Sivuja: [1] 2 3 ... 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Diana Coopper- Atlantis- kortit  (Luettu 57615 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 15.11.2007 11:55:17 »

Atlantis-kortit
... tästä linkistä  http://www.dianacooper.com/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=40 voit nostaa itselleen kortin
http://keskustelu.plaza.fi/ellit/kristallipallo/keskustelu/t1587674 linkistä löydät käännöksiä ... ja laitan käännöksiä tänne topicille myös JA  muokkaillen näitä hissunkissun  Wink 
***********************************************
http://www.dianacooper.com/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=38


The Temple of Poseidon
Poseidonin temppeli


http://www.tobinmueller.com/artsforge/spaceport/override/worlds/atlantis2.jpg

Kun Atlantiksen kulta-aikaa oltiin valmistelemassa, Galaktien välinen Neuvosto rakensi ensin Poseidonin temppelin Pyhään Korkeuteen. Itse Suuri Kristalli asennettiin tähän temppeliin, jonne vain korkeimmilla papeilla oli kulkuoikeus. Kun tämä kristalli välkehti auringonvalossa, väkijoukot näkivät sen inspiraation ja toivon merkkinä.

http://www.timstouse.com/images/EarthHistory/AtlantisTemple.jpg


New Beginnings
Uusi alku


Tämä kortti tarkoittaa, että aika on kypsä uudelle alulle. Ehkä uusi kokonaisuus, idea, elämänpolku esitellään sinulle, mutta paljon korkeammalla tasolla kuin mitä olet aikaisemmin osannut harkitakaan. Siksi sinulle ehdotetaan, että tarkastelet elämäsi jokaista kohtaa korkeammasta perspektiivistä.

Ymmärrä, että ihmiset hakeutuvat seuraasi saadakseen neuvoja. Siksi sinun tuleekin olla toimissasi ja puheissasi epäitsekäs ja ehdottoman rehellinen.

Ole opastavana valona muille.
« Viimeksi muokattu: 27.11.2007 18:29:09 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1 : 19.11.2007 08:29:46 »

No nyt kyllä olen aika sanaton - ensinnäkin - korttien viesti on jotain uutta itselleni   Shocked - jotain sellaista jota olen odottanut jo vuosia ja vuosia JA "tämä kortti sopii " monella" tapaa nk. ajan henkeen....  Kiss

Ja tätä korttia nostaessa tulee eittämättä mieleen TOINEN TOPICI eli 3 x ja siellä IPPUSKA ja LUMOR ja tämän hetken "kristalliviestit" ...  https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=18384.msg173363#msg173363
Crystal Skulls
Kristallikallot

http://www.thelivingmoon.com/43ancients/04images/Crystal_Skull/crystal005.jpg

Kultaisen Atlantiksen aikaan muotoiltiin kolmetoista kvartsikalloa käyttäen teknologiaa, jota tällä hetkellä ei tunneta. Näistä kalloista kaksitoista oli kehittyneitä tietokeskuksia, joihin kahdentoista heimon johtajat nauhoittivat alueensa historian ja tiedon. Kolmastoista oli korkeampi-taajuinen, ametistinen kallo, joka sisälsi Atlantista koskevan tiedon, mikä ei ole olemassa fyysisessä muodossa. Ihmiskunnnan saavuttaessa korkeamman värästelytason tämä kolmastoista kallo saa uudelleen materiaalisen muotonsa ja avustaa Atlantiksen energioiden paluussa.



The Unknown
Tuntematon


Ohjauksesi kuuluu, että salaisuus odottaa selvittymistään, on paljon sellaista mitä ei vielä tiedetä. Ehkäpä sinulle annetaan uutta tietoa tai vanhat muistot ja muinainen viisaus nousevat päivätietoisuuteesi. Meditaatio nopeuttaisi tätä prosessia.. Sinulla ei ole vielä käsitystä kokonaiskuviosta, ole varovainen päätöksen teossa.

Mysteeri odottaa avautumistaan.


« Viimeksi muokattu: 24.11.2007 16:57:57 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 19.11.2007 23:40:54 »

Kun nyt tähän tulin...niin voisitko nostaa minulle kortin matkalleni tuonne itään?

Yksi minulle ja toinen ukolleni, jonka melkein jätän nyt yksin muutamaksi päiväksi.

Esmiralda
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #3 : 20.11.2007 17:27:01 »

Kun nyt tähän tulin...niin voisitko nostaa minulle kortin matkalleni tuonne itään?

Yksi minulle ja toinen ukolleni, jonka melkein jätän nyt yksin muutamaksi päiväksi.

Esmiralda

Esmiralda - sinulle nousi kortti   smitten....

Black Mage

The Magi were highly-trained shamans, alchemists and magicians with truly awesome powers. During the Golden Age, they used these skills for the benefit of all and were greatly revered. When the Magi decided to use their power for their own enrichment and ego-aggrandisement, the frequency of Atlantis spiralled down. Everything on Earth has a natural cycle. The Golden Age was the pinnacle of light, followed by aeons of darkness. Now it is time to rise once more to a higher frequency.


Change


This card indicates the end of a cycle. In this plane of duality, situations and relationships inevitably end, making room for different experiences. It is time to watch your ego and purify yourself, so that the new can be better than the old.

Watch your ego as you prepare for change.

ja käännös .....

Musta tietäjyys

http://www.dianacooper.com/images/stories/atlantiscards/nr11_Black-Mage.jpg

Tietäjät olivat korkeasti koulutettuja ja kyvykkäitä shamaaneita, alkemisteja ja taikureita. He käyttivät näitä taitoja kaikkien eduksi ja heitä kunnioitettiin Kultaisella Atlantiksella. Kun tietäjät päättivät käyttää voimiaan oman etunsa ajamiseen ja oman egonsa buustaamiseen, Atlantiksen värähtelyt syöksyivät kierteellä alas. Kaikella on luonnollinen kiertonsa maapallolla. Kultainen Aika oli valon ajan huipennus, mitä seurasi pimeyden aikakausi. On jälleen aika nousta korkeampaan värähtelytasoon.

Muutos

Jakso on päättymässä. Tässä kaksinaisuuden tasossa, tilanteet ja suhteet väistämättömästi päättyvät, jotta uudet kokemukset saavat tilaa. On aika tarkastella minuuttasi ja puhdistautua; näin uusi voi olla parempaa kuin vanha.

Tarkkaile egoasi kun valmistaudut muutokseen.

 

Ja ukollesi   smitten nousi kortti ...

Contentment

In Golden Atlantis, everyone was honoured. They were happy to be themselves, so they all enjoyed a sense of deep peace and well-being. Every individual was encouraged to develop his or her gifts and talents, and used them to do what they loved most. This produced a feeling of true contentment. Because their offerings to the community were selfless, they also experienced the satisfaction of working for a vision beyond the self.

Satisfaction

This card suggests that it is time to experience a well-deserved feeling of satisfaction. Accept yourself as you are and acknowledge all your good qualities and gifts. Then breathe in quiet contentment. This will enhance your feelings of well-being and attract more harmonious situations to you.

Be content as you are.


Ja käännös ...

Tyytyväisyys

http://www.dianacooper.com/images/stories/atlantiscards/nr30_Contentment.jpg


Kultaisella Atlantiksella kaikki olivat kunnioitettuja. He olivat onnellisia ollessaan itsensä ja siksi he nauttivat syvän rauhan ja hyvinvoinnin tunteesta. Jokaista yksilöä rohkaistiin kehittämään lahjojaan ja kykyjään sekä käyttämään niitä siihen, mitä he eniten rakastivat. Tämä johti todelliseen tyytyväisyyden tunteeseen. Koska heidän toimintansa yhteisölle oli epäitsekästä, niin siksi he kokivat tyydytystä saadessaan tehdä työtä korkeimman itsensä kanssa.

Mielihyvä


Tämä kortti ehdottaa, että nyt on aika kokea hyvinansaittua mielihyvän tunnetta. Hyväksy itsesi ja tiedosta kaikki sinun hyvät ominaisuutesi ja lahjasi. Sitten hengitä hiljaisuudessa tyytyväisyyttäsi. Tämä tulee kohottamaan hyvänolon tunnettasi ja vetämään puoleesi sinua tasapainottavia tilanteita.

Olet tyytyväisyys.


taaviisuinen Kiss



tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 20.11.2007 18:39:58 »

Kiitos! Sopii hyvin matkatunnelmiini!

Venäjän Karjalassa arvostettiinkin kummasta vanhaa kalevalaista mystismiä, huomasin. Siellä kun voimavaratkin on todella etsittävä muualta kuin rahakirstuista.

Ja tottahan siinä muutos on paikallaan. Olen valtavasti tehnyt tämän projektin eteen työtä ja kaikki on nyt valmista ja vain esitellä. Joten nyt pitää saada tilaa uusille tuulille.

Myös ukolle sopi hyvin, koska hän on vasta päässyt sairaalasta pienen kirurgisen leikkauksen jälkeen ja voi taas paremmin. Toivon todella että hän löytäisi sitä mielihyvää, vaikka vaimo taas porhaltaa muualla!

Kiitos kovasti
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #5 : 20.11.2007 18:48:46 »

Hmmm ja  Cheesy  smitten juuri samoja "sanoja, fiiliksiä " koin itsessäni kun kortteja teille nostin  ja juuri näin ... ETTÄ  sinä olet todella valtavasti tehnyt tämän projektin eteen työtä ja kaikki on nyt valmista ja vain esitellä. Joten nyt pitää saada tilaa uusille tuulille... tämä tieto aivan "loisti"  ....  angel JA kerrot "ukostasi" että  Toivot todella että hän löytäisi sitä mielihyvää, vaikka vaimo taas porhaltaa muualla!
~ja tässä kohdin tuli varsin voimakas kokemus siitä miten hän todella suo sinulle "nämä porhalluksesi" ja on sinusta ylpeäkin  smitten JA toden totta "näen hänen" hymyilevänä ja oloonsa tyytyväisenä - kasvoillansa leveä hymy - ja tällainen hauska yksityiskohta ETTÄ "tässä kuvassani" hänellä on kuin henkselit joita hän paukuttaa - oloonsa tyytyväisenä  Wink

Kiitos itsellesi taaviisuinen ja ihmeitä matkaasi  angel



tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 20.11.2007 18:53:06 »

Ohohoiii!

Nythän sieltä tuli ihanaa tulkintaa, olit vireessä, henkisessä kanavointivireessä, taaviisuinen (mitä tuo nyt sitten merkitseekään)!

Kyllä, vihdoinkin saan aloittaa maalaamisen ja purkaa kaiken sen mitä pääkoppa on kiehumassa.

Ja kyllähän se oli ukko, joka sanoi, että 'tottakai sinä menet sinne'!
Ja hän on kyllä venytellyt jo monet henkselit rikki! Nyt ei ole vielä uusia.  Grin

Kiitos, mukava lähteä matkaan sanasi seuranani!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #7 : 20.11.2007 19:34:35 »

Lainaus
Contemplation

The people of Golden Atlantis spent much time in nature, in quiet contemplation, which enabled them to maintain a sense of balance, inner peace and wisdom. It also allowed them to sustain their connections to the universe and each other. During these periods, the angels, unicorns and nature spirits could communicate with them, offering clarity, guidance and inspiration. And in the silence they absorbed cosmic light that was beamed down on them.


Quiet time

Choosing this card suggests that it would help you to spend time in quiet contemplation. This may enable you to clarify the next part of a project or receive guidance about your future. It suggests that you know the answers but need to tune into your inner wisdom to access them.

Let answers emerge during your quiet times.

http://www.dianacooper.com/index.php?option=com_content&task=view&id=112&Itemid=38
 smitten

Ja Esmiralda - Hyvää matkaa  angel smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #8 : 20.11.2007 21:15:23 »



http://www.dianacooper.com/index.php?option=com_content&task=view&id=112&Itemid=38


Contemplation
Mietiskely

Kultaisen Atlantiksen ihmiset viettivät paljon aikaa luonnossa, hiljaisessa mietiskelyssä, mikä teki heistä kykeneviä tuntemaan tasapainoisuutta, sisäistä rauhaa ja viisautta. Se auttoi heitä myös pitämään yllä yhteyksiä universumiin ja toisiinsa. Näiden hetkien aikana enkelit, yksisarviset ja luonnonhenget pystyivät kommunikoimaan heidän kanssaan tarjoten selkeyttä, ohjausta ja inspiraatiota. Ja hiljaisuudessa he vastaanottivat kosmista valoa sätelynä heihin.


Quiet time
Hiljaisuuden aika

Tämä valitsemasi kortti kehottaa sinua viettämään aikaasi mietiskelemään hiljaisuudessa. Tämä ehkä auttaisi sinua selvittämään seuraavaa tehtävääsi projektissasi tai vastaanottamaan viestejä tulevaisuudestasi. Voi olla, että vastaukset jo tiedostatkin, mutta ne tulisi omaksua sisäiseksi viisaudeksesi.

Anna vastausten ilmentyä hiljaisuuden aikana. Smiley

http://keskustelu.plaza.fi/ellit/kristallipallo/keskustelu/t1587674 ~löytyy käännökset  smitten

Ippuskalle  Kiss  Wink

ja peeäs klikkaa kuvaa - on aikas  Shocked vaikka itse sanonkin  Cool
« Viimeksi muokattu: 24.11.2007 17:03:38 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #9 : 20.11.2007 22:04:36 »

aaIIIII jEEE  Cheesy että joku niitä suomentelee ja tännekin saadaan - KIITTI kiitti  Kiss
On aivan Lumoavat kortit, laitan ne tuonne haaveiden toiveostoslistalle  angel
Kylläpä löydätkin aina ihania kuvia  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #10 : 20.11.2007 22:16:06 »

Arkiviisulle  Kiss  Smiley

Lainaus
Fun

In Golden Atlantis, the people enjoyed simple fun and laughter. They loved to play games and sports, dance and socialise, for this is how they exchanged energy. Leisure time was considered most important in making life a pleasure and delight. It was this capacity for joy and lightness that enabled them to maintain their high frequency and allowed them to experience continuous happiness and contentment.


Leisure

This card suggests that you build leisure time into your life. Plan to have fun and do things that enable you to relax and laugh. Socialise with people who are happy and interesting. At the same time, look at your challenges from a higher perspective and take delight in all the good in the world.

Lighten up and laugh today.
smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #11 : 20.11.2007 23:10:07 »

smitten

Fun
Leikki

Kultaisella Atlantiksella ihmiset nauttivat yksinkertaisista leikeistä ja nauramisesta. He rakastivat pelaamista, urheilua, tanssimista ja yhdessäoloa. Näin he vaihtoivat energioitaan keskenään. Vapaa-aikanaan tärkeintä heille oli keskittyminen erityisesti mielihyvän ja ilon tuottamiseen.Ilo ja keventäminen teki heistä kykeneviä ilmentämään korkeita ulottuvuuksia ja siksi auttoi heitä kokemaan jatkuvaa onnea ja tyytyväisyyttä.

Leisure
Vapaa-aika

Tämä kortti kehottaa sinua pohtimaan vapaa-aikaasi. Suunnittele leikkimistä ja tee asioita niin, että opit rentoutumaan ja nauramaan. Seurustele sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat onnellisia ja kiinnostavia. Samaan aikaan katso mahdollisuuksiasi korkeammasta perspektiivistä, niin voit iloita kaikesta hyvästä mitä maailma voi sinulle tarjota.

Kevennä ja naura tänään.


 smitten ... kuulostaanniinnihanalta  Cheesy
« Viimeksi muokattu: 24.11.2007 17:14:29 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #12 : 21.11.2007 10:55:29 »

Lainaus
Twelve chakras

In Golden Atlantis every person had twelve chakras and twelve strands of active DNA. When the frequency of Atlantis declined, five chakras closed down. Following this, ten of the strands of DNA, which contained people’s evolved psychic and spiritual powers, became dormant and are currently known as junk DNA. We are now called on to re-activate the chakras and our full DNA potential.


Potential

You are reminded that you have enormous, untapped, spiritual and psychic powers. By relaxing deeply you can start to activate your cellular knowledge and bring back the wisdom you held in Atlantis. Your guidance is to access this potential. Find time and space to become quiet and still so that you can remember who you truly are.

Relax and tune into your potential.

http://www.dianacooper.com/index.php?option=com_content&task=view&id=97&Itemid=38
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #13 : 21.11.2007 11:53:19 »

http://www.dianacooper.com/index.php?option=com_content&task=view&id=97&Itemid=38


Twelve chakras
Kaksitoista chakraa

Kultaisella Atlantiksella jokaisella ihmisellä kaksitoista chakraa ja kaksitoista dna-säiettä oli aktivoituneina. Kun Atlantiksen taajuus rappeutui niin viisi chakraa sulkeutui. Tästä oli seurauksena se, että ne kymmenen dna-säiettä, jotka liittyivät ihmisen psyykkisiin ja henkisiin voimiin, särkyivät. Nämä käsitetään nykyään romu-dna:ksi. Meitä kaikkia kutsutaan nyt uudelleen aktivoimaan DNAmme täyteen potentiaaliinsa.


Potential
Potentiaali (mahdollisuus)

Sinua muistutetaan, että sinulla on suunnattomia ja virtaavia henkisiä ja psyykkisiä voimia. Syvästi rentoutumalla sinä voit aloittaa solujesi tietoisuuden aktivoimisen ja tuoda näin takaisin sen viisauden, mikä sinulla oli Atlantiksella. Sinua ohjataan nyt pääsemään täyteen potentiaaliisi. Yritä löytää itsellesi aikaa ja tilaa hiljaisuuteen niin, että voit muistaa kuka sinä todella olet.

Rentoudu ja virittäydy mahdollisuuksiisi.
« Viimeksi muokattu: 24.11.2007 17:23:33 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #14 : 21.11.2007 11:57:55 »

http://www.dianacooper.com/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=40

http://www.dianacooper.com/index.php?option=com_content&task=view&id=128&Itemid=38

Materialisation
Materialisointi

Maagikko ja jotkut erikoiskoulutetut papit pystyivät johtamaan henkimaailmasta energiaa näkyvään muotoon. Ensiksi he selvensivät itselleen täydellisesti, mitä halusivat. Sen jälkeen he muodostivat mielesään tästä vision, joka oli suunniteltu pienempiäkin yksityiskohtia myöten. Koska kaikki on energiaa, niin he pystyivtä vetämään puhdasta energiaa korkeammilta tasoilta nostamalla värähtelytaajuuttaan ja siksi muokkaamaan sen fyysiseen olomuotoon. Tätä voimaa käytettiin ihmisten palvelemiseksi.

Manifest your vision
Ilmennä oma visiosi

Tämä kortti neuvoo sinua selventämään tarkasti mitä nyt haluat elämääsi. Ole varma että todella haluat sen! Kun sinulla on selvä ja realistinen yksityiskohtainen visio ilman minkäänlaista epäilyäsi myöskään yksityiskohtien muutoksiin, niin se tulee ilmenemään.
« Viimeksi muokattu: 24.11.2007 17:22:40 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 ... 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: