Sivuja: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705142 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
naranja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Profiili
« Vastaus #1200 : 16.04.2008 08:50:45 »

Mitähän kortit sanois tulevalle kesälle? Mihin suuntaan katsella ja missä tunnelmissa?
tallennettu

"enlarging your world -mad world"
Päärynä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 105



Profiili
« Vastaus #1201 : 16.04.2008 10:00:48 »

Moi AthaMaarit!

Mitähän kortit ketoisivat mulle mun taloudellisesta tilanteesta, joka näyttää aika heikolta? Toimenpide-ehdotuksia? Sad
tallennettu

Ihan turhaan tuotakin tuskailet
jos päivä ei pilkota polkusi yllä.
Se valo, jota ulkoa löydä et,
sehän rintasi luolassa loimuu kyllä.

-Aaro Hellaakoski
Jellona-täti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106


Suurin on rakkaus.


Profiili
« Vastaus #1202 : 16.04.2008 18:42:13 »

AthaMaarit-kultaseni!  angel smitten

Oikeastaan kortista tulee nyt vähän sellainen fiilis, että lähde haastatteluun aivan puhtaalta pöydältä täysin omana itsenäsi. Ei mitää tarvetta miettiä miten tulisi käyttäytyä, vastata ja millainen ensivaikutelma olis paras. Eteenkin, kun sinulla on vielä tuollainen epätietoinen tilanne muutenkin päällä. Silloin pitää vain antaa mennä ilman odotuksia ja pelkoja katsoen, mitä tuleman pitää. Siihen viittaa myös kortin kertomus Horuksesta, joka ymmärtää asioiden molemmat puolet ja on näin ollen itse täysin neutraali - ei odotuksia, ei pelkoja. Katsot miten käy.

Yllättäen minäkin pohdin lukiessani tekstisi, juuri tätä samaa, mitä vastasit itse. Minulla on vähän sellainen "tapa" että pähkäilen liikaa asioita etukäteen ja kaiken maailman painolastit, turhat sellaiset, kasaantuu hartioilleni ja ne jumittaa ihan oikeasti.
Siispä kiitän ja annan tulla mitä tuleman pitää ja kerron tuloksen joskus sinulle.   smiley6600 smitten

Rakkaudellaan: Jellona-täti 
 smitten
tallennettu

Horoskooppini on Leijona.
Nouseva merkkini on Leijona.
Kiinalainen merkkini on Tiikeri.
Kuumerkkini on Jousimies.
Merkurius on Neitsyessä.
Venus Vaa`assa.
Mars Kaksosissa.
Maya-nimi: Valkoinen kosminen maailmojen sillanrakentaja.
jane60
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #1203 : 16.04.2008 22:45:21 »

Hei,
Minulla olisi ikuisia rakkaushuolia? Avioero viime syksynä, sen jälkeen on ollut muutama varteenotettava, mutta kun ovat saaneet minut lämpenemään, ovat häipyneet kuin hiekka saharaan, selittelemättä mitään...eivätkä myöskään vastaa viesteihini enää....
Osaisikohan sinun kortit tähän mitään valaisevaa minulle antaa ja tulisiko jotain pitempiaikaista näkyviin?? smitten

Kiitos sinulle Smiley
tallennettu
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #1204 : 18.04.2008 17:24:11 »

Hei AM! Dimmalla on pulma, mitä tehdä? Kaksi tasapuolista täysin erilaista vaihtoehtoa edessä...vaan kumpi on oikea?
-kiitos-
smitten
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1205 : 18.04.2008 22:09:20 »

Tulipa jo päivällä sinä ja tämä topic mieleen moneen kertaan ja mietinkin, jotta jaksonko/ehdinkö koneelle kirjoittamaan tätä... on ollu kiiru  Wink
Tuota sitten ajattelin, josko minulle olisi tulossansa jokin vinkki, ajatus, neuvo, suuntaviitta, vahvistus tahi varoitus  Lips Sealed
Varsinaisesti taas pohdin omia rajojani näinä päivinä, niin fyysisen kuin henkisen puolen. Jos ihan rehellinen olen, niin en enään tiedä missä ne menee ja kuljen kuin kepillä jäätä koittaen heikoilla jäillä. En pelkää, mutta ihmetyttää  Smiley rajat ovat siirtyneet varsinkin henkisen puolen, kauemmaksi ja joitain sellaisia rajoja löytynyt lähempää, kuin uskoin/toivoin.
En käänny, enkä anna periksi... mutta se pieni "piru" olkapäällä supisee etten selviä, kun toisella puolla "enkeli" kannustaa pistämään isompaa vaihdetta silmään vaan ja sokeana rajojen yli... vai olisivatko he "devil in disguise" -Elviksen sanoja lainatakseni  smitten
tallennettu
aine
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #1206 : 19.04.2008 09:47:38 »

hei!

Olen hankalassa tilanteessa erään ystäväni kanssa. Mitä korttisi kertovat tilanteesta?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1207 : 19.04.2008 12:40:48 »

Geiro. Sinulle tuli

TAIKURI
Käänteinen
Avainsanat: Merkurius, kommunikaatio, leikinomainen asenne kaikkiin mahdollisiin kommunikaatiomuotoihin, joustavuus, loistava älykkyys

Taikuria esittää kreikkalainen jumala Merkurius, sanansaattaja, jonka siivet ovat puhdasta henkisyyttä. Merkuriuksessa on voimaa, joka säteilee hänestä ja leviää hänen ympärilleen. Kortti kuvaa Tahtoa, Viisautta ja Sanaa, joiden avulla maailma luotiin.
Merkurius tasapainottelee todella taitavasti purjelaudan muotoisen alustansa kärjellä ja tekee taikatemppuja erilaisilla viestintävälineillä. Hän on nero, joka käyttää kaikkia käsillä olevia mahdollisuuksia.
Kaksinaisuudessaan Merkurius edustaa niin totuutta kuin valheellisuuttakin. Hän asettaa kyseenalaisiksi kaikki itsestään selvät aatteet ja arviot. Tämä usein asettaa hänet kyseenalaiseen valoon. Luovana olentona hän ei tunne sanaa ”omatunto”. Taikuri käyttää kaikkia välineitä, kaikkia keinoja, saavuttaakseen päämääränsä. Hänellä on suuri kiusaus käyttää väärin lahjojaan. Hänen kykynsä ja taitonsa antavat hänelle ylivoimaa ja valtaa. Taikuri liikkuu valkoisen ja mustan magian välisellä kapealla raja-alueella. Tämä merkitsee, että hänen on lakkaamatta tutkiskeltava itseään. Hän voi käyttää lahjojaan joko itsekkäisiin tarkoituksiin tai rakkauden ja valon palvelukseen.
Tässä kortissa taikuri leikittelee eri mahdollisuuksilla välittäen tietoa. Hän hymyilee, mikä tarkoittaa, että hän välittää tietoa humoristisesti. Humoristisuus ja leikillisyys leimaavat hänen tapaansa käyttää kykyjään. Se osoittaa, että hänen on mahdollista käyttää kykyjään positiivisella tavalla. Apina on egyptiläisen viisauden jumalan Tothin seuralainen. Se valaisee sitä tosiasiaa, ettei viisautta voi koskaan määritellä ennakolta. Mikä tahansa ulkoinen ilmaisumuoto, esimerkiksi sanat, sisältävät aina jonkin verran harhaa ja kuviteltua.
Ne välineet, joilla Merkurius tekee taikatemppuja, kuvaavat kommunikaation eri muotoja. Esimerkiksi:
1.   Kolikko: Keho, materiaaliset asiat, raha-asiat
2.   Tuli: inspiraatio, transformaatio, eteenpäin meneminen
3.   Sauva: filosofia, uskonto, henkisyys
4.   Nuoli: suorasukaisuus, rehellisyys, tarkoituksenmukaisuus
5.   Pergamenttikäärö: kirjoittaminen, julkaiseminen
6.   Siivekäs muna: yliaistilliset havainnot, telepatia
7.   Malja, jossa on käärme: tunteet, suhteet, seksuaalisuus
8.   Miekka: älykkyys, loogisuus, erottelukyky
Taikurin päässä olevat kaksi käärmettä ovat muinaisen parantamisen ja uudelleensyntymisen symboleita. Tässä yhteydessä ne viittaavat ajatusten uudelleensyntymiseen. Niiden yläpuolella on Horuksen silmä, jossa on kyyhkysen symboli kuvaamassa hengen valtiasta. Taikuri saa inspiraationsa kaikkeuden sielulta, jonka sanomaa hän levittää maan päällä. Tätä kuvaa vielä voimakkaammin sinikeltainen energiasäde, joka ikään kuin menee sisään Taikurin päästä, kulkee koko kehon läpi ja tulee jälleen ulos jalkateristä.
Taikuri ei voi täyttää tehtäväänsä olematta jatkuvasti yhteydessä kaikkeuden henkivoimiin. Hän on aina itsensä yläpuolella olevan lain palveluksessa. Kun hän tiedostaa ja hyväksyy tämän todelliseksi tehtäväkseen, hän pystyy tuomaan kirkasta valoa tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden pimeyteen.
Päätelmät: Sinulla on hienoja kykyjä, joita sinun tulisi jakaa muiden ihmisten kanssa. Eräs tärkeä tehtäväsi on löytää ja luoda oikeat olosuhteet ja ympäristö sille, mitä teet
Kysymykset: Millä alueella olet lahjakas? Millä keinoin ja millaisessa ympäristössä voit jakaa lahjojasi eteenpäin muille?
Ehdotukset: Luo itsellesi mielikuva siitä, mitä haluaisit tehdä ja mikä sopii sinulle parhaiten. Kuvaile se.
Vahvistus: Omien luovien voimavarojeni käyttäminen tuottaa minulle suurta tyydytystä ja tekee minut onnelliseksi.

Taikuri onkin vähn hankala kortti käänteisenä tähän tilanteeseen tulkintaa ajatellen. Sanoisin, että ennen pitkää suhteenne kaatuisi kommunikaatiovaikeuksiin ja suhde olisi mahdollisesti Taikurin kuvailemaa nuoralla tanssia. Taikuri on kaikesta huolimatta vahvasti henkinen olento, joka toteuttaa Jumalallista tietään. Käänteisenä kortti siis sanoisi, että suhteenne perustuu ensisijaisesti maallisille himoille ("ihanaa, minua rakastetaan, minusta pidetään, minä olen seksikäs, minä saan rakkautta toiselta, minäminäminä") kuin Jumalalliselle innoitukselle. Tietenkin, jos siitä on suhde tullakseen tuollaisella pohjalla se tulee, mutta itse en asettaisi kovinkaan korkeita odotuksia suhteelle ja sen kestävyydelle tämän kortin mukaan. Leikkimielisyys ja huumori, jota teidän välillänne ehkä nyt on, kuukahtaisivat pois suhteessa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1208 : 19.04.2008 12:46:53 »

Ametha. Nostin kortin yleisesti muutoksille, jotka ravistelevat eri elämäsi osa-alueita.

SAUVOJEN KAKKONEN – HERRUUS
Avainsanat: Mars Oinaassa, sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta

Aktiivista, dynaamista voimaa hallitseva planeetta Mars on tässä kortissa omassa merkissään, Oinaassa. Oinas on uranuurtaja, joka alituiseen etsii uusia etenemistapoja. Sitä eteenpäin vievä voimaa löytää jatkuvasti uusia suuntia.
Kortissa on ristissä kaksi sauvaa, jotka ovat tiibetiläisiä ukkosenjyrähdyksen symboleita. Sauvojen päissä olevat hevonsenpäiset hahmot symboloivat puhdasta, tuhoavaa voimaa. Nuolenpäät on koristeltu käärmein. Ne viittaavat tuhon mukana tuomaan uudistumiseen.
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, jota tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei heilu.
Maalauksen taustalla on kuvattuna tulen ja veden yhdentyminen, joka alkemiallisesti symboloi ihmisen olemuksen eri puolien yhdistymistä. Tässä yhdistymisessä syntyy se, mikä on uutta. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmasi asioihin ja laajentaa sitä.
Päätelmät: Kiinnitä huomiotasi oman keskuksesi löytämiseen. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi on varmaa, että hallitsen tilanteen. Luota omaan energiaasi. Älä tee mitään vääriä kompromisseja!
Kysymys: Millaiset tehtävät ja tilanteet ovat sinulle haasteellisia?
Ehdotus: Kun olet haastavassa tilanteessa, istu suorassa ja mukavassa asennossa. Hengitä syvälle vatsaasi. Odota, kunnes hengityksesi kulkee pehmeästi ja rauhallisesti ja tunnet olosi melko rentoutuneeksi. Luo tilanteesta kuva silmiesi eteen ja näe itsesi käsittelemässä tilannetta samalla, kun pysyt omassa keskuksessasi.
Vahvistus: Löydän tällä hetkellä tarvitsemani voiman omasta keskuksestani

Muutoksien tarkoitus on saattaa sinut yhteyteen Itsesi kanssa eli toisinsanoen elämään omien haaveiden ja oman tien kanssa tasapainoisesti välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat asiasta. Vanha ja tarpeeton kuolee pois, ja siitä pitää vaan päästä irti, koska se pitää sinua epätasapainossa tavalla tai toiselle. Irtipäästäminen tuo sinua lähemmäs Itseäsi ja toimii eheytysprosessina, joka on alkamassa tässä. Meille kaikille tulee jossain vaiheessa elämää yleensä tällainen tilanne vastaan, jossa meidät haastetaan hylkäämään se, mikä ei ole meille hyväksi ja tasapainoksi ja valitsemaan Itsemme, oma tiemme, mutta valitettavan harva uskaltaa tehdä tuota siirtoa elämässään. Se kysyy niin paljon voimaa, päättäväisyyttä ja rohkeutta, että mieluummin annetaan valta peloille ja jatketaan elämää kuten ennenkin (ja tullaan aina vaan sairaimmiksi ja onnettomammiksi). Nyt on tullut sinun aikasi joko jatkaa vanhaan samaan, ei-sinuntyyliseen malliin tai lähteä todelliselle tiellesi, joka ottaa alussa paljon mutta antaa kaksinverroin takaisin!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1209 : 19.04.2008 14:31:47 »

Sidrika. Miehille tuli tällainen kortti:

LANTTIEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys

Kortissa olevat symbolit muodostavat ristin, joka kuvaa sisäisen ja ulkoisen, vertikaalisen ja horisontaalisen yhdistymistä.
Liian pitkään epätasapainossa olleet ruumis ja sielu yhdistyvät harmonisesti. Kehoa voidaan nyt pitää elävänä sielun temppelinä. Mitä syvemmässä yhteydessä olemme kehoomme, sitä helpompaa meillä on tämän yhdentymisen aikana. Mitä syvemmälle maahan juuremme ulottuvat, sitä korkeammalle sielumme voi kohota.
Seitsensakarainen tähti ja kaksi viisikulmiota ympäröivät täydentymistä kuvaavaa esoteerista symbolia, 1/666. TO META OHPION tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. Tässä sillä tarkoitetaan uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuutta ja valmiutta ulkonaisesti ja sisäisesti rikkaaseen elämään.
Tämä uusi tietoisuus saa aikaan sen, että ihminen haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Tätä symboloivat puun vuosirenkaat. Olemassaolon uusia tasoja saavutetaan jatkuvasti. Kortissa tätä kuvataan samankeskisillä kaarilla. Kukin taso löydetään, hyväksytään ja yhdistetään vuorollaan ja ilmaistaan ulkoisesti puun vuosirenkaan tavoin. Nämä tapahtuvat johtavat aitoon itseluottamukseen, joka on todellisen menestyksen perusta.
Jotkut opettajat ovat sitä mieltä, että voimme olla sekä ulkonaisesti että sisäisesti rikkaita. Meidän ei tarvitse valita näiden kahden väliltä. Sisäinen elämä ei ole ulkoista elämää vastaan. On tärkeää ymmärtää, mitä sisäinen ja ulkoinen rikkaus todella tarkoittavat. Monet opettajat puhuvat sinulle tästä. Sillä jos koskaan aiot todella tulla täysin tietoiseksi, sinun on ymmärrettävä, ettei ulkonainen köyhyysloukkuun jääminen merkitse sitä, että olisi sisäisesti tietoisempi. Köyhyyden käsite tarkoittaa vain sitä, ettet takerru rahaan saadaksesi sitä itsellesi. Köyhyys tarkoittaa, ettet omista mitään – et edes muistojasi. Voit kuitenkin käyttää kaikkea, mitä haluat.
Kun ymmärrät tämän, voit edelleen kasvaa sisäisesti ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden.
Päätelmät: Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi.
Kysymys: Mitä elämäsi osa-alueita haluaisit rikastuttaa?

No käänteisenä tämä kortti ei lupailisi ainakaan mitään hyvää tai antoisaa romanssia kummankaan kanssa. Tai siis romanssin poikanen saattaisi syntyä, muttei edetä suhteeksi asti ja romanssinpoikasen kuollessa tämä yhteinen menneisyytenne häiritsisi työkuvioita.
Ehkäpä kannattaa vaihtaa sekä mieskohdetta että työpaikkaa, eikä kiusata itseään suotta? coolsmiley

Ehdotus: Näe todella vaivaa löytääksesi itsessäsi piilevät mahdollisuudet ja sisäiset rikkautesi sekä kehittääksesi niitä. Pysy avoimena kaikelle, mikä rikastuttaa elämääsi
Vahvistus: Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1210 : 19.04.2008 18:34:31 »

Silvermoon. Nostin sinulle työlle ja asunnolle vain yhden kortin, koska ne liittyvät toisiinsa - opiskelujen jälkeisestä ajasta selviämisen huoleen, huoleen siitä, miten uusi aikakausi elämässä lähtee käyntiin. Intuitiivisesti minulle tulee tunne, että saat asunnon suhteellisen  helpostikin, joten ei huolta siitä.

Toinen kortti on parisuhteelle ja kolmas terveydelle.

LANTTIEN VIITONEN – HUOLI
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Härässä, huolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen

Viisisakarainen tähti on kadottanut tasapainonsa – yksi sen sakara osoittaa suoraan alaspäin. Jokin tilanne on juuttunut paikoilleen tai siihen on kasautunut paljon jännitystä. Kanssakäymisen selkiinnyttäminen näyttää mahdottomalta. Niinpä kaikki näyttää vieläkin synkemmältä, vieläkin toivottomammalta. Ihmissuhteet uhkaavat rikkoontua ja kaikki, mihin kosket, hajoaa. On aivan kuin sinut olisi tuomittu tarkkailemaan, kun kaikki ympärilläsi hajoaa. Lanteissa olevat viisi symbolia voidaan selittää seuraavalla tavalla:
Punainen Kolmio: oma energiasi on estynyt
Keltainen Kolmio: ajatuksesi kiertävät ratkaisun löytymisen, ulospääsyn, läpimurron ympärillä.
Vaaleansininen Kasvava Kuu: tilanne koskettaa alitajuntasi syvimpiä syövereitä. Se menee suoraan lävitsesi.
Musta Soikio: musta aukko, ei ulospääsyä, toivottomuutta.
Sininen Ympyrä: sisäinen viisautesi kehottaa sinua tekemään jotain.
Tilanteessa on ongelmallista se, että et tee mitään, mutta samalla kuitenkin kidutat itseäsi sekavilla ajatuksillasi.
Päätelmät: Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Van selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Kaiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?
Ehdotus: Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.
Vahvistus: Elän todellisemmin ja rehellisemmin.

Ei huolta tämän kortin mukaan. Uuden elämänkautesi aloittamisesta ja tukemisestasi sen kanssa huolehditaan, joten murheet vaan narikkaan!

MALJOJEN KUUTONEN – MIELIHYVÄ
Avainsanat: Aurinko Skorpionissa, himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen

Maljojen Viitosessa kuvattu pettymyksen pelko on voitettu. Ruumis ja sielu ovat puhdistuneet ja ne ovat valmiina nautinnolliseen vuorovaikutukseen rakastetun kanssa.
Lootus puhkeaa kukkaan hehkuen herännyttä elinvoimaa kuvaavia keltaoransseja värejä. Maljat o tehty kuparista, sisäistä parantumista symboloivasta metallista. Käärmeet kuvaavat seksin luonnollisen kokemisen aikaansaamia muutoksia. Ylitsevuotavat tunteet virtaavat kukinnoista maljoihin, joiden jalat on tehty harvinaisista ja arvokkaista hedelmistä.
Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan tunteittesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jännittynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisessa on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen.
Päätelmä: Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osittaa kiitollisuuttasi
Kysymys: Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksista, jotka estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteesta?
Ehdotus: Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa ne kumppanisi kanssa
Vahvistus: Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot.

Kyllä,parisuhdekin sieltä tupsahtaa, tosin kortti ei sano, että milloin. Siitä vaan odottelemaan kumppanin saapumista elämään, sinänsä etsintäretkelle ei tarvitse lähteä. Hän tulee kyllä elämääsi ennen pitkää. Tunnistat hänet, kun elämääsi saapuu hänen mukanaan kortin avainsanat.

MALJOJEN KAHDEKSIKKO – UUPUMUS
Avainsanat: Saturnus Kaloissa, lamaannus, tukkeutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo

Maljojen Seitsikossa kuvattua hajoamistilaa ja turmellusta seuraa laiskuus, velttous. Energialataus on purkaantunut, kuparimaljojen kahvat ovat rikki. Liian paljon nautintoja ja hemmottelua!
Tunteiden vesi seisoo eikä kevät pysty sitä uudistamaan eikä elvyttämään. Vesi jähmettyy paikoilleen ja saastaisuudesta syntyvät höyryt kohoavat taivaalle pimentäen selkeyden valon Kahden jäljelle jäävän lootuksenkukan elinvoima virtaa vielä. Tässä tilanteessa se on kuitenkin hukkaan heitettyä energiaa. Pilaantunut, paikoillaan seisova vesi nielaisee välittömästi niiden vähäisen raikkauden ja elinvoiman. Ne vajoavat hidasliikkeiseen, tahmeaan suohon.
Olet jo tuhlannut tarpeeksi energiaasi ihmisin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Mitä enemmän yrität elvyttää suhdetta, joka on urautunut ja tullut vain tavaksi, sitä voimattomammaksi ja tyhjemmäksi tunnet itsesi. Jokainen yritys antaa toiselle uutta energiaa vähentää vain edelleen omaa energiaasi. Mitään ei saavuteta.
Päätelmät: Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa ”ei”. Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta et saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
Kysymykset: Ketkä ihmiset tulevat mieleesi tässä yhteydessä? Uskallatko asettaa rajoja ja uskallatko seisoa niiden takana? Millaisissa tilanteissa salaat todelliset tunteesi?
Ehdotus: Nosta kortti saadaksesi tietää, mikä muuttuu, kun kykenet sanomaan ”ei”.
Vahvistus: Anna oman vahvistuksesi lujittua nostamiesi lisäkorttien pohjalta.

Terveydentilasi huonenee huolien ja ennenkaikkea kiireen takia. Jos kiire johtuu koulun viimemetreistä yritä pysyä hyvällä mielellä ja ajatella, että pian tämä on ohi. Pyri ottamaan aikaa itsellekin välillä.
Jos terveys reistailee jonkin ihmissuhteen ongelman takia,oli se sitten suhde Itseen, vanhempiin, sisaruksiin, ystäviin, sukulaisiin, naapuriin,opettajaan jne. sinua kehotetaan irrottautumaan kokonaan tuosta tilanteesta ja sanomaan sille "ei". Onko sinut kenties vedetty johonkin välikäteen ja tunnet melkeinpä velvollisuudeksesi kuunnella/auttaa/tukea/olla nyt jotain mieltä asiasta toisen vuoksi? Anna kuule vaan olla. Asia ei kuulu sinulle, se on heidän selvitettävä asia, ei sinun. Itselläni on samanlainen tilanne nyt jo vuoden verran ollut päällä, kun vanhempani ovat eroamassa ja kummatkin omalta taholtaan yrittävät kalastaa minua puolellensa. Olenkin tuumannut - myös ääneen - että asia ei kuulu minulle, ei kiinnosta minua ja minä en aio ottaa siihen kantaa en puolesta enkä vastaan. Se on heidän asiansa ja ongelmansa, eikä minulla ole mitään velvollisuutta työntää lusikkaani heidän väliseen soppaansa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1211 : 19.04.2008 18:41:07 »

Max79. Ei mitään pelättävää, ihan normaalia sielun heräämistähän tuo on, eteenkin, jos olet syntynyt 1979 ja alat näinollen lähestyä 30.ikävuottasi. 30.ikävuoden tienoilla, joko vähän sitä ennen tai jälkeen, iskee ns. Kolmenkympin Kriisi. Se on sielullisen heräämisen kausi, jossa Itse, se joka oikeasti olemme, alkaa pitää ääntä itsestään. Mitä enemmän olemme eläneet ja tehneet Itseämme vastaan (esimerkiksi "haluaisin aina perustaa kukkakaupan, mutta lähdenkin mieluummin sairaanhoitajaksi, kun kukkakaupan perustaminen pelottaa minua, vaikka se onkin haaveeni") sen kovempaa sielu huutaa. Tästä syystä jotkut näyttävät päällisin puolin skitsahtavan ihan totaalisesti 30. kriisin aikaan! Grin Vanha elämä menee totaalisesti uusiksi. Ne, jotka ovat olleet sinut Itsensä kanssa, kriisi menee ohi melko huomaamattomasti, mutta uskoisin, että heilläkin tapahtuu muutoksia elämässä. Ehkäpä se Oma Tie pyörähtää totaalisesti käyntiin silloin!

Mitä telepatiaan ja sen sellaiseen tulee, se on ihan normaalia. Itse on kuitenkin telepaattinen ja selvänäköinen. Puhelinsoittoon pyytäisin sinua kysymään Itseltäsi, että mitä se pelkää siinä? Miksi se oli pelottavaa? Saatat huomata, että Itse tuumaa vaan, kuten minäkin, että kyse on mitä suuremmalla todennköisyydellä ihan vain Ruotsin puolella tapahtuneesta inhimillisestä kömmähdyksestä ja jos joku sinua nyt vaanisi, osaisit puolustautua ja miehesi puolustaisi sinua myös. Ego sen sijaan alkaa varmasti selittää, että siellä on sarjamurhaaja sun perässä, tai joku luuriinhuohottaja, jolle et mahda mitään ja joka iskee silloin, kun miehesi ei ole kotona (mikä ei tietenkään ole totta!) Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1212 : 19.04.2008 18:59:18 »

Laa-Laa. Hyviä kysymyksiä!  Wink Tällaisia kortteja niille tuli.

PAHOLAINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kauris, uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys

Paholainen on yksi tarotpakan väärinymmärretyimmistä korteista. Ymmärtääksesi tätä korttia sinun täytyy vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta.
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikausiin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmassa ja maskuliinisimmassa muodossa.
Palloissa on neljä naisen ja neljä miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
Fallosmainen pylväs ulottuu maalauksen yläreunaan saakka. Se ulottuu läpi taivaiden. Tätä symboloi pylvään ympärillä oleva tähtien jumalattaren Nutin vartaloa kuvaava kehä. Pylväs ulottuu myös alas maan keskukseen saakka.
Tämä maan keskuksen ja kosmoksen yhdistäminen on upea luovan energian kuvaus. Syvälle maahan ankkuroituminen sallii tummanruskean maan energian nousta ylös Näin se voi sulautua ylhäältä tulevaan kullankeltaiseen kosmiseen energiaan. Tämä kosmisen energian ja maan energian yhteensulautuminen inspiroi sinua luovasti. Pystyt ilmaisemaan tätä inspiraatiota.
Pan-Jumalan otsassa näkyy hänen avoin kolmas silmänsä. Tämä viittaa hänen suuriin kykyihinsä yliaistillisten havaintojen alueella. Hän on näkijä, joka ei näe ainoastaan sitä, mikä on ilmeistä, silmin nähtävää. Hän näkee myös asioiden syvemmän olemuksen.
Hänen ilmeestään loistaa hyvin huumorissävytteinen tyytyväisyys. Kaikki ne ihmiset, jotka ymmärtävät maailman syvemmän olemuksen, voidaan tunnistaa heidän huomattavasta huumorintajustaan (esimerkiksi Castenadan Don Juan). Vain ymmärtämättömät ihmiset ovat kuolemanvakavia ja täysin samaistuneita omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä. Käsityksemme paholaisesta liittyy tavallisesti raakalaismaisuuteen ja eläimellisyyteen. Olemme tämän käsityksen vankeja. Mutta Pan virnistää ihmisille ja heidän projektioilleen, joille ha ”demonisoivat” hänet. Viisaudessaan hän näkee, että itse asiassa jokainen halu, jokainen tunne tai teko, jolla jotenkin vangitsemme itsemme kuin myös halumme omistaa kaikki, johtavat vain turhautumiseen ja kärsimykseen. Ihmiset päätyvät tähän näkemykseen vasta koettuaan tuon kaiken omakohtaisesti moneen kertaan. Mitä suuremmaksi ymmärryksesi kasvaa ja mitä tietoisemmaksi tulet, sitä enemmän voit todella nauttia. Kun vapaudut kaikista moraalirajoituksista, voit antautua äärimmäisen aistillisesti maallisille nautinnoille. Löydät ekstaasin kaikissa sen ilmenemismuodoissa ja maistat jumaluuden kaikessa olevassa. Nautit ja jatkat matkaasi takertumatta.
Päätelmät:  Jotkut ihmiset saattavat ”demonisoida” sinut, haluavat nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidät humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalat maassa!
Kysymys: Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Ehdotukset: Istuudu mukavasti mietiskelemään. Kiinnitä huomiota hengitykseesi. Kuvittele, että jokaisella uloshengityksellä selkärankasi alaosasta kasvaa juuri, joka työntyy syvälle maan keskukseen – se tapahtuu nopeasti. Tunne seuraavaksi kuinka jokaisella sisäänhengityksellä maan energia virtaa sinuun täyttäen koko kehosi. Anna sitten tietoisuutesi siirtyä päälakeesi. Avaa itsesi kullankeltaisella kosmiselle energialle. Tunne kuinka se sekoittuu maan energian kanssa ja täyttää kehosi.
Vahvistus: Olen oman elämäni herra.

Kortti pyytää sinua ymmärtämään sen, että muut työpaikallasi eivät näköjää ole Itsen kehittämisessä ja ajatusmaailmassaan niin pitkällä kuin sinä. Heitä sitovat vielä tavanomaisimmat moraalikäsitykset ja uskomukset, ja kun he kohtaavat jotain mikä on niiden vastakohta, on reaktiona jonkinasteinen räjähdys. Yritäpä selittää rasistille, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja saat turpaasi Grin Tai vakuuttaa pörssikurssihaita siitä, ettei raha pyöritä muuta kuin fyysistä maailmaa ja sinulle nauretaan päin naamaa. Tai mikä parasta, sano psykologille, että sinua "seurataan", että sinua auttavat näkymättömät olennot toiselta olemassaolon tasolta (kuten he tekevät nyt näiden korttien ja minun kauttani) niin saat aikamoisen lääkityksen Grin
Kortti on siis neuvo oppia luovimaan tässä fyysisessä maailmassa, pyrkien kunnioittamaan toisien kehitystasoja ja ajatusmaailmoja, vaikka näkisitkin niiden olevan ihan pielessä. Me emme voi työntää jokea eikä ekaluokkalaiselle voi opettaa atomifysiikkaa. Ennen kaikkea me vastaamme vain Itsestämme.
Yritä olla ottamatta työpaikkaa ja sen persoonia henkilökohtaisesti. Tiedosta, että jokaisessa heissä on sielu - he ovat sielu - ja se, mitä sinä näet on vain egopohjainen persoona, joka kuolee heidän ruumiinsa mukana. Ja muista, että olet itsekin ollut jossain elämässä yhtä hankala, kuten me kaikki! Grin



MIEKKOJEN PRINSSI
Avainsanat: Ilman elementti, intuitio, luova ajattelu, kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen, rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen, selkeä havaintokyky.

Miekkojen Prinssi päällä on vihreä, tiukka, kudottu haarniska. Hän hallitsee luovan ajattelun, ideoinnin ja suunnittelun. Luovan ajattelun edellytys on rajoittamaton vapaus – se ei siedä minkäänlaisia rajoituksia. Prinssi onkin heilauttanut kätensä kauas taakseen pystyäkseen katkaisemaan siteet vaunuista roikkuviin hahmoihin. Nämä hahmot symboloivat rajoittavia ajatuksia, tunteita tai suhteita, jotka saattavat hidastaa vaunujen etenemistä.
Vaunuissa oleva kristalli on kaksoispyramidin muotoinen. Se symboloi kristallisoitunutta käsitys- ja havaintokykyä. Nyt on hyvä aika toteuttaa ideat.
Joskus ongelmat tuntuvat meistä ylitsepääsemättömiltä. Vanhat, rajoittavat uskomukset ja vakaumukset saattavat meidät tuntemaan niin. Voimme esimerkiksi ajatella ”Olen heikko ja toisista riippuvainen ” tai ”Jos vaadin itselleni oikeuksia, minua rangaistaan ” tai ”Olen pohjimmiltani kömpelö”. Jossain tilanteessa, ehkä lapsuudessa, noissa tuntemuksissa on saattanut olla jotain perää, mutta niillä ei ole mitään yhteyttä nykytodellisuuteemme. Raahaamme jatkuvasti noita uskomuksia mukanamme ja kerta toisensa jälkeen olemme tilanteessa, jotka vain vahvistavat niitä. Sanomme itsellemme esimerkiksi ”Se, että olemme pohjimmiltamme kömpelöitä saa meidät pudottelemaan ja rikkomaan esineitä.”
Todellisuus on kuitenkin hieman erilainen. Me emme vain sattumalta törmää tiettyihin tilanteisiin, vaan luomme ne itse ympärillemme todellisuudesta luomiemme uskomusten pohjalta. ”Kauhean” kömpelyytensä vuoksia itsensä vaivautuneeksi tunteva mies esimerkiksi rajoittaa liikkeittään pelätessään olevansa kömpelö. Niinpä hänen liikkeensä todella ovat kömpelöitä. Vaikka hän luonnostaan olisi kuinka viehättävä hyvänsä, se jää huomaamatta ja kehittymättä, koska joskus joku sai hänet vakuuttuneeksi kömpelyydestään.
Huomaamme, että jokaisessa epämiellyttävässä tai mahdottomassa tilanteessa voimme vain paremmin tajuta väärät asenteemme ja itsestämme luomamme virheelliset käsitykset. Kun huomaamme, mitä ne todella ovat, voimme korjata tilanteen ja päästä irti vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit kuitenkin sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että ne voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään!
Kysymys: Millaisten uskomusten, tunteiden, suhteiden tai valmiiksi ohjelmoitujen ideoiden annat rajoittaa itseäsi?
Ehdotus: Opettele luovaa mielikuvittelua. Lue Shakti Gawainin kirja ”Creative Visualization” tai Wayne W. Dyerin kirja "Sinäkö ihmeidentekijä?"
Vahvistus: Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat.

Koska en nyt tarkalleen tiedä millaista uutta sieltä toivotaan parisuhteeseen, heitä tähän muutaman vaihtoehdon:
Ensiksikin jos toivot, että miehesi avautuisi henkisyydelle, älä yritä niin sinnikkäästi. Ole vapaasti oma Itsesi ja pidä henkisyys elämässäsi, vaikka mies nauraisi niille nyt - jossakin toisessa elämässä, jos ei tässä, hän elää samallalailla.   Kunnioita hänen näkemystään, vaikka se poikkeaisi omastasi ja anna hänelle oikeus noihin ajatuksiin. Olkaa siis yksilöitä.
Toiseksekin, jos suunnitelmissa on lapsi, älkää lannistuko vastoinkäymisistä. Kortissa puhutaan siitä, miten luovuuden mahdollisuudet ovat rajattomat eli eiköhän lasta sinne tupsahda ajallaan.
Jos parisuhde ahdistaa sinua ja mietit, uudistuuko se, yritä ensin muuttaa Itseäsi, päästää irti menneestä ja negatiivisesta ajattelusta. Saattaa olla, että miehen kiukkuisuus on vain heijastusta omasta huonosta käytäytymisestäsi, jota et tiedosta. Riittää, että sinä muutut. Molempien ei tarvitse muuttua, jotta suhteesta tulisi onnellinen ja toimiva. Jos muutoksia ei vaan tunnu syntyvän hyvällä tahdolla yrittämälläkään, ottakaa hengitystilaa toisistanne vähäksi aikaa.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1213 : 19.04.2008 19:04:21 »

Angelic. Muutoshaaveille tällaista

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos, myötätunto.

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen n sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Hmmm.... Kortin avainsanoissa on kyllä muutos, mutta tässä puhutaan enemmänkin sisäisestä kuin ulkoisesta muutoksesta. Kannattaa minun mielestä ensin kokeilla saako sisäinen muutoksesi vastakaikua työtovereiltasi, kun ilmaiset sitä heille. Eli siis jos olet ennen ollut ujo ja muuttunut nyt sosiaaliseksi olisit sosiaalinen myös töissä.
Jos tuo ei tunnu oikealle vaihtoehdolle ja osaat jo nyt sanoa, ettei se tule toimimaan, silloin kannattaa lähteä toteuttamaan sisäistä kutsumusta työpaikan vaihdoksesta. Onhan se kuitenkin merkki siitä, että jokin sisälläsi on kasvanut ja kokee nyt tämänhetkisen työpaikan rajoittavana ja mitäänsanomattomana.
tallennettu
SilverMoon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19



Profiili
« Vastaus #1214 : 19.04.2008 19:55:04 »

Silvermoon. Nostin sinulle työlle ja asunnolle vain yhden kortin, koska ne liittyvät toisiinsa -
Toinen kortti on parisuhteelle ja kolmas terveydelle.

LANTTIEN VIITONEN – HUOLI
Käänteisenä

MALJOJEN KUUTONEN – MIELIHYVÄ

MALJOJEN KAHDEKSIKKO – UUPUMUS

Kiitos AthaMaarit  smitten

Teet todella mielenkiintoisia tulkintoja, se täytyy myöntää taas kerran! Korteista tunnistan paljon merkkejä nykyisestä tilanteestani. Tosin olisin kiitollinen, jos jaksat vielä katsoa erikseen työlle, siitä kun en oikein saanut selvää uglystupid2 huoltahan se on tuottanut ja päänvaivaa Undecided jo pidemmän aikaa, enemmän kuin asunto tai parisuhde, jonka tulkinta oli mielenkiintoinen  coolsmiley
Sorry vanhempiesi puolesta, mutta muista etteivät he sinusta eroa, ovat vaan kyllästyneet toisiinsa.

Aurikoista kevättä!  :angel:
tallennettu
Sivuja: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: