Sivuja: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 704708 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1380 : 21.06.2008 18:46:59 »

Lunerica. Sinullekin enkelikortti.

Kurillisuus
Kuriton koira on vaaraksi itselleen ja muille. Sellaiseen eläimeen voi luottaa,joka on sisäistänyt kurin ja tottelemisen ja se palveleekin uskollisesti ja rakastavasti isäntäänsä. Se päästetään irti hihnastaan.
Vapaus saavutetaan kurillisuuden kautta.
Isäntäsi, jota sinun tulee totella, on korkeampi minäsi. Tulit maan päälle suorittamaan tehtävääsi ja vain itsekurin avulla voit suorittaa sen.
Herkisty hetkeksi ja pyydä enkeliäsi avuksesi ja tueksesi, jotta elämäsi muuttuisi ilontäytteiseksi, palkitsevaksi ja jumalallisesti opastetuksi.
Kurillisuus on työkalu, jonka avulla voit toteuttaa kohtalosi.
VOIMALAUSE: Itsekuri tuo minulle vapauden.

Lyhyesti, älä lähde jokaisen silmäänsä iskevän miehen matkaan, joka saa sydämesi sykkimään. Ota selvää ensin onko se jumalallinen sydämesi, joka sykkii, vai pelkästään yksinäinen ihmissydämesi, joka saattaa sinut ennen pitkää ongelmiin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1381 : 21.06.2008 21:05:32 »

Urbania. Miehelle nousi kortti

TAITO
Käänteinen
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin kortissa Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen päällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltään vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasoisia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman transformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaan että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden väriseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symboli. Tummaihoisella kuninkaalla on nyt vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella olevat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
PÄÄTELMÄT: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
KYSYMYS: Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
EHDOTUS: Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteestä.
VAHVISTUS: Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttaville voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.
 
Muutos vaatisi vahvan ulkopuolisen sysäyksen, sillä sisältä sitä voimaa ja halua asiaan ei löydy tarpeeksi. Tasapaino puuttuu eikä ihminen osaa katsoa itseään tarpeeksi kaukaa nähdäkseen mikä mättää. Hyvin huolestuttava kortti, joka kertoo, ettei asialle voi mitään, ennen kuin miehelle tulee totaalinen seinä vastaan jossa hän tajuaa tilanteensa. Onko se sitten dramaattinen onnettomuus, yllättävä rakastuminen (esim. uskoontulo, jossa ihminen rakastuu tulisesti Jumalaan) vai kuolema, sitä en osaa sanoa.
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #1382 : 21.06.2008 21:07:40 »

kiitos kaunis Atha sinulle ja enkeleille  smitten
tallennettu

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1383 : 21.06.2008 21:21:46 »

Rohana. Tällainen kortti työlle:

HALLITSIJA
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Voit yrittää piristää työelämääsi suhtautumalla työtovereihin joko neutraalisti jos he ovat hankalia tai yrittämällä piristää heitä jos he ovat surullisia. Jos sekään ei auta kortin pohjalta suosittelisin työpaikan vaihdosta ihan suosiolla. Vanha on käynyt jo tyhjäksi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1384 : 21.06.2008 21:27:49 »

Pirjoha. Tulevaisuudelle!

LANTTIEN KUNINGATAR
Käänteinen
Avainsanat: Maan vesielementti, hedelmällisyys, ruumiin ravinto, hedelmättömän ja karun menneisyyden voittaminen

Lanttien kuningatar on taivaltanut pitkän, raskaan matkan läpi autiomaan. Nyt hän on saapunut vihreämmälle, hedelmällisemmälle maaperälle. Kuningatar lepää valtavankokoisen ananaksen päällä nauttien virvoittavasta keitaasta ja katselee rauhallisesti taakseen jäänyttä pitkää ja vaikeaa taivalta.
Kuningattaren kristallipäinen sauva ja hänen päässään olevat kierteiset sarvet symboloivat hänen laajentunutta havaintokykyään. Kuningattaren matelijannahkaiset vaatteet ja hänen käsivarrellaan oleva pallo kuvaavat maan uusiutumista ja hedelmällisyyttä.
Kuningattaren edessä oleva pukki kuvaa lisääntymiskykyä, uuden elämän syntymisen edellytystä. Se voidaan nähdä myös Kauriina: kovana, hellittömättömänä, riippumattomana. Lanttien Kuningatar huolehtii hyvin kehostaan. Hän tietää tarkalleen, mitä keho tarvitsee heijastaakseen oivallisesti sielun temppelinä hänen sisäistä kauneuttaan. Tämä tarkoittaa yhtä hyvin fyysisestä kunnosta huolehtimista ja kauneudenhoitoa kuin hyvää ruokavaliota ja terveydenhoitoakin.
Päätelmät: Olet kulkenut matkasi hedelmättömän taipaleen läpi ja olet nyt saapunut hedelmällisempään ympäristöön. Nyt voit levätä ja kiinnittää huomiota itseesi ja siihen, mitä kehosi tarvitsee.
Kysymykset: Millä tavoin olet kieltänyt kehosi, ulkoisen olemuksesi? Kohteletko itseäsi lempeästi?
Ehdotus: Kiinnitä entistä enemmän huomiotasi terveyteesi ja ulkoiseen kauneuteesi.
Vahvistus: Annan keholleni lahjaksi rakastavaa huomiota. Vastalahjaksi saan elämäniloa, voimaa ja terveyttä.

Vanha raahaa edelleen perässä, eikä helpottavaa päämäärää saavuteta ihan vielä. Jokin asia on vielä sellainen, joka sinun tulee huomata, päästää irti ja puhdistaa itsesi siitä.Se, mikä tuo asia on kortti ei sano, mutta tiedät sen varmasti itsekin. Se lienee asia joka on vaivannut ja kalvanut sinua pitkään.
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #1385 : 21.06.2008 21:28:19 »

Hei AthaMaarit!

Kiitollinen olisin, jos ehdit nostaa minulle korttia. Matkalle lähdössä, miltä näyttää?
Saat valita mitä käytät.

 smitten    maarita         smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1386 : 21.06.2008 21:35:54 »

Annaelen. Tämmönen kortti tuli minulle

MIEKKOJEN NELONEN – ASELEPO
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Vaa´assa, tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistuminen, yhdentyminen, laajeneminen.

Neljän yhtä vahvan miekan kärjet kohtaavat täydellä kukassa olevan ruusun keskipisteen. Huolet on voitettu. Miekkojen Ässän selkeys on saavutettu uudelleen ja sininen väri pääsee jälleen esiin. Keltavihreä henkinen luovuuden väri hallitsee kuvaa.
Tällaisessa ilmapiirissä tietoisuuden kukan on hyvä kasvaa ja kehittyä. Jupiter edustaa iloa ja laajentumista. Vaikka tilanne olisikin tähän asti tuntunut toivottamalta, se tosiasiassa sisältää jo itsessään kaiken, mitä tarvitaan onnellisen, suotuisen lopputuloksen saavuttamiseen.
Taustalla oleva vihreä risti merkitsee täydellistä sisäistä yhdentymistä: kaikkien neljän olemuksemme osan – sielun, mielen, tunteiden ja kehon – yhdentymistä.
Kortti sisältää kuitenkin myös varoituksen. Aselepo ei tarkoita rauhaa. Pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta tuota rauhaa kenties pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita. Tutki tarkoin sitä mahdollisuutta, että häiriötekijät ovatkin jo olemassa ja vain käsin tuskin piilossa juuri tällä hetkellä. Tiedostamalla ne ajoissa voit viedä niiltä niiden hajottava voiman.
Päätelmät: Sinulla on tarpeeksi selkeyttä, jotta voit onnistuneesti toteuttaa suunnitelmasi. Varmista, että se, mitä tapahtuu, tuntuu sinusta aina hyvältä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Tarkastele ympäristöäsi ja järjestä asiasi niin, että ne tukevat tyyneyttä ja omassa keskuksessasi pysymistä.
Vahvistus: Minulla on rauha itseni kanssa.

Rakastavaisten kortti tmä kortti tukisi käänteisenä niin, että joitakin sisäisiä ja ulkoisia ristiriitoja, esimerkiksi kiirettä ja tarvetta lepoon, tulisi nyt sumplia ja saattaa tasapainoon kesän aikana. Ilmeisesti syksyllä lähtee jo uudet pyörät pyörimään ja nyt pitäisi saattaa Itsensä taas tasapainoon.Ottaa oma maskuliinisuus ja feminiinisyys kauniiseen käteen ja tasapainottaa ne niin, että molemmat voivat toimia kokonaisina Itseäsi tukien.
tallennettu
napoltti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« Vastaus #1387 : 21.06.2008 21:55:22 »

Suuren suuri kiitos sinulle AthaMaarit!  smitten

Paljon tuli ajateltavaa ja täytyykin lueskella nuo tekstit vielä moneen kertaan läpi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1388 : 21.06.2008 22:11:18 »

Tähtisiipi. Kortit järjestyksessä mies, asunto ja työ.

HALLITSIJA
Käänteisenä
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Koska uusia asioita ei näytä olevan tulossa suhde jatkaa kortin mukaan samaa rataansa. Ei huolta. Huolehdithan siitä, että pysyt vahvana omana itsenäsi sitomatta kumppaniasi liikaa tai pitämällä häntä onnesi ainoana edelletyksenä. Se luo kahleet jotka kumpuavat halusta omistaa ja hallita puhtaan rakkauden ja kunnioittamisen sijaan.

Korkeat tavoitteet
Nyt sinun on aika asettaa tavoitteesi hieman korkeammalle.
Jos tällä hetkellä tyydyt keskivertoon, ryhdy tavoittelemaan suurenmoista. Ojenna itsesi täyteen mittaasi valjastaaksesi kaikki kykysi käyttöösi ja ajatellaksesi suuria ajatuksia.
Löydä se viisaus sisimmästäsi, joka mahdollistaa pyrkimyksesi jotaki suurta ja upeaa kohti.
Laajenna sitten tuttujen ja turvallisten asioiden piiriäsi niin, että voit tutkiskella unelmiasi.
Enkelit muistuttavat sinua siitä, ettet saa koskaan tyytyä vähempään kuin mihin uskomaton henkesi kykenisi tai mitä se ansaitsisi.
Pyydä enkelit avuksesi, niin he opastavat ja innoittavat sinua avartamaan tietoisuuttasi ja elämään korkeammalla tasolla. Anna henkesi kaarrella pilvissä ja pyrkiä Jumalalliseen.
VOIMALAUSE: Pyrin kohti suurta ja mahtavaa tavoitettani.

Unelmien asuntoa metsästämään!

Kauneus
Ulkoinen maailma heijastaa sisäistä maailmaasi, joten keskity sisäiseen kauneuteesi, hyveisiisi, lempeuyteesi ja kykyihisi ja lahjakkuuksiisi. Muista, että mihin ikinä kiinnität huomion, se kasvaa ja vahvistuu.
Jokaisen sielussa on jotakin kaunista, etä siis sitä muista. Muistuta lähimmäisiä heidän hyveistään, niin valaiset heidät.
Ympäröi itsesi kauniilla ja sopusointuisilla asioilla ja ihmisillä, sillä meihin kaikkiin vaikuttaa se mitä on ympärillämme.
Samalla kun virittäydyt huomaamaan yhä syvemmin oman itsesi, muiden ja tämän planeetan uskomattoman ihmeellisyyden, oma värähtelytaajuutesi virittäytyy kauneuden tasolle. Muut huomaavat sielusi säteilyn ja säteilysi koskettaa heitä.
VOIMALAUSE: Löydän kauneuden sekä itsestäni että muista.
tallennettu
pirjoha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 75



Profiili
« Vastaus #1389 : 21.06.2008 22:28:56 »

Kiitos !
Oli erittäin osuva tulkinta. Todellakin tuntuu kuin olisin ollut pitkällä erämaavaelluksella! Mm.pitkäaikaisen työpaikan menetys, taloudellisia pulmia ja henkistä väsymystä. Yhteen aikaan ei olisi vähempää voinut kiinnostaa, heräänkö vai en.
Noin vuosi sitten havahduin ja aloin panostaa itseeni ja nyt mietin eroa, karusti sanottuna päästäkseni kuolleesta painosta. Tämä lopullinen herääminen horteesta tapahtui tänä keväänä ja huomasin haluavani toimivan ihmissuhteen. (Toinen juttu, toteutuuko se Grin, Mutta en enää jaksa olla tukipilarina saamatta itse mitään.) Ensin vain täytyy saada taloudelliset jutut jonkinlaiseen järjestykseen, eli aikaa kuluu vielä Sad.
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1390 : 21.06.2008 23:47:05 »

Hait AthaMaarit  smitten

tässä linkkinä NE kysymykseni http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=17713.msg200264#msg200264

ja asuntoasiaan jo vastasitkin silloin:

Aaviisuinen. Koska tilanne on nyt siellä se, että sinun pitänee ihan lähiaikoina päättää mitä tehdä muuton kanssa nostan sinulle kortin tässä ja heti. Palaan työasiaan sitten omalla vuorollasi Smiley

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Vahvasti vain eteenpäin. Muutto tekee sinulle hyvää ja on ajankohtainen. Tässä tulee esille myös se, että joudut olemaan luja, jotta kestät tulevat muutokset ja löydät sekä pidät yllä sen rohkeuden, jota muutos vaatii.


Ja minä vastasin sinulle että http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=17713.msg200282#msg200282

Kunhan ehdit niin vastaatko muihinkin kysymyksiini eli SE roikku-suhde ( jossa olen jo tehnyt irtautumisen) ja sitten SE työ  smitten

t.Aaviisuinen
tallennettu
tähtisiipi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 134



Profiili
« Vastaus #1391 : 22.06.2008 12:10:52 »



Kiitos AthaMaarit  smitten!

Kuulosti aika selvältä ainakin tuon miehen suhteen.
Asunto paletti onkin taas oma juttunsa.
tallennettu
Wilmariina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« Vastaus #1392 : 22.06.2008 23:04:16 »

Hei AthaMaarit!

Etsin kaukaisia sukulaisiani valtameren tuolta puolen.
Laitoin jopa kahteen lehteenkin etsintäilmoituksen.
Tuottaako etsintä tulosta?
Onko siellä minulla kaivattuja sukulaisia ja ottavatko he yhteyttä?

Monivuotisena haaveena on ollut matka Nykiin, toteutuuko se?
tallennettu
aava1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194



Profiili
« Vastaus #1393 : 23.06.2008 11:36:31 »

Hei AthaMaarit,

mitä kortit näyttää minulle..olen ison ISON ongelman edessä enkä osaa ratkaista asiaa.
aika tässä probleemassa käy mulla vähiin  Cry enkä saa päätöstä aikaiseksi


Terkuin Aava1
tallennettu
AveMarisStella
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 111



Profiili
« Vastaus #1394 : 23.06.2008 18:59:02 »

AveMarisStela. Tällainen kortti tuli tuohon asiaan:

MALJOJEN KOLMONEN – RUNSAUS
Avainsanat: Merkurius Ravussa, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla.

Kortin kolme maljaa on tehty granaattiomenoista. Tämä harvinainen ja herkullinen hedelmä symboloi harvinaislaatuiseen rakkauteen luonnostaan kuuluvaa rikkautta ja runsautta. Maljat ovat kultaisten lootuksenkukkien päällä ja lootukset täyttävät maljat ylitsevuotaviksi. Rakkaus tulvii ylitsevuotavan ilon säestyksellä.
Tässä kuvattu rakkaus on suurinta, ylevintä olemassa olevaa rakkautta. Van harvat voivat jakaa tämän rakkauden. Kolme maljaa saattavat merkitä kolmea sinulle tärkeää ihmistä, joiden kanssa voit vaihtaa näitä uskomattoman kauniita ja arvokkaita tunteita hyvin läheisellä tavalla.
Sellaiset ihmissuhteet ovat harvinaislaatuisia lahjoja. Hoida niitä kunnioituksella ja kiitollisuudella.
Päätelmä: Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja – sinun ei tarvitse etsiä heitä.
Kysymys: Onko olemassa ihmisiä, jolle et vielä ole ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?
Ehdotus: Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.
Vahvistus: Tänään elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Jaa-a... Onpas erikoinen kortti tähän tilanteeseen. Pisti silmiini kolme tärkeää ihmistä, joille runsautta ja rakkautta jaetaan pyyteettömästi ja jos ajatellaan uutta kumppaniasi ja hänen käytöstään, kolme ihmistä voisivat olla sinä, ex ja joku kolmas läheinen ystävä. Jos sielut tuntevat toisensa ja ovat läheisiä on melkeinpä turha yrittää erottaa heitä toisistaan. Ei sieluja kiinnosta ihmisten keksimät määritelmät siitä miten parisuhteessa tulee käyttäytyä ja miten ex-kumppaneihin tulee suhtautua. Itse esimerkiksi olen edelleen hyvää pataa ensirakkauteni kanssa, eikä hyvä ystävyys ole häirinnyt koskaan kummankaan meidän seurustelujamme  millään lailla.
Kortti voisi olla kehotus kurkistaa peiliin: onko uuden kumppanin käyttäytyminen exäänsä kohtaan todellakin niin huolestuttavaa, ettei suhdetta voi rakentaa? Pettääkö hän selvästi vai onko hän edelleen vain kiintynyt tähän? Kortin kuvaama rakkaus on nimittäin suurta ja vahvaa, joka kumpuaa sielujen välisestä, ei ihmisten välisestä rakkaudesta. Ja sellaiselle rakkaudelle ei ihmismahdein voi mitään, se on korkeampien tahtoa. On mahdollista, että mies rakastaa sinua samoin, mutta on ottanut vain syvemmän askeleen kanssasi ja pidemmän askeleen pois exästään ja tuo askel on seksuaalisuus. Seksuaalisuus on yleensä se seikka, joka liitetään erottamaan syvä miehen ja naisen välinen ystävyys parisuhteesta. Korkeimmillakin tasoilla puhdasta rakkautta jaetaan pyytettömästi kaikkien kanssa, mutta seksuaalinen energian vaihto tapahtuu vain Kaksoisliekin/Oikean Kumppanin kanssa.




Kiitos kortista!

Tilanne on nyt hyvin erilainen kuin kuukausi sitten. Itse asiassa kortti kuvaa ihan täsmällisesti sitä miten koen tämänhetkisen elämäni.
Kysymys oli lähinnä siitä, etten ollut hyväksynyt sitä, että kumppanini ei ole kertonut minusta exälleen vieläkään, sillä hän on ollut lähinnä hyvin hellävaraisesti jättämässä tätä. Minusta kuitenkin paljon kauheampi tilanne on, jos tuo tyttöparka joutuu kuulemaan suhteestamme joltakin ystävältään tai joutuu vaikkapa todistamaan itse. Nykyään liikumme kuitenkin aika avoimesti yhdessä. Saattaa olla, että minusta tuntui vielä kuukausi sitten, että mies pitää exäänsä "takaporttina", jos rupean hankalaksi. Nyt en jaksa enää kelata mitään ylimääräistä. Kaikki tuntuu hyvältä ja oikealta.

Kumppanini luonne tuntuu olevan hyvin luotettava, romanttinen ja vahva. Tässä suhteessä on selvää, että mies päättää. Lähinnä tuo on ainoa piirre, jota kohtaan olen varovainen. Hallitsevuus ei saisi riistäytyä käsistä. En tiedä tuleeko siitä koskaan ongelmaa, mutta jos jokin ongelma tulee se varmasti johtuu juuri tuosta. Tämä kortti ei ainakaan tunnu varoittavan mistään liiallisen dominanssin ongelmista. Toden sanoakseni minusta tuntuu, että kumppanini on hyvin hienovarainen ja lempeä kanssani - antaa aikaa asioissa, joiden kanssa joku muu repisi pelihousunsa.

Kolme maljaa? Rakkaimmat ihmiseni ovat kumppanini ja kaksi lastani ja äiti. Toivottavasti saan annettua riittävästi aikaa kaikille.


AM:Aina kun kysyn sinulta jotakin, tapahtuu jokin aikaa vievä katastrofi. Nytkin arkailin laittaa tätä kysymystä - ja niinhän siinä kävi, kuten epäilin ja ukkonen hajoitti koneesi. Ilmeisesti minun ei pitäisi kysellä mitään vaan luottaa siihen, että kaikki tapahtuu niin kuin tapahtuu.

Nyt olen hyvin onnellinen - ja muuten niin on minun exänikin, joten huolet ovat siltäkin saralta kai ohi.

AMS 
tallennettu

askendentti vaaka
 aurinko merkurius venus uranus pluto kuu vesta neitsyt
 jupiter juno rapu
 saturnus chiron kalat
 neptunus skorpioni
 mars leijona
Sivuja: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: