Sivuja: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705178 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1470 : 19.07.2008 14:53:49 »

Delir. Sinulle tuli

MALJOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

No aika selkeästi tämä kortti näyttääkin sen, että vanha tunne on syttynyt uudelleen ja että olet tunteellinen ihminen, joka ilmaisee tunteensa avoimesti. Tee näin jatkossakin, siinä ei ole mitään väärää. Kortti muistuttaa kuitenkin sisäisistä tuntemuksista: miltä SINUSTA tuntuu olla miehen seurassa? Miltä SINUSTA tuntuu, kun ajattelet tulevaisuutta hänen kanssaan? Älä pohdi mitä ajattelet asioista, vaan mitä tunnet. Kortti on puhtaiden tunteiden kortti ja se neuvoo kuuntelemaan ja noudattamaan tunteita kyselemättä, viisaudesta käsin. Pidä huoli siitä, ettet pidä suhdetta tai toivetta suhteeseen yllä vain sen takia, että olisit tunteissasi jotenkin vilpillinen, esimerkiksi "En saanut sinua viimeksi, nyt pistetään homma purkkiin ja minähän huolehdin siitä, että se onnistuu!"
Muista myös kortin sanoma, että on olemassa paljon muitakin, joiden kanssa jakaa tunteesi, jos sisimpäsi sanoo tästä miehestä ilman järkeilyä ja pohdintaa ja menneiden muisteluita, että "ei".
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1471 : 19.07.2008 15:10:26 »

Levot. Nostin nyt kaksi korttia: kortin miehen ongelmille ja tulevaisuudellenne. Jos näyttää siltä, että tarvitset vielä kolmannen kortin otan sen tuonne loppuun. En ole katsonut vielä kortteja.

SAUVOJEN KOLMONEN - HYVE
Avainsanat: Aurinko Oinaassa, hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja

Tässä kortissa on kolme sauvaa, joiden päässä on aukeamaisillaan oleva lootuksenkukka. Kukinto on seurausta sisäisestä heräämisestä. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Tällaisessa tilassa kiteytyy olemuksen eheys, joka ei salli joutavia kompromisseja. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa voimaasi. Ulkoisesta eteenpäin menemisestä huolimatta keskus pysyy koskemattomana ja selkeänä.
Tällainen sisäinen rauha tuo olemukseen uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävää ja pysty torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Analyyttisellä harkinnalla ei ole enää sanan sijaa. Olet täynnä elämänenergiaa ja elinvoimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
Päätelmät: Kiinnitä huomiota hiljaiseen kohtaan sisälläsi. Löydä oma keskuksesi.
Kysymykset: Onko sinulla syytä epävarmuuteen? Epäiletkö vielä hyveitäsi?
Ehdotus: Jos et ole löytänyt omaa keskustasi ja tunnet sisälläsi olevan epäilyksiä, nosta kortti selvittääksesi, minkä eteen tarvitsee vielä tehdä töitä
Vahvistus: Minulla on sisäistä viisautta havaitsemiseen ja harkintaan.

Ahaa, sangen jännittävä kortti. Minulle tulee mieleen tästä, että koska mies ei ole valmis elämässään kompromisseihin hän vääntää elämän tientä eteenpäin hiki hatussa saadakseen haluamansa, sellaisella muodossa, kun hän sen haluaa. Hän ei kenties suostu ottamaan vastaan kommentteja tai apua muilta (ei anna alistaa voimaansa) ja hän on niin täynnä energiaa ettei huomaakaan, kuinka kynttilä palaa molemmista päistä. Tämä kortti on sinänsä hyvä, että se on vahvan ihmisen kortti, mutta samaan aikaan se muistuttaa, että vahvuuskin on rajallista ja kaikki elämässä tarvitsee lepoa toimiakseen taas. Luontokin lepää osan aikaa ja kasvaa ja tohisee vilkkaana toisen aikaa. Tehokkuuden kausissa, jotka imevät mehut, ei ole mitään pahaa, mutta jos se jää totaalisen päälle ilman minkäänlaista yritystä edes levätä, silloin ihminen syö itse itseään loppuun.
Miehestä tuntuu kortin perusteella tulevan esiin viisautta, eli hän kyllä sisäistää ilmeisesti levon tarpeen, mutta ei ole siihen valmis. Luulen, että hänen täytyy nyt tohistakin tällä lailla tässä vaiheessa elämää ja löytää se tasapaino. Jos ei muuten niin juoksemalla päin tiiliseinää tai polttamalla energiansa loppuun, jotta hän oppii arvostaman myös rauhaa, apua, tukea ja keskustua asioista oman pään pitämisen sijaan.
En olisi huolissani. Tuntuu, että hänen henkensä on hyvin vahva ja viisas ja tämä tohina kuuluu nyt tähän elämänvaiheeseen. Hänen tulee oppia siitä jotain ja hän oppii vain elämällä ja kokemalla sen läpi. Sinuna pitäisin herraa silmällä, mutta en puuttuisi asiaan pahemmin tämän tuntemuksen perusteella.


NARRI
Avainsanat: Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen

Narria kuvaa kevään jumala Dionysos. Vihreä väri muistuttaa kevään valtavasta luomisvoimasta. Krokotiili – muinaisen Egyptin Luovuuden Jumala – on niin ikään suurimman luovuuden haltia.
Pitkä napanuora – yhteys kosmiseen ykseyteen – on kiertynyt narrin ympäri neljä kertaa. Tämä kuvaa lupausta uudelleensyntymisen mahdollisuudesta kaikilla neljällä olemassaolon tasolla; henkisellä, älyllisellä, fyysisellä sekä tunne-elämän tasolla. Ehtona tälle uudelleensyntymälle on valmius muutokseen kaikilla elämän osa-alueilla ja vastuun tunteminen itsensä kehittämisestä.
Narrin ympärillä olevat napanuorasta muodostuvat neljä spiraalia voidaan kuvata seuraavalla tavalla:
Ensimmäinen Spiraali on sydämen muotoinen ja myös ympäröi sydäntä. Se kuvaa tunnetason uudelleensyntymistä. Se vaatii meitä tiedostamaan, ottamaan huomioon ja hyväksymään sen, mitä todella tarvitsemme tunnetasolla.
Toisessa Spiraalissa on kolme symbolia. Kyyhkynen kuvaa haavoittuvuutta ja herkkyyttä, jotka ovat edellytyksenä sekä itsen että muiden rakastamiselle. Niin ikään tarvitaan kykyä asettaa rajoja ja sanoa ”ei” selkiintymättömissä tilanteissa ja suhteissa. Perhonen merkitsee transformaatiota – tukasta tulee perhonen. Toistensa ympärille kietoutuneet käärmeet symboloivat sitoutumista parantumiseen ja terveyteen.
Kolmannen Spiraalin päällä makaa kaksi alastonta, toisiinsa kietoutunutta lasta. He tuovat kuvaan mukaan ihmissuhteet. Sinun täytyy tarkastella ja arvioida uudelleen perhesuhteistasi, suhteistasi ystäviisi ja liikekumppaneihisi sekä myös muita suhteita, joihin olet tunnetasolla syvästi sitoutunut. Keitä todella haluat ympärillesi?
Neljättä Spiraalia hallitsevat tiikeri ja krokotiili. Krokotiili kannustaa kehittämään luovuutta työssä ja uralla. Sen pitelemä ruusu symboloi luovien voimien kehittymistä. Krokotiilin voimakkaat leuat ovat osoitus kestävyydestä ja johtajan ominaisuuksista sekä kyvystä työskennellä itsenäisesti ja muista riippumattomalla tavalla. Vanhojen, aikansa eläneiden tapojen ja ehdollistumien taakse jättäminen on mahdollista.
Tiikeri symboloi pelkoa. Se puree koko ajan Dionysosta, mutta tämän katse on silti suuntautunut eteenpäin. Narri ei kiinnitä pelkoon mitään huomiota ja näin pelolla ei ole häneen valtaa. Tiikeri ei voi vahingoittaa häntä laisinkaan. Dionysoksen vankkumaton usko olemassaoloon mahdollistaa sen, että hän voi olla tietoinen pelon tunteista olematta silti niiden uhri. Hän on vapaa ja pystyy olemaan vastaanottavainen upeille mystisille kokemuksille ja ihmisten väliselle vuorovaikutukselle. Vahvat. perustavaa laatua olevat ihmistä eteenpäin ajavat voimat ovat vapautuneet. Vyöryn kaltaista luovaa kehitysprosessia ei voida enää pidätellä.
Narri pitää oikeassa kädessään maljaa, jonka pohja on kristallia. Vasemmassa kädessä hänellä on palava soihtu. Nämä ovat alkemiaan liittyviä symboleja. Ne esittävät kahta toisilleen vastakkaista voimaa, jotka luovat suureen sisäiseen muutokseen, suureen hyppyyn tarvittavan energian.
Hedelmällisyyttä symboloivat viinirypäleet ovat kypsiä korjattaviksi. Valkoiset pisteet kultaisella taustalla kuvaavat syksyä, sadonkorjuun aikaa: putoavia lehtiä, luopumista, irtipäästämistä, antautumista. Oikealla olevat kolikot, joihin on kaiverrettu astrologisia symboleita, kuvastavat kaikilla tasoilla osaksesi tulevaa ylitsevuotavaa runsautta, kun annat luovan energiasi tulla täysillä esille ja kehittyä.
Dionysoksen sarvet kuvastavat laajentunutta havaintokykyä. Hänen päänsä päällä oleva sateenkaari kuvaa ykseyttä, kaikkeutta. Se kuvaa sisäistä ja ulkoista, siltaa maan ja taivaan välillä. Hänen jakojensa välissä on kukkaryhmittymä, joka kuvaa transformaatiotapahtumaa. Alhaalla vasemmalla olevat kolme kukkaa symboloivat ruumista, henkeä ja mieltä. Ne kuvaavat aktiivisuutta, joka yhdistyy passiivisuuteen, vastaanottavaisuuteen, haluun oppia. Kun alhaalla olevat yksinkertaiset kukat yhdistetään, ne saavat ylhäällä olevan moniteräisen kukan syntymään.
Aurinko symboloi sitä luovaa, suuria muutoksia aikaansaavaa voimaa, joka vapautuu, kun seksuaalinen perusenergia löytää luonnollisen purkautumistien.
Päätelmät: Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen.
Kysymykset: Mitä ”tiikerin pelkääminen” merkitsee sinun kohdallasi? Millaisen kuvittelet rohkean hypyn uuteen olevan? Miltä se näyttää? Mihin sydämesi neuvoo sinua menemään?
Ehdotukset: Nosta lisäkortteja yllä olevilla kysymyksille, jos vastaukset eivät selviä sinulle.
Vahvistus: Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minua kuljettaakin.

Suhde on ollut ja suhde on päättynyt. Piste. Nyt on teidän molempien aika jatkaa matkaanne itsenäisesti eri suuntiin. Kortti kertoo, että olet mahdollisesti laiminlyönyt itsesi kuuntelemista ja toteuttamista suhteen aikana. Nyt on hetki, kun feeni syöksyy tuleen ja syntyy uudelleen. Tuo syntymä on hyvin radikaali, koska se polttaa kaiken vanhan ja elämä on ikään kuin aloitettava alusta, tyhjältä pöydältä. Tällainen pöydän totaalinen tyhjentyminen on elämälle luonnollista ja normaalia, eikä siitä siksi tarvitse olla suruissaan. Me kaikki joudumme aloittaa tyhjästä montakin kertaa elämässämme, eri elämän osa-alueilla. Kuka enemmän, kuka vähemmän. Tyhjentymisen tarkoitus on aina tukea ja auttaa meitä kohti sitä, mitä me todella olemme ja mitä me haluamme.
Narri on hyvin päättäväinen. Huolet ja murheet ja menneisyys eivät häntä estele. Hän on kuin pikkulapsi, joka on juuri syntynyt (Narri onkin pakan ensimmäinen kortti, numero 0). Vastasyntyneet ovat täysin keskittyneitä itseensä murehtimatta mitään ja noudattavat maailman rytmiä. Mitä kauemmas ihminen ajautuu tuosta lapsen tilasta sen raskaammaksi elämä käy, kun kaikenmaailman murheita ja pelkoja syöksyy nenän eteen. 
Nyt eteenpäin! Tämä on suorastaan elämäsi tilaisuus hypätä ja antautua! Jos et hyppää suosiolla ja rakkaudella, voin melkein vakuuttaa, että elämästäsi tulee hankalampaa. Sinuna pelkäisin enemmän mitä tapahtuu, jos saan vanhaan roikkumaan enkä aloita uutta elämää kuin sitä, mitä tapahtuu jos irrottaudun kokonaan vanhasta laituristani ja lähden seilaamaan tuntemattomalle merelle oppaanani sydämeni ääni!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1472 : 19.07.2008 15:16:58 »

Milan. Sinulle tuli

HIRTETTY
Käänteisenä
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit

Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

HIRTETTY
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit
Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

Voi ei, Hirtetty nurinpäin on aina hankala kortti tulkita, eteenkin tällaisessä kysymyksessä, mutta teen parhaani. Uskoisin, että hirtetty käännettynä kertoo, että mies ei ole valmis sitoutumaan, koska hänen elämässään lienee jotain, josta hän joutuisi suhteen vuoksi luopumaan, mutta hän ei ole siihen valmis. Hän ilmeisesti nyt taiteilee kahden asian välillä päättämättömänä. Käänteisenä kortti antaa vastuun ihmisille - mikä on sinun tahtosi? Mitä sinä haluat? Pakoilu suhteesta on mahdollista, joten otapa mies ihan vakavasti juttusille, aikuisten oikeesti, kaikessa rauhassa ja ymmärryksessä tuomitsematta tai syyttelemättä (sen enempää häntä kuin itseäsikään) ja katso, mitä selviää. Ole rehellinen, mutta tahdikas puhuessasi, muista myös kuunnella ja ymmärtää.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1473 : 19.07.2008 15:30:32 »

Artemisu. Sinulle tuli

MALJOJEN VIITONEN – PETTYMYS
Avainsanat: Mars Skorpionissa, täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät
Kultaiset maljat ovat  muuttuneet lasisiksi. Ne  ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Viisisakaraisen tähden yksi sakara osoittaa alaspäin viitaten siihen, että materia on voittanut henkisyyden. Kuuma tuuli on repinyt lootukset juuriltaan ja lakastuttanut niiden kukat. Vesi on suolaista ja elotonta.
Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset. Tilannetta tällä hetkellä hallitsevat päällekäyvät, tuhoavat voimat ovat luultavasti kyteneet pinnan alla jo pitkään. Ylenkatsoit niitä, sillä et ehkä halunnut myöntää niiden olemassaoloa. Et välittänyt äänesi varoituksista. Nyt sinun täytyy kuitenkin kohdata tosiasiat kasvoista kasvoihin – se selkeyttää tilannetta.
Jokainen pettymys antaa meille kuitenkin mahdollisuuden oppia jotain hyvin tärkeää. Lootuksen juuret ovat perhosen, transformaation symbolin, muotoiset. Toukasta kehittyy perhonen.
Päätelmät: Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi  ovat tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.
Kysymykset. Millä elämäsi alueilla pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?
Ehdotus: Nosta kortti jokaiselle yllä olevalle kysymykselle!
Vahvistus: Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemää millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta sisäistä ääntäni.

Näyttäisi vähän siltä, että toiveesi/halusi eivät ole nyt tasassa sielun tiesi kanssa juuri tällä hetkellä, ja tästä syystä pettymyksiä nousee eteen. Sisimmässäsi ehkä olet ollut tietoinen, ettei tästä tule mitään, mutta olet päättänyt rohkeasti pitää positiivista toivoa yllä ja PAM! Sitten iskeytyykin märkä tiskirätti päin naamaa ja olet turhautuneen pettynyt.
Täytyy muistaa, että positiivinen asenne ja toiveet ovat AINA hyvästä! Ne antavat haaveille siivet, mutta haaveillakin on se oikea aikansa tapahtua. Voit joutua elättämään haavettasi vuosiakin, kunnes se toteutuu. Tulee mieleen tästä tuo oma kouluun hakeminen. Olin aina ihan positiivisen varma, että pääsen nyt kouluun ja kuvittelin itseni opiskelemaan alaa ja kävin itsekseni ääneen läpi pääsykoehaastatteluja jne. Silti joka kerta sain pettyä, kun en saanut kutsua edes pääsykokeisiin tai kokeet itsessään menivät IHAN penkin alle, vaikka syvällä sisimmässäni olinkin tiennyt, ettei tästä tule mitään. Aika ei vain ollut sopiva. Voin sanoa, että nyt syksyllä alkavat viimeinkin opinnot haluamaltani alalta, kun jaksoin elätellä asiasta toiveita kolmisen vuotta. Samoin kävi tuon sarjiksen kanssa. Osallistuin Otavan piirroskisaan, kun olin ihan saletti, että hyvin siinä käy. En päässyt mukaan edes kokoelmakirjoihin, jonne otettiin Otavan valkkaamaa parhaimmistoa voittajien lisäksi, joten olin kieltämättä pettynyt ja tunsin tehneeni turhaa työtä. Noh, työ poikikin minulle ihan oman julkaisun, jota ei tarvinnut jakaa toisten piirtäjien kanssa Cheesy
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1474 : 19.07.2008 15:39:41 »

PorcelainYin. Ulkomaanmiehelle ensin kortti ja toinen kortti toiselle miehelle.

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Hmm, mies on ilmeisesti tullut vetämään tällä pienellä kohtaamisellaan sinusta ulos kaikki nuo alitajuiset pelot ja huolet, joita parisuhteeseen ajatustasollasi liittyy. Menneet kokemukset on puhdistettava ja tultava lujaksi. Mies tekee siis suurta palvelusta sinulle herättelemällä tunnepuoltasi hyvine ja huonoine puolineen. Hän on varmastikin sielutason ystävä, joka on luvannut auttaa sinua näin hengen tasolla. Mitään virallista suhdetta en teille näe, vaan hän on ikään kuin taskulamppu, joka valaisee kaikki varjosi sinulle, jotta saisit ne pois nakertamasta sieluasi ja tulisit näin lujaksi.


SAUVOJEN RITARI
Avainsanat: Tulen tulielementti, voimakas eteneminen, syvällisempi ymmärrys, muutokset.

Sauvojen Ritari symboloi kasvun ja sisäisen kehityksen täydellistä hallintaa. Hänen vasemmassa kädessään on palava soihtu, jolla hän polttaa pois kaiken tiellään olevan negatiivisuuden. Ritari on ottanut tehtäväkseen raivata kaikki oman kasvunsa tiellä olevat esteet.
Ritarin väljänä laskeutuva viittaa on tehty liekeistä. Hänen kypäränsä on koristeltu yksisarvisen päällä. Sarvi symboloi kolmatta silmää. Ritarin omasta näkemyksestä on tullut väline (hevonen, jolla hän ratsastaa), jonka avulla hän päättäväisesti ilmaisee itseään ollessaan tekemisissä ulkomaailman kanssa.
Kun matelija kasvaa, sen täytyy aika ajoin ryömiä ulos liian ahtaaksi käyneestä nahastaan. Ritarin päällä oleva matelijan nahasta tehty haarniska symboloi kaiken vanhan, ahdasmielisen hylkäämistä ja rohkeaa heittäytymistä eteenpäin.
Herkistyneen havaintokyvyn synnyttämä energia vapautuu ja ilmenee – sitä on mahdotonta pysäyttää. Vaikeatkin tilanteet vievät sinua rakentavaan suuntaan.
Päätelmät: Olet hereillä, valmiina huomaamaan ihmiset ja tilanteet, jotka saattavat saada aikaan isoja muutoksia tietoisuudessasi. Ole kiitollinen tästä olemassaololta saamastasi lahjasta. Ota se vastaan, mutta älä takerru siihen.
Kysymykset: Onko sinun mahdollista nykyisessä elämäntilanteessasi käyttää vapaasti voimavarojasi ja kehittää niitä? Jos vastauksesi on ei, mitä täytyy muuttaa?
Ehdotus: Etsi sellaisia tilanteita ja mahdollisuuksia, jotka ovat haasteellisia! Sitoudu niihin koko energiallasi.
Vahvistus: Jokainen haaste auttaa minua kasvamaan. Jokainen myrsky vahvistaa juuriani.

Hahaha, voi jestas, tämä kortti sanoo ihan samaa kuin edellinen! Cheesy Tämäkin mies kaivelee sinusta esiin varjoja, joita voisit polttaa pois ja uskaltaisit tulevaisuudessa olla rohkeampi. Ehkäpä olettekin kolmestaan hengen tasolla yhteistyökumppaneita ja molemmat miehenä elävät sielut ovat luvanneet olla sinulle valaisevia soihtuja näyttäen sinulle omat varjosi, mutta asettumatta kuitenkaan sinulle kumppaniksi ja taistelupariksi noita varjoja vastaan. Se on sinun taistelusi ja uskon, että hengen tasolla (esim. nukkumisen aikana) nämä sielut tsemppaava sinua. Sain sellaisen välähdyksen, että olette olleet jossakin menneessä elämässä sisaruksia niin, että nämä miehet ovat olleet isoveljiäsi. Nyt he tsemppaavat jälleen "pikkusiskoaan" kohti tulevaa antaen voimaa, mutta kuitenkin niin, etteivät he ryhdy suhteeseen kanssasi. Se ei ole "isoveljelle" tarpeellista eikä sopivaakaan.
Nyt on sinun taistelusi aika. Seisot jo taistelutantereella.
tallennettu
PorcelainYin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


~rakkaus sisimmässäni~


Profiili
« Vastaus #1475 : 19.07.2008 17:32:47 »

Oijoi! Kiitos Atha! No minä ajattelinkin, että ei varmasti ollut loppujen lopuksi tarkoitus mitään sen pidempää näiden miehien kanssa kehitellä..ja ei ole tarviskaan jos heidän pikkusiskonsa olen.. Wink aika vapauttavaa ja erikoista, että molemmat olivat samalla asialla..
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1476 : 19.07.2008 17:36:43 »

Jos saan sanoa niin tulkinta oli minusta hieno, minäkin ymmärsin viimeisen tyypin roolin vasta auttajan luona, että juuri sielunsopimuksesta kyse, samanlaisia pelkoja käsittelyssä vaikka toisaalta - ajattelin lopettaa jo monta kertaa.. minäkin olin hänelle opettaja ja saatan olla sielutasolla, kun muistaisi kaiken! Moniin asioihin oli POTENTIAALI mutta monia ei toteutettu juuri hänen kanssaan.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1477 : 19.07.2008 17:47:01 »

Kysymys.

Puhutaan nyt vaikka puoli vuotta tai vuosi eteenpäin. Onkos minun tarkoitus keskittyä töihin, rahaan, bisnekseen vai aikooko kaikkeus heittää jotain muuta, tilanteen, matkan, ihmisen, tms arvaamatta eteen? Onko syksy ja talvi saman toistoa. Vai tuleeko tietoisuushyppäys tms. Kiitos.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #1478 : 19.07.2008 18:38:25 »

Artemisu. Sinulle tuli

MALJOJEN VIITONEN – PETTYMYS
Avainsanat: Mars Skorpionissa, täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät
Kultaiset maljat ovat  muuttuneet lasisiksi. Ne  ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Viisisakaraisen tähden yksi sakara osoittaa alaspäin viitaten siihen, että materia on voittanut henkisyyden. Kuuma tuuli on repinyt lootukset juuriltaan ja lakastuttanut niiden kukat. Vesi on suolaista ja elotonta.
Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset. Tilannetta tällä hetkellä hallitsevat päällekäyvät, tuhoavat voimat ovat luultavasti kyteneet pinnan alla jo pitkään. Ylenkatsoit niitä, sillä et ehkä halunnut myöntää niiden olemassaoloa. Et välittänyt äänesi varoituksista. Nyt sinun täytyy kuitenkin kohdata tosiasiat kasvoista kasvoihin – se selkeyttää tilannetta.
Jokainen pettymys antaa meille kuitenkin mahdollisuuden oppia jotain hyvin tärkeää. Lootuksen juuret ovat perhosen, transformaation symbolin, muotoiset. Toukasta kehittyy perhonen.
Päätelmät: Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi  ovat tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.
Kysymykset. Millä elämäsi alueilla pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?
Ehdotus: Nosta kortti jokaiselle yllä olevalle kysymykselle!
Vahvistus: Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemää millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta sisäistä ääntäni.

Näyttäisi vähän siltä, että toiveesi/halusi eivät ole nyt tasassa sielun tiesi kanssa juuri tällä hetkellä, ja tästä syystä pettymyksiä nousee eteen. Sisimmässäsi ehkä olet ollut tietoinen, ettei tästä tule mitään, mutta olet päättänyt rohkeasti pitää positiivista toivoa yllä ja PAM! Sitten iskeytyykin märkä tiskirätti päin naamaa ja olet turhautuneen pettynyt.
Täytyy muistaa, että positiivinen asenne ja toiveet ovat AINA hyvästä! Ne antavat haaveille siivet, mutta haaveillakin on se oikea aikansa tapahtua. Voit joutua elättämään haavettasi vuosiakin, kunnes se toteutuu. Tulee mieleen tästä tuo oma kouluun hakeminen. Olin aina ihan positiivisen varma, että pääsen nyt kouluun ja kuvittelin itseni opiskelemaan alaa ja kävin itsekseni ääneen läpi pääsykoehaastatteluja jne. Silti joka kerta sain pettyä, kun en saanut kutsua edes pääsykokeisiin tai kokeet itsessään menivät IHAN penkin alle, vaikka syvällä sisimmässäni olinkin tiennyt, ettei tästä tule mitään. Aika ei vain ollut sopiva. Voin sanoa, että nyt syksyllä alkavat viimeinkin opinnot haluamaltani alalta, kun jaksoin elätellä asiasta toiveita kolmisen vuotta. Samoin kävi tuon sarjiksen kanssa. Osallistuin Otavan piirroskisaan, kun olin ihan saletti, että hyvin siinä käy. En päässyt mukaan edes kokoelmakirjoihin, jonne otettiin Otavan valkkaamaa parhaimmistoa voittajien lisäksi, joten olin kieltämättä pettynyt ja tunsin tehneeni turhaa työtä. Noh, työ poikikin minulle ihan oman julkaisun, jota ei tarvinnut jakaa toisten piirtäjien kanssa Cheesy


Suunta on oikea (sen sanoo intuitioni/sisimpäni), mutta olen kyllä pettynyt kun odotin suuria..  Undecided

Mutta jos nyt lopettaisin tämän, elämältäni lähtisi pohja ja tarkoitus.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1479 : 19.07.2008 18:52:08 »

Voi ei toki tarvitse lopettaa, en ainakaan usko! Cheesy Pitää vain opetella olemaan välillä nöyrä ja vaatimaton, ei kuitenkaan alistuvasti vaan maailman tahtoa ja ymmärrystä kunnioittavasti. Kaikki ajallaan. Suunta on varmasti oikea, mutta ajoitus väärä, ihan kuin minullakin tuon koulutuksen kanssa. Oikea suunta ja ala, ei vaan vielä sopiva aika päästä kouluun eikä juuri tähän vaan toiseen kouluun.
tallennettu
delir
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50



Profiili
« Vastaus #1480 : 19.07.2008 23:32:18 »

Haa, kiitos! Saan taas lisää pohdittavaa  :Smiley
tallennettu
haitula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12



Profiili
« Vastaus #1481 : 20.07.2008 10:24:27 »

Kiitokset AthaMaarit. Olet oikeassa, on hyvä pohdiskella asioita itsekin ja olinkin jo ottanut askeleen kun sain vastauksesi. Se vahvisti omaa näkemystäni.  Smiley
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #1482 : 20.07.2008 13:31:24 »

Voi ei toki tarvitse lopettaa, en ainakaan usko! Cheesy Pitää vain opetella olemaan välillä nöyrä ja vaatimaton, ei kuitenkaan alistuvasti vaan maailman tahtoa ja ymmärrystä kunnioittavasti. Kaikki ajallaan. Suunta on varmasti oikea, mutta ajoitus väärä, ihan kuin minullakin tuon koulutuksen kanssa. Oikea suunta ja ala, ei vaan vielä sopiva aika päästä kouluun eikä juuri tähän vaan toiseen kouluun.

Niinpä, olen kyllä vihdin oppinut olemaan rakentelematta pilvilinnoja.  Wink Annanpa asioiden rullata omalla painollaan..
« Viimeksi muokattu: 20.07.2008 13:33:34 kirjoittanut Artemisu » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1483 : 20.07.2008 14:52:56 »

Azaka. Enkelikortti koulutukselle ja tarotit järjestyksessä parisuhde ja tuleva.

ARKKIENKELI GABRIEL
Sinut on siunattu saadessasi tämän enkelikortin ja sinua ohjataan pyytämään avuksesi arkkienkeli Gabriel, joka työskentelee valkoisen säteen alaisena, armon ja puhdistamisen hyväksi.
Nyt sinun on aika vapautua vanhoista muistoistasi, syvään juurtuneista tottumuksistasi ja ajatusmalleista, jotka madaltavat värähtelytasoasi.
Arkkienkeli Gabriel tuo järjestystä ja kurillisuutta elämääsi, jotta kaikki asiat sujuisivat hyvin.
Voit myös itse pyytää häntä tuomaan sinulle selkeyttä ja iloa.
Sinua muistutetaan siitä,että olet kaunis, säteilevä ja visas sielu ja että vain maallinen kuoresi peittää todellisen minäsi. Kuvittele siis ympärillesi puhdistavan valkoinen valo. Anna puhtaan henkesi ilmetä ja lentää.
VOIMALAUSE: Olen puhdas ja säteilevä.

Kuten arvelinkin, kortti ei anna suoraa vastausta tyyliin kyllä tai ei. Kaikkien minun käyttämien korttien tarkoitus on enemmänkin antaa neuvoja ja opastusta. Tämä kortti opastaa sinua pysymään hyvällä mielellä kaikesta huolimatta.

TASAPAINO
Avainsanat: Vaaka, tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtien tasapainottaminen, oikeudenmukaisuus

Tässä kortissa kuvataan Vaa´an horoskooppimerkki. Kortti on kiehtova kuvaus tasapainosta, harmoniasta.  Nuoren naisen jalkojen välissä on valtava taikamiekka. Hän tasapainottelee varpaisillaan. Tarkemmin katsoen hän oikeastaan tasapainottelee vain miekan kärjen varassa. ainoastaan oan sisäisen keskuksen löytymisestä syntyvä täydellinen keskittymiskyky ja tyyneys tekevät mahdolliseksi tällaisen tasapainoisuuden. Pienenkin häiritsevä ajatus saa naisen horjumaan ja rikkoo hänen saavuttamansa tasapainon – tasapainon, joka on maailmankaikkeudelle luonteenomaista. 
Kortin hallitsevat värit ovat sininen ja vihreä. Sininen väri kuvaa henkisyyttä ja älyä; ajattelua, ideoita ja viisautta,. Vihreä väri on luovuuden väri. Se symboloi voimaa, joka saa ideat toteutumaan,. Alaspäin osoittava miekka symboloi samaa. Ajatuksen voima on suunnattu alaspäin ja se on kosketuksissa maahan palvellen sitä.
Naisen hartioita peittävät strutsin sulat, jotka viittaavat egyptiläiseen oikeudenjumalaan Maatiin. Naisen kasvoja peittää naamio. Hänen koko huomionsa on kääntynyt sisäänpäin. Tämä tekee hänet vastaanottavaiseksi uusille aatteille ja sisäisen oppaan neuvoille.
Naisella on päässään viisauden jumalan Tothin kruunu. Kruunuun on kiinnitetty maailmankaikkeuden suret vaakakupit, Alfa ja Omega, joilla maailmankaikkeus punnitsee kaiken.
Tämä kortti kehottaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jotka liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin tai johonkin luovaan toimintaan. Nyt tarvitaan täydellistä tasapainoa ja omassa keskuksessa pysymistä, jos upeiden uusien ideoiden halutaan kantavan hedelmää. Tasapainoisesta lähtökohdasta käsin kaikki kehittyy tasapainoisella tavalla: omalla ajallaan ja tarkoituksenmukaisesti.
Elämän myrskyt heittävät meidät pois tasapainosta kerta toisensa jälkeen. Elämämme on jatkuvaa vaihtelua sen välillä, milloin olemme tasapainossa itsemme kanssa, milloin olemme omassa keskuksessamme ja milloin emme. Tämä juuri opettaa meitä hetkestä toiseen olemaan entistä tietoisempia, jotta pystyisimme säilyttämään sisäisen rauhan ja selkeyden, kun olemme sen kerran löytäneet.
Päätelmä: Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa, millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. Toimi päivittäisessä elämässäsi yhä enemmän niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.
Kysymykset: Mikä auttaa sinua löytämään meditatiivisen keskuksen ja pysymään siellä? Mitä tapahtuu, kun et kykene pysymään siellä?
Ehdotukset: Varaa säännöllisesti aikaa itsellesi tehdäksesi jotain meditaatiota, joka vakaannuttaa sinut omaan keskukseesi. Hengitä haraan (joka sijaitsee kämmenleveyden navan alapuolella) ja keskitä energiasi sinne.
Vahvistus Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani.

OK, eli kuten korttikin sanoo, nyt haetaan suhteeseen sitä omaa tasapainoa, omassa keskuksessa pysymistä niin,ettei toinen ala nyppiä muttei myöskään tallustele ylitse. Suhteessa itsessään ei näyttäisi olevan mitään ongelmaa, te olette vain nyt ajatuneet erillenne siitä yhteisestä tasapainosta. Yrittäkää löytää toisenne taas uudelleen ja nostakaa toisenne samalle tasolle seisomaan Smiley

LANTTIEN KYMPPI – RIKKAUS
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Neitsyessä, sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa sitä muiden kanssa

Kortissa on keltavihreitä lantteja, joihin jokaiseen on kaiverrettu jokin Merkuriuksen symboli. Toimelias Merkurius yhdistyneenä maan elementtiä edustavaan Neitsyeeseen luo hyvät edellytykset käyttää säkenöivää kommunikaatiokykyä. Kaikenlaisen rikkauden lähde on ihmisen tietoisuudessa,. Jos tämän lähteen annetaan pulputa ulos maailmaan, ilmenee rikkaus myös aineellisella tasolla.
Kortin kymmenen lanttia ovat järjestäytytyneet elämän puun muotoon Se tarkoittaa, että todellisen rikkauden on kosketettava kaikkia elämän osa-alueita. Merkurius Neitsyessä kvaa ylitsevuotavuutta niin henkisellä, fyysisellä kuin tunnetasollakin. Nämä rikkaudet on jaettava, niistä on kerrottava, jos niiden arvon haluaa säilyvän. Jos niitä ei jaeta, niiden voima lakka virtaamasta. Takertuminen ja kiinnipitäminen syntyvät joko tietoisesta tai tiedostamattomasta vajavaisuuden pelosta ja ilmentävät henkistä köyhyyttä. Suurinkin aarre menettää arvoonsa, jos sitä ei käytetä rakkauden palvelukseen. Tätä symboloivat taustalla olevat violetit lantit. Minkä tahansa sellaisen energian pidätteleminen, joka voisi olla yltäkylläisyyden ilmaus, saa tuon energian menettämään voimansa. Kanteista katoaa hohto.
Päätelmät: Olet vetänyt puoleesi kaikki ne ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet siis luonut elämäsi jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
Kysymykset: Tiedätkö sisälläsi olevista rikkauksista? Jaatko niitä anteliaasta?
Ehdotus: Kirjoita paperille kaikki ne asiat, joista sisäinen rikkautesi koostuu.
Vahvistus: Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella,

Tulevaisuuteen näyttäisi kuuluvan Tasapainon kortin kanssa Itsensä kuuntelemistä. Jonkinlaista kiuvahkaa, ei niin rikasta kautta on menossa, joka saattaisi viitata siihen, että joudut kuolettamaan vanhoja asioita elämästäsi pois, jotta saisit tasapainon. Sitä tukisi myös Gabrielin kortti, jossa puhuttiin vanhasta vapautumisesta. Kaikenlainen vanhan taakse jättäminen on noin yleiselläkin energiatasolla maailmassa hyvin ajankohtaista. Jos jokin tökkii, heitä se menemään ja kulje kohti uutta!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1484 : 20.07.2008 15:00:00 »

Repetiitti. Kalamiessuhteelle tuli

YLIPAPITAR
Käänteiseä
Avainsanat: Kuu, mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus.

Ylipapitarta kuvaa kuun jumalatar Isis. Häntä ympäröi hieno valonsäteiden verkko, joka on ilmaus hänen henkistyneestä luonteestaan. Hänen olemuksestaan huokuu rajoittamaton riippumattomuus.
Ylipapitar on yhteydessä intuitiivisiin kykyihinsä ja voi luottaa niihin täydellisesti. Hän ymmärtää omaa sisäistä ääntään, sisäistä opastaan ja parantajaansa ja on yhteydessä tähän. Tämä näkyy ulkonaisesti siten, että hän luotaa itseensä ja ottaa vastuun itsestään. Kuten kameli, joka voi kulkea pitkiä matkoja autiomaassa juomatta, sinäkin voit oman sisäisen lähteesi löydettyäsi säteillä ympäristöösi tyytyväisyyttä siitä, että tulet toimeen omillasi. Kortin alaosassa olevat kukat ja hedelmät kuvaavat niitä vehmaita keitaita, joita voit löytää syvältä sisimmästäsi. Mitä paremmin hyväksyt itsesi ja jaat muiden kanssa sen, mitä sinulla on, sitä syvällisemmäksi havaintokykysi tulee. Tätä kuvaavat kortissa olevat kristallit.
Tässä korttipakassa Ylipapitar on yksi voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Ylipapittaren ylävartalo kuvaa feminiinistä vastaanottavaisuutta. Tätä korostavat hänen päänsä yläpuolella olevat kuun sirpit sekä ylöspäin kohoavat kaaret. Hänen päässään olevana kruununa on kuu, joka vastaanottaa valoa auringolta.
Navasta alaspäin Ylipapittaren keho kuvaa maskuliinisuutta. Kortissa olevat viivat ovat selkeitä, dynaamisia ja suoraviivaisia. Hänen polvillaan olevat jousi ja nuoli korostavat tätä ominaisuutta.
Kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia. Kyvyt kehittyvät sopusoinnussa maailmankaikkeuden lainalaisuuksien kanssa ja ovat näiden palveluksessa.
Päätelmät: Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.
Kysymys: Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?
Ehdotus: Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.
Vahvistus: Luotan omiin sisäisiin kykyihini ja voimavaroihini.

Ahaa, näyttäisi siltä, että päätöksiä siitä, lähteäkö suhteeseen vai ei, ei tehdä nyt sisäisestä viisaudesta vaan maallisesta hullaantumisesta käsin. Oletko ihminen, joka tarvitsee kumppanin elämäänsä kokeakseen olevansa ehyt? Siinä tapauksessa kortti kehottaa sinua opettelemaan riippumattomuutta, koska tuollainen "tarvitsen kumppanin"-ajatus tekee sinusta riippuvaisen ja ilman tuota riippuvuuden kohdetta koet olevasi jotenkin poissa raiteiltasi ja onneton. Niinpä kuka tahansa, joka voi vastata tuohon kaipuuseen saa sydämesi sykkimään siitäkin huolimatta onko tuo henkilö edes oikea sinulle ja sovitteko energioittenne puolesta yhteen. Ja mitäs siitä seuraa - pettymyksiä ja särkyneitä unelmia sekä vuotavaa sydäntä.
Kortti kehottaa varovaisuuteen ja itsenäisyyteen terveellä tavalla. Älä muutu niin itsenäiseksi, ettei elämässäsi olisi sijaa kumppanille. Tutustu itseesi lisää, sillä sanoisin, että tämä suhde ei tule kannattamaan. Se perustuu nyt ihan muille seikoille kuin henkiseen todelliseen yhteyteen, mutta jos haluat elää suhteen läpi, kukaan ei estele, moralisoi tai kiellä sinua hengen tasolta. Jokaisella on vapaa tahto, johon muilla ei ole valtaa puuttua.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: