Sivuja: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705166 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #1230 : 28.04.2008 16:53:07 »

hei maarit  smitten

jaksatko taas katsoa jotain Smiley esimerkiksi, että miltä toukokuu näyttää elämässäni?

edit: kun aika rientää niin ota toukokuun paikalle kesäkuu tai heinäkuu Smiley
« Viimeksi muokattu: 28.05.2008 22:00:40 kirjoittanut marix » tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
susaq
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #1231 : 28.04.2008 18:28:20 »

 :-\mitä ihmettä elämässäni oikein tapahtuu,on tunne et jotain on tapahtumassa.
mitä se on,tuntuu sanalla sanoen hämmentävältä
tallennettu
indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #1232 : 28.04.2008 18:57:03 »

Hei athamaarit,
nostaisitko minulle kortin tai neuvon...tunnen olevani suuren muutoksen keskellä, pyörremyrskyn seisovassa silmässä, vähän niin kuin nahkani alta olisi kuoriutumassa ihan erilainen olento kuin mitä olen tähän asti ollut. Voisitko katsoa vähän eteenpäin ja kertoa mitä siellä häivähtelee ja miten pääsen oman voimani yhteyteen tässä henkisessä sekamelskassa? idiot2
Kiitos jo etukäteen. smitten
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1233 : 29.04.2008 15:16:15 »

AthaMaarit reissaa ja lomailee vapun kunniaksi 30.4.-4.5. välisen ajan, joten näillä näkymin ei kortteja silloin. Tuskin otan niitä mukaani. Ensiavuksi ja tosihätään on sitten enkelikortin mahdollisuus.
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #1234 : 03.05.2008 15:25:25 »

Norna! Kerro, jos olen väärässä, mutta minulle tuli olo, että kortti ystävyydelle ja kortti rakkaudelle liittyvät samaan henkilöön, joten nostin vain yhden kortin. Jos olen tehnyt virheen intuitioni kanssa, niin kerro ihmeessä! Otan korttinostot sitten uudelleen.

 Hei vasta nyt sain vastattua tähän: juu ja ei. Alkuperäinen tarkoitukseni oli kysyä kahta erillistä korttia rakastamalleni ihmiselle ja ihmiselle, ystävälle, jonka suhteen tunsin romanttisesti. Ihan oikeasti jälkimmäinen kysymys oli päällimmäinen tuolloin ja juuri siihen sain vastauksen joka osoittautuikin ihan oikeaksi  Smiley.

 Saanko sinulta kuitenkin kortin myös sitä ekaa hlöä koskien, elämänkumppaniani?  Smiley
tallennettu
tuuli-juulia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 56


Profiili
« Vastaus #1235 : 05.05.2008 11:37:42 »

Hei taas Atha Maarit!

Viime kertaiset kortit on nyt todeksi nähty: parisuhde päättyi ja oman itseni kehittämisprosessi on hyvässä vauhdissa. Nyt toivoisin, että katsoisit minulle taas tuota ihmissuhderintamaa; eli haluaisin lopulta löytää kunnon kumppanin rinnalleni ja perustaa perheen, näyttäisikö sellainen kuuluvan elämääni vai mitä minun tulisi tehdä sen asian suhteen?

Kiitos jo etukäteen Smiley

tuuli-juulia
tallennettu

Aurinko Jousimies
Kuu Kalat
Nouseva Neitsyt
MinttuMari
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 162


Profiili
« Vastaus #1236 : 05.05.2008 12:05:36 »

Heippa! Jos suinkin kerkeäisit  Smiley, niin haluaisin tietää mitä tapahtuu rakkauselämälleni, saanko perhettä koskaan? Entä miten on terveyteni ja työelämäni laita? Tämä kevät tuntuu nyt jotenkin ottavan kovilleni Undecided

Kiitoksia vaivannäöstäsi  angel
tallennettu
suvi69
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 27


Profiili
« Vastaus #1237 : 08.05.2008 09:53:35 »

Hei!Voisitko katsoa minullekin mitä näkyy?Tuntuu kuin kaikki olisi jumiutunut paikalleen ja haluaisin mennä eteenpäin.
Voit käyttää sitä menetelmää joka tuntuu mielestäsi sopivan parhaiten.
tallennettu
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #1238 : 08.05.2008 13:58:15 »

Hei Atha Maarit ja kiitos viimekertaisesta vastauksesta koskien työkysymystä. Nyt olen lomaa suunnittelemassa heinäkuulle. Olen kahden vaiheilla, lähteäkö reissuun vai ei. Alustavasti varasin matkan jo. Mitä luulet. Onko hyvä reissu, kannattaako lähteä? Miltä rakkausrintamalla näyttää, onko uutta tulossa vai mikä on tilanne yleensä ottaen? Kiitos taas Sinulle! t. angelic
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1239 : 09.05.2008 20:09:20 »

Jane60. Rakkauteen nousi tällainen kortti

LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Sinuna en huolehtisi tuleeko suhdetta vai ei, vaan antautuisin nyt tälle uudelle ajalle avioeron jälkeen täysin siemauksin. Tutustu Itseesi, nauti omasta ajastasi! Ehdit jakaa Itseäsi ja aikaasi toiselle myöhemminkin. Kumppani tulee elämääsi kun on sen aika ja mitä paremmin tunnet Itsesi sen parempi kumppani olet ja sen paremmin suhdekin toimii.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1240 : 09.05.2008 20:12:14 »

Dimma! Kortiksi tuli

LANTTIEN KYMPPI – RIKKAUS
Avainsanat: Merkurius Neitsyessä, sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa sitä muiden kanssa

Kortissa on keltavihreitä lantteja, joihin jokaiseen on kaiverrettu jokin Merkuriuksen symboli. Toimelias Merkurius yhdistyneenä maan elementtiä edustavaan Neitsyeeseen luo hyvät edellytykset käyttää säkenöivää kommunikaatiokykyä. Kaikenlaisen rikkauden lähde on ihmisen tietoisuudessa,. Jos tämän lähteen annetaan pulputa ulos maailmaan, ilmenee rikkaus myös aineellisella tasolla.
Kortin kymmenen lanttia ovat järjestäytytyneet elämän puun muotoon Se tarkoittaa, että todellisen rikkauden on kosketettava kaikkia elämän osa-alueita. Merkurius Neitsyessä kvaa ylitsevuotavuutta niin henkisellä, fyysisellä kuin tunnetasollakin. Nämä rikkaudet on jaettava, niistä on kerrottava, jos niiden arvon haluaa säilyvän. Jos niitä ei jaeta, niiden voima lakka virtaamasta. Takertuminen ja kiinnipitäminen syntyvät joko tietoisesta tai tiedostamattomasta vajavaisuuden pelosta ja ilmentävät henkistä köyhyyttä. Suurinkin aarre menettää arvoonsa, jos sitä ei käytetä rakkauden palvelukseen. Tätä symboloivat taustalla olevat violetit lantit.. Minkä tahansa sellaisen energian pidätteleminen, joka voisi olla yltäkylläisyyden ilmaus, saa tuon energian menettämään voimansa. Kanteista katoaa hohto.
Päätelmät: Olet vetänyt puoleesi kaikki ne ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet siis luonut elämäsi jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
Kysymykset: Tiedätkö sisälläsi olevista rikkauksista? Jaatko niitä anteliaasta?

Valitse vaihtoehto, josta tunnet saavasi eniten. Voit kirjoittaa listan johon merkitset kummankin vaihtoehdon hyvät ja huonot puolet objektiivisesti ja teet valinnan sen mukaan, kummassa on enemmän hyviä vaihtoehtoja.
Ehdotus: Kirjoita paperille kaikki ne asiat, joista sisäinen rikkautesi koostuu.
Vahvistus: Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella,
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1241 : 09.05.2008 20:19:28 »

Celie. Sinulle tuli vastaukseksi

PAHOLAINEN
Avainsanat: Kauris, uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys

Paholainen on yksi tarotpakan väärinymmärretyimmistä korteista. Ymmärtääksesi tätä korttia sinun täytyy vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta.
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikausiin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmassa ja maskuliinisimmassa muodossa.
Palloissa on neljä naisen ja neljä miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
Fallosmainen pylväs ulottuu maalauksen yläreunaan saakka. Se ulottuu läpi taivaiden. Tätä symboloi pylvään ympärillä oleva tähtien jumalattaren Nutin vartaloa kuvaava kehä. Pylväs ulottuu myös alas maan keskukseen saakka.
Tämä maan keskuksen ja kosmoksen yhdistäminen on upea luovan energian kuvaus. Syvälle maahan ankkuroituminen sallii tummanruskean maan energian nousta ylös Näin se voi sulautua ylhäältä tulevaan kullankeltaiseen kosmiseen energiaan. Tämä kosmisen energian ja maan energian yhteensulautuminen inspiroi sinua luovasti. Pystyt ilmaisemaan tätä inspiraatiota.
Pan-Jumalan otsassa näkyy hänen avoin kolmas silmänsä. Tämä viittaa hänen suuriin kykyihinsä yliaistillisten havaintojen alueella. Hän on näkijä, joka ei näe ainoastaan sitä, mikä on ilmeistä, silmin nähtävää. Hän näkee myös asioiden syvemmän olemuksen.
Hänen ilmeestään loistaa hyvin huumorissävytteinen tyytyväisyys. Kaikki ne ihmiset, jotka ymmärtävät maailman syvemmän olemuksen, voidaan tunnistaa heidän huomattavasta huumorintajustaan (esimerkiksi Castenadan Don Juan). Vain ymmärtämättömät ihmiset ovat kuolemanvakavia ja täysin samaistuneita omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä. Käsityksemme paholaisesta liittyy tavallisesti raakalaismaisuuteen ja eläimellisyyteen. Olemme tämän käsityksen vankeja. Mutta Pan virnistää ihmisille ja heidän projektioilleen, joille he ”demonisoivat” hänet. Viisaudessaan hän näkee, että itse asiassa jokainen halu, jokainen tunne tai teko, jolla jotenkin vangitsemme itsemme kuin myös halumme omistaa kaikki, johtavat vain turhautumiseen ja kärsimykseen. Ihmiset päätyvät tähän näkemykseen vasta koettuaan tuon kaiken omakohtaisesti moneen kertaan. Mitä suuremmaksi ymmärryksesi kasvaa ja mitä tietoisemmaksi tulet, sitä enemmän voit todella nauttia. Kun vapaudut kaikista moraalirajoituksista, voit antautua äärimmäisen aistillisesti maallisille nautinnoille. Löydät ekstaasin kaikissa sen ilmenemismuodoissa ja maistat jumaluuden kaikessa olevassa. Nautit ja jatkat matkaasi takertumatta.
Päätelmät: Jotkut ihmiset saattavat ”demonisoida” sinut, haluavat nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidät humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalat maassa!
Kysymys: Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Ehdotukset: Istuudu mukavasti mietiskelemään. Kiinnitä huomiota hengitykseesi. Kuvittele, että jokaisella uloshengityksellä selkärankasi alaosasta kasvaa juuri, joka työntyy syvälle maan keskukseen – se tapahtuu nopeasti. Tunne seuraavaksi kuinka jokaisella sisäänhengityksellä maan energia virtaa sinuun täyttäen koko kehosi. Anna sitten tietoisuutesi siirtyä päälakeesi. Avaa itsesi kullankeltaisella kosmiselle energialle. Tunne kuinka se sekoittuu maan energian kanssa ja täyttää kehosi.
Vahvistus: Olen oman elämäni herra.

Tuntuuko suhde sinusta tukahduttavalta vai antoisalta? Tuleeko suhteen koettelemus sisältä suhteesta vai ulkopuolelta? On mahdollista, että ulkopuoliset voimat ja henkilöt yrittävät demonisoida suhdettanne, koska he näkevät sen jollain tapaa sopimattomana, vaikka todellisuudessa teidän suhteenne ei kuulu kenellekään muulle kuin teille. Jos olette onnellisia kahdestaan, älkää välittäkö ulkomaailman koettelemuksista ja haasteista. Tarpokaa yhdessä ja tarmokkaasti suhteessanne eteenpäin. Jos suhteen ongelmat ovat sisäisiä, miettikää miten demonisoitte toisianne, toisin sanoen arvostelette toisianne omien käsitystenne mukaisesti siitä millainen sen, tämän, tuon tai kumppanin pitäisi olla. Ottakaa rennommin, nauttikaa, hullutelkaa! Nauttikaa toisistanne! Pitäkää hauskaa kuten parhaimmat bestikset omimatta toisianne! Parhaat ystävät ovat siitä upeita, että tiedämme heidän aina olevan luonamme, mutta emme koe tarvetta omia heitä kuten kumppaneiden kanssa tahtoo usein käydä.
Voit halutessasi lukaista Henkimaailman puolelta Akaasiset aikakirjat, Toukokuu 2008-nimisen ketjun, jossa puhutaan mm. parisuhteisiin viimeaikoina kohdistuneista haasteista.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1242 : 09.05.2008 20:23:45 »

Jaspis. Nostin sinulle enkelikortin.

Usko
Usko on niin voimakas hyve, että se siirtää vuoriakin.
Enkelit muistuttavat sinua kuitenkin siitä, ettei sinun kannata uskoa ihmisiin tai tilanteisiin sokeasti. Käytä maalaisjärkeäsi ja erottelukykyäsi äläkä luovuta omaa voimaasi muille.Usko sen sijaan Itseesi ja korkeimpiin voimiin.
Rukoile pyyteettömästi hiljaisesta, viisaasta sisimmästäsi käsin ja tiesä, että toiveesi toteutetaan- Toimi kuin pyytämäsi asia olisi jo muuttunut todeksi. Se on uskoa.
Enkelit ohjaavat sinua lujittamaan uskoasi Äärettömään.
VOIMALAUSE: Uskon, että maailmankaikkeus tukee minua.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1243 : 09.05.2008 20:32:03 »

Aine. Korttina sinulle on

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen

Ilmeisesti kortin perusteella hankala tilanne ystäväsi kanssa johtuu enemmänkin ehkä väärinymmärryksestä. Ystäväsi on vetänyt tilanteen hankalaksi ja koet nyt olevasi syypää tähän kaikkeen. Syytä itsesyytöksiin ei ole. Anna anteeksi. Muuta ei nyt oikeastaan voi. Anteeksi antaminen tarkoittaa, että asia ei enää häiritse sinua, olet sinut sen kanssa. Et kuitenkaan koe loukkausta mitenkään sopivana käytöksenä toiselta sinua kohtaan, mutta se ei silti saa sinua masentumaan. Ystäväsi näyttää kipakalla tavallaan mitä osa-alueita sinun pitää vielä kasvattaa.
Sanoisin kortin pohjalta, että keskity nyt Itseesi ja anna ystävällesi tilaa hengittää ja kiukkuilla yksinään. Katkaise vaikka välit vähäksi aikaa, jos se helpottaa tilannetta.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1244 : 09.05.2008 21:16:13 »

WS. Bisnestakapakille nousi kaksi korttia, ne ensin. Sitten työlle kortti, nostin ihan yleisesti kun en saanut selvää mitä tarkalleen halusit kysyä enkä halunnut ryhtyä arvailemaan Grin Kolmas kortti on Rapumiehelle ja hänen tarkoitukselleen elämässäsi.

MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys: Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus Onnellisuus on luonnollinen olotilani.

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaisen yllä tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Ilmeisesti näyttäisi siltä, että projekti ei kamalasti innostanut tai tuntunut hyvältä, jonka vuoksi otettiin takapakkia. Tilanteelle annettiin mahdollisuus uudelleen tarkkailuun ja miettimiseen, miten tässä kannattaisi jatkaa ja mitä voitaisiin kenties muuttaa, jotta tilanteeseen ja projektiin oltaisiin tyytyväisempiä ja koettaisiin sen ajavan asiaansa parhaiten.

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Näyttäisi siltä, että sinua kehotetaan seuraamaan työelämässä niitä kutsumuksia, jotka kumpuavat sisimmästäsi. Muutoksien aika on käsillä, joten jotain uutta työpuolelle tulee varmasti.

TAIKURI
Avainsanat: Merkurius, kommunikaatio, leikinomainen asenne kaikkiin mahdollisiin kommunikaatiomuotoihin, joustavuus, loistava älykkyys

Taikuria esittää kreikkalainen jumala Merkurius, sanansaattaja, jonka siivet ovat puhdasta henkisyyttä. Merkuriuksessa on voimaa, joka säteilee hänestä ja leviää hänen ympärilleen. Kortti kuvaa Tahtoa, Viisautta ja Sanaa, joiden avulla maailma luotiin.
Merkurius tasapainottelee todella taitavasti purjelaudan muotoisen alustansa kärjellä ja tekee taikatemppuja erilaisilla viestintävälineillä. Hän on nero, joka käyttää kaikkia käsillä olevia mahdollisuuksia.
Kaksinaisuudessaan Merkurius edustaa niin totuutta kuin valheellisuuttakin. Hän asettaa kyseenalaisiksi kaikki itsestään selvät aatteet ja arviot. Tämä usein asettaa hänet kyseenalaiseen valoon. Luovana olentona hän ei tunne sanaa ”omatunto”. Taikuri käyttää kaikkia välineitä, kaikkia keinoja, saavuttaakseen päämääränsä. Hänellä on suuri kiusaus käyttää väärin lahjojaan. Hänen kykynsä ja taitonsa antavat hänelle ylivoimaa ja valtaa. Taikuri liikkuu valkoisen ja mustan magian välisellä kapealla raja-alueella. Tämä merkitsee, että hänen on lakkaamatta tutkiskeltava itseään. Hän voi käyttää lahjojaan joko itsekkäisiin tarkoituksiin tai rakkauden ja valon palvelukseen.
Tässä kortissa taikuri leikittelee eri mahdollisuuksilla välittäen tietoa. Hän hymyilee, mikä tarkoittaa, että hän välittää tietoa humoristisesti. Humoristisuus ja leikillisyys leimaavat hänen tapaansa käyttää kykyjään. Se osoittaa, että hänen on mahdollista käyttää kykyjään positiivisella tavalla. Apina on egyptiläisen viisauden jumalan Tothin seuralainen. Se valaisee sitä tosiasiaa, ettei viisautta voi koskaan määritellä ennakolta. Mikä tahansa ulkoinen ilmaisumuoto, esimerkiksi sanat, sisältävät aina jonkin verran harhaa ja kuviteltua.
Ne välineet, joilla Merkurius tekee taikatemppuja, kuvaavat kommunikaation eri muotoja. Esimerkiksi:
1.   Kolikko: Keho, materiaaliset asiat, raha-asiat
2.   Tuli: inspiraatio, transformaatio, eteenpäin meneminen
3.   Sauva: filosofia, uskonto, henkisyys
4.   Nuoli: suorasukaisuus, rehellisyys, tarkoituksenmukaisuus
5.   Pergamenttikäärö: kirjoittaminen, julkaiseminen
6.   Siivekäs muna: yliaistilliset havainnot, telepatia
7.   Malja, jossa on käärme: tunteet, suhteet, seksuaalisuus
8.   Miekka: älykkyys, loogisuus, erottelukyky
Taikurin päässä olevat kaksi käärmettä ovat muinaisen parantamisen ja uudelleensyntymisen symboleita. Tässä yhteydessä ne viittaavat ajatusten uudelleensyntymiseen. Niiden yläpuolella on Horuksen silmä, jossa on kyyhkysen symboli kuvaamassa hengen valtiasta. Taikuri saa inspiraationsa kaikkeuden sielulta, jonka sanomaa hän levittää maan päällä. Tätä kuvaa vielä voimakkaammin sinikeltainen energiasäde, joka ikään kuin menee sisään Taikurin päästä, kulkee koko kehon läpi ja tulee jälleen ulos jalkateristä.
Taikuri ei voi täyttää tehtäväänsä olematta jatkuvasti yhteydessä kaikkeuden henkivoimiin. Hän on aina itsensä yläpuolella olevan lain palveluksessa. Kun hän tiedostaa ja hyväksyy tämän todelliseksi tehtäväkseen, hän pystyy tuomaan kirkasta valoa tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden pimeyteen.
Päätelmät: Sinulla on hienoja kykyjä, joita sinun tulisi jakaa muiden ihmisten kanssa. Eräs tärkeä tehtäväsi on löytää ja luoda oikeat olosuhteet ja ympäristö sille, mitä teet
Kysymykset: Millä alueella olet lahjakas? Millä keinoin ja millaisessa ympäristössä voit jakaa lahjojasi eteenpäin muille?
Ehdotukset: Luo itsellesi mielikuva siitä, mitä haluaisit tehdä ja mikä sopii sinulle parhaiten. Kuvaile se.
Vahvistus: Omien luovien voimavarojeni käyttäminen tuottaa minulle suurta tyydytystä ja tekee minut onnelliseksi.

Mies on elämässäsi opettamassa sinulle kommunikoinnin eri muotoja ja joustavuutta kommunikoinnissa. Keskustella voi myös elein, ajatuksin, sisustuksella, lahjoilla... kaikella muulla kuin sanoilla, asioista kuin asioista silläkin ajatuksella, ettei minun ja sinun tarvitse ajatella, tuntea tai kokea samoin. Voimme silti keskustella.
Ilmeisesti mies myös saa sinusta esiin joitakin puolia, joita voit jakaa hänen kanssaan ja joista et ehkä aikaisemmin ole ollut tietoinen/joita et ole aikaisemmin pystynyt jakamaan muissa suhteissasi.

 
tallennettu
Sivuja: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: