Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: TULEVAISUUS KUTSUU - OLETKO VALMIS?  (Luettu 2038 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 30.11.2007 19:46:40 »

www.ronnastar.com/latest.html
Viesti Arkkienkeli Mikaelilta
Marraskuu 2007
Suomennos Sara
 

 

TULEVAISUUS KUTSUU - OLETKO VALMIS?

Ronna Hermannin kanavoimana
 

Rakastetut mestarit, kuten menneinä aikoinakin suurten muutosten tuulten puhaltaessa liikkeellä on runsaasti ennustuksia, jotka enimmäkseen keskittyvät katastrofaalisiin tapahtumiin sekä synkeyden ja  tuomion enteisiin.

Sallikaa meidän vakuuttaa, rakastetut, tulevaisuuden olevan teidän käsissänne, ja että te "kirjoitatte oman tulevaisuutenne" ja viime kädessä maailman tulevaisuuden. Kyllä, sodat ja väkivalta tulevat jatkumaan jonkin aikaa maailmassa, ennen ne alkavat höltyä. Ja kyllä, Maan parantumisen ja tasapainottumisen tukemiseksi luonnonvoimien avulla äärimmäisiä säätiloja ja muita mullistuksia tulee esiintymään, ja ne synnyttävät ihmiskunnan tietoisuudessa ymmärrystä siitä, mitä pitää korjata.

Kuitenkin teillä on kaikki tarvittavat keinot luoda valokeskuksia, rauhaa, tasapainoa ja turvallisuutta, riippumatta siitä missä te olette. Me olemme antaneet käyttöönne välineet ja kaikki osaset ovat kohdallaan. Se mitä teidän, Valon legioonien, tehtäväksi jää, on ryhtyä toimeen. Teillä on milloinkaan aikaisemmin myönnettyä suurempi kunnia päästä korkeampien ulottuvuuksien Valon kaupunkeihin ja yhdistyä kaikkiin suuriin Olentoihin kaikkialla maailmankaikkeudessa.

Näin tehdessänne te aloitatte Rakkausvalon vuodatuksen, joka virtaa Korkeimman Luojan Pyhästä sydämestä ja sisältää  kaiken aineen puhtaita Lähteen osasia. Nämä Luomisen rakennuspalikat ovat nyt ihmiskunnan saatavilla Valon kaupunkien välityksellä kautta koko universumin. Teidän osallistumisenne ja tarkoitustenne avulla nämä muuntavat Valon värähtelytaajuudet alkavat virrata teidän viidennen ulottuvuuden Valopyramideihinne ja sitten alas teidän lävitsenne syvälle Maan sisuksiin, ja lopulta ulos koko maailmaan.

Näin tehdessänne te ja teidän valonkantajakumppaninne ankkuroivat muutoksen korkeammin värähtelevät energiat tiukasti kristalliseen verkkojärjestelmään ja siten luotte tulevien aikojen luomisen uusia siemeniä sisältäviä pyörteitä. Jo nyt raikkaat muutoksen tuulet puhaltavat maailman ympäri yhä useampien rakkaiden sielujen astuessa muutoksen alkuunpanijan aktiivisiin rooleihin. Massojen on aika vaatia takaisin oma henkinen voimansa eikä enää sallia toisten määrittää heidän tulevaa reittiään, jotta muutama harva hyötyisi, vaan kaikkien ihmisten hyväksi.

Muutaman tulevan vuoden aikana te huomaatte tieteen ja henkisyyden hyväksyvän samat laajentuneen tietoisuuden mallit vakiintuneeksi perustakseen. Yhä useamman teistä tullessa taitavaksi unelmienne ilmentäjäksi tiede- ja liikeyhteisöt alkavat huomioida sen ja pyrkivät tulemaan mukaan uuden ajan metodologiaan. Se ei kuitenkaan toimi ellei universaaleja lakeja noudateta, sillä aika viedä energiaa muilta on loppumassa.

Kaikkia hyödyttävä, oikeamielisyyteen perustuva liiketoiminta tulee kukoistamaan; ja yhä monet liikeyritykset epäonnistuvat, sillä ihmiset alkavat  yhä suuremmassa määrin virittyä ja tunnistaa joko sopusointua tai epäharmoniaa, eivätkä tahdo olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa, jotka toimivat epäsointuisissa värähtelyissä.

Kehittyneiden, teollistuneiden kansakuntien huomio tulee yhä keskittymään elektroniin laitteisiin ja mekaanisluonteisiin kiihokkeisiin, mihin liittyy lineaarisen, analyyttisen vasemman aivopuoliskon älyllisten kykyjen käyttäminen. Todellisuudesta pakeneminen rehottaa monissa yhteiskunnissa ja se on erityisen vaurioittavaa nuorille. Ongelmat lisääntyvät ja häiriöitä ilmenee yhä nuoremmalla iällä, kunnes suuri ihmiskunta herää ymmärtämään, että käyttäytymisen muutoksen on tapahduttava  ihmiskuntatietoisuudessa mikäli ihmiskunta aikoo siirtyä laajentuneen tietoisuuden aikaan mahdollisimman vähäisin rasituksin ja ponnistuksin.

Luonnon kanssa sopusointuun pääsemisen painottaminen tulee lisääntymään ja maan ekologian säilyttäminen tulee yhä suositummaksi ja keskipisteeksi monille Valotyöntekijöille. Maahan ja hänen hyvinvointiinsa virittäytyminen on elintärkeä osa nyt käynnissä olevaa muutosprosessia.

Rakkaimmat, mikäli nyt nopeasti teette katselmuksen siitä, miten paljon maailmanne on muuttunut viimeisten sadan vuoden aikana ja sitten voimistatte sen tuhatkertaiseksi, saatte jonkinlaisen käsityksen siitä, miten perinpohjaisesti Maa ja ihmiskunta tulee muuttumaan seuraavien tuhannen vuoden aikana. Tämän tultua sanotuksi pyydämme teitä keskittymään ja pysymään keskittyneenä AJAN hiljaiseen, liikkumattomaan pisteeseen, sillä se on ainoa aika, josta teillä on varmuus. Pysyessänne keskittyneenä omassa Pyhässä Sydämessänne ja tavoitteidenne ollessa puhtaita, se tulee luomaan täydellisiä hetkiä, jotka rakentuvat ja paisuvat ihmeellisiksi, tasapainoisiksi ympäristöiksi, joissa kaikki hyvä ja kaunis on mahdollista.

Yksi suurimmista lahjoista, jonka voitte saada astuessanne ylösnousemuksen tielle, on korkeampien ulottuvuuksien autuuden tilaan yhdistyminen. Kerran tämän tavoitteen saavutettuanne te tulette etsimään sitä ikuisesti uudelleen, sillä te olette nähneet vilahdukselta oman todellisen Olemuksenne tilan. Rakastetut, yhdistyessänne yhä enemmän Luojatietoisuuden timantinhohtoisiin hiukkasiin Pyhässä sydämessänne, te tulette tuntemaan yhä useammin ja useammin autuuden tilan. Te tulette tuntemaan rakkauden voiman laajentumisen ja täyteyden ja hetkittäin tunnette kuin sydämenne olisi  Elämän Jumalaisesta eliksiiristä ylitsevuotavainen.

Te saatatte yhdistyä autuuden valtakuntiin meditaation aikana, erityisesti kristallipyramidissa meditoidessanne; teidän lopullisen tavoitteenne tulisi kuitenkin olla autuuden tilan saavuttaminen arkielämässänne. Sitä kutsutaan maailmassa mutta ei maailmasta elämiseksi. Kuvitelkaa suojelusenkelinne istuvan olkapäällänne päivittäisiä toimia tehdessänne ja pysykää keskittyneenä Pyhään Sydämeenne niin, että voitte olla alati tietoisia sisällänne loistavasta Jumalaisen rakkausvalon kipinästä. Kyetessänne tähän te olette valmiita perustamaan oman henkilökohtaisen Taivaanne Maan päälle.

Rakastetut, te olette tulevaisuuden kanssaluojia ja siinä ominaisuudessa teidän tulee kirjoittaa uusi todellisuutenne ja olla hyvin selkeitä sen suhteen, mitä toivotte kokevanne tulevaisuudessa. Mikä on teidän intohimonne? Mikä on teidän syvin, palavin halunne? Mikäli voisitte ilmentää hurjimmat unelmanne, mitä ne olisivat? Kuinka haluaisitte osoittaa itsenne mestariutta kaikkien suurimmaksi parhaaksi, itsenne mukaan lukien? Teidän on vastattava näihin kysymyksiin mikäli aiotte herätä, aktivoitua rakastavalla energiallanne ja kuljettaa maksimaalisen määrän  Timantinhohtoisiksi hiukkasiksi kutsuttua Luojavalon koko kirjoa: elämän ja koko luomakunnan ihmeellistä eliksiiriä.

Mikäli olette seuranneet opetuksiamme te olette tietoisia, että maassa on meneillään suurimittaisia epidemioita. Kaikkien rotujen ja maiden, jokaisella elämän alalla olevien ihmisten silmät aukenevat heidän nykyisin elävänsä elämän suhteen. Kolmi-neliulotteisen ympäristön harhakuvaan yhä vajonneina olevat kärsivät joko puutteesta, sorrosta, pelosta ja toivottomuudentunteesta, tai mikäli he ovat oppineet käyttämään ilmentämisen universaaleja lakeja tehokkaasti, he ovat voineet luoda  materiaalisen vaurauden täyttämän ympäristön; he ovat kuitenkin usein uupuneita ja etsivät raivoisasti ulkoisesta maailmasta jotakin tai jotakuta luomaan ilon, hyvinvoinnin tunnetta sisimpäänsä tai auttamaan heitä löytämään uudelleen elämän aidon tarkoituksen.

Mikä on saanut tämän aikaiseksi, sillä nämä tilanteet ovat olleet olemassa Maan päällä tuhansien vuosien ajan? "Omistaminen" ja "ei-omistaminen" on hallinnut heidän elämäänsä harhan maailmassa, ja juuri milloinkaan he eivät ole saavuttaneet sydämensä intohimoa, mikä se sitten on ollutkaan. Muutos on siinä, että Jumalainen suunnitelma on siirtynyt seuraavalle tasolle ihmiskunnan kehityksessä, jonka myötä teidän sielunne osallistuu nyt aktiivisesti elämänkokemuksiinne, olettepa siitä tietoisia tai ette.

Te suostuitte tiettyihin ehtoihin ennen kuin teidän sallittiin inkarnoitua tähän elämänaikaan; ja ehtona oli: Te annoitte suostumuksenne suojelusenkeleillenne asettaa vapaan tahtonne sivuun kun teidät oli aika tönäistä tietoisuuden, tietoiseksi tulemisen, polulle. Monet voivat muistaa milloin tämä tapahtui, koska useimmiten se ei ole miellyttävä kokemus ja teidän elämänne on muuttunut dramaattisesti tämän tapahtuman jälkeen. Monille näin on voinut käydä useamman kerran, mutta mikäli kuulitte ja vastasitte tuohon kutsuun, teidän elämänne on muuttunut dramaattisesti parempaan suuntaan.

Astuttuanne itsetietoisuuden polulle saattaa näyttää kuin kokisitte sielun pimeän yön; oppiessanne kuitenkin läksynne hyvin te tulette näkemään oikeamielisyyden läpikäymissänne kokeissa ja koettelemuksissa, sillä ne ovat auttaneet teitä tulemaan oman elämänne johtajiksi kun teitä on tönitty itsenne mestariuden polulle. Sielu-itse töykkäisee kaikkia tavalla tai toisella tarkoituksenaan saavuttaa jokaisen sielun huomio. Kukaan ei voi ylläpitää asemaansa, ajelehtien ja lasketellen vapaalla, jättäen huomioimatta herätyskutsun. Teidän on joko kasvettava ja kohottava tietoisuudessa tai vajottava syvemmälle kaaokseen ja rajoituksiin.

On monia syitä miksi niin harvat ihmiset ovat löytäneet ja elävät intohimoaan, ja tämä tila on vallitseva niin henkisissä yhteisöissä kuin suuren ihmiskunnan keskuudessa. Useimmiten syynä on se, että ihmiset etsivät  itsearvostusta ja tyydytystä itsensä ulkopuolelta. On aina helpompaa katsoa itsen ulkopuolelle kuin mennä syvälle sisimpäänsä ja alkaa itsen löytämisen ja itsen parantamisen prosessi.

Monet ajattelevat tai järkeilevät: "Jos minulla olisi toisenlainen puoliso, toinen työ; jos asuisin mukavammalla alueella tai näyttäisin erilaiselta; jos minulla ei olisi näitä taakkoja joita minulla nyt on, toteuttaisin intohimoni ja elämäni olisi iloista ja tyydyttävää". Painotamme jälleen kerran: muutos alkaa sisimmästä ja säteilee asteittain ulos maailmaan laajemmalti. Sisäisen arvioinnin ja puhdistusprosessin täytyy tapahtua ja jokaisen ihmisen täytyy luoda vankka ja lujarakenteinen perustus, mikäli he aikovat luoda runsauden, kauneuden, rauhan ja sopusoinnun maailman ympärilleen.

Me olemme usein esittäneet, että voidaksenne tuoda intohimoa ja tarkoitusta elämäänne teidän on ensin poistettava ne asiat elämästänne, jotka eivät tuo teille iloa tai tyydytystä. On olemassa askel-askeleelta-prosessi ja jokainen askel on kuvattu aikaisemmissa viesteissämme. Teidän on opittava käyttämään ilmentämisen universaaleja lakeja voidaksenne selkeästi määritellä ja ilmentää haluamanne tulevaisuuden. Me olemme ilmoittaneet yhä uudelleen ja uudelleen: PARANTAKAA MENNEISYYS - KIRJOITTAKAA OMA TULEVAISUUTENNE - ELÄKÄÄ NYKYHETKESSÄ.

On tärkeää että ette juokse pakoon keskeneräisiä asioitanne, vaan pysytte nykyisessä ympäristössänne, olosuhteissa, kunnes päätätte mikä on intohimonne, tai mikä seuraava askeleenne itse-tietoisuudessa on. Teidän on selvitettävä vanhat käsillä olevat asiat.
Toisin sanoen, mikäli kotiasianne ovat sekaisin tai mikäli olette epätyydyttävässä työpaikassa, teidän on tehtävä töitä sisimmässänne ennen kuin voitte ilmentää sopusointua ja tasapainoa ulkoisessa maailmassa. Tehkää inventaario ja koettakaa löytää mitä läksyjä teillä on opittavana jokaisesta tilanteesta. Koettakaa nähdä paras jok'ainoassa ja pyrkikää tietoisesti asennemuutokseen. Jokaisella ihmisellä, jonka kanssa olette vuorovaikutuksessa ja jokaisella tilanteella, jonka kohtaatte joka päivä, joka vaikuttaa teihin, sisältää opittavan läksyn.

Pelko on merkittävin asia, joka estää jokaista saavuttamasta itsen mestariutta ja saamasta osakseen kauneutta, runsautta, iloa, rauhaa ja sopusointua, jotka ovat koko ihmiskunnan Jumalainen synnyinoikeus. Epäonnistumisen pelko, tuntemattoman pelko, menestymisen pelko ja nykyisen olemassaolonne mukavuusalueelta poissiirtymisen pelko.

Me olemme kertoneet aikaisemmin, että teidän maallinen sopimuksenne on täytetty, ja se pätee jokaiseen sieluun Maan päällä. Me olemme kertoneet, että jumalainen suunnitelman on siirtynyt seuraavalle tasolle tai kehitysasteeseen ja se tarkoittaa että kaikkien on siirryttävä eteenpäin ylösnousemuksen spiraalissa. Tämä tarkoittaa myös, että jokaiselle ihmiselle Maan päällä annetaan mahdollisuus kirjoittaa uusi "galaktinen sopimus".

Se tarkoittaa oman tulevaisuutenne kirjoittamista, tai tulevaisuutenne päätetään teidän puolestanne, ja se ei tule olemaan läheskään niin jännittävä ja mahdollisuuksien täyttämä. Jokaisen ihmisen on otettava vastuu omasta menneisyydestään, tulevaisuudestaan ja nykyisyydestään. Jokaisen ihmisen on tärkeämpää kuin koskaan ennen tuntea itsensä.

Monet suuria mahdollisuuksia omaavat rakkaat sielut tuhoavat jatkuvasti itse omat mahdollisuutensa, koska sisimmässään he eivät tunne itseään arvokkaiksi ja päätyvät yhä epäonnistumisen pelkoon. Jokaiselle ylösnousemuksen tikkaiden askeleelle on noustava ja sen läksy ja energia on kohdattava, voitettava ja  jokaisen oppitunnin viisauteen on yhdistyttävä. Tämä on itsen mestariuden tie.

Siirtyessänne yhä syvemmälle tasapainoon ja sopusointuun Itsessänne, teidän oppaanne ja opettajanne rakastavasti avaavat tietä teille ja teidän kohtalonne ja intohimonne  tulee näkyviin, mutta vasta kun olette valmiita ottamaan vastuun unelmienne todeksi tekemisestä. Opetelkaa kulkemaan keskitietä ja palaamaan keskukseen, jolloin te säteilette rauhan, tasapainon, sopusoinnun värähtelyjä kaikkialle ympärillenne ja siten nämä tasapainoiset värähtelymallit tulevat palaamaan teille yhä suuremmassa määrin.

Alkaessanne nähdä jokaisen haasteen kasvun mahdollisuutena; kun teillä on sellainen palava intohimo saattaa loppuun tehtävänne, ettekä salli minkään tai kenenkään pysäyttää teitä; kun olette asettaneet selkeän, ytimekkään visionne Voimavalon pyramidiinne ja pyytäneet parasta lopputulosta omaksi ja kaikkien korkeimmaksi hyväksi; kun olette saavuttaneet tietouden ja rakentaneet vankan perustuksen visiollenne, ja siirrytte vakaasti ja varmasti kohti tavoitettanne, te TULETTE löytämään ja elämään intohimonne.

Ottakaa hahmottelemamme askeleet, rakastetut, ja me voimme vakuuttaa teidän saavuttavan menestystä. Korkeammissa valtakunnissa on meneillään suuret juhlamenot  valmistautuessamme toivottamaan teidät tervetulleiksi takaisin meidän keskuuteemme, tulevaisuuden rohkeat mestarit, avataarat. Tietäkää meidän olevan aina lähellä ohjaamassa ja inspiroimassa teitä. Me säteilemme teille Isä-Äiti Jumalamme ikuista rakkautta.

MINÄ OLEN Arkkienkeli Mikael.


*********************************'



« Viimeksi muokattu: 18.02.2008 22:55:26 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: