Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: tietoa jumalatarista  (Luettu 4005 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« : 13.11.2007 15:16:34 »

koitan kerätä tähän tietoa eri jumalatarista joita tuolla selvännäkö ja ennustamis puolella käytän apuna sitä mukaa kun vain löydän.

TARA,TIIBETILÄINEN MYÖTÄTUNNON JUMALATAR

Tällä jumalatarella on kaksi erilaista persoonaa.Valkoinen,joka edustaa seesteisyyttä ja henkisyyttä sekä vihreä joka taas edustaalempeä ja suurta myötätuntoa.

Valkoinen Tara kuvataan usein lootuksen nupun kanssa.hänellä kuvataan useasti myös enenmän kuin kaksi silmää koska se kuvaa Taran kykyä nähdä/ymmärtää asiat hyvin laajasta näkökulmasta.

Taran vihreässä puolessa lootuksen kukka on kuvattu jo aivan täydessä kukassaan.tämä puoli edustaa Taran kypsempää vaihetta jumalatarena. Taraa kutsutaan useasti myös kaikkien budhien yhteiseksi äidiksi.

Tämän jumalataren molemmat puolet pyrkivät valaistumiseen ja helpottamaan sielun nälkään,jota maallinen elämän ei voisi tyydyttää.


AINE,KELTTILÄINEN KEIJUKAISJUMALATAR

Aine taitaa olla kelttiläisistä jumalatarista tunnetuin.Jumalatarena hän on suosiossa etenkin Irlannissa.Hänet mielletään joskus myös kuun jumalatareksi.

Aine on sensuelli hahmo joka mielletään ihmis-keiju rodun kantaäidiksi.

Tarun mukaanjaarli varasti aineen viitan jonka johdosta jumalatar Aineen ja irlantilaisen jaarlin yhteisestä pojasta syntyi tarot-pakastakin tuttu maagikko tai taikuri.tämän lapsen myötä Aine sai jaarlilta oman viittansa ja sen myötä vapautensa takaisin ja pystyi palaamaan omaan keijukaistenvaltakuntaansa.

tästä samasta tarusta on saanut lähtönsä tarinat joissa sanotaan että tietyissä ihmisissä on pisara keijukaisten verta.
tallennettu

*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 13.11.2007 16:01:29 »

SARASVATI,HINDULAINEN TIEDON JA TAITEIDEN JUMALATAR

Tämä jumalatar edustaa brahman toisena puolena tietoa, viisautta ja luovuutta.

sarasvatin on sanottu kantavan aina mukanaan 4 asiaa kirjaa, helminauhaa maljaa ja veena nimistä soitinta.nämä edustavat hänessä olevaa pyhää totuutta,pyhää täydellisyyttä,puhdistautumista ja luovuuden edistämistä.

näiden piirteiden vuoksi sarasvatin sanotaan osaavan auttaa ihmisiä erottamaan oikean ja väärän,hyvän ja pahan ja vaikka vihan ja rakkauden toisistaan.


KUAN YIN,BUDHALAINEN MYÖTÄTUNNON JUMALATAR


Nimi suomennettuna tarkoittaa kuulee ihmisten itkun.hän kantaa kädessään lootuksenkukkaa ja hänet usein kuvataan lasten ympäröimänä.

Hänen pohjattoman lempeytensä sanotaan lohduttavan ja tuovan helpotusta kaikille jotka sitä pyytävät.

tämä jumalatar on tehnyt lupauksen pysyä ihmisten luona juuri niin kauan kun tuntee että kaikki ihmiset maailmassa ovat tarpeeksi valaistuneita universaaleille energioille.
tallennettu

*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 13.11.2007 18:53:46 »

ATALANTE,KREIKKALAINEN SEIKKAILUN JA TAISTELUN JUMALATAR

Monien tarujen mukaan tämän jumalattaren isä toivoi poikaa mutta saikin tytön.Tästä pahastuneena antoi atalanten metsään karhujen kasvatiksi.Jos voieläimesi sattuu olemaan karhu on sinulle yleensä suurempi yhteys tähän jumalattareen myös.

Jumalatar afroditen avulla tämä jumalatar joutui naimisiin ja sen mytö zeus teki tästä parista tähtikuvion jotta pari voisi olla yhdessä ikuisesti.

tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: