Sivuja: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705057 kertaa)
0 jäsentä ja 8 vierasta katselee tätä aihetta.
Strelizia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70



Profiili
« Vastaus #1170 : 04.04.2008 18:49:20 »

Onkos Atha samaa mieltä vaistojeni kanssa, että tämänhetkinen ihmissuhdekuvio EI tule toimimaan tulevaisuudessa, koska tämä kaksilahkeinen on niin kovin erilainen kuin minä?

tallennettu

It does not do to dwell on dreams, Harry, and forget to live.
-Dumbledore-
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1171 : 04.04.2008 19:50:31 »

Niinpä oletkin jäänyt välistä, Pimpulapampula. Minä nostan sinulle kortit heti ensimmäiseksi, kun saan vähän huilattua ja kerättyä voimia vastaamiseen!
tallennettu
Raikul82
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38



Profiili
« Vastaus #1172 : 06.04.2008 09:50:59 »

Suuren suuri Kiitos AthaMaarit!!  smitten

t.raikul82
tallennettu

Nousumerkki Vaa'assa
Aurinko Ravussa
Kuu Skorpionissa
Merkurius Kaksosissa
Venus Kaksosissa
Mars Vaa'assa

Maya: Keltainen Itsevallitseva Siemen
flowermoon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18


Profiili
« Vastaus #1173 : 06.04.2008 19:35:23 »

Mietin ja mietin, mikä olisi paras ratkaisu nykyisessä tilanteessani, siis esim. tärkein ominaisuus, mitä nyt tarvitsen. Pleace, joku muu kuin päättäväisyys, näetkö vastausta.
tallennettu

Aurinko Kaksonen
Kuu Skorpioni
Asc Jousimies
Pandaliina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #1174 : 06.04.2008 23:41:15 »

Hei!

Vaikea tilanne parisuhdeasioissa ollut jo kauemman aikaa...! Onko minulla ja nykyisellä poikaystävälläni tulevaisuutta, kannattaako tähän suhteeseen satsata? Myös ex-kumppanini kanssa olen jälleen tekemisissä ja mukana on paljon tunteita puolin ja toisin, mitä tämän suhteen näet?

Kiitos paljon avusta!  Smiley
tallennettu
lunantytär
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #1175 : 07.04.2008 11:05:22 »

Minulla on kiihkeä halu ja jollain tavoin sisäinen pakko päästä opiskelemaan tiettyä alaa. Töitä sen eteen on tehty; joskus vaan epätoivo iskee. Eikö vieläkään ole minun vuoroni? Mitä kortit kertovat minulle asiasta.

Kiitollisena Sinulle.

Lunantytär
tallennettu
Kk
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #1176 : 07.04.2008 11:38:39 »

Hei, AthaMaarit

Kysyisin, olen ihastunut vanhempaan mieheen ja meillä on kiihkeää silmäpeliä, toivoisin että tämä johtaa johonkin. Olenko oikeassa?
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #1177 : 09.04.2008 17:56:24 »

Eka kortti on rakkaudella ja toinen työlle. Molemmat tulivat pakasta poikkeuksellisesti yhtä aikaa, eli ehkäpä ne liittyvät toisiinsa? Työpaikkaromanssikutina tai muuta? coolsmiley

Oho, vau, kiitos, työpaikkaromanssihan on tällä hetkellä tärkein ammatillinen tavoitteeni   smitten, en valitettavasti näe nyt muuta syytä käydä työssä.

Työpuolelle ei ole luvassa muutoksia. Tällä hetkellä työtilanne jatkuu samanlaisena kuin mitä se jo on.

Voi ei... Mutta voitko kertoa lisää mahdollisesta romanssista  Cheesy, jospa siitä saisi jotain motivaatiota edes nousta aamulla ja raahauta työpaikalle. Siellä siis pyörii peräti kaksi mahdollista kohdetta, mitä kortit sanovat heistä?
tallennettu
tuuli-juulia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 56


Profiili
« Vastaus #1178 : 11.04.2008 13:47:08 »

Kiitos, Atha Maarit Smiley

Ihan osui ja upposi, molemmatkin kortit, mutta varsinkin tuo parisuhdehomma. Niin hirveätä aikaa on ollut tää muutama viikko, että vasta nyt pystyin tulkinnoistakin kiittelemään. Toivottavasti tilanne vielä joskus kirkastuu, nyt näyttää aikas sekavalta ja tulevalta ei uskalla odottaa mitään hyvää.  Embarrassed

Mut tosiaan, paljon kiitoksia Smiley
tallennettu

Aurinko Jousimies
Kuu Kalat
Nouseva Neitsyt
SilverMoon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19



Profiili
« Vastaus #1179 : 11.04.2008 19:23:43 »

Hei, AM!

Opiskelut loppusuoralla, mutta mitä näkyy sen jälkeen? Löytyykö työtä ja asuntoa, entäs parisuhde? Kestääkö terveys, joka on ollut vähän niin ja näin alkuvuodesta.

Kiitos etukäteen!  smitten
tallennettu
max.79
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 60


Shining


Profiili WWW
« Vastaus #1180 : 12.04.2008 10:07:27 »

Moi!
jonkin aikaa on etten ole käynyt täällä.. nyt viikon aikana olen kokenut jotain kummallisuuksia. mm. ajattelemani henkilö ottaa yhteyttä vuorokauden sisällä näitä on ollut nyt muutamia tällä viikolla. eilen sitten koin jotain. en tiedä suttaako jo päässä...
kotona klo 22.40 puhelimeni soi.. nais henkilö kysyy ruotsiksi puhunko ruotsia? no vastasin en ja juoksin mieheni luo joka puhuu.. hetken aikaa puhelivat ja mieheni sanoi että mun numeroon on yritetty soittaa ja nyt keskus kokeilee toimiiko tämä numeroni. ruotsista!  keskuksen täti sanoi että pian saatte ilmeisesti puhelun. no sitä ei ole vielä kuulunut.
ihmeellistä on tässä se että omia sukulaisiani ei asu siellä. kaverini jos ovatkin siellä osaavat varmasti näppäillä numeron..

ehkä oli vain väärä numero..   nyt pelottaa..!!

näkyiskö mitään "kristallipallostasi"

tallennettu
laa-laa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18



Profiili
« Vastaus #1181 : 12.04.2008 10:56:23 »

Hei!

Voisinkohan kysyä kahta asiaa?

Työpaikallani olen pyrkinyt edistämään olosuhteita pitkän aikaa niin paljoa kuin mahdollista. On kuitenkin alkanut selvitä, että suurimmalle osaa asioista en voi enää minä tehdä kovinkaan paljoa. Eli voinen vaikuttaa lähinnä asennoitumiseeni. Näyttäisivätkö korttisi jonkin suunnan mihin minun kannattaisi muuttaa ajatusmaailmaani? Miten pystyisin saamaan oman jaksamiseni mahdollisimman hyväksi?

Toinen kysymykseni koskisi parisuhdettani. Näetkö siinä mitään uutta, nyt keväällä odotettavissa olevaa?

Kiitos suuresti!  smitten
tallennettu

AC Jousimies, Aurinko Neitsyessä, Kuu Oinaassa, Merkurius Vaa'assa, Venus Leijonassa, Mars Kaksosissa
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1182 : 14.04.2008 18:52:17 »

No niin, PimpulaPampula, tässä kortit. Eka suhteelle ja toinen työ/opintohaaveille.

AURINKO
Avainsanat: Aurinko, erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys, transformaatio

Aurinko säteilee kaiken keskuksena, kahdentoista astrologisen merin keskellä. Kaikki kylpee auringon valossa. Auringon keskustassa kukkii oivalluksen ruusu. Sen valo on selkeyden, korkeimman tietoisuuden ja oivalluksen syvin olemus.
Kaksi lasta, joilla on perhosen siivet, tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena.  Kaikki energia voidaan nyt kokonaan käyttää yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.
Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kanavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka heti ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.
Vuoren huippua ympäröivä aita kuvaa sitä, että vapauden ja tietoisuuden huipentuma jää kuitenkin vielä näiden kahden ulottumattomiin. Huipulle päästäkseen heidän täytyy ylittää viimeinen erityinen este. Meidän jokaisen täytyy löytää tuo kapea sisäänkäynti huipulle.
Tällaisessa ekstaasissa voi tapahtua kauaskantoinen alkemistinen transformaatio. Kuun kuvaama ihminen heijastaa valoa. Auringon kuvaamasta ihmisestä on puolestaan tullut valon lähde, joka sisältää viisauden ja henkisyyden. Ihminen ei ole enää vain peili kuten kuu, joka heijastaa auringonvaloa kykenemättä itse säteilemään valoa tai lämpöä. Hän on löytänyt äärettömän sisäisen valon lähteen. Hän säteilee jumalallista viisautta ja rakkautta koko maailmaan ja ikään kuin suodattaa sen transformaation valon läpi.
Koko ihmiskunnassa on kypsymässä jotain uutta. Suuri muutos on tapahtumassa. Se tapahtuu aivan kuin hedelmän kypsyminen auringon lämpimien säteiden aikaansaaman kemiallisen prosessin kautta. "Uuden ihmiskunnan” syntyminen vaatii vanhoissa alkemian kirjoituksissa kuvatun tapahtumaketjun täydentymistä. Feeniks palaa vain noustakseen tuhkasta uutena, upeana lintuna ja lentääkseen avoimelle taivaalle. Tietoisuuden valo läpäisee koko olemuksemme.
Päätelmät: Toiveittesi täyttyminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa.
Kysymys: Mitä tehtäviä tai projekteja sinulla on tällä hetkellä?
Ehdotukset: Luo silmiesi eteen kuva auringon valosta ja lämmöstä rinnassasi ja sydämessäsi. Muistuta itseäsi muutaman päivän ajan, useita kertoja päivässä, että aurinko paistaa sisällesi ja lävitsesi.
Vahvistus: Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

Sait kysymyksellesi tarotpakan korkeimman kortin, joten mninulla on nyt pienet paineet tulkita se oikein, haha Grin Sanoisin, että suhteenne on vielä keskeneräinen,eikä kortissa olevaa tietä huipulle ole vielä saavutettu. Työtä henkilökohtaisen Itsen kanssa on tehtävä, teidän molempien. Se tarkoittaa siis sitä, että etsitään kortin kuvaama jumalallinen, aurinkoon verrattava valo sisimmästä. Tuo aurinko, sisäinen tuli, polttaa pois negatiivisuudet kuten mustasukkaisuuden ja valaisee näin tietä suhteen huipulle. Ennen kaikkea tulee kuunnella aina Itseään, myös suhteessa ollessa. Suhteessa meille käy usein niin, että me kadotamme Itsemme ja liimaudumme toisen ihmisen osaksi niin, että Santerista ja Lissusta tulee SanteriLissu tai LissuSanteri, eikä Santeri, joka elää elämääns yhdessä Lissun kanssa tai Lissu, joka elää elämäänsä yhdessä Santerin kanssa. Ei itsenäisyydestä tarvitse eikä tulekaan luopua suhteen tai kumppanin vuoksi! Kompromisseja tietenkin tarvitaan aina välillä, kun puhutaan kahden ihmisen elämän sovittamisesta keskenään, mutta kokonaan Itseään ei tarvitse toisen takia uhrata. Taivaiden tuulien täytyy saada tanssia parin välillä, muuten suhde tukehduttaa itse itsensä.
Etsikää Itsenne ja hellittäkää vähän! Toisen niskaan ei tarvitse olla huohottamassa negatiivisessa tai positiivisessa mielessä 24/7 eikä toisen niskaan huohottamistakaan tarvitse sietää 24/7, vaan pitää löytää myös se oma tila.


LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus

Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus; Rentoudun ja luotan elämään.

Vielä ei ole aika aloittaa mitään. Suunnitelmia kannattaa pohtia mielessä ja laittaa joitakin papereita vetämään sillä periaatteella, että työ/opiskelu tulee haetusta kohteesta jos on tullakseen ja niin on tarkoitus. Tämä on kärsivällisyyden kortti. Se neuvoo sinua ensin hoitamaan Itsesi ja asiasi elämässäsi ennen kuin lähdet miettimään uutta aluevaltausta elämässäsi. Tasapaino täytyy saavuttaa ja kohdella Itseä rakastavan hellästi. Minusta tämä tukee edellisen kortin kehotusten Itsen parantamiseen ja Itseen tutustumiseen. Oman vahvuuden löytyminen on tarpeen, sillä siitä kumpuaa itsevarmuus, joka ei murene vaikka töitä/opiskelua ei tulisikaan sellaiseen tahtiin tai siitä alalta, mitä toivoi.
 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1183 : 14.04.2008 19:12:39 »

Jepjep. Tässä kortit, järjestys on työ, terveys ja rakkaus.

LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Jos kaipaat työhösi muutosta, nyt olisi hyvä aika lähteä toteuttamaan sitä! Muutos, olipa se sinun itsesi aikaansaama tai ulkopuolelta tuleva, on hyvä ja se parantaa mieltäsi ja oloasi. Muutos tuo materialisestikin hyvää - ehkä palkka ei välttämättä nouse, mutta fyysinen terveys paranee ainakin, kun pääsee eroon stressistä ja uupumuksesta.

SAUVOJEN KOLMONEN - HYVE
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Oinaassa, hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja

Tässä kortissa on kolme sauvaa, joiden päässä on aukeamaisillaan oleva lootuksenkukka. Kukinto on seurausta sisäisestä heräämisestä. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Tällaisessa tilassa kiteytyy olemuksen eheys, joka ei salli joutavia kompromisseja. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa voimaasi. Ulkoisesta eteenpäin menemisestä huolimatta keskus pysyy koskemattomana ja selkeänä.
Tällainen sisäinen rauha tuo olemukseen uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävää ja pysty torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Analyyttisellä harkinnalla ei ole enää sanan sijaa. Olet täynnä elämänenergiaa ja elinvoimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
Päätelmät: Kiinnitä huomiota hiljaiseen kohtaan sisälläsi. Löydä oma keskuksesi.
Kysymykset: Onko sinulla syytä epävarmuuteen? Epäiletkö vielä hyveitäsi?
Ehdotus: Jos et ole löytänyt omaa keskustasi ja tunnet sisälläsi olevan epäilyksiä, nosta kortti selvittääksesi, minkä eteen tarvitsee vielä tehdä töitä
Vahvistus: Minulla on sisäistä viisautta havaitsemiseen ja harkintaan.

Liika järkeily on saattanut sielusi, ruumiisi ja mielesi epätasapainoon. Tilanne on nyt sellainen, että häntä heiluttaa koiraa ja pitkään jatkuneena se pistää kovemmankin vastuskyvyn ja kaverin matalaksi. Nyt on lähdettävä löytömatkalle Itseen, löydettävä todellinen Minuus, Se kuka sinä Oikeasti Olet. Kuuntele siis sydätäsi, vaikka järki väittäisikin vastaan. Marttyyriuudesta on päästävä eroon ja kun kuuntelemme Itseämme huomaamme, ettei epävarmuuteen ole syytä, sillä ennemmin tai myöhemmin elämä voittaa ja kantaa meitä. Meidän täytyy vain antautua sille, löytää se rauha, jonka avulla uskallamme heittäytyä Elämän virtaan, joka tietää jatkuvasti sen, minne meidän on tarkoitus mennä. Älä kuitenkaan ryhdy typeräksi miettimättä eri vaihtoehtoja. Valitse aina sydämesi mukaan mielestäsi oikeaa vaihtoehtoa.

MALJOJEN KAHDEKSIKKO – UUPUMUS
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Kaloissa, lamaannus, tukkeutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo

Maljojen Seitsikossa kuvattua hajoamistilaa ja turmellusta seuraa laiskuus, velttous. Energialataus on purkaantunut, kuparimaljojen kahvat ovat rikki. Liian paljon nautintoja ja hemmottelua!
Tunteiden vesi seisoo eikä kevät pysty sitä uudistamaan eikä elvyttämään. Vesi jähmettyy paikoilleen ja saastaisuudesta syntyvät höyryt kohoavat taivaalle pimentäen selkeyden valon. Kahden jäljelle jäävän lootuksenkukan elinvoima virtaa vielä. Tässä tilanteessa se on kuitenkin hukkaan heitettyä energiaa. Pilaantunut, paikoillaan seisova vesi nielaisee välittömästi niiden vähäisen raikkauden ja elinvoiman. Ne vajoavat hidasliikkeiseen, tahmeaan suohon.
Olet jo tuhlannut tarpeeksi energiaasi ihmisin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Mitä enemmän yrität elvyttää suhdetta, joka on urautunut ja tullut vain tavaksi, sitä voimattomammaksi ja tyhjemmäksi tunnet itsesi. Jokainen yritys antaa toiselle uutta energiaa vähentää vain edelleen omaa energiaasi. Mitään ei saavuteta.
Päätelmät: Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa ”ei”. Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta et saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
Kysymykset: Ketkä ihmiset tulevat mieleesi tässä yhteydessä? Uskallatko asettaa rajoja ja uskallatko seisoa niiden takana? Millaisissa tilanteissa salaat todelliset tunteesi?
Ehdotus: Nosta kortti saadaksesi tietää, mikä muuttuu, kun kykenet sanomaan ”ei”.
Vahvistus: Anna oman vahvistuksesi lujittua nostamiesi lisäkorttien pohjalta.

Ahaa. Näyttäisi siltä, että sinun pitäisi sanoa parisuhteille enemmän "kyllä" kuin ei. Oletko henkilö, joka ihastumisen jälkeen, kun suhde alkaa syvetä, vetäydyt ujostellen kuoreesi ja rakennat suojamuurin ympärillesi,mahdollisten edellisten suhdekolausten vuoksi? Jos näin, kortti kehottaa sinua päästämään irti muureistasi ja antautumaan tunteille rohkeasti ja vapautuneesti, kun oikeanlainen kumppani/ihminen tupsahtaa elämääsi.
Käänteisenä tämä kortti on hyvä!

 
« Viimeksi muokattu: 14.04.2008 19:44:20 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1184 : 14.04.2008 19:18:33 »

Angelic. Tällaista vastattiin, kun pohdit voiko elämässäsi olevaan ystävämieheen luotttaa.

LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus

Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus; Rentoudun ja luotan elämään.

Sanoisin, että parisuhteesen asti tämä suhde ei toimi, mutta ystävyyssuhteena voit heittää rauhassa huolesi naulakkoon. Ystävänä mies on luotettava ja helposti lähestyttävä, eikä häntä tarvitse pelätä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: