Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uusi vaihtoehtoinen terapia tulee suomeen  (Luettu 4262 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Amaris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24


Profiili
« : 03.07.2007 17:12:55 »

Kyseessä on täysin uusi terapia muoto jonka olen tuomassa suomeen syksyllä.

FREEWAY-CER on meridiaani energiaterapia systeemi jonka ovat luoneet Tom Bolton Ja Beverly Anderson Englannista. Se oli ensimmäinen ja yhä on ainoa täysin kattava energia terapia systeemi joka on kehitetty Englannissa 17 vuoden ajalla, muut tulevat Amerikasta.

Minä olen saavuittanut korkeamman kouluttaja tutkinnon ja Tom sekä Bev ovat henkilökohtaisesti kouluttaneet minut.

FREEWAY-CER systeemi pitää sisällään elementtejä ja hoitoja joilla ei ole mitään ikäviä sivuvaikutuksia. Tämä johtuu siitä että tämä terapia muoto ei ole hyökkäävä ja ei pidä sisällään; leikkausta, piikkejä, pillerietä, huumeita, lääkkeitä eikä minkäänlaista kehon painamista tai muokkamista.

Siinä on vain muutama mukava ja miellyttävä menettelytapa johon kuuluu taputtelua, haukoittelua, puhumista joka saa sekä potilaan että terapeutin tuntemaan olensa mukavaksi ja miellyttäväksi. Kiinnostuneille tekniikan opettaminen ei myöskään vie paljon aikaa. Uskomattomat ajattoman viisauden tekniikat, käyttö, ohjeet ja opastus on muokattu modernin päivän parantamiseen.

Usein tunnepohjaisten ongelmien alkuperä on tuntematon tai asiakas ei muista sitä, ne perustuvat tapahtuneisiin tai luotuihin mielikuviin ja taphtumiin elämässä ja jotka eivät edistä kehittymistä enää tällä hetkellä ja usein aiheuttavat vaikeuksia jokapäiväisessä elämässä. Alkuperäiset syyt ovat voineet jo poistua elämästä mutta sen aiheuttama ongelma on yhä osa jokapäiväistä elämää ei tietoisen mielen kautta.

Nämä piilotetut tiedostamattomat asiat voivat olla syitä epätasapainoiseen energian virtaukseen kehossa ja hermostossa.

Tuloksena tästä jokapäiväisessä elämässä voi olla vaikeat tunteelliset, henkiset ja fyysiset kiputilat. Mikä tahansa näistä energia blokeista voi olla syynä pitkäaikaisiin vaikeuksiin ja sairauksiin ja ovat usein hyvin vaikeita poistaa traditionaalisilla terapioilla ja näinollen ne rajoittavat elämää monella eri tasolla.

FREEWAY-CER systeemi ei tarjoa ainoastaan nopeita muutoksia tähän vaan myös valikoiman itse-kehitys työkaluja jotka voivat auttaa sinua sekä asiakkaitasi poistamaan menneisyyden haamut nopeasti, tehokkasti ja pienellä vaivalla, näinollen avaten tunteellisen vapauden ja rauhan loppu elämäksesi.

Ensimmäiset kurssit tulen pitämään Kokkolassa kauniissa Villa Elba kurssi keskuksessa meren rannalla.

Kursseja on kaksi:

FREEWAY TERAPEUTTI KURSSI 22-23.9.2007 Villa Elba 'Lassela' Kokkola

Tämä on terapeutti koulutus joka on kaksipäiväinen viikonloppu kurssi. Tämä on tarkoitettu ihmisille joilla on jo jokin terapeutti tai terveysalan koulutus, esimerkkeinä EFT terapeutit, psykiatrit, psykologit, stressi ja hyvinvointi alan ihmiset, lääkärit, sairaanhoitajat, hypnoterapeutit, sosiaali työntekijät, trauma terapian ammattilaiset , NLP terpeutit, reflexologit, Reiki parantajat ja kansanparantajat, hierojat jne. Kurssin käytyään saa kurssiin osallistumis diplomin, mutta jotta valmistuu FREEWAY-CER terapeutiksi, täytyy kurssien jälkeen tehdä 6 hyväksyttyä oppityötä seuraavan 6 kuukauden aikana saadakseen Terapeutti Diplomin.

FREEWAY KURSSI 21.9.2007 Villa Elba 'Lassela' Kokkola

Tämä kurssi antaa sinulle voimakkaan itsekehitys työkalun jolla voit muuttaa elämäsi laatua radikaalisti. Kurssi on yhden päivän mittainen ja takaan että tulet hyötymään siitä jokaisella elämäsi tasolla. Tämä terapia opettaa sinua pääsemään irti mistä tahansa peloistasi, masennuksesta, auttaa rentoutumaan, poistaa kipuja ja auttaa sinua myös jos haluat päästä irti addiktioista (esim tupakka, alkoholi), syömishäiriöihin, PMT, huono itsetunto...lista on todella pitkä. Päivä joka voi todella muuttaa elämääsi parempaan suuntaan!

MITÄ TULET OPPIMAAN KURSSEILLA

Opi kuinka tämä terapia systeemi toimii todellisessa elämässä itseesi omassa elämän aallokossa, sekä teraputti kurssilla rakkaimpiisi sekä asiakkaisiin.

Opi kuika meridiaanit vaikuttavat tunteisiimme/ fyysiseen oloomme/ hyvin vointiimme

Opi kuinka tämä terapia vaikuttaa mieleen, kehoon sekä sieluun

Opi aikojen viisauksien opetuksia modernin päivän käyttöön

Opi kuinka vaikuttaa Chakroihin turvallisella ja tehokkaalla tavalla

Opi kuinka voit tehokkaasti kommunikoida korkeamman, ei-tietoisen mielen kanssa

Opi ääni terapiaa ja kuinka sillä voi vaikuttaa sisäelimien parantamiseen

Opi kuinka voit poistaa epämukavia tunnetiloja jotka juontavat juurensa menneisyydestä

Opi MAKKO-HO venyttelyt jotka tasapainoittavat koko kehoasi

Opi terapeutti kurssilla kuinka terapiaa voidaan käyttää lasten kanssa, eläinten kanssa sekä kaukoparantamiseen

Opi kuinka käyttää eri hengitystekniikoita rauhoittumiseen tai energian lisäämiseen

Opi kuinka voit saavuttaa rentoutuneen tilan nopeasti...ja paljon muuta...

Lisätietoja ja kurssi varakset: www.universalessence.co.uk

Tai laita minulle yv!!!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: