Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Olisiko jollain tietoa, selitystä?  (Luettu 3177 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Charity
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 71



Profiili
« : 02.10.2007 22:50:39 »



 Viimeyönä olin raskaana, viimeisilläni. Hakeuduin sairaalaan, jossa lääkäri vain hyväntahtoisesti tokaisi, että tämähän teiltä sujuu kun neljä lasta jo on ennestäänkin Shocked
En vain saanut tilaisuutta kertoa, että lapseni olivat kaikki syntyneet keisarinleikkauksella! No rauhallisuuteni säilytin. :Smiley
Niinpä synnytin (oikein helposti ja kauniisti) terveen, suloisentyttölapsen. Nimikin oli lapsella jo valmiina, hän oli Oona! Smiley
Lääkäri tuli taas paikalle, kehoitti meitä jo lähtemään kotiin, vedoten taas vankkaan kokemukseeni lastenhoidosta! Pesin, puin ja kapaloin Oona- lapsosen ja lähdin tyynen rauhallisesti kotiin.

Tässä uni. Isästä ei tietoakaan! Grin Oikeassa elämässä odotan vain saavani lapsenlapsia lisää.
 
Löytääkö, tietääkö joku jonkilaista merkitystä tai selitystä unelleni, vai oliko se vain loppuun väsyneen hoitajan rankan työpäivän jälkeinen " illuusio"?

Kiitos vastauksista, jos niitä joltain löytyy smitten

Enkeleitä, t. Charity

tallennettu

"Elämän matkalla usko on ravintoa, hyveelliset teot suoja, viisaus on valo päivällä ja oikeamielisyys turva yöllä. Jos ihminen elää puhtaan elämän, mikään ei voi tuhota häntä, ja jos hän on voittanut ahneuden, mikään ei voi rajoittaa hänen vapauttaan." - Buddha-
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 03.10.2007 00:27:26 »

Raskaus
Jotain uutta tulossa tai muovautumassa eläämäsi! Itsesi uusi osa-alue muotoutuu ja herää eloon. Kertoo myös luomisesta.
Oletko huolissasi jostain sukupuolitaudista tai raskaaksi tulemisesta, jota alitajunta heijastaa uniisi?

Vauva
Vauva edustaa viattomuutta, lämpöä ja uusia alkuja. vauva voi edustaa myös jotain osaa sinun itsesi sisältä, joka on puhdas, haavoittuvainen ja/tai koskematon tai vastaavasti Itsesi osa-aelutta, joka on haavoittuva ja avuton.
Jos unessa unohdat, että sinulla on lapsi, uni voi vihjata, että yrität piilottaa oman haavoittuvaisuutesi, etkä tahdo muiden tietävän heikkoudestasi.

Jos olet matkalla sairaalaan synnyttämään uni kertoo, että sinulla on ongelmia oman pohjasi kanssa, jonka päällä seisot ja toiveita tulla hoivatuksi. Ehkäpä yrität päästä eroon jostain vastuullisuuksistasi.
Jos olet raskaana uni voi vihjata, että kärsit ahdistuksesta ja jännityksestä synnytyksen alettua.

Jos vauva itkee, se kertoo sisäisestä lapsestasi tai osasta sinua, joka haluaa tulla huomioiduksi ja tarvitsee hoitoa. Vaihtoehtoisesti se voi edustaa myös saavuttamattomia päämääriä ja järjen puuttumista elämäsi jollain osa-alueella (eli toimitko nyt järkevästi tässä tai tässä asiassa?)

Jos vauva on nälissään, olet riippuvainen toisista. Elämässäsi on jotain, mikä vaatii välitöntä huolenpitoa ja hoitamista.

Jos vauva on todella pieni, edustaa se avuttomuusttasi ja pelkoasi siitä, että muut tulevat tietoiseksi avuttomuudestasi ja kyvyttömyydestäsi. Saatat pelätä avun pyytämistä ja sen sijaan ottaa ongelmat omille harteillesi kokonaan.

Jos unessasi on kuollut vauva, edustaa se jotain osaa itsesäti, jonka aika on tullut täyteen. Jokin loppuu nyt Sinussa, esim. ei.toivottu luonteenpiirteen vaikutus.

Jos kastat lasta vedessä (ei virallinen kaste välttämättä) edustaa se regressiota. Muistelet aikaa jolloin sinulla ei ollut huolia tai vastuuta mistään. Vastaavasti uni voi viitata myös turvallisuuteen, sillä osa äideistäkin synnyttää lapsensa vesialtaassa, koska tämä synnytysympäristö muistuttaa kohdun oloja. Veteen syntyminen on lapselle vähemmän traumaattinen kokemus, siis. Joten, ehkäpä etsit itsellesi tällaista samanlaista turvallista paikkaa elämässäsi.

Lääkäri
Jos tapaat lääkärin, perhepiirisi tai sinun itseesi saatta iskeä taudinpoikanen. Uni voi myös vihjata, että tarvitset emotionaalista ja henkistä parantamista.
Jos tapaat tohtorin sosiaalisessa tilanteessa, edustaa se terveytta ja menestystä.
Jos menet naimisiin lääkärin kanssa, uni varoittaa, että jokin henkilö tai tilanne kavaltaa sinut.

tallennettu
tiistailapsi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #2 : 12.10.2007 18:27:54 »

Synnytysunet kertovat yleensä uuden elämänsisällön löytymisestä. Tai saa jonkun asian hyvään lopputulokseen, koska "synnytys" sujui hyvin ja lapsi ol terve.
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #3 : 12.10.2007 20:32:44 »

Charity, onko sinulla lapsenlapsia? Minkäikäinen olet?
Äitini on nähnyt raskaus ja vauvaunia siitä saakka kun hän täytti 50.v ja vaihdevuodet alkoivat. Hormonit tekevät tepposiaan.
Jos et ole vielä sen ikäinen niin voisiko olla jokin hoivavietti?
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #4 : 13.10.2007 00:44:02 »

Yhdyn Athamaaritin sanoihin.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: