Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: löytyykö kumppani joskus?  (Luettu 2523 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tulppu3
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 25.09.2007 13:57:43 »

voisiko joku auttaa kärsimätöntä aloittelijaa tulkitsemaan karttaa? kaikki suhteet tuntuvat loppuvan, ennen kuin kerkiävät kunnolla alkaakaan.. niin ja minähän se jätetty useinmiten olen Undecided

ison iso kiitos jos joku joutaa auttamaan!  Smiley
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 01.10.2007 08:11:25 »

Jospa tapaat lyhyitä karmallisia suhteita, joita kaikilla on aika monia. Regressio- terapia voisi ehkä auttaa löytämään enemmän ystäviä, sielukumppaneita ja rakastettuja..niitä joiden kanssa pitkiä suhteita menneestä (tunnet heitä monesta elämästä ja kiintymys on pitkäaikaista).. minulla tuntuu nyt toimivan aika nopeasti, mutta ei siitä sen enempää. Lyhyelläkin suhteella on oma tarkoituksensa;  esim se että tapaa mahdollisimman monta rakasta osaa kokonaisuudesta; isommat sielunsopimukset voi saada muistiin. Elä! PS Ja sitten ei saa ihmetellä missä yhteydessä ja paketissa kumppani/ihastus tulee, siis ammatti kansallisuus jne. Rohkeutta. 
« Viimeksi muokattu: 01.10.2007 08:34:44 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: