Spektraali Tähti
nunnux
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #2 : 09.01.2006 12:52:52 »

kiitoksia kovasti selvennyksestä! mielenkiinto sen kuin lisääntyy aiheeseen!
tallennettu
saturnus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Siriuksen sinistä valoa


Profiili
« Vastaus #3 : 04.03.2006 01:27:42 »

Täällä olis lisää Maya astrologiasta ja muustakin astrologiasta.  :)Löysin sattumalta nämä sivut ja on kyllä aika laajaa tietoa. Toivottavasti löydät täältä lisää tietoa itsellesi.
 Terv. saturnus


www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/
tallennettu

saturnus
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: