Sivuja: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705040 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1425 : 04.07.2008 14:03:22 »

Marustka. Tämmöstä tuli kortista. Nostin enkelikortin Nykin matkaa koskien.

TASAPAINO
Käänteisenä
Avainsanat: Vaaka, tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtien tasapainottaminen, oikeudenmukaisuus

Tässä kortissa kuvataan Vaa´an horoskooppimerkki. Kortti on kiehtova kuvaus tasapainosta, harmoniasta.  Nuoren naisen jalkojen välissä on valtava taikamiekka. Hän tasapainottelee varpaisillaan. Tarkemmin katsoen hän oikeastaan tasapainottelee vain miekan kärjen varassa. ainoastaan oman sisäisen keskuksen löytymisestä syntyvä täydellinen keskittymiskyky ja tyyneys tekevät mahdolliseksi tällaisen tasapainoisuuden. Pienenkin häiritsevä ajatus saa naisen horjumaan ja rikkoo hänen saavuttamansa tasapainon – tasapainon, joka on maailmankaikkeudelle luonteenomaista. 
Kortin hallitsevat värit ovat sininen ja vihreä. Sininen väri kuvaa henkisyyttä ja älyä; ajattelua, ideoita ja viisautta,. Vihreä väri on luovuuden väri. Se symboloi voimaa, joka saa ideat toteutumaan,. Alaspäin osoittava miekka symboloi samaa. Ajatuksen voima on suunnattu alaspäin ja se on kosketuksissa maahan palvellen sitä.
Naisen hartioita peittävät strutsin sulat, jotka viittaavat egyptiläiseen oikeudenjumalaan Maatiin. Naisen kasvoja peittää naamio. Hänen koko huomionsa on kääntynyt sisäänpäin. Tämä tekee hänet vastaanottavaiseksi uusille aatteille ja sisäisen oppaan neuvoille.
Naisella on päässään viisauden jumalan Tothin kruunu. Kruunuun on kiinnitetty maailmankaikkeuden suret vaakakupit, Alfa ja Omega, joilla maailmankaikkeus punnitsee kaiken.
Tämä kortti kehottaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jotka liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin tai johonkin luovaan toimintaan. Nyt tarvitaan täydellistä tasapainoa ja omassa keskuksessa pysymistä, jos upeiden uusien ideoiden halutaan kantavan hedelmää. Tasapainoisesta lähtökohdasta käsin kaikki kehittyy tasapainoisella tavalla: omalla ajallaan ja tarkoituksenmukaisesti.
Elämän myrskyt heittävät meidät pois tasapainosta kerta toisensa jälkeen. Elämämme on jatkuvaa vaihtelua sen välillä, milloin olemme tasapainossa itsemme kanssa, milloin olemme omassa keskuksessamme ja milloin emme. Tämä juuri opettaa meitä hetkestä toiseen olemaan entistä tietoisempia, jotta pystyisimme säilyttämään sisäisen rauhan ja selkeyden, kun olemme sen kerran löytäneet.
Päätelmä: Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa, millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. Toimi päivittäisessä elämässäsi yhä enemmän niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.
Kysymykset: Mikä auttaa sinua löytämään meditatiivisen keskuksen ja pysymään siellä? Mitä tapahtuu, kun et kykene pysymään siellä?
Ehdotukset: Varaa säännöllisesti aikaa itsellesi tehdäksesi jotain meditaatiota, joka vakaannuttaa sinut omaan keskukseesi. Hengitä haraan (joka sijaitsee kämmenleveyden navan alapuolella) ja keskitä energiasi sinne.
Vahvistus Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani.


No kortti ei nyt varsinaisesti sano tulevatko sukulaiset löytymään vai ei. Älä pahastu, harvemmin tarotit sanovat suoraan kyllä tai ei johonkin asiaan, vaan ne ovat enemmänkin neuvonantajia sen suhteen, mitä itse voit tehdä tässä tilanteessa.
Kortti antaa ymmärtää, että sen sijaan, että stressaisit siitä löytyvätkö sukulaiset vai eivät ottaisit ihan rauhallisesti. Jos he löytyvät niin on tarkoitettu, jos eivät niin niinkin on tarkoitettu. Kumpikin vaihtoehto on 100% hyvä. Mietiskele tämän kortin kehotuksen mukaan mikä kolonen sinussa kaipaa sukulaisten löytymistä noin kovaa? Minkälaisen "aukon" katoaminen on jättänyt - tunnetko turvattomuutta, epätasapainoa, levottomuutta, rakkaudettomuutta, minnekään kuulumattomuutta vai mitä? Tuo asia pitäisi nyt kuoria pois niin, ett pääse tasapainoon Itsesi kanssa eikä sinulla ole oikeastaan sen kummempia odotuksia siitä löytyvätkö he vaiko eivät, koska se asia ei vaikuta sinun onnellisuuteesi. Sinä olet yhtä onnellinen löytyivätpä he tai eivät, koska tiedät että niin on hyvä.


VALO
Valo kirkastaa pimeyden ja synkkyyden tuoden toivoa ja innoitusta.
Pyydä enkeleitä täyttämään sinut valolla, sillä se sisältää henkistä tietoa ja ymmärrystä. Henkinen tieto on avain, joka avaa rakastamisen ja rauhan portit ja vapauttaa sisäisen viisautesi.
Kun valosi voimistuu ja kirkastuu, löydät selkeyden ja merkityksen kaikesta.
Säteilet kirkasta valoa ja sinusta tulee soihtu, joka muistuttaa muita siitä, että Jumalallinen apu on kaikkien saatavilla.
Enkelit ehdottovat, että pyydät heitä sytyttämään Jumalallisen liekin sisäläsi ja vahvistamaan sitä.
VOIMALAUSE: Minä olen valo.

Tämäkin kortti puhuu sisäisestä tasapainosta - se tarkoittaa että tiedät, että matka koittaa sinulle jos niin on tarkoitettu (ja juuri oikealla ajalla) ja jos ei koita, niin sekin on tarkoitettu. Laita haaveesi kuitenkin lentämään vapaasti, sillä Jumalallinen voima auttaa meitä toteuttamaan unelmiamme, ennemmin tai myöhemmin!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1426 : 04.07.2008 14:09:01 »

AnaMarie. En ehtinyt nostaa korttia torstaille, mutta tässä kuitenkin nyt vähän mietteitä eilisestä.

ALKAMINEN
Elämä koostuu syklisistä jaksoista ja elät nyt uudelleensyntymisen aikaa.
Tämä saattaa merkitä uutta vaihdetta jossakin ihmissuhteessasi, tuoreen idean itämistä tai tiettyjen luonteenpiirteiden kuten huumorintajun, ilomielisyyden tai toiveikkuuden kehittämistä itsessäsi. Uudelleen syntyminen saattaa merkitä täydellistä muutosta.
Älä pelkää päästää irti tottumuksistasi, sillä uusi ei voi virrata elämääsi ennen kuin vanha ja kulunut on poissa.
Enkelisi opastavat sinua hyväksymään uudet asiat, jotta ne olisivat ajallaan tervetulleita elämääsi.
Syntymä on arvokas hetki. Hauras elinvoima sisälläsi tarvitsee suojelusta ja hoivaamista.
Pyydä, että enkelisi auttaisivat uusien alkujen varttumista vahvoiksi elämässäsi.
VOIMALAUSE: Toivotan uudet asiat elämässäni tervetulleiksi ja hoidan niitä hyvin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1427 : 04.07.2008 14:17:25 »

Oinasnas (Ihana nimimerkki!), tässä tulee kortit rakkaudelle ja muutoksille.

LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus

Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus; Rentoudun ja luotan elämään.

Itsekin Aurinko Oinaana ja vielä Mars Oinaana tiedän, miten innokkaan impulsiivisia me käyräsarviset olemme, kun innostumme ja miten herkässä ihastumisen tunteet meillä ovat tuon impulsiivisuuden vuoksi! Grin Kortti neuvoo kuitenkin varovaisuuteen. ihmissuhteet tulee solmita harkiten eikä hetken huumasta, joten sinulle sanotaan, että jos tunteet meinaavat nyt kuumeta liikaa jonkin miehen takia tai miehettömyyden takia, heitäpä hiukan jäävettä niskaasi. Sinun e periaatteessa tarvitse tehdä suhteen eteen muuta kuin odottaa, sillä kaikki tapahtuu aikanaan. Jos on tarkoitus - eli olet sopinut ennen syntymääsi - että tapaat kumppanin vaikkapa 34-vuotiaana, voit ihan hyvin yrittää kaikkesi vuosia aikaisemmin suhteen syntymiseksi, mutta koska kumppani on tulossa vasta tuossa iässä, muut suhteet eivät onnistu tai kestä, tai ne ovat lyhyitä ihastumisia ilman syvempiä tuntemuksia. Siksi, istupa alas ja nauti kesästä! Silmillä nauttiminen ja haaveilu eivät ole koskaan kiellettyjä! Grin


MIEKKOJEN KUUTONEN – TIEDE
Avainsanat: Merkurius Vesimiehessä, kyky eritellä ja yhdistää ideoita, kaikenkattava näkemys, kaikenkattava ymmärrys, puolueettomuus

Merkurius on eräs suurimpia lahjoja, joita Vesimies voi saada. Merkuriuksen erittelykyky tuo selkeyttä tulevaisuudennäkymiin. Nyt havaintoja ei ainoastaan ymmärretä ja tiedosteta, vaan ne voidaan myös välittää eteenpäin. Mitä erilaisimmat ideat ja näkemykset kohtaavat yhdessä pisteessä. Tämän ansiosta asiat on mahdollista nähdä laajasti uudella, kaikenkattavalla tavalla. Tämä saa oivalluksen puhkeamaan kukkaan.
Maalauksen keskellä olevat ruusut ja risti symboloivat tieteelliseen totuuteen kätkeytyvää salaisuutta – sitä, mikä kerta toisensa jälkeen pakottaa meidät pois aikansa eläneistä ajattelutavoista ja – malleista. Tämä ei millään tavoin rajoitu koskemaan pelkästään tieteen maailmaa. Vastikään saavutetut oivallukset romuttavat myös henkilökohtaisessa elämässä ja suhteissa olevia vanhoja, urautuneita tapoja. Tällä hetkellä tarvittavista muutoksista pitäisi kertoa muille niin, että he voivat todella kuulla, ymmärtää ja hyväksyä ne.
Päätelmät: Sinulla on kyky havainnoida ja tajuta asioita eri tasoilla ja eri näkökulmissa. Ymmärrykseesi asioista yhdistyy monia eri puolia.
Kysymys: Millä elämäsi alueilla olet pahiten urautunut ja millaisia nuo vanhat totutut tavat ovat?
Ehdotus: Luota näkemyksiisi. Kommunikoi niin, että muut ymmärtävät sinua. Anna kukan kehittyä.
vahvistus: Tietoisuuden kukka kukkii sydämessäsi.

Pidä silmät ja korvat avoinna ja pohdiskele ennen hommaan ryhtymistä asioita usealta eri kannalta ja sen jälkeen tee valinta sydämesi mukaan. Oinaan impulsiivisuutta siis kuriin myös tämän kanssa, sillä muutoksetkin tapahtuvat aikanaan Grin Tämä kortti korostaa edellisen tavoin luottamuksen tärkeyttä - luota itseesi ja elämään ja ennen kaikkeen niihin sisäisiin havaintoihin, joita teet.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1428 : 04.07.2008 14:25:20 »

Atomi. Muutoksen suunnalle suositellaan tällaista:

SAUVOJEN KAKKONEN – HERRUUS
Avainsanat: Mars Oinaassa, sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta

Aktiivista, dynaamista voimaa hallitseva planeetta Mars on tässä kortissa omassa merkissään, Oinaassa. Oinas on uranuurtaja, joka alituiseen etsii uusia etenemistapoja. Sitä eteenpäin vievä voimaa löytää jatkuvasti uusia suuntia.
Kortissa on ristissä kaksi sauvaa, jotka ovat tiibetiläisiä ukkosenjyrähdyksen symboleita. Sauvojen päissä olevat hevonsenpäiset hahmot symboloivat puhdasta, tuhoavaa voimaa. Nuolenpäät on koristeltu käärmein. Ne viittaavat tuhon mukana tuomaan uudistumiseen.
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, jota tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei heilu.
Maalauksen taustalla on kuvattuna tulen ja veden yhdentyminen, joka alkemiallisesti symboloi ihmisen olemuksen eri puolien yhdistymistä. Tässä yhdistymisessä syntyy se, mikä on uutta. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmasi asioihin ja laajentaa sitä.
Päätelmät: Kiinnitä huomiotasi oman keskuksesi löytämiseen. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi on varmaa, että hallitsen tilanteen. Luota omaan energiaasi. Älä tee mitään vääriä kompromisseja!
Kysymys: Millaiset tehtävät ja tilanteet ovat sinulle haasteellisia?
Ehdotus: Kun olet haastavassa tilanteessa, istu suorassa ja mukavassa asennossa. Hengitä syvälle vatsaasi. Odota, kunnes hengityksesi kulkee pehmeästi ja rauhallisesti ja tunnet olosi melko rentoutuneeksi. Luo tilanteesta kuva silmiesi eteen ja näe itsesi käsittelemässä tilannetta samalla, kun pysyt omassa keskuksessasi.
Vahvistus: Löydän tällä hetkellä tarvitsemani voiman omasta keskuksestani.

Ahaa, kortti näyttäisi sanovan, että mene minne haluat, tee mitä haluat.Tämä on sinun tiesi, joka vie sinua kohti ykseyttä Itsesi kanssa ja tie Itseen on aina henkilökohtainen - kukaan muu ei voi kulkea sitä puolestasi. Kortti suosittelee sinua miettimään asioita ja pitämään sen jälkeen pääsi sen asian suhteen, mitä ikinä päätätkin. Sinulle on nyt annettu avaimet käteen ja voit lähteä raottelemaan sellaista ovea, jota oletkin halunnut avata tai jonka tiedät kaipaavan avaamista.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1429 : 04.07.2008 14:30:37 »

Mörökölli07. Sinulle enkelikortti.

ARKKIENKELI ZADKIEL
Arkkienkeli Zadkiel auttaa sinua kehittämään suvaitsevaisuutasi ja kykyäsi antaa anteeksi.
Hän työskentelee puhdistumisen ja muutoksen violetin säteen alaisena auttaen meitä vapautumaan karkeammista värähtelyistä ja elämään eheämpää, korkeavärähteisempää elämää.
Enkelit ehdottavat, että kuvittelet itsesi violettiin liekkiin ja pyydät Zadkielia avuksesi.
Aseta pulmasi ja hankalat ihmissuhteesi liekkiin, jotta kaikki kielteisyys katoaisi.
Sinut on tänään siunattu saadessasi tämän kortin, sillä se ilmaisee, että olet pian valmis kulkemaan valon polkua.
VOIMALAUSE: Puhdistun violetissa liekissä.

Kortti kertoo siis, että sairaudet kumpuavat joko jostakin menneen elämän ikävästä tilanteesta tai tämän elämän ikävästä tilanteesta, joka on muhinut kauan sisälläsi ja ottanut fyysisen muodon saireutena. Zadkiel auttaa sinua parantumaan noista matalista energioista, poistaa pelkoa ja huolia ja mikä muu auttaa toipumiseen kuin iloinen, onnellinen mieli Smiley Mietiskele siis violettia valoa ympärillesi ja heittele huolesi sinne. Sen pitäisi parantaa sinut nopeasti!
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1430 : 04.07.2008 15:07:19 »


Hei AthaMaarit   smiley6600  smitten unohditko  Embarrassed  Shocked


~Aaviisuinen  smitten
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #1431 : 04.07.2008 22:51:17 »

Hei AthaMaarit,
huomaan yllättäen olevani korviani myöten ihastunut, voitko nostaa ihastukselle kortin?
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1432 : 05.07.2008 09:10:54 »

Tervepä taas

kerrotko miten saan sellaisen raskaan mielialan pois, sillä vaikka koetan uskoa että ravun kanssa kävi kuten tarkoitettu (siis ihminen lakkaa kaiken kuin veitsellä leikaten, ehkä kuulen hänestä tai ei), minulla kummittelee päässä muistot suhteesta ja on hyvin epäluuloinen tunne ihmisten suhteen. No voin suhtautua huumorillakin, mutta emmekö siis näe enää? Pitääkö jokaisen suhteen olla karmaa/läksyä kun vaan olisi jonkun kanssa?

Koetan uskoa mitä sanotaan asioiden ja ajoitusten tarkoituksesta, mutta ihmettelen kun pitää koko ajan mennä henkitasolle että ymmärtäisi näitä sielunsopimuksia (joita siis en muista esim unessa). Lue muuten hitaasti tämä kun koetan itse selittää asian tarkkaan. Sanoit että ihminen saattaa valita sielunsopimuksen mukaan iän, jolloin tapaa jonkun. Voin vain kuvitella että olen sopinut äärimmäisen anteeksiannon läksyn tuon tyypin kanssa, mutta onko tuo nyt niin romanttista? Sielutasolla vain muistaa mikä olikaan syy.

Sanoin jossain aiemminkin, että ilo ja huolettomuus pitäisi saada elämään takaisin.. siis tunne että kun rakennan elämääni ja lapsen, töitä ja bisneksiä ja kenties törmään johonkuhun, en joudu taas kokeman jotain ihme kokemusta, jonka selvityksessä menee aikaa. Olisiko joku muu hauskempaa kuin suhteet? Niinku vaikka huvipuistot? Onneksi huomasin että muitakin hauskoja ihmisiä on..(ja pystyin ajattelemaan ihan muuta) buck2

Kiitos
.
Huh
« Viimeksi muokattu: 07.07.2008 09:43:23 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
savannah
Vieras
« Vastaus #1433 : 05.07.2008 22:09:32 »

 
 Voitko nostaa minulle kolmen kuukauden ajalta eteenpäin....noin yleisesti ,mitä tapahtuu. Smiley
tallennettu
limoviikuna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 137


Profiili
« Vastaus #1434 : 05.07.2008 22:42:33 »

Limoviikuna. Miehelle nousi tällainen kortti

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitouttaminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voida jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy vain siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloi kortissa oleva kristallipyramidi. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasta hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämätön vakautuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esille nousevat epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken.

Hyvälle näyttäisi! Hyppää rohkeasti miehen kelkkaan koko sielusi, ruumiisi ja henkesi voimin! Jos suhde joskus loppuu tiedät ainakin antaneesi kaikkesi, eläneesi suhteen täysillä ja olevasi kokemusta rikkaampi ja näin ollen myös päästämään suhteesta irti aikanaan. Menneiden suhteiden kutkuttelu aiemmin johtui siitä, minun arvion mukaan kun katson tätä korttia, että et ollut niissä mukana kuitenkaan ihan täysillä ja kun suhde kuoli sinusta jäi ehkä tiedostamattasi tuntumaan, että jokin jäi vielä kesken. Älä siis tee samaa virhettä enää kolmatta kertaa vaan elä suhde täysillä! Se tulee vaatimaan töitä sinulta, jotta uskaltaisit, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Panosta suhteeseen sielun, ruumiin ja hengen voimin kaikilla 100% panoksella!


No niimpä se loppui sekin suhde Sad  miehestä ei ollut vakiintumaan...ei kuulemma osaa, on ollut liian kauan sinkkuna...tiedä häntä :/ . Harmittaa ihan vietävästi!
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1435 : 06.07.2008 19:14:35 »

Heissan AthaMaarit, näyttää vähän siltä että olet hukkumassa kysymystulvaan, mutta ajattelin silti kysäistä josko ehtisit katsoa lomaani kokonaisuudessaan... Olen lähdössä aivan lomani alussa ulkomaanmatkalle vuosikymmeniin ja paljon on kysymysmerkkejä ilmassa,  olen myös väsynyt ja raskaasta työnteosta puhki. Odotuksia on paljon ja monenlaisia.  Wink  Saanko sen mitä haluan, vai paljon enemmän?
 smitten
tallennettu

oinasnas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #1436 : 06.07.2008 20:23:09 »

Heipähei AthaMaarit!

Kiitti kovasti tulkinnastasi smitten Todella vahvisti sitä käsitystä, että olen nyt oikealla raiteella elämässäni, ja olisi harmi jos tässä vaiheessa alkaisin lipsua siltä. Hyvin olen kyllä väistellyt lähiaikoina nuita mies -miinoja Grin, niin ettei vain kosahtaisi ikävällä tavalla ja joutuisin taas alottamaan alusta Cry

Niinpä niin tuo turhautuminen "eihän tässä hemskutin elämässä saa mitään aikaiseksi, eikä mittään kivvaa ikinä tapahdu MINULLE" -ruikutukset tekevät aika-ajoin hulluksi toisten ja varsinkin oman sielun, asiaa ei tietenkään auta tuo jylläävä lohikäärme-energia. Onneksi nouseva rapu rauhoittaa, ja vaikuttaa rakkausminääni vahvasti. Vaikka aina haaveileekin seikkailusta, niin viime hetkellä kuitenkin sujahtaa kuoreensa. Naurattaa kun kuulin perjantaina pitkästä aikaa Lea Lavenin kappaleen: Ei oo,ei tuu, osuu ja uppoo kyllä tähän elämäntilanteeseen.

Ihana oli tuo sinun kirjoittamasi Zen-sanonta:”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”. Nyt ei ole ehkä paras aika löytääkään ketään spesiaalia, kun olen vaihtamassa pian maisemaa. Tietysti tuurillani sattumalta tapaankin sen elämäni rakkauden juuri lähtöä edeltävänä päivänä Cheesy mikään kaukorakkauden puolestapuhuja kun en ole, mutta kaikki aito rakkaus tervetullutta muodossa kun muodossa.

Loppuun ihan uteliaisuuttani kyselen, kun etkös tee myös selvännäköjä, että nostaessasi kortteja kysyjille, niin saatko aina henkilöstä jonkinlaisen kuvan/mietteen päähäsi? Smiley
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #1437 : 06.07.2008 21:03:37 »

Lämmin kiitos kortista AthaMaarit! Minäpäs jatkan tätä pohdiskeluani siitä, mitä oikeasti haluan tehdä. Paljonhan minä jo tiedän, mutta vielä tarvitaan lisää ajatuksia ja kokemuksia. Niitä lähden hankkimaan tässä kesän jälkeen ja eiköhän se viisaus löydy sieltä taas.   smitten
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #1438 : 07.07.2008 22:32:42 »

Atha parahin, korttisi kertoivat jokin aika sitten, että talojuttuni vihdoin järjestyisi, ja kas: talohan sitten löytyikin  Cheesy Mutta äärimmäisen pitkän (vuosien) etsinnän ja odotuksen kypsyttämä toimin varsin radikaalisti eli otin rahallisesti TODELLA ISON riskin talon saadakseni, riskin sikäli että entinen koti kun on vielä myymättä.

Olen yrittänyt shamanismin keinoin "luoda" asialle onnistumista, mutta ihminen kun vain olen (vaikka ehkä pohjimmiltani Luoja kuten me kaikki) niin epävarmuus alkaa kasvaa paniikiksi joka ajoittain musertaa voimani, vaikka kuinka yritän uskoa ja luottaa.

Olenko siis matkalla velkavankilaan (kiva karmaläksy meikäläiseen ennestäänkin 'kivaan' elämänopinto-ohjelmaan) vai toimiiko shamanistiset taikani ja kaikki järjestyy myös rahallisesti?
tallennettu
Martta
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #1439 : 07.07.2008 23:03:46 »

Hei AthaMaarit!

Tarvitsen kovasti apua. Olen tosi huolissani poikaystäväni niskasta! Se revähti kolme viikkoa sitten ja se on ihan hirvittävän kipeä. Olen tosi huolissani hänestä -hän on vaan vihainen, koska sattuu niin paljon. Haluaisin tietää paraneeko hänen niskansa kohta tai ollenkaan.. Voisitko auttaa, olen niin huolissani? En tiedä millä korteilla tai välineillä voisit katsoa, mutta varmaan itse tiedät mikä olisi sopivin tapa.. Kiitoksia sinulle avusta etukäteen, ymmärrän kyllä jos ei ole aikaa katsoa. Olen vain niin epätoivoinen..
Kiitos!

-Martta
tallennettu
Sivuja: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: