Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: "...yhteen soppii, huomenna..."  (Luettu 3287 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Saakan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« : 10.11.2007 17:57:44 »

Hei kaikki!

Olen aikamoinen aloittelija Mayn suhteen (niin kuin myös monien muiden astrologiaan liittyvien juttujen kanssa..), jotenka haluaasin tietää, että kuinkas meikäläinen:
Punainen Magneettinen Kuu ->

Punainen Kuu

Olet herkkä, altis, myötämielinen ja joustava. Olethan Punainen Kuu, Universaalin veden voima. Sinulla on mahtavaa tunne-elämän syvyyttä, jota myös pystyt ilmentämään. Ylitsevuotavien tunteittesi vastapainoksi tarvitset itse asettamiasi rajoja ja kontrollia. Olet uneksija ja romantikko. Osaat vaikuttaa ja hallita tunteiden avulla, mutta haluat sekä myönteisiltä että kielteisiltä tunteilta ennen kaikkea puhtautta ja aitoutta.
Magneettinen

Sinua ohjaa päämäärän magneettinen sointu, numero yksi. Tämä kertoo, että sinulla on elämässäsi mahdollisuudet hyvin vahvaan itsenäisyyteen. Maya-astrologisesti ilmaistuna sinua ohjaa oma voimasi kaksinkertaisena. Sinulla on hyvät edellytykset kuunnella juuri omaa itseäsi ja sisäistä ääntäsi. Tämän numeron ohjaamana tehtäväsi on löytää tai selkeyttää päämääräsi. Kun olet selvittänyt ne itsellesi, voit saavuttaa ne suoraviivaisemmin ja selkeämmin.

.... ja poikaystäväni, joka edustaa:

Sininen Kotka

Olet ylväs ja aristokraattinen korkeamman globaalin tietoisuuden tiennäyttäjä Sininen Kotka, Vision voima. Sinua leimaa riippumattomuus, ahkeruus, kunnianhimo, kriittisyys, todellisuuspakoisuus ja tilanteiden kontrolloiminen. Täydellisyyteen pyrkivänä olet välillä liiankin ankara itseäsi kohtaan. Sinua ympäröi luottamusta herättävä ystävällisyys, ja pohjimmaltaan kannat huolta myös muiden hyvinvoinnista. Sydämessäsi asuu vapauden henki, joka rakastaisi lähteä lentoon.
Lunaarinen

Sinua ohjaava numero on kaksi, haasteen lunaarinen sointu. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit tarkastella asioita, muita ihmisiä ja elämääsi mustavalkoisesti kulkemalla ääripäästä toiseen. Tai sitten toinen vaihto-ehto: Näet asiat monipuolisemmin. Voit murtaa vanhoja, jäykkiä käsityksiäsi. Ymmärrät, että kaikkiin asioihin on ainakin kaksi erilaista näkökulmaa. Kun tiedostat päämääräsi, lunaarinen sointu auttaa sinua näkemään, mitkä ovat esteet päämäärän saavuttamiseksi.

sopivat Mayn näkökulmasta katsoen yhteen? Kertokaa te viisaat vaan aivan rohkiasti mielipiteenne  Cool

terv. Saakan
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: