Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Heikentääkö flunssa reikienergiavirtaa?  (Luettu 2804 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mammamma
Vieras
« : 30.12.2005 19:24:54 »

Siinäpä se olikin... Flunssaa (RS-virus todennäköisesti) oon yrittänyt joka ilta reikillä karkoitella kohta viikon ajan, vaa sitkeässä on ja nukkuminen on hankalaa ku lima täyttää kaikki "röörit". En tee muuten aktiivisesti reikihoitoja itselleni enkä muille (kuulun niihin, jotka eivät tunne energiaa muita hoidettaessa kuin käsien lämpiämisenä), mutta pitäishän reikivihkimyksen ja "energianjohtokyvyn" kestää kuitenkin hautaan saakka?
tallennettu
Heli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221Profiili
« Vastaus #1 : 30.12.2005 20:20:55 »

ETSI CAMMALOT SEICHEM HOITAJA KÄSIISI... HEILLÄ HALUSSA MM. SYMBOLI FLUNSSAN APUUN !!!!

HYVIÄ VOINTEJA !! smitten smitten
tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752Profiili
« Vastaus #2 : 30.12.2005 20:46:12 »

Minulla sama juttu tuon flunssan kanssa.Tosin olen päässyt huomattavasti helpommalla kuin monet muut.
Päivittäin käynyt chakrat läpi,ja hoidellu sitten tuota rintakehää.
Tuntuu,että tässä on nyt jostain muustakin kyse.
Olo on ollut kuin kaasupallolla,jota vaan täytetään ja täytetään.Tänään ollut helpompi jo.
Olen käsittänyt,että keho viestii esim.väsymyksestä jo aikaisemmin,pienemmillä oireilla.Mikäli niitä ei huomio ja lepää tarpeeksi,otetaan sitten kovemmat"aseet"käyttöön,että pysyy paikallaan.

  LEPOA VAAN  smitten  smitten
tallennettu

mammamma
Vieras
« Vastaus #3 : 30.12.2005 23:11:01 »

Olen käsittänyt,että keho viestii esim.väsymyksestä jo aikaisemmin,pienemmillä oireilla.Mikäli niitä ei huomio ja lepää tarpeeksi,otetaan sitten kovemmat"aseet"käyttöön,että pysyy paikallaan.

  LEPOA VAAN  smitten  smitten

Heh, mulla oli ensin kovempia oireita (hengästytti pienimmätki asiat eikä hereillä pysynyt, "pikkukakkosta" odottelen), sitten ne helpotti ja tuli tämä flunssa. Tän kans jaksaa kuiteki olla ja elellä paljon paremmin, kypsyttää vaan olla viikkotolkulla "limantuottolaitoksena"
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320Profiili WWW
« Vastaus #4 : 31.12.2005 02:50:48 »

Ei energialla kaikkea voi helposti poistaa eikä estää tarttumasta, kuten esim. virus ja bakteeri tartuntoja. Mutta jos on reikillä energiasoinut itsensä hyvin niin kyllä pääse helpommalla. Täytyy koputtaa puuta, kun itse olen välttynyt flunssalta jo 6 vuotta, johtuisikohan itseni energiasoimisesta ja hoidosta päivittäin.
Kyllä asia on niin kuin Keho sanoi, että Reiki-energialle kun vihkimyksen saa niin ei sitten tarvitse kysellä enää mitään vaan voi olla, kuten nytkin, sillä sehän siellä sisällä juuri tekeekin mitä pitää!   

Reikin energiat eivät koskaan häviä elämästä, mutta sen taajuus vaihtelee tilanteen mukaan, joten kuulemmalla itseään oppii tuntemaan energian tason. Flunssassa on tärkeintä lepo, sillä flunssahan on merkki meille, että kroppa, sielu ja energiavirrat ovat latauksen tarpeessa.

 angel
tallennettu
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283Profiili
« Vastaus #5 : 08.03.2010 00:55:24 »

Carmen kun sanoit, että se kuume tuntui nousevan hoidon jälkeen, niin oma opettajani aikanaan sanoi, että monia sairauksia tai vaivoja hoidettaessa ne oireet saattavat pahentua ja voimistua hetkellisesti ennen kuin lievenevät. En tosin osaa itse sanoa miksi asia on näin. Toisaalta kannattaa aina miettiä kun sairastuu, että onko esimerkiksi viettänyt liian hektistä elämää ja että nyt olisi tosiaan aika levätä. Silloin yleensä on vain parasta levätä ja rauhoittua, mitä reiki kyllä auttaa. Kannattaahan aina muistaa, että energiat toimivat ja menevät sinne missä niitä eniten tarvitaan, eivät aina sinne minne niitä eniten haluamme.

Itsellä reiki auttanut aina miten sen on ollut tarkoituskin. Välillä kuume nousee itsellä jotta älyäisi, että kyllä sinun pitää tyttö nyt nukkua ja levätä =D Ja sitten vain levätään =)
tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: