Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: "jumalan sormi"?  (Luettu 4256 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Su
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 15.09.2007 22:06:02 »

En ole kummoinen astroilia, totta puhuen ymmärrä juuri mitään näistä jutuista. Kiinnostunut kylläkin, vähän lueskellut näitä keskusteluja. Tein itselleni ja lapsille nuo syntymäkartat ja tyttärellä 5.v on erikoiskuvioissa ns. jumalansormi. Mitä mahtaa tarkoittaa? Voiko jotenkin äitinä huomioida asiaa esim. kasvatuksessa?
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6576


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 15.09.2007 22:49:00 »

monta vanhaa hyvää keskustelua aiheesta pitäs löytyä,
kokeile haulla yod tai tuolla jumalan sormi,
minä en osaa noita linkkejä laittaa,
mutta sormesta oon jauhanut ennenkin,
josko löytyis?
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 15.09.2007 22:52:24 »

Tyttäresi elämässä on jokin tietty kasvun paikka, joku teema, jonka elämä heittää eteen aina uudelleen ja uudelleen. Jumalan sormia eli Yodeja ei ole helppo tulkita, mutta siinä mukana olevat planeetat ja huoneet antavat jonkinlaista viitettä. Yodin kantana olevat planeetat (keskenään sekstiilissä eli ihan suotuisassa, toimivassa kuviossa olevat) toimivat sinänsä kivasti yhteen, mutta yhteistyö tökkää jatkuvasti johonkin - ja se jokin on se kolmas planeetta, Yodin kärki.

Ihanaa, että olet kiinnostunut tukemaan tytärtäsi ilmeisesti kaikin mahdollisin tavoin!? smitten Kyllähän voit äitinä auttaa tytärtäsi Yodin eteen tuomissa asioissa ja voit auttaa jo pelkästään ymmärtämällä, miksi tyttäresi joskus esim. toimii tavalla, jota et ymmärrä. Toisaalta uskon kyllä, että jokaisen meistä on käytävä lävitse omat läksynsä eikä me vanhemmat voida muuta kuin toivoa parasta.

Muoks: Oltiin Nikin kanssa ihan samaan aikaan naputtelemassa.

tallennettu

Su
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #3 : 15.09.2007 23:12:59 »

Löytyikin tosiaan enemmän aiheesta hakusanalla. Kiitos!
Ja samalla rakkaudella niitä jokaista (lasta siis) tietty tulee kasvattaa, oli siellä kartassa mitä hyvänsä. Mutta uskon kyllä, että hyviä vinkkejä jokaisen persoonallisuuteen ja käyttäytymiseen näistä astro asioista saa. Loistavana tulevaisuuden visiona voisi ollakin, että jokaisesta lapsesta saisi jo synnytyssairaalassa syntymäkartan ja siihen tulkinnan. Olisi ainakin jotain mielekästä tekemistä imetysten välissä.  Cheesy
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: