Sivuja: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 717317 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1515 : 27.07.2008 18:16:12 »

Sirpapa. Tämmöistä viestiä sinulle.

RAKASTAVAISET
Avainsanat; Kaksoset, rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdentyminen rakkauden kautta, tietoiseksi tuleminen suhteen kautta

Tässä kortissa on kuvattuna Hallitsijan ja Hallitsijattaren häät. Seremoniaa johtaa Erakko, joka on eräs Merkuriuksen ruumiillistuma. Hänen viittansa peittää hänet täysin. Tämä symboloi sitä, että minkään asioiden alkuperä ei ole järjellä selitettävissä eikä silmin nähtävissä.
Rakastavaiset kuvaavat kahta vastakohtaa, jotka tuntevat vetoa toisiinsa ja kaipaavat toisiaan. Tämä on kaikkialla olemassaolossa heijastuva kaksinaisuus koetaan olennaisimmin juuri naisen ja miehen välisessä suhteessa. Jokainen yritys saavuttaa yhteys, läheisyys, on vain ilmaus intohimoisesta halusta saavuttaa jälleen kadotettu Ykseys. Jokainen ihminen, jokainen mies ja jokainen nainen, kantaa sisällään kaksinaisuutta, miestä ja naista. Nämä ilmenevät ihmisessä erilaisina, usein ristiriitaisina luonteenpiirteinä.
Psykologit ovat jo kauan aikaa olleet selvillä siitä, että suhteessa kumpikin heijastaa toisen henkistä ja hengellistä tilaa. Tavallisesti kumppanisi heijastaa niitä alueita sinussa, jotka eivät ole vielä kehittyneet tai tulleet päivänvaloon. Näet toisessa sen, mitä tunnet itseltäsi puuttuvan. Suhteessa on tilaisuus kokea jotain erittäin tärkeää, mikä auttaa saavuttamaan laajemman tietoisuuden. Eikä tätä oppiläksyä voi ymmärtää teoreettisesti. Sitä ei voi ymmärtää sen enemmän älyllisesti tutkimalla kuin pelkissä tunteissakaan kieriskelemällä. Sen ymmärtäminen vaatii suoraa, rehellistä kokemusta. Tämä edellyttää, että antaudut ilon, hurmion – kaiken kahden ihmisen välisen rikkauden – kaikille ulottuvuuksille. Samoin sinun on myös antauduttava tuskalle, kivulle, taistelulle ja tyhjyydelle. Myös ne ovat välttämättömiä kasvullesi. Elinvoimaisessa ja elävässä suhteessa molemmat osapuolet saavat mahdollisuuden kokea kaikki vastakohtaisuudet, kaiken kaksinaisuuden. Rakkautta seuraa mustasukkaisuus, tasapainoa epätasapaino, ykseyttä erillisyys. Sitä jännittävää kokemusta, että on tutustunut toiseen, seuraa selkiinnyttävä etääntymisen tunne.
Jos tässä elämänkoulussa voidaan sanoa olevan joku päämäärä, se on, että meistä tulisi ehjiä ihmisiä, yksilöitä. Vasta kun pystyt löytämään sisäisen tasapainon ja ykseyden, saavutat päämäärä täydellisessä itsen kehittämisessä. Ilo, jota turhaan etsimme ulkopuoleltamme, voi löytyä ja kehittyä vain meissä itsessämme. Kaiken meitä häiritsevän, mieltämme liikuttavan, tarkoituksena on aiheuttaa meissä yhä alati kasvavaa tyytymättömyyttä. Sen tarkoituksena on suistaa meidät raiteiltamme. Näin siksi, että etsisimme todellista hiljaisuutta ja sisäistä rauhaa. Hengelliset opettajat toistuvasti sanovatkin, että älykäs ihminen hyvin nopeasti oivaltaa, ettei yksikään suhde voi olla todella tyydyttävä. Rakkaus johtaa meidät suurempaan ymmärrykseen, mutta me emme voi olla ainoastaan tuo rakkaus.
Palataan jälleen kortin symboliikkaan. Kaikki vertauskuvat on esitetty pareittain. Vastakkaiset osapuolet ovat valmiita kohtaamaan toisensa. Transformaatio tapahtuu vihkimisessä. Tätä kuvaava siivekäs orfilainen muna sen ympärille kietoutunut käärme. Lapset pitelevät käsissään symboleita, jotka kuvaavat kaikkia niitä tasoja, joilla transformaatio tapahtuu. Nuija kuvaa kehoa, keihäs älyä, malja tunteita ja kukat henkeä. Kortin taustalle seinämän muodostavat keihäät kuvaavat rajoittuneisuuden ja vapauden, yhteyden ja riippumattomuuden välistä ristiriitaa – asioita, jotka ovat läsnä jokaisessa suhteessa.
Kortissa on lisäksi vielä kolme eläinradansymbolia: Leijona, Skorpioni ja Jousimies. Leijona edustaa luonnossa esiintyvää maskuliinisuutta, miehistä prinsiipiä. Se kuvaa luovuutta, joka liitossa saattaa saada alkunsa. Valkoinen kotka kuvaa Skorpionia sen transformaation jälkeen. Kotka heijastaa naisellisuutta, antautumista omille syvimmille tunteille. Amor Jousimiehen symbolina kuvaa tarvetta suoraan, rehelliseen kanssakäymiseen.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksiesi yhdistämistä.
Kysymykset: Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä? Mitä sinun mielestäsi tyydyttävään ihmissuhteeseen kuuluu?
Ehdotus: Katso kortteja kumppanisi kanssa. Käyttäkää kortteja oppiaksenne enemmän suhteestanne.
Vahvistus: Olen nyt valmis tapamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

Vaikka tämä tosiaan onkin parisuhteen kortti, voidaan suhde nähdä myös työsuhteena. Sanoisin melkein, että kortti kehottaisi uuden työsuhteen etsimiseen - sellaiseen josta nautit ja jonka koet antavan itsellesi paljon - tai vastaavasti se kehottaa syventymään Itseen niin, ettei työ pääse alistamaan sinua. Toki, kortti voi kehottaa myös molempiin - etsi uusi työ ja muista siellä, ettet anna minkään nousta niskasi päälle.
Pohdi kortin kysymyksiä työsuhteeseen liittyen. Uskon vahvasti, että kaipaamasi työsuhde löytyy, kun lähdet rohkeasti etsimään sitä! Sinun ei tarvitse hypätä puille paljaille, vaan voit työsi ohella katsella ja kuulosella sopivia vaihtoehtoja ja tehdä sitten vaihdoksen. Tämä on rauhallisen, seesteisen etenemisen kortti. Parisuhteessakaan ei juosta pää kolmantena jalkana kihloihin, naimisiin ja perheen perustamiseen. Toki, joskus sekin toimii, mutta usein lopputulos on vain yksi kaaos lisää.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1516 : 27.07.2008 18:40:57 »

Elwyn. Päädyin enkelikorttiin.

NAURU
Nauru on suurenmoinen parantaja. Se ravistelee yltäsi pelon, jolloin olosi muuttuu iloisemmaksi, selkeämmäksi ja rentoutuneemmaksi.
Muista, että enkelit lentävät, koska he ottavat itsensä kevyesti. Muuta siis vaikeutesi höyhenenkeveiksi ja näe tilanteiden humoristinen puoli.
Naura sekä itsellesi että muiden mukana.
Kun rentoudut ja naurat enkelisi sujauttavat mieleesi uusia ehdotuksia ja ideoita, jotka voivat muuttaa hankaluudet mielihyväksi.
Nauru on auringonpaistetta, joka hälventää pimeyden, ole siis hilpeä, iloinen ja hyväntuulinen.
VOIMALAUSE: Näen humoristiset seikat kaikessa.
tallennettu
siru24
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #1517 : 27.07.2008 19:16:36 »

Noviisi. Sinulle tuli:

SAUVOJEN NELONEN - TÄYDENTYMINEN
Avainsanat: Venus Oinaassa, täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus

Ympyrä on täydentynyt. Kaikki ristiriitaisuudet ja vastakohtaisuudet yhtyvät ja kohtaavat ympyrän keskustassa. Miehen ja naisen, aktiivisen ja passiivisen välinen tasapaino on palautunut. Tämän anisoista ympyrän keskellä oleva luovuuden tuli on syttynyt palamaan.
Kauneuden ja rikkauden planeetta Venus on Oinaan merkissä, joka symboloi uutta alkua. Sydän haluaa esille ja etsii kauneutta uusilta tahoilta. Vanha täytyy saattaa päätökseen ennen kuin uusi voi alkaa. Vastakohtaisuuksien välinen ristiriita täytyy ratkaista tavalla, joka vie sinua eteenpäin tielläsi kohti korkeinta päämääräsi. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Näin molempien on  mahdollista tukea toisiaan pääsemään eteenpäin.
Päätelmät: Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensn sitä että vakiintunuttilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesta. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys-
Kysymykset: Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, eroavaisuuksistanne huolimatta? Mitkä asiat täytyy selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi?
Ehdotus: Jos sinun ja jonkun toisen ihmisen välillä on jännitystä, nyt on hyvä aika selvittää ja ratkaista välillänne olevat asiat ja saattaa vanha päätökseen.
vahvistus: Vanhan loppuunsaattaaminen vapauttaa mnut aloittamaan uutta.

Oi, oikein ihana kortti! Sinuna en huolisi yhtään! Vanha suhde on päättänyt ja kunhan se on saatettu loppuun myös hengen tasolla niin, ettei toinen enää aiheuta mitään tunteenpurkauksia vaan on totaalisesti menneen talven lumia, olet valmis uuteen suhteeseen. Hoida itsesi rauhassa kuntoon tästä erosta, kiirehtimittä lainkaan. Kumppani odottelee sinua tuolla tulevaisuudessa ja suhteesta tulisi tämän mukaan antoisa, kestipä se sitten miten pitkään tahansa! Kiinnitäthän huomiota kortin kysymykseen. Jos huomaat itsessäsi sen osalta vielä kehitettävää, nyt on hyvä aika puhdistella sisintään. Kuten eräs riimu sanoi "kun kalastajat eivät voi mennä kalaan,  he kunnostavat verkkojaan".

Kiitos  smitten
tallennettu
Sirpapa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Profiili
« Vastaus #1518 : 28.07.2008 07:18:23 »

Lämmin kiitos. Niinhän se menee hiljaa hyvä tulee. Valoa ja rakkautta sinulle. 
tallennettu

Tuli hevonen
Valkoinen sähköinen peili
Neitsyt - Neitsyt
Kuu Jousimies
Godiva
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70



Profiili
« Vastaus #1519 : 28.07.2008 12:23:48 »

Moi AthaMaarit!

Voisitko katsoa mulle, että miksiköhän eräs mies on alkanut pyörimään mun mielessä ihan koko ajan, tuntuu että se ajatus siitä henkilöstä "laitettiin" tuolta ylhäältä mun päähän.? Tarkoitan lähinnä sitä, että onko sillä  tarkoitus viestittää sillä jotain, esim että pitäisi tässä avioeron keskellä ymmärtää jotain vai onko muka mahdollisesti tulossa meille jotain suhteen tapaista vai mitä??? Pyörii se asia jo liikaa mielessä, pitäisi keskittyä jo ihan muihin juttuihin!
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #1520 : 28.07.2008 12:49:31 »

Hei taas Atha  angel Kysyisin vielä sellaista (kun sun aiemmat tulkinnat on mennyt täysin nappiin!)
Että saankohan syksyllä sen oman kämpän mistä oon kauan haaveillut? Smiley
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #1521 : 28.07.2008 13:54:29 »

Hei Atha Maarit! Loma on pidetty ja se onnistui hyvin. Matkalla oli pientä romanssipoikasta mutta ei edennyt mitenkään. Pitäisikö laittaa viestiä perään. Täällä kotimaassa olisi tarkoitus aloittaa kunnonkohotus ja kyllä olisi kiva joku romanssikin. Miltä kortit näyttävät, rakkaus ja terveys?
Kiitos taas Sinulle vastauksista! lämmöllä, angelic
tallennettu
adec
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #1522 : 28.07.2008 15:37:35 »

Lämmin kiitos sinulle AthaMaarit !
tallennettu
Kukkamaaria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #1523 : 28.07.2008 18:59:55 »

Kiitos AthaMaarit!

Kovin oikein korttisi kertoo. Olen tässä tilanteessa kuin täi tervassa, en pääse eteen enkä taakse. Jatkan siis laulamista. Jospa sitten joskus jotain muuta.

Kukkamaaria
tallennettu

Nousuvaaka
Kuu ja Uranus Rapu
Neptunus Vaaka
Aurinko ja Venus Vesimies
Merkurius Kalat
Jupiter Kaksoset
Mars Jousimies
Saturnus Skorpion
Chiron Kauris
johannatuuli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50



Profiili
« Vastaus #1524 : 28.07.2008 22:58:39 »

Hei AthaMaarit!
Voisitko nostaa kortin parisuhteelle?
Kiitos!
Bailariina
tallennettu

Aurinko Rapu
Nouseva Skorpioni
Kuu Leijona
Merkurius Leijona
Venus Kaksoset
Mars Kaksoset
heikki
Vieras
« Vastaus #1525 : 29.07.2008 07:57:39 »


Hei AthaMaarit

Pyytäisin sinulta apua tulevien viikkojen kestämiseen. Elämäni suuret tekijät ovat nyt muitten käsissä. Voinko luottaa siihen että saan itselleni parhaan päätöksen?
Onko mielessäni kasvava tulevaisuuden kuva oikea?
Miten voin jatkaa oikeaan suuntaan?

Kiittäen jo etukäteen Smiley

labyrintti
tallennettu
Loreleian
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29



Profiili
« Vastaus #1526 : 29.07.2008 14:40:48 »

Kiitos AthaMaarit Smiley
Osui kyllä enemmän kuin oikeaan tämä! Ja vahvisti niitä ajatuksia mitkä omassa päässä ja korteissa on pyörineet. Sinulta tuli vaan aikasta paljon selkeämmin  :Smiley
tallennettu
Martta
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #1527 : 29.07.2008 19:12:05 »

Hei AthaMaarit!

Kiitos ennustuksesta, olit hyvin oikeassa. Niska on parempi. Mutta parisuhteessa on ongelmia.

Voisitko katsoa minulle viela parisuhdettakoskevaa korttia? En todellakaan tieda mita tehda. On ollut tosi vaikeaa ja valilla tuntuu ettei tassa ole mitaan jarkea.

Kiitoksia sinulle!
tallennettu
Aries77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 121



Profiili
« Vastaus #1528 : 01.08.2008 13:37:23 »


Hei AthaMaarit !!


nostatko minulle kortin, olisi kiva saada tukea pohdintoihini, mielessäni on mitäköhän tämä oinasmies suhteeltamme lopun perin toivoo ja haluaa, joten jos tällaiseen kysymykseen voisit nostaa kortin??

KIITOS PALJON !!!!

terv. aries77

 Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1529 : 01.08.2008 21:05:42 »

Koneeni on alkanut esittää taas hajoamisen merkkejä, joten en tiedä miten pääsen tässä vastailemaan. Olen kuitenkin ensi viikon torstaihin asti Tampereella ja minulla on päivät aikaa istua koneella odotellessani ystäväni työvuorojen loppumista. Vastailen matkan päältä kysymyksiin parhaani mukaan!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: