Sivuja: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705175 kertaa)
0 jäsentä ja 8 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1410 : 30.06.2008 18:03:22 »

Dala. En nyt tiedä osaanko katsoa korttien kautta tuollaista suoraa "kyllä/ei" vastausta, kun kortit ovat kuitenkin enemmän neuvonantajia. Katsotaan tuleeko sieltä mitään Grin

MIEKKOJEN KUNINGATAR
Käänteisenä
Avainsanat: Ilman vesielementti, tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton

Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Kuningattaren pään takana olevat kristallit ovat uudenlaisen selkeyden vertauskuvia ja ne tukevat taustalla olevan lapsen päätä. Hylättyjen naamioiden takaa paljastuu luonnollinen, lapsenomainen viattomuus, joka on nyt päästetty vapauteen. Lapsen avoimuus ja vastaanottavaisuus yhdistyneenä terävään, kristallinkirkkaaseen toisen ihmisen tai tilanteen ymmärtämiseen on terapeutin tai neuvonantajan työn perusvaatimus. Hänen täytyy olla valmis pudottamaan naamionsa eikä hän saa antaa itsensä kietoutua tilanteen sisältämiin moninaisiin tunteisiin. Vain sillä tavoin neuvonantaja ansaitsee todellisen luottamuksen ja säilyttää itsellään todellisen kyvyn tarjota parantavaa apua.
Päätelmät: Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäytymismalleista. Tämä saattaa tuoda tullessaan tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Kysymykset: Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmiten piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi eri rooleissa. Jatka vielä joidenkin roolien näyttelemistä, mutta nyt tietoisemmin. Näyttele niin, kunnes et enää samaista itseäsi niihin.
Vahvistus: Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.

Nyt on kyllä ihan pakko sanoa, että ei irtoa mitään! Ilmeisesti hyvin tärkeä kirje on jo tullut tai sitten sinulle halutaan sanoa, että jokin naamio/ominaisuus, joka nousee pintaan juuri näiden postin töppäilyjen vuoksi pitäisi puhdistaa pois Itsen tieltä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1411 : 30.06.2008 18:08:20 »

Täysikuu. Taikuutta minulla ei ole sinulle tarjota, kun en ole taikuri, mutta enkelikortti löytyisi Grin

Hyväksyminen
Hyväksyminen on pyyteetöntä rakkautta. Enkelit muistuttavat sinua siitä, että hyväksyisit kaikki muut selaisina kuin he ovat tuomitsematta, syyttämättä tai haluamatta muuttaa ketään.
Kun olet täysin hyväksyvä, et kanna kaunaa etkä ole vihoissasi kenenkään tai minkään kanssa.
Hyväksymisen kautta saavutettu vahingonhaluttomuus on korkeavärähteinen olotila, jota ihmisten on vaikea omaksua, sillä se on jumalallinen hyve. Enkelit pyytävät kuitenkin sinua kiinnittämään huomiosi siihen juuri nyt.
Sinua kehotetaan myös hyväksymään itsesi. Kun teet sen aidosti, tunnet olosi keskittyneeksi ja luottavaiseksi ja jumalallinen minäsi näyttäytyy.
VOIMALAUSE:Hyväksyn itseni ja muut.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1412 : 30.06.2008 18:14:00 »

Cheva. Ihastumisdilemmaan tuli

TAITO
Käänteisenä
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin kortissa Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen päällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltään vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasoisia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman transformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaan että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden väriseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symboli. Tummaihoisella kuninkaalla on nyt vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella olevat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
PÄÄTELMÄT: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
KYSYMYS: Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
EHDOTUS: Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteestä.
VAHVISTUS: Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttaville voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.
 
No eipä erityisen ihanalle näytä. Miehen ja naisen yhdistyminen ei ole tässä mahdollinen, joten ihastus jää ihastukseksi. Suhdetta tästä ei synny ja jos nyt väkisin suhteen haluat, niin tietysti voit niin tehdä, mutta se ei tämän kortin pohjalta anna teille kummallekaan mitään, minkä vuoksi suhde pitäisi aloittaa. Ilmeisesti vain mennyt elämä kummittelee siellä taustalla aiheuttaen sinun ihastumisen ja miehen viileyden.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1413 : 30.06.2008 18:17:48 »

Lillian. Tämmöstä tuli sulle.


MALJOJEN KOLMONEN – RUNSAUS
käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Ravussa, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla.

Kortin kolme maljaa on tehty granaattiomenoista. Tämä harvinainen ja herkullinen hedelmä symboloi harvinaislaatuiseen rakkauteen luonnostaan kuuluvaa rikkautta ja runsautta. Maljat ovat kultaisten lootuksenkukkien päällä ja lootukset täyttävät maljat ylitsevuotaviksi. Rakkaus tulvii ylitsevuotavan ilon säestyksellä.
Tässä kuvattu rakkaus on suurinta, ylevintä olemassa olevaa rakkautta. Van harvat voivat jakaa tämän rakkauden. Kolme maljaa saattavat merkitä kolmea sinulle tärkeää ihmistä, joiden kanssa voit vaihtaa näitä uskomattoman kauniita ja arvokkaita tunteita hyvin läheisellä tavalla.
Sellaiset ihmissuhteet ovat harvinaislaatuisia lahjoja. Hoida niitä kunnioituksella ja kiitollisuudella.
Päätelmä: Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja – sinun ei tarvitse etsiä heitä.
Kysymys: Onko olemassa ihmisiä, jolle et vielä ole ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?
Ehdotus: Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.
Vahvistus: Tänään elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

No kortti ei nyt varsinaisesti tunnu tekevän muuta kuin vahvistavan yksinäisyytesi. Henkilöä, joka voisi jakaa kanssasi tässä kortissa kuvattua ylevää rakkautta ja jolle sinä voisit jakaa omaa rakkauttasi ei ole nyt näköpiirissä. Ilmeisesti elämässäsi on nyt Itsesi kanssa jotain asioita, jotka ovat tärkeimpä ja ajankohtaisempia selvittää kuin suhde. Kitsasta on nyt, mutta ei hätää. Kaikki on aina ohimenevää.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1414 : 30.06.2008 18:22:13 »

Maarita. Matkakortiksi tuli

Itsetutkiskelu
Enkelisi opastavat sinua hiljentymään hetkeksi mietiskelläksesi ja tutkiaksesi sisintäsi. Sinun on aika viettää hetki omissa oloissasi ja tarkastella elämääsi.
Kun pyhität itsellesi oman ajan ja tilan, saat mahdollisuuden päästä jaloillesi elämän haasteellisten kokemusten jälkeen, tutkia miltä tie näyttää edessäpäin, vahvistaa itseäsi ja valmistua elämäsi seuraavaan jaksoon.
Itsetutkiskelun hetkellä voit tulla tietoiseksi omista lahjoistasi, sisäisistä voimavaroistasi ja viisaudestasi. Se on parantumisen aikaa.
Hiljennä mielesi ja tyynnytä tunteesi. Pyydä enkeliäsi sulkemaan sinut siipiensä suojaan ja tarjoamaan sinulle turvallisen paikan rentoutua.
Seillä voit kuunnalle enkelisi ohjeita hänen valaessaan sinuun innoitusta ja opastusta.
VOIMALAUSE: Suon itselleni omaa aikaa ja tilaa.
tallennettu
Anamarie
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24



Profiili
« Vastaus #1415 : 30.06.2008 21:17:26 »

Hei jälleen  Smiley

Voisitko nostaa kortin tulevalle torstaille?
tallennettu
oinasnas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #1416 : 30.06.2008 21:39:07 »

Hellou AthaMaarit!

Katsoisitko miltä heinäkuu minulle näytästää? Tietenkin lemmenasiat aina kiinnostaa, että onko jättipottia rakkausrintamalla luvassa, kun tässä ollut hieman nihkeää, vaikka kesä kauneimmillaan Grin Muuten olen muuttamassa totaalisesti maisemaa näiltä kotoseudulita tässä syssyllä, niin saatko selville että saanko heinä-elokuussa mitään aikaiseksi, että muuttuvatko asiat tästä jonnekin suuntaan ennen kuin lähden pois? Cheesy

tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #1417 : 30.06.2008 23:54:06 »

Esmiralda se on varmaan jo ehtinyt matkalle ja käydäkin siellä, mutta nostetaanpas silti kortti siihen mikä tuo matkan juju oli.

Arkkienkeli Rafael
Sinut on siunattu saadessasi tämän enkelikortin, sillä Rafael tuo mukanaan terveyttä, parantavaa energiaa ja runsautta. Hän auttaa sinua kehittämään intuitiotasi ja sisäistä näkökykyäsi. Pyydä Rafaelia avuksesi, jos tarvitset nyt apua näiden seikkojen suhteen.
Rafael suojelee myös matkamiehiä; tämä on onnen kortti, jos olet lähdössä matkalle.
Jos olet parantaja tai haluaisit sellaiseksi, arkkienkeli Rafael ohjaa sinulle puhdasta, jumalallista energiaa.
Rafael työskentelee parantamisen ja tasapainon vihreän säteen alaisena, kuvittele siis ympärillesi kirkkaan vihreää valoa ja pyydä Rafaelia opastamaan sinua.
VOIMALAUSE: Olen onnellinen, terve ja elän runsaudessa.

Juju oli juuri noin! Sain runsaasti sekä henkisesti että materialisesti ja nautin kovasti matkastani. Jaksaa porskutella taas eteenpäin! Kiitos Rafaelille ja sinun kortillesikin!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #1418 : 01.07.2008 00:18:05 »

Maarita. Matkakortiksi tuli

Itsetutkiskelu
Enkelisi opastavat sinua hiljentymään hetkeksi mietiskelläksesi ja tutkiaksesi sisintäsi. Sinun on aika viettää hetki omissa oloissasi ja tarkastella elämääsi.
Kun pyhität itsellesi oman ajan ja tilan, saat mahdollisuuden päästä jaloillesi elämän haasteellisten kokemusten jälkeen, tutkia miltä tie näyttää edessäpäin, vahvistaa itseäsi ja valmistua elämäsi seuraavaan jaksoon.
Itsetutkiskelun hetkellä voit tulla tietoiseksi omista lahjoistasi, sisäisistä voimavaroistasi ja viisaudestasi. Se on parantumisen aikaa.
Hiljennä mielesi ja tyynnytä tunteesi. Pyydä enkeliäsi sulkemaan sinut siipiensä suojaan ja tarjoamaan sinulle turvallisen paikan rentoutua.
Seillä voit kuunnalle enkelisi ohjeita hänen valaessaan sinuun innoitusta ja opastusta.
VOIMALAUSE: Suon itselleni omaa aikaa ja tilaa.

Kiitos AthaMaarit!  smitten

Kyllä, todellakin enkeli tuli matkallani vierelleni, auttaen minua löytämään omaa voimaani ja viisauttani.
Sain oppia näkemään uuden jakson avautuvan elämässäni.
Voimalauseen tavoin sain suoda itselleni omaa aikaa ja tilaa, ja niin tulee myös jatkumaan.
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
ArjaHelena
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #1419 : 01.07.2008 01:22:22 »

Arjahelena. Tämmöinen kortti tuli noille muutostoiveillesi.

HALLITSIJA
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla oleva rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Kortti kehottaa sinua kiinnittämään nyt miessuhteitakin enemmän huomiota muutoksentarpeeseen ja haluusi pistää elämä uuteen uomiin. Tee se! Kuka tietää, ehkä se onkin avain suhteen löytymiseen.


AthaMaarit,kiitos tästä vahvistuksesta. Tämä muutos-ehdotus/kehotus näyttää tulevan joka puolelta. Ja jotakin sisästä jo tapahtunutkin,luotan siihen että elämä kantaa. Ystävyyssuhteet muutospaineissa,samoin jotkut tärkeät harrasteet jäämässä. Eikä ole kauhean vaikea päästää irti.

Tämä sisäinen varmuus on jotakin suurempaa kuin pystyin kuvittelemaan. Lupaan kertoa,mitä,missä ja kuinka kävi.
Kesänjatkoja kauniissa Suomen suvessa kaikille! smitten
tallennettu

Nousumerkki Leijona
Aurinko Leijona
Kuu Neitsyt
Merkurius Rapu
Venus Leijona

Mars Härkä


Who praises all his kindred do?
Expects his friends to praise them too.
And cannot see their senseless view?
Ah,Leo!
indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #1420 : 01.07.2008 12:03:34 »

Kiitos AthaMaarit! smitten
Jään ihmettelmään mitä sitten ikinä tapahtuukaan... laugh
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #1421 : 01.07.2008 13:26:31 »


Kiitos smitten
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #1422 : 01.07.2008 20:32:43 »

Hei AthaMaarit! Taas kyselen täällä mikä olisi hyvä suunta elämälle? Ajattelin tämän keski-iän kriisini aikana laittaa elämäni kuntoon loppuiäksi, joten täytyy tehdä valintoja. Mitkä valinnat olisivat oivia? Edelleen totean, että ukko on Rakas ja häntä en vaihda sanoivatpa kortit tai henkioppaat tai kuka tahansa muuta. Silti vaihtoehtoja on maailma täynnä, kun vain saisin vahvistuksen jollekin näistä ideoistani. Tarttis siis tehrä jotain, mutta mitä? Viisautta on, mutta kärsivällisyyttä puuttuu...   Grin
tallennettu
mörökölli07
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 22


Profiili
« Vastaus #1423 : 01.07.2008 21:56:26 »

Moikka!

Nostatko kortin kuinka leikkaukseni/toipumiseni sujuu? Pääsenkö vaivoistani eroon?

kiitos  Smiley

mörökölli07
tallennettu
haitula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12



Profiili
« Vastaus #1424 : 03.07.2008 10:20:29 »

En oikein tiennyt minne pohdintani ja kysymykseni laittanut mutta haluan kysyä erityisesti sinulta AthaMaarit. Nääs...

Olen jotenkin solmussa, enkä oikein tiedä mihin suuntaan lähteä. Oivalsin/hyväksyin vasta ihan hiljattain että jonkinlainen selvänäön lahja minulla on ollut aina. Elämän varrella on sattunut tapauksia, joita en aiemmin ole osannut yhdistää lahjaan nähdä mm. olen pelastanut pari ihmistä hukkumasta vain siksi että intuitio kertoi että tuo ihminen hukkuu jos et sitä seuraa. Olen aavistanut että juna leviää matkalle, tiedän/arvaan mitä joku ihminen tulee tekemään seuraavaksi. Mutta olen pohtinut sitä että miten saisin kykyni parhaiten käyttöön ja miten saisin sitä kehitettyä? Ja mitä se oikein on?Huh idiot2 Sekin on käynyt mielessä että onkohan tämä ihan selväjärkisen hommaa, etten vain kuvittelisi... crazy2 Meditoin kyllä säännöllisesti, se on erittäin erittäin tärkeää. Mutta olisiko Tarot –kortit?? en oikein tiedä onko sekään oikea tie.

En oikein tiedä onko lahjani pientä vai suurta? Pitäisikö sen vain antaa olla ja elää omaa elämäänsä vai voisiko sitä jotenkin jalostaa ja kehittää? Kiirehtiähän sitä ei taida voida, menee vain väylät tukkoon? Olisko Tarot –korttien hankinta väylien tukkimista? En siis tiedä mihin suuntaan tästä risteyksestä nyt lähtisin Shocked
tallennettu
Sivuja: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: