Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suomen valtion itsenäisyyskartta näyttää Suomelle huonoja aikoja?  (Luettu 22677 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8234


Profiili
« Vastaus #15 : 25.02.2010 20:32:30 »


Näillä transiiteilla lähiaikoina mitä ilmeisimmin alkava ahtaajien lakko, tjsp, luultavasti
kestää viikkokaupalla ja on merkittävässä roolissa, kun Suomen kansantalous
joutuu kuilun partaalle?

 buck2
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8234


Profiili
« Vastaus #16 : 04.03.2010 12:29:37 »


Näillä transiiteilla lähiaikoina mitä ilmeisimmin alkava ahtaajien lakko, tjsp, luultavasti
kestää viikkokaupalla ja on merkittävässä roolissa, kun Suomen kansantalous
joutuu kuilun partaalle?

 buck2

Näyttääkö tuo miljardien kilometrien päässä oleva "planeetta" Suomelle
persaustaan oikein kunnolla?

 Grin
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #17 : 04.03.2010 12:39:42 »

Jännittävää! Opiskeluun ehdotetaan maksuja ja nuo Pluto ja Saturnushan ovat siellä Merkuriuksen läheisyydessä kai vieläkin vaikuttamassa. Rajoitukset, uudistukset ja merkuriuksen tiedon voima!
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6600


Profiili WWW
« Vastaus #18 : 04.03.2010 13:02:11 »

Kyllä se tr  plutokauris aspect_kvi Suomen  jupiter rx 5  kaksoset kärttämässä niitä korkeakoulumaksuja.
Kahtiajakautuminen korostuu, oma etu vastaan yhteisöllisyys,
tr  mars rx 0  leijona aspect_opp Suomen  venusvesimies.
Tr  uranus venus kalat  aspect_con Suomen  chiron 25  kalat ja syrjäyneiden määrä lisääntyy ja "käsiä" käytetään oman tilan ottamiseen. Käsiaseiden rajoittaminen suomessa?
Räjähtääkö tilanne ns. käsiin?
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #19 : 28.03.2010 12:35:04 »

Suppeasti aiheesta. Pluto menee siis kauriissa ja Tarja Halosella transiittina mm.  pluto aspect_con aurinko. Matti Vanhasen edistetyllä kartalla  aurinko on kauriin alussa, mikäli muistan oikein, ja transitoiva  pluto on samoin konjunktiossa tähän edistettyyn  aurinko.
 pluto tuo mukanaan vääjäämättömän muutoksen. Toisaalta ko. transiitti mikä Halosella ja Vanhasella on voi lisätä myös henkilökohtaista kunnianhimoa, joka voi mennä yli äyräiden. En tiedä onko tästä nyt kysymys, kun Halonen otti kantaa ns. kahden mummon käännytystapaukseen. Jyrki Virolainen on käsitellyt aihetta kahdessa blogikirjoituksessaan.

http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Jutut 234 ja 236. Lyhyesti kyse on siitä, että Suomessa laittomasti oleskelleet mummot käännytetään. He olivat aikanaan saapuneet maahan turistiviisumeilla ja sitten jääneet maahan, kun viisumit olivat vanhentuneet. Kyse on nimenomaan käännyttämisestä ei karkottamisesta, vaikka sellaista harhaan johtavaa termiäkin on käytetty.

Se minkä pitäisi tehdä tästä tapauksesta skandaalin on se tosiasia, että Tarja Halonen lähti julkisuudessa arvostelemaan riippumattoman oikeuslaitoksen päätöstä. Samaan arvosteluun ovat lähteneet mukaan myös Matti Vanhanen, Tuija Brax, Astrid Thors ja Korkeimman Hallinto-oikeuden presidentti Hallberg. Poliisiylijohtaja Paatero arveli, että käännytyspäätöksen toteutusta voidaan lykätä, kunnes saadaan uusi suopeampi laki. Helsingin Sanomat ei puhu sanallakaan siitä, kuinka nämä huippupoliitikot ja -virkamiehet pyyhkivät koko oikeusvaltion käsitteellä persettään. Oikea ja suoraselkäinen ratkaisu mielestäni olisi tietenkin Tarja Halosen, Matti Vanhasen, Astrid Thorsin, Tuija Braxin, Mikko Paateron ja Pekka Hallbergin erottaminen jos olisi jokin taho, joka sen voisi tehdä.

Mitä tahansa voi tehdä, koska se voi olla huomenna laillista. Mitään ei uskalla tehdä, koska se voi olla huomenna rikollista. Tekisi mieli tilata Helsingin Sanomat vain, että voisin sen perua. Eliitin äänitorvi todella.
 pluto  kauris näin ne instituutiot murenee...

tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
dodobien84
Vieras
« Vastaus #20 : 02.04.2010 09:43:22 »

Jep jengi kulkee tässä maassa laput silmillä. Tykkään baareja kierrellä konsanaan koska siellä jengi saa ne estot pois ja sitä kautta kuulee ne oikeat mielipiteet mitkä sikiää sieltä pinnan alta. En tiedä onko missään lähiympäristössä niin paljon vihaa ja katkerutta. Ehkä samalla mantereella jossain Irakissa voi olla.

Mitäpä sitä voi odottaa kun äänestellään näitä munattomia myötäilijöitä, toisin sanoen näitä isojen puolueen kasvatteja joilla ei ole omaa tahtoa nimeksikään. Mutta niinhän se menee jokapuolella tellusta. On tässä meillä sekasotku joka pitäisi saada jollain ilveellä kondikseen.

Ensimmäiset neuvot jolla tuota on hyvä lähteä purkamaan on lopettaa TV:n katselu ja näiden höpö-höpö-lehtien lukeminen. Kyllä ja tarkoitan myös sitä aamun metroa, vaikka siihen onkin niin helppo "sulkeutua" siellä aamuruuhkassa.
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8234


Profiili
« Vastaus #21 : 03.04.2010 01:53:22 »

Jep jengi kulkee tässä maassa laput silmillä. Tykkään baareja kierrellä konsanaan koska siellä jengi saa ne estot pois ja sitä kautta kuulee ne oikeat mielipiteet mitkä sikiää sieltä pinnan alta. En tiedä onko missään lähiympäristössä niin paljon vihaa ja katkerutta. Ehkä samalla mantereella jossain Irakissa voi olla.


Viikonloppusin Suomen "kollektiivinen tietoisuus" on viime aikoina ollut kaameimmillaan.

Suomi saattaa olla yksi maailman pahiten alkoholisoituneita kansakuntia tätä nykyä.
Kun viha ja katkeruus kankkusen siivittäminä oikein yltyvät ilmiliekkeihin, sen näkee
jopa säätilassakin: mielestäni viime aikoina on erittäin harvoin ollut mukava keli
week-endeinä.

Suomi on ehkä ajautumassa kohti tilannetta, joka karmaisevasti muistuttaa vuoden 1918
alkupuolen vastaavaa.

 Sad

Edes "joogalentäjien" pääsiäiskokoontuminen keski-Suomen maisemissa ei näytä tuovan
paljonkaan helpotusta kollektiivisen tietoisuuden negatiivisvoittoisiin viboihin, vaikka
eilen pitkänä perjantaina olikin suht. mukava keli ja jopa ns. ilmapiiri pitkästä aikaa ilmeisesti
suuressa osassa maatamme...

 :Smiley
« Viimeksi muokattu: 03.04.2010 01:56:32 kirjoittanut sideman » tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #22 : 03.04.2010 08:50:04 »

 Sad
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #23 : 03.04.2010 09:50:53 »

Olen seuraillut tätä kahden mummon tapausta lähinnä tuon Jyrki Virolaisen blogin kautta. Siellä taitaa olla nyt jo viisi tapausta ruotivaa kirjoitusta ja kyllä on meno Suomenmaassa uskomatonta tällä hetkellä, ei voi muuta sanoa. Kommenttiosastoilla hyvää keskustelua ja myös pari linkkiä ainakin hesarin keskustelupalstalle.

Päähenkilöksi on paljastunut Korkeimman Hallinto-oikeuden presidentti Pekka Hallberg, syntynyt 12.6.1944. Tarkempia tietoja en ole löytänyt. Tuona päivänä on joka tapauksessa aika tarkkana  saturnus aspect_squ neptunus siten, että  saturnus on ihan  kaksoset lopusa ja  neptunus  vaaka alussa. Transiittina tähän kuvioon tekevät haastavia  aspect_conaspect_opp ja  aspect_squ  saturnusuranus, ja vähän vielä  pluto. Olisi mukava tietää Hallbergin tarkat syntymäaikatiedot niin näkisi miten nuo planeetat siellä radix-kartalla sijaitsevat.

Edistetyllä kartalla  aurinko on  leijona lopussa. Hankalaa  aspect_opp transiittia edistetylle  aurinko tekee  neptunus. Ei ihme että mies on sekaisin. Mutta kummallisinta on kuitenkin mielestäni se, että sekaisin tuntuu olevan myös Mikko Paatero, poliisiylijohtaja joka tietää varmasti, että Hallberg ei ole hänen esimiehensä ja että Hallbergillä ei ole mitään asiaa tuomiovallan edustajana toimeenpanovallan tontille. Hallberg on lisäksi astunut myös lainsäädäntövallan reviirille, lupaamalla kirjallisesti Paaterolle uuden lain, jonka mukaan ainakaan tätä egyptiläismummoa ei käännytetä. Samanlaista lakia ovat lupailleet myös Thors ja Vanhanen. Thors onkin antanut uuden lain valmistelun, ei johtamansa ministeriön virkamiehille, vaan Korkeimman Hallinto-oikeuden esittelijälle, jonka esimies sattuu olemaan Pekka Hallberg. En tiedä kuinka tämän lain mukaan pitäisi mennä, mutta ei tämä kyllä hyvältä näytä.

Hyvältä ei näytä sekään, että Tarja Halonen arvosteli tuoreeltaan käännytyspäätöksiä niin kyllä hänenkin olisi juristina pitänyt tietää mikä on vallan kolmijako-oppi. Tässä tapauksessahan ei ole viime kädessä kysymys mummojen humaanista kohtelusta vaan demokratian ytimessä olevan opin romuttamisesta. Humanismin varjolla Suomea yritetään viedä kohti mielivaltaa.

Muutamia syntymäaikoja kiinnostuneille; Astrid Thors 6.11.1957 ( edistetty  aurinko  kauris alussa, transiittina mm.  pluto aspect_con aurinko eli sama kuin Vanhasella ja Halosella ), Tuija Brax 6.1.1965, Mikko Paatero 1.6.1948, Matti Vanhanen 4.11.1955, Tarja Halonen 24.12.1943 Hki kellonajan hukkasin ja Suomi 6.12.1917 14:35 Hki.

Mielenkiintoisesti Marja Tiuran tapaus on nyt voimakkaasti otsikoissa. Seuratkaa näytöstä älkää välittäkö kulisseista kuuluvista äänistä.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6600


Profiili WWW
« Vastaus #24 : 03.04.2010 10:40:57 »

Thorsin edistetty  aurinko on kyllä jo 17  kauris eli hyvin kaukana tr  pluto 5  kauris vaikutuspiiristä.

Suomen kartalle tulee tr  saturnus rx 0  vaaka aspect_tri  venus 0  vesimies,
samaten Halosen kartalle just tulossa tr  jupiter nyt 17  kalat aspect_tri Halosen  venus 18  skorpioni.
Korostavatko nämä nyt sitten naisen asemaa yhteiskunnassa,
vai arvokeskustelua lainsäädännössä?
Jupiter kaloissa ja taustalla eettisiä arvoja korostava  neptunus.
 jupiter oikeudenmukaisuus?
 jupiter  kalat armahtaa?
Halosellahan on retro  jupiter omalla kartallaan, että josko tuo aattelee uudemman kerran "oikeutta" ja totuutta?
Halonen sanoi muistaakseni optioiden yhteydessä eräässä haastattelussa että
se mikä on laillista, ei aina ole oikein,
ja mikä on oikein ei aina ole laillista.

Ehkä hän haluaa muuttaa tätä seikkaa?

lisähuom.
tr  jupiter 17  kalat  aspect_sex Thorsin edistetty  aurinko 17  kauris
« Viimeksi muokattu: 03.04.2010 10:44:00 kirjoittanut nikki » tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #25 : 03.04.2010 14:27:16 »

Laskin uudelleen Thorsin iän ja tulin siihen lopputulokseen, että progressiivinen  aurinko on noin 6 astetta  kauris. Hän täyttää tänä vuonna 53 ja kun radixin  aurinko on noin 13 astetta  skorpioni siitä voi laskea 53 astetta eteenpäin ja päätyy noin 6 astetta  kauris.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
sangviinikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 682



Profiili
« Vastaus #26 : 03.04.2010 14:51:14 »

Mitähän tapahtuu kun  pluto alkaa peruuttaa 6.4?

Oslossa ja Moskovassahan on kolissut jo. Junat, tunnelit ja ratakiskot. Eikös ne ole  kauris hallitsemia?
tallennettu

"Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra"
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6600


Profiili WWW
« Vastaus #27 : 03.04.2010 20:38:50 »

Joo, anteeksi maallikko,
ajatusvirhe, kun aattelin vain noita vuosia / vuosilukuja ja itellä nuorempana on jo "kaukana" Kauriissa tuo proge-Aurinko. Sorgen.
tr  mars aspect_con oma jellona kuu ja äkkiväärää toimintaa..no todentuupa oma transiitti ainaski jos ei muuta.. buck2
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #28 : 03.04.2010 21:03:22 »

Kerrankos näitä nyt sattuu nikki! Huolimattomuusvirhe eikös juu  Smiley

Mielenkiintoista nähdä tosiaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan tässä asiassa.  pluto perääntyy ja taitaa näyttää todellisen karvansa vasta kun lähtee taas etenemään. Perääntymisvaiheen draamat taitavat tapahtua kulisseissa.

Mielenkiintoinen on myös  saturnus, joka alkaa edetä toukokuun lopussa.  saturnus tekee vuorollaan  aspect_squ Halosen  aurinko, Thorsin ja Vanhasen edistettyyn  aurinko, Suomen  pluto ja Hallbergin  saturnus ( ja samalla myös  aspect_con  neptunus ). Muutakin varmaan löytyy, jos tonkii.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #29 : 16.06.2010 18:44:13 »

MM-kisojen erätauolla pikaisesti Smiley. Luin aamulla Kauppalehden keskusteluista, kahvihuoneesta jutustelua Helsingin sanomista. Juttu käsitteli astrologisesti kolmea suomalaista, jotka osallistuivat tämän kuun alussa olleeseen Bilderberg-ryhmän kokoukseen. Mukana olivat Jorma Ollila, Jyrki Katainen ja Antti Blofeld, joka on Helsingin sanomien toimittaja. Jutun mukaan  pluto tekee haastavaa transiittia hesarin syntymäkartalle ja meneillään voi olla hesarin kuolinkamppailu. Jutun kirjoittaja oli kiinnittänyt huomiota siihen kuinka kolmella em. herralla on  neptunus ja  merkurius haastavassa aspektissa. Kirjoittaja oli huolissaan siitä, kuinka tällainen aspekti voi altistaa ihmisen huijauksen uhriksi. Se on ihan totta, mutta kannattaa muistaa, että ko. aspekti löytyy sekä huijareiden, että heidän uhriensa kartoilta.

Hesarin toimittajan mukanaolo saattaa vaikuttaa siten, että siitä tulee  pluto äänitorvi. Bilderberg-ryhmä jos mikä on kuin suoraan astrologian oppikirjasta esimerkkinä  pluto. Äärimmäisen vaikutusvaltaisia ja ( rikkaita ) henkilöitä, jotka kokoustavat salaa, tiukkojen turvatoimien suojissa. Kummallista on se, että kun yleensä suomalaisen läsnäolo vähäisemmissäkin kokouksissa noteerataan, niin nyt media ei hiisku sanaakaan. Paavo Arhinmäki teki asiasta kirjallisen kysymyksen Jyrki Kataiselle kokouksen jälkeen, johon Kataisen on lain mukaan vastattava 21 vrk:n kuluessa. Sattumalta samana päivänä iltapäivälehdissä nousi esiin Ilkka Kanervan uusin tekstiviestikohu eikä kirjallisesta kysymyksestä tietenkään ollut mainintaa mediassa.

Sekavaa sepustusta. Mutta löytäisikö joku tai tietäisikö kuka nainen oli tämä astrologi, joka oli jutun kirjoittanut. Kävi nimittäin niin, että kun päivällä menin keskustelupalstalle juttua lukemaan, se oli kadonnut. Mitään mainintaa moderaattoreilta ei ollut, että miksi juttu oli sensuroitu. Oliko juttu Bilderbergistä liian paksua vai eikö hesaria saanut arvostella propagandatuutiksi vai mikä oli syy. Minun silmissäni hesari on pravda eli suoltaa silkkaa paskaa ja on kaikkea muuta kuin sitoutumaton lehti.

Sori vielä tästä sekavuudesta, seuraan samalla jalkapalloa :Smiley
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: