Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Arkkienkeli Urielin viesti - Uskomusten Kokeminen  (Luettu 2428 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 09.10.2007 14:18:38 »

USKOMUSTEN KOKEMINEN
 
Arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman www.urielheals.com
24.9.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Mitä uskotte itsestänne ja todellisuudestanne? Voitteko uskoa jokaisen ihmisen jumaluuteen? Voitteko uskoa omaan voimaanne? Voitteko uskoa, että taivas voi olla maan päällä? Voimanne yhteydessä aineelliseen tasoon on sellaista, että se mihin tahansa uskottekin, se luodaan silmienne eteen. Tämä on uskomusten kokemista ja se heijastuu todellisuuteen edessänne. Valotyöntekijöinä teidän tehtävänne on muuttaa kokemustanne aineellisesta tasosta muuttamalla uskomuksianne siitä, mitä olette oppineet tässä ja aiemmissa elämissä, siihen, mitä tiedätte todeksi ehdottoman rakkauden ja valon voimasta. Uskomukset, jotka muutatte, heijastuvat todellisuuteen ympärillänne.
 
Yksilöllinen todellisuutenne ja ihmiskunnan todellisuus ovat omien uskomuksienne tai sen kokemista, mikä uskotte tai minkä teille on kerrottu olevan totta. Valotyöntekijöinä olette tulleet yhdistymään takaisin Lähteeseen ja opastamaan tätä planeettaa ehdottomaan rakkauteen. Olette tulleet muuttamaan uskomusten kokemisen pelosta ja kaikista sen ilmentymistä valoon. Silloin kun keskitätte uskomuksenne valoon ja näette sen ilmentyvän kaikissa ja kaikessa ympärillänne, avaatte korkeamman värähtelyn portaalit niin, että jokainen voi kokea sen.
 
Silloin kun uskotte kaiken jumaluuteen, valon voimaan, luotte sitä värähtelyä kaikille ympärillänne. Jokainen teistä värähtelee tietyllä taajuudella, ja värähtelyjenne yhdistelmällä - kun uskotte valon tasolla - luotte tilaisuuden muodonmuutokselle olemisen jokaisella tasolla. Tämän vuoksi uskomuksianne testataan tänä aikana, jotta voitte ylittää pelkonne henkilökohtaisella tasolla ja luoda ne valon tasolle. Tämä tapahtuu henkilökohtaisessa todellisuudessanne ja kaikkien elämienne tasolla.
 
Muutoksen ensimmäinen vaihe on melkein valmis ja parannusportaalit ovat nyt avoinna kaikkien koettavaksi. Kun elätte arkipäiväänne, teidät ehkä haastetaan näkemään jumaluus ympärillänne olevissa. Kykynne uskoa valoon sallii valon korkeampien ilmaisujen tulla todellisuuteenne. Ja luodaan parantumisen, yhdistymisen ja ehdottoman rakkauden värähtelyjä. Näin voimakkaita olette ja tätä tulitte tekemään.
 
Nähkää tällä viikolla jokainen valossa. Muistakaa voimanne luoda maailman todellisuus uskomustenne välityksellä. Tutkikaa, minkä uskotte olevan totta, ja nähkää todellisuutenne tilaisuutena täyttää tehtävänne parannuksen ja valon tuomisesta tälle planeetalle.
 
 
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: