Sivuja: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705085 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1275 : 27.05.2008 14:57:37 »

Sypress. Koska kysymyksestäsi on kulunut jo melkein kuukausi minun kiireiden vuoksi, nostin sinulle avustavan enkelikortin. Olet varmastikin jo ehtinyt tehdä päätöksesi.

Tarkoitus
Enkelit muistuttavat sinua siitä, että kohtaat jokaisen tilanteen tai ihmisen elämässäsi jostakin tietystä syystä.
Tilanteen on ehkä tarkoitus vahvistaa sinua ja tarjota sinulle mahdollisuus päästää irti menneistä tai antaa anteeksi, vapautua pinttyneistä tavoista tai saada hyvä mieli.
Elämäsi tarkoitus on tehdä sitä, mikä tuottaa sinulla iloa, tyydytystä ja täyttymystä. Kun tavoittelet näitä sielun perusominaisuuksia, kuljet kohtalosi polkua. Kun pääset elämänpolullesi älä anna minkään tai kenenkään estää sinua toteuttamasta elämäntehtävääsi.
Sinua opastetaan pyytämään enkelisi apua löytääksesi jonkin nykyisen elämäntehtäväsi merkityksen tai elämäntehtäväsi, jos olet siihen valmis. Yhdistä vahvuutesi ja tahdonvoimasi toisiinsa ja pidä aikomuksesi vakaana toteuttaaksesi tarkoituksesi. Enkelit ovat tukenasi ja sinä onnistut.
VOIMALAUSE: Olen voimakas ja päättäväinen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1276 : 27.05.2008 15:06:51 »

Seija. Työsuunnalle kortti ekaksi ja toinen parisuhteelle.


MIEKKOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Älyllinen selkeys, omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalallinen innoitus

Vihreän miekan terään on kaiverrettu kreikan kielen luovaa selkeyttä tarkoittava sana. Kortti symboloi luovaa energiaa, jonka älyllinen selkeys on synnyttänyt. Se, mikä on luotu selkeyden olotilassa, myös säilyttää tämän selkeyden ja levittää sitä edelleen.
Miekan kahvan muodostavat kolme aurinkoa, kaksi kasvavaa kuuta ja käärme. Kuun kuvaama alitajunta tulee valoon, Aurinkoon. Transformaatiota symboloiva käärme on osoituksena siitä, että alitajuiset energiat ovat tulossa tietoisuuteen. Tässä prosessissa vapautuva energia voidaan nyt täysin hyödyntää.
Päätelmät: Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi ja muita säästelemättä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Puhumallasi totuudella ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Se on tässä ja nyt ja muuta ei tarvita”
Vahvistus: Luotan omiin selkeisiin havaintoihini.

Itsen kuuntelemista tässä nyt annetaan neuvoksi - mitä haluaisit tehdä? Millaista työtä? Vai haluaisitko vain olla? Sekin onnistuu. Ilmeisesti mieleen nouseva asia töiden suhteen on jo vanha juttu, joka on kolkutellut olemassaolollaan aiemminkin, mutta olet vain työntänyt sen sivuun. vastaavasti nyt mieleen nouseva asia voi kummuta niin syvältä alitajunnasta, ettet ole ennen sitä huomannutkaan. Oli miten oli, mitä mieleesi tulee ja mikä kutsuu sinua eniten, se on sinun tiesi nyt.

TAITO
Käänteisenä
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen pällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltän vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasosia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman tansformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaanm että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden värikseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symnoli. Tummaihoisella kuninkaalla on nut vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella oleat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
PÄÄTELMÄT: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämsen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
KYSYMYS: Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
EHDOTUS: Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteesta.
VAHVISTUS: Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttavulle voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.
 

Parisuhderintamalle ei ole luvassa tasapainoa tai yhdistymistä, päinvastoin. Nyt on rikkoutumisen, loppumisen ja yksinolemisen aika.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1277 : 27.05.2008 15:11:25 »

Urbania. Siulle tuli kortiksi

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi; väärinkäsitysten selvittäminen.

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on nyt muuttunut isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja mielipiteesi. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömältä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajua, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessinpäätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Onpa hankala kortti tulkita tähän tilanteeseen liittyen, en oikein tahdo löytää sen punaista lankaa. Oletko ollut parisuhteissa tuppisuu, joka on padonnut ikävät asiat itseensä? Kortti kehottaa sinua ilmaisemaan itseäsi vapaasti ja kertomaan tunteistasi. Vasta sitten, kun opit tämän, pystyt tyydyttävään ja tasapainoiseen parisuhteeseen!
Mitään nyt mielessäsi pyörineestä miehestä kortti ei sano, mutta veikkaisin sen vihjaavan, että aloita Itsesi ilmaiseminen kertomalla tunteistasi tälle miehelle, meni se homma sitten syteen tai saveen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1278 : 27.05.2008 15:15:30 »

Marix.Nostin sinulle enkelikortin sille, mikä olisi sinun kesän pointtisi.

Kauneus
Ulkoinen maailma heijastaa sisäistä maailmaasi, joten keskity sisäiseen kauneuteesi,hyveisiisi, lempeyteesi, kykyihisi ja lahjakkuuksiisi. Muista, että mihin ikinä kiinnität huomiosi se kasvaa ja vahvistuu.
Jokaisen sielussa on jotakin kaunista, etsi siis sitä muista. Muistuta lähimmäisiäsi heidän hyveistään, niin valaiset heidät.
Ympäröi itsesi kauniilla ja sopusointuisilla asioille ja ihmisillä, sillä meihin kaikkiin vaikuttaa se, mikä on ympärillämme.
Samalla kun virittäydyt huoaamaan yhä syvemmin oman itsesi, muiden ja ämän planeetan uskomattoman ihmeellisyyden, oma värähtelytaajuutesi virittäytyy kauneuden tasolle. Muut huomaavat sielusi säteilyn ja se koskettaa heitä.
VOIMALAUSE: Löydän kauneuden sekä itsestäni että muista.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1279 : 27.05.2008 15:18:15 »

Susaq. Sinulle tuli tällainen vastaus

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos, myötätunto.

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea punaruskean ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen n sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Ihan normaalia Itsen kasvamista ja kehittymistä, ei muuta. Älä ole huolissasi, sillä se on luonnollista. Seuraa sisäistä ääntäsi ja mene rohkeasti tämän uuden aikakauden mukana!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1280 : 27.05.2008 15:22:45 »

Indiima. tässä korttia:

MIEKKOJEN RITARI
Avainsanat: Ilman tulielementti, päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa. Tätä symboloivat hänen rinnallaan lentävät kolme pääskyä.
ritari käyttää kumpaakin miekkaansa – sekä oikeassa kädessään olevaa pitkää että vasemmassa kädessään olevaa lyhyttä – tasavertaisesti. Ne kuvaavat kahta voimaa, yangia – maskuliinisuutta, analyyttisyyttä – ja yingiä – feminiinisyyttä, intuitiivisuutta – joita molempia hän tarvitsee tasapuolisesti päästäkseen eteenpäin. Koska ritari käyttää kykyjään tasapainoisesti ja oikealla tavalla hän näyttää olevan yhtä laukkaavan hevosen kanssa.
Päätelmä: Nyt on aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne
Kysymykset: Tiedätkö päämääräsi? Mitä tapahtuu, kun saavutat sen?
Ehdotus: Kuvittele, miten voit parhaiten nauttia menestyksestä.
Vahvistus: Tiedän päämääräni ja sen, mitä varten ponnistelen. Jokainen päämäärä on vain välipysäkki matkalla kohti lopullista päämääräni.

Nyt on päämäärien asettamisen aika, sillä muuten tämä muutoskausi vaan ravistelee ja ravistelee ja ravistelee.Se on kuin voimakas myrskytuuli, joka voidaan ottaa voimaksi käyttöön tai antaa sen vaan rellestää vaikka päämäärää. Päämäärän ei tarvitse olla suuri -pienikin riittää. Päämäärä voi myös olla lyhyelle aikavälille tehty tai pitkälle aikavälille tehty. Päämäärä voi ihan hyvin olla lupaus saada kevätsiivous tehtyä keskiviikkona tai lupaus, että venyttelen lihakseni rennoiksi joka ilta ennen nukkumaanmenoa, se voi olla lupaus siitä, että alan ajatella myönteisemmin tai lupaus siitä, etten enää anna muiden pompotella minua.
Päämääräsi tiedät sinä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1281 : 27.05.2008 15:30:40 »

Norna. Nostin sinulle nyt elämänkumppanille kortin. En lukenut alkuperäistä kysymystä, koska kysymyksiä on niin paljon etten ehdi selaamaan vanhoja toistamiseen Grin Katsotaan mitä kortti vastaa!

TAIKURI
Avainsanat: Merkurius, kommunikaatio, leikinomainen asenne kaikkiin mahdollisiin kommunikaatiomuotoihin, joustavuus, loistava älykkyys

Taikuria esittää kreikkalainen jumala Merkurius, sanansaattaja, jonka siivet ovat puhdasta henkisyyttä. Merkuriuksessa on voimaa, joka säteilee hänestä ja leviää hänen ympärilleen. Kortti kuvaa Tahtoa, Viisautta ja Sanaa, joiden avulla maailma luotiin.
Merkurius tasapainottelee todella taitavasti purjelaudan muotoisen alustansa kärjellä ja tekee taikatemppuja erilaisilla viestintävälineillä. Hän on nero, joka käyttää kaikkia käsillä olevia mahdollisuuksia.
Kaksinaisuudessaan Merkurius edustaa niin totuutta kuin valheellisuuttakin. Hän asettaa kyseenalaisiksi kaikki itsestään selvät aatteet ja arviot. Tämä usein asettaa hänet kyseenalaiseen valoon. Luovana olentona hän ei tunne sanaa ”omatunto”. Taikuri käyttää kaikkia välineitä, kaikkia keinoja, saavuttaakseen päämääränsä. Hänellä on suuri kiusaus käyttää väärin lahjojaan. Hänen kykynsä ja taitonsa antavat hänelle ylivoimaa ja valtaa. Taikuri liikkuu valkoisen ja mustan magian välisellä kapealla raja-alueella. Tämä merkitsee, että hänen on lakkaamatta tutkiskeltava itseään. Hän voi käyttää lahjojaan joko itsekkäisiin tarkoituksiin tai rakkauden ja valon palvelukseen.
Tässä kortissa taikuri leikittelee eri mahdollisuuksilla välittäen tietoa. Hän hymyilee, mikä tarkoittaa, että hän välittää tietoa humoristisesti. Humoristisuus ja leikillisyys leimaavat hänen tapaansa käyttää kykyjään. Se osoittaa, että hänen on mahdollista käyttää kykyjään positiivisella tavalla. Apina on egyptiläisen viisauden jumalan Tothin seuralainen. Se valaisee sitä tosiasiaa, ettei viisautta voi koskaan määritellä ennakolta. Mikä tahansa ulkoinen ilmaisumuoto, esimerkiksi sanat, sisältävät aina jonkin verran harhaa ja kuviteltua.
Ne välineet, joilla Merkurius tekee taikatemppuja, kuvaavat kommunikaation eri muotoja. Esimerkiksi:
1.   Kolikko: Keho, materiaaliset asiat, raha-asiat
2.   Tuli: inspiraatio, transformaatio, eteenpäin meneminen
3.   Sauva: filosofia, uskonto, henkisyys
4.   Nuoli: suorasukaisuus, rehellisyys, tarkoituksenmukaisuus
5.   Pergamenttikäärö: kirjoittaminen, julkaiseminen
6.   Siivekäs muna: yliaistilliset havainnot, telepatia
7.   Malja, jossa on käärme: tunteet, suhteet, seksuaalisuus
8.   Miekka: älykkyys, loogisuus, erottelukyky
Taikurin päässä olevat kaksi käärmettä ovat muinaisen parantamisen ja uudelleensyntymisen symboleita. Tässä yhteydessä ne viittaavat ajatusten uudelleensyntymiseen. Niiden yläpuolella on Horuksen silmä, jossa on kyyhkysen symboli kuvaamassa hengen valtiasta. Taikuri saa inspiraationsa kaikkeuden sielulta, jonka sanomaa hän levittää maan päällä. Tätä kuvaa vielä voimakkaammin sinikeltainen energiasäde, joka ikään kuin menee sisään Taikurin päästä, kulkee koko kehon läpi ja tulee jälleen ulos jalkateristä.
Taikuri ei voi täyttää tehtäväänsä olematta jatkuvasti yhteydessä kaikkeuden henkivoimiin. Hän on aina itsensä yläpuolella olevan lain palveluksessa. Kun hän tiedostaa ja hyväksyy tämän todelliseksi tehtäväkseen, hän pystyy tuomaan kirkasta valoa tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden pimeyteen.
Päätelmät: Sinulla on hienoja kykyjä, joita sinun tulisi jakaa muiden ihmisten kanssa. Eräs tärkeä tehtäväsi on löytää ja luoda oikeat olosuhteet ja ympäristö sille, mitä teet
Kysymykset: Millä alueella olet lahjakas? Millä keinoin ja millaisessa ympäristössä voit jakaa lahjojasi eteenpäin muille?
Ehdotukset: Luo itsellesi mielikuva siitä, mitä haluaisit tehdä ja mikä sopii sinulle parhaiten. Kuvaile se.
Vahvistus: Omien luovien voimavarojeni käyttäminen tuottaa minulle suurta tyydytystä ja tekee minut onnelliseksi.

Onpas hankala kortti.... Yleisesti se viittaisi kuitenkin siihen, että suhteenne kaipaa kommunikaatiota. Onko miehelläsi tai sinulla tapana puhua välillä läpiä päänsä tai luvata toista mutta tehdä toista? Nyt kaivattaisiin tasapainoista mutta rentoa kommunikointia niin, ettei lähdetä miekkailemaan sanansäilällä, vaan puhuttaisiin kuin aikuiset ihmiset. Miehen ei välttämättä tarvitse syöskyä innolla kommunikointiin, voin yrittää itse kommunikoida. Suosittelen sinulle lämmöllä luettavaksesi John Greyn kirjaa "Mars ja Venus ikuisesti yhdessä". Miehet ja naiset nimittäin ovat ihan oikeasti kaksi eri ääripäätä tässä fyysisessä ja psyykkisessa muodossa ja henkisestikin mies ja nainen pystyvät palvelemaan toisiaan ilman kahnauksia, jos molemmat sisäistävät Itsessään sekä puhtaan maskuliinisen että puhtaan feminiinisen energiansa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1282 : 27.05.2008 15:56:38 »

Tuuli-Juulia. Sinulle tuli tällainen kortti:

LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus

Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus; Rentoudun ja luotan elämään.

Parisuhdetta ja perhettä ei tule lähteä nyt etsimällä etsimään, koska siinä piilee se vaara, että suuressa innostuksessa otetaan ensimmäinen lapsia haluava mies matkaan ja siitähän se soppa syntyy ennen pitkää. Oma innokkuus sekoittaa sydämen ja järjen äänen. On varovaisen kulkemisen aika. Tienpientareella saattaa olla ties mitä houkuttelevia Hunkseja, mutta sinä etenet varovasti tarkastellen kaikkea vastaantulevaa, kunnes tienpientaremiesten sijaan huomaatkin kävelleesi suoraan edessäsi seisovan miehen syliin. Siihen viittaa kortin kehotus rentoutua ja luottaa elämään. Parisuhde tulee elämään etsimättäkin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1283 : 27.05.2008 16:10:15 »

Minttu-Mari. Sen sijaan että olisin nostanut sinulle erikseen työlle ja terveydelle kortin silmiini osui ahdistuksesi siitä, kun kevät on ottanut (ja ottaanee edelleen) koville. Nostin sille kortin, koska minusta kaikki elämän oireilut johtuvat usein yhdestä suuremmasta syystä ja tuollaiset syyt näkyvät yleensä tökkimisinä ja voimattomuutena elämässä. Sille siis yksi kortti.

Mutta ensimmäinen on parisuhteelle.

HALLITSIJA
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Ahaa, vai muutoksia elämään. Ehkäpä, jos elelet sinkkuna, olisi aika aloittaa suhdetta hiljalleen, jos sopiva isäehdokas astuu kuvioihin tai jos elelet suhteessa lähteä ottamaan askelta perheenperustamista päin. Ilmeisesti, jos elät suhteella, miehellä ei pitäisi olla suurempia vastusteluja isyyttä kohtaan.
Kaikki tapahtuu kuitenkin ainakaan. Lapsia voi haluta vaikka kuuta nousevaa, mutta jos yksikään sielu ei ole vielä aikeissa tulla tänne lapseksesi, silloin niitä lapsia ei tule, vaikka kuinka yrittäisi. Siksi kortti kehottaa kunnioittamaan Maailmankaikkeuden virtaa ja toisten sielujen vapaata tahtoa. Heidän sielunsuunnitelmansa lapseksi syntymisestä ei välttämättä mene yksiin sinun äidiksitulemisen intosi kanssa. He tulevat maailmaan, kun aika heille on oikea, ja sinun tulee kunnioittaa sitä päätöstä. Lapsethan eivät koskaan ole meidän. Me olemme vain kanavia, jotka tarjoavat sielulle (joka yleensä on meille tuttu) mahdollisuuden tulla jatkamaan omaa kehitystään tänne fyysiseen maailmaan. Se ei silti tee vanhemmuudesta mitenkään toisarvoista tai anna sieluille oikeutta riekkua kurittomasti lapsina Grin


LANTTIEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys

Kortissa olevat symbolit muodostavat ristin, joka kuvaa sisäisen ja ulkoisen, vertikaalisen ja horisontaalisen yhdistymistä.
Liian pitkään epätasapainossa olleet ruumis ja sielu yhdistyvät harmonisesti. Kehoa voidaan nyt pitää elävänä sielun temppelinä. Mitä syvemmässä yhteydessä olemme kehoomme, sitä helpompaa meillä on tämän yhdentymisen aikana. Mitä syvemmälle maahan juuremme ulottuvat, sitä korkeammalle sielumme voi kohota.
Seitsensakarainen tähti ja kaksi viisikulmiota ympäröivät täydentymistä kuvaavaa esoteerista symbolia, 1/666. TO META OHPION tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. Tässä sillä tarkoitetaan uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuutta ja valmiutta ulkonaisesti ja sisäisesti rikkaaseen elämään.
Tämä uusi tietoisuus saa aikaan sen, että ihminen haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Tätä symboloivat puun vuosirenkaat. Olemassaolon uusia tasoja saavutetaan jatkuvasti. Kortissa tätä kuvataan samankeskisillä kaarilla. Kukin taso löydetään, hyväksytään ja yhdistetään vuorollaan ja ilmaistaan ulkoisesti puun vuosirenkaan tavoin. Nämä tapahtuvat johtavat aitoon itseluottamukseen, joka on todellisen menestyksen perusta.
Jotkut opettajat ovat sitä mieltä, että voimme olla sekä ulkonaisesti että sisäisesti rikkaita. Meidän ei tarvitse valita näiden kahden väliltä. Sisäinen elämä ei ole ulkoista elämää vastaan. On tärkeää ymmärtää, mitä sisäinen ja ulkoinen rikkaus todella tarkoittavat. Monet opettajat puhuvat sinulle tästä. Sillä jos koskaan aiot todella tulla täysin tietoiseksi, sinun on ymmärrettävä, ettei ulkonainen köyhyysloukkuun jääminen merkitse sitä, että olisi sisäisesti tietoisempi. Köyhyyden käsite tarkoittaa vain sitä, ettet takerru rahaan saadaksesi sitä itsellesi. Köyhyys tarkoittaa, ettet omista mitään – et edes muistojasi. Voit kuitenkin käyttää kaikkea, mitä haluat.
Kun ymmärrät tämän, voit edelleen kasvaa sisäisesti ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden.
Päätelmät: Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi.
Kysymys: Mitä elämäsi osa-alueita haluaisit rikastuttaa?
Ehdotus: Näe todella vaivaa löytääksesi itsessäsi piilevät mahdollisuudet ja sisäiset rikkautesi sekä kehittääksesi niitä. Pysy avoimena kaikelle, mikä rikastuttaa elämääsi
Vahvistus: Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Kevät on ollut yleisestikin ihan maailmanlaajuista muutosaikaa, jossa vanhaa ravistellaan pois uuden tieltä.  Kaikkein selkeimmin tämä on tullut esiin toukokuussa ja maailmassahan on myllertänyt silloin vaikka mikä! On järistyksiä ja tornadoja ja ties mitkä vanhat asiat kumoutuneet uudella. Nyt on sellainen "päästän irti vanhasta, aloitan uuden"-kausi. Henkisesti tapahtumat muutokset, joita emme ehkä tiedosta, kiskovat meidät yleensä väsyneiksi ja ahdistuneiksi tällaisina muutoskausina. Itsekukin on ollut nyt ahdistunut, epätietoinen, väsynyt ja tuntunet, että seinät kaatuvat päälle. Ei kuitenkaan huolta. Vanha vain kuolee pois ja meidän täytyy kärsivällisesti odottaa sen ohimenemistä. Uusi ottaa muotoaan. Parasta on vain päästää irti vanhasta ja katsoa jatkuuko se muutoksen jälkeen vai ei. Jos työpaikkaa joutuu vaihtamaan, vaihtaa sitä sitten, jos ei joudu, niin jatkaa samassa.
Rentoudu ja yritä rauhoittua. Sielusi ja elämäsi eivät nyt ole tasapainossa ja sitä tasapainoa joudutaan hakemaan joskus hyvinkin rankasti. Rentoutumalla ja antamalla aikaa Itsellesi autat Itseäsi jaksamaan.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1284 : 27.05.2008 16:13:47 »

Sussu. Nostin sinulle enkelikortin neuvoksi siihen, minne päin kannattaisi lähteä ja miten selvitä tästä ajasta.

Hauskuus
Sinua ohjataan pitämään hauskaa. Rentoudu ja löydä huumorintajusi. Suhtaudu asioihin kepeästi.
Hauskuus tuo mukanaan hengen keveyttä ja vaikeimmatkin tilanteet helpottuvat, kun net tapahtumien hupaisat puolet. Jalosta siis kykyäsi huvittua asioista.
Miten voit lisätä leikkimielisyyttä, aurua ja hauskuutta sosiaaliseen elämääsi, ihmissuhteisiisi ja työelämääsi?
Kun sinulla on hauskaa, enkelit riemuitsevat, sillä he rakastavat iloa, leikkimielisyyttä, huumoria ja naurua yli kaiken.
VOIMALAUSE: Kevennän elämääni ja teen kaikesta hauskaa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1285 : 27.05.2008 16:19:59 »

Angelic. Sinulle nostin enkelikortit. Eka matkalle ja toinen parisuhteelle.

Anteliaisuus
Anteliaisuus on hengen hyve.
Se on muiden hyvästä onnesta riemuistemista, vaikkei itsellä olisi ainuttakaan syytä juhlia.
Anteliaisuus on asenne ja merkitsee, että olet iloinen saadessasi antaa etkä odota vastalahjaa.
Tämän kortin valitseminen kehottaa sinua avosydämisyyteen ja merkitsee, että ole valmis kohoamaan tämän jalo hyveen tasolle.
Enkelit ehdottavat, että annat itsestäsi vapaasti, avoimesti ja rakastavasti.
Avokätisyyden palkkio on valta, sillä kaiken minkä annat avoimesti ja sydämellisesti muille, saat moninkertaisesti takaisin.
VOIMALAUSE: Olen avosydäminen.

Ja jos kortti ei avautunut se kehottaa sinua olemaan antelias myös itsellesi. Oletko lähdössä matkalla yksin vai toisten kanssa? Anna heillekin itsesi matkaseuraksi!

Kurillisuus
Kuriton koira on vaaraksi itselleen ja muille. Sellaiseen eläimeen voi luottaa, joka on sisäistänyt kurin ja tottelemisen ja se palveleekin uskollisesti ja rakastavasti isäntäänsä. Se päästetään irti hihnastaan.
Vapaus saavutetaan kurillisuuden kautta.
Isäntäsi, jota sinun tulee totella, on korkeampi minäsi. Tulit maan päälle suorittamaan tehtävääsi ja vain itsekurin avulla voit suorittaa sen.
Herkisty hetkeksi ja pyydä enkeliäsi avuksesi ja tueksesi, jotta elämäsi muuttuisi ilontäytteiseksi, palkitsevaksi ja jumalallisesti opastetuksi.
Kurillisuus on työkalu, jonka avulla voit toteuttaa kohtalosi.
VOIMALAUSE: Itsekuri tuo minulle vapauden.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1286 : 27.05.2008 16:29:24 »

Repetiitti. Suhteelle tuli


MIEKKOJEN KYMPPI – TUHO
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko ja Kuu Kaksosissa, mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu

Kortin yhdeksän miekkaa kohdistavat joka suunnalta yhtä aikaa ylivoimaisen hyökkäävän voimansa kymmenenteen miekkaan tuhoten sen täydellisesti. Kymmenennessä miekassa on auringon ja sydämen vertauskuvat.
Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttämää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämän ilon rippeet (aurinko) sekä rakkaus itseä ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo (sydän) ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuhoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.
Tilanne on uhka myös ulkoisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallista tappiota tai omaisuuden menettämistä.
Päätelmät: Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkosi takana. Jos haluat, voit voittaa tuon pelon tiedostamalla sen.
Kysymykset: Mitä pelkäät eniten? Millaiselta elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?
Ehdotus: Kun kerran olet tajunnut, mitä pelkäät, muotoile oma vahvistuksesi pelkojesi poistamiseksi. Käytä ainoastaan positiivisia ilmaisuja auttaaksesi ”ohjelmoimaan” itse uudestaan
Vahvistus: Houkuttelen elämääni myönteisiä asioitta ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleiksi.

Tämä on hankala kortti tulkittavaksi käänteisenä tähän tilanteeseen liittyen. Siihen liittyy kaksi mahdollisuutta - ensimmäinen on, että suhde onnistuu eikä kukaan polta näppejään. Toinen on se, että kolmiodraama ei tuhoudu, kuten sen kuuluisi jotta suhde onnistuisi. Sitä tukisi kortin vahvistus käänteisenä eli houkuttelen elämääni kielteisiä asioita ja ihmisiä. Yleensä vahvistus pysyy kyllä käänteisen kortin kohdalla samanlaisena kuin oikeinpäinkin, mutta poikkeuksiakin on tullut vastaan. Toivottavasti matka selvittää asiaa, sillä minä en nyt oikein saa mitään otetta tähän! Ehkä asia on vasta muotoutumassa ihan kunnolliseen lopulliseen muotoonsa ja kaksi yhtä vahvaa vaihtoehtoa odottavat vain sitä, kumpi niistä valitaan.
tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #1287 : 27.05.2008 18:48:58 »

Moi AM ja kiitos! Matkaa ei tullut ja "me" ollaan jäähyllä, tehtiin yhdessä päätös aikalisästä. Hänen on vaikea luopua kummastakaan... miehet, PRKL!!! ( sorry miehet, samassa veneessä ollut myös joskus itse...  :Smiley)
No, mulla on sellainen olo, että tämä ei ollut vielä tässä, mutta aikalisä on nyt hyvä, molemmilla alkoi hajota pää! Eli kun miettii tuota kortin sanomaa, joka tuli vasta kun päätös oli jo tehty, niin yhtymäkohtia on olemassa...

Kesä tulee ja uusia miehiä, mutta rakkauksia? Saas nähä, jos sulle tulee fiilis nostaa sille kortti niin kiva!  Smiley

Aurinkoa!
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #1288 : 27.05.2008 20:11:31 »

Kevättä AM!
Nyt voi vaan todeta ,että "elämä on"...voisinko saada korttien katselmusta mitä mahtaisi elämällä olla tarjoiltavana, mihin se kehoittaisi kiinnittämään huomiota jotta jokin loksahtaisi paikalleen?,Entäpä aina se niin arvoituksellinen sydämen- ja rakkaudennäkymä, onko pettymyksen kehällä päätöstä?
Ihailtavaa tämä sinun jaksamisesi tällä sivulla, voimaa!
A
tallennettu
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #1289 : 27.05.2008 20:28:35 »

Kiitos vastauksestasi AthaMaarit! Päätöksen ehdinkin jo itse tehdä ja ystävinä mennään tästä eteenpäin.
Asuntoonkin ajattelin tyytyä vähäksi aikaa, vaikka sisimmässäni haluaisin kovasti jo muualle. Täältä ei sieluni maisema löydy...Mutta ehkäpä täällä jossain lähellä on ihminen minua varten, kun vain törmättäisiin...On se kumma, että näinkin pienellä paikkakunnalla ei meinaa millään törmätä niihin, joihin oikeasti haluaisi....No, kaikella on tarkoituksensa kai....Mutta kiitos ja kaikkea hyvää!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: