Sivuja: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705176 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #1125 : 25.03.2008 11:52:03 »

Hei AthaMaarit pitkästä aikaa!
Voisitko katsoa minun tilannettani, miltä näyttää nyt. Vähän aikaa sitten purin suhteeni, mutta asiat eivät ihan menneetkään niin. Mies halusi uuden mahdollisuuden ja on muuttanut tapojaan. Oloni on ollut melko ristiriitainen, annanko mahdollisuuden vai ei. Nyt tuntuu kuitenkin vähän paremmalta ja olen sulamassa jatkoon. Miltä tämä näyttäisi. Entä yleensäkin ottaen, miltä elämä nyt näyttää? Kiitos Sinulle vastauksestasi.
angelic
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1126 : 28.03.2008 20:09:13 »

Mariska Olet joutunut odottamaan niin kauan, että työpaikan muutokset ovat varmaan jo tapahtuneet. Nostin kuitenkin kortin muutokselle, lähinnä sille, miten sinä luovit itsesi siitä ja miten se vaikuttaa sinuun. Sille eka kortti.
Toinen kortti on vastaus siihen mikä mättää terveydessä.
Kolmas on rakkaudelle.

LANTTIEN KUUTONEN – MENESTYS
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Härässä, sisäisen ulkoinen ilmentäminen, menestys, transformaatio

Tämä on hyvä mietiskelykortti kaikenlaisia yrityksiä ja hankkeita varten! Syvältä alitajunnastasi nousee pakottava tarve ilmaista se, mitä sisälläsi on. Kortin keskellä olevat risti ja lootuksenkukka symboloivat tätä prosessia. Taempana oleva risti kuvaa sitä, mikä on sisäistä. Se ilmenee ja kukkii näkyvästi.
Sisäistä prosessia kuvaavat kuusi planeettaa ovat harmonisesti ympyrän muodossa luvaten näin onnea ja menestystä. Kukin planeetta viittaa johonkin tärkeään asiaan. Näiden asioiden huomioonottaminen takaa minkä tahansa hankkeen menestyksen.
Saturnus: Ne, jotka etenevät vaistonvaraisesti, vähitellen, menestyvät. Tutki ja tarkastele kaikkea huolella. Ennen kaikkea jokaisen hankkeen alku ja loppu on suunniteltava tarkasti ja harkittava viimeistä piirtoa myöten.
Jupiter: On aivan liian hermostuttavaa ja ikävystyttävää edetä jokaisessa vaiheessa vähitellen. Ole valmis ennakkoluulottomasti ottamaan myös riskejä. Ota avoimesti vastaan ne ihanat yllätyksen, äkilliset muutokset tai laajentavat kokemukset. Uusien, odottamattomien tapahtumien kohtaaminen vaatii joustavuutta ja avoimuutta
Venus: Myös voimakkaat tunteet kuuluvat menestykseen. Vain jos olet avoin syvimmillesi tunteillesi, kykenet täysin nauttimaan menestyksen tuomasta onnesta.
Kuu: Menestyksen on kummuttava syvältä sisimmästäsi ja sen on tuotava esille jotakin näistä syvyyksistä.
Merkurius: Menestys vaatii tehokasta kanssakäymistä. Ideat on ilmaistava niin, että ne koskettavat ja inspiroivat ihmisiä.
Mars: Menestykseen tarvitaan yritystä, elinvoimaa, päämääräsuuntautuneisuutta ja kestävyyttä. Vaikeuksia vastaan on taisteltava ja ne on käännettävä voitoksi.
Päätelmät: Ota menestyksen avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee sitten, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.
Kysymys: Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?
Ehdotus: Luo silmiesi eteen mahdollisimman tarkka mielikuvia siitä, mitä menestys tarkoittaa sinun kohdallasi.
Vahvistus: Itseni hyväksyminen ja itseluottamukseni ovat avain todelliseen menestymiseen.

No harmoniaa ei muutos ole ainakaan tuonut, päinvastoin! Edessä on siis pitkä tahkoamisen kausi tai mahdollinen työpaikan vaihdos, kumpi vain tuntuu sinusta paremmalle Itsestäsi- vedätkö uudet haasteet läpi vai katsotko, että ne eivät enää kuulu sinulle vaan on aika vaihtaa maisemaa. Menestymistä ei kuitenkaan ole työpaikalla tapahtuneiden muutosten vuoksi luvassa ja aika vahvasti voisi harkita sitä työpaikan vaihtoa.

LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Terveyden reistaileminen tässä/aikaisemmin (jos ei enää reistaa) liittyy muutokseen. Joko suoraan siihen, että stressaat työpaikan muutoksia tai siihen, että pelkäät noin yleisestikin kaikenlaisia muutoksia elämässäsi ja mieluiten vastustat niitä jatkaen vanhaa rataa tai siihen, että elämässäsi on menossa tuolla Korkeammalla Tasolla, sielun ja hengen puolella, näkymättömiä muutoksia. Tällaiset henkiset muutokset nimittäin pistävät meistä herkimmät fyysisestikin ihan matalaksi, vaikka muuten onkin terve kuin pukki eikä mitään fyysistä syytä terveyden reistailuun löydy.
Suhtaudu muutokseen myönteisesti. Tämä on ennen kaikkea Sinua koskeva muutos, Sinussa tapahtuma sisäinen muutos. Kuuluisin tällaisista Minuuden/Itsen muutoksista on Kolmenkympin kriisi  coolsmiley
Mene virran mukana, lakkaa pelkäämästä muutosta/muutoksia.


LANTTIEN KYMPPI – RIKKAUS
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Neitsyessä, sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa sitä muiden kanssa

Kortissa on keltavihreitä lantteja, joihin jokaiseen on kaiverrettu jokin Merkuriuksen symboli. Toimelias Merkurius yhdistyneenä maan elementtiä edustavaan Neitsyeeseen luo hyvät edellytykset käyttää säkenöivää kommunikaatiokykyä. Kaikenlaisen rikkauden lähde on ihmisen tietoisuudessa,. Jos tämän lähteen annetaan pulputa ulos maailmaan, ilmenee rikkaus myös aineellisella tasolla.
Kortin kymmenen lanttia ovat järjestäytytyneet elämän puun muotoon. Se tarkoittaa, että todellisen rikkauden on kosketettava kaikkia elämän osa-alueita. Merkurius Neitsyessä kvaa ylitsevuotavuutta niin henkisellä, fyysisellä kuin tunnetasollakin. Nämä rikkaudet on jaettava, niistä on kerrottava, jos niiden arvon haluaa säilyvän. Jos niitä ei jaeta, niiden voima lakka virtaamasta. Takertuminen ja kiinnipitäminen syntyvät joko tietoisesta tai tiedostamattomasta vajavaisuuden pelosta ja ilmentävät henkistä köyhyyttä. Suurinkin aarre menettää arvoonsa, jos sitä ei käytetä rakkauden palvelukseen. Tätä symboloivat taustalla olevat violetit lantit. Minkä tahansa sellaisen energian pidätteleminen, joka voisi olla yltäkylläisyyden ilmaus, saa tuon energian menettämään voimansa. Kanteista katoaa hohto.
Päätelmät: Olet vetänyt puoleesi kaikki ne ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet siis luonut elämäsi jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
Kysymykset: Tiedätkö sisälläsi olevista rikkauksista? Jaatko niitä anteliaasta?
Ehdotus: Kirjoita paperille kaikki ne asiat, joista sisäinen rikkautesi koostuu.
Vahvistus: Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella,

Rakkauden puolelle ei ole tulossa muutoksia. Ensin on kasattava Itsensä ehjäksi ja kokonaiseksi, jotta voi astua ehjään ja kokonaiseen suhteeseen, jossa kumppani ei ole - tiedostaen tai tiedostamatta - vain täyttämässä meistä itsestämme löytyviä aukkoja.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1127 : 28.03.2008 20:15:23 »

Sipsukka! Toivottavasti tilanne on vähän helpottunut maaliskuun aikana! Nostin tilanteelle kuitenkin kortin ja sieltä tuli:

MIEKKOJEN KAHDEKSAN – HÄIRINTÄ
Avainsanat: Jupiter Kaksosissa, ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeus

Kuusi käyrää sapelia ovat poikittain keskellä oleviin kahteen miekkaan nähden. Huomaat olevasi tilanteessa, jossa sinun on tehtävä valinta kahden ilmeisen samanarvoisen vaihtoehdon väliltä. Et voi tehdä päätöstä harkitsemalla asiaa analyyttisesti. Epäilyksesi tai pelkosi siitä, että teet väärän päätöksen, tuhoaa alitajuisen sisäisen selkeytesi. Sinulta puuttuu myös kestävyyttä, mitä tulet tarvitsemaan, jos haluat selvittää tämän sekavan tilanteen. Ei ole mitään väliä, mitä teet, sillä tyydyttävää ratkaisua ei näytä olevan olemassa. Mitä innokkaammin yrität selvittää solmuvyyhteä, sitä tiukemmiksi solmut tulevat.
Päätelmät: Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, ratkeaa itsekseen.
Kysymys: Mitkä vaihtoehdot ovat repiä sinut kappaleiksi tällä hetkellä?
Ehdotus: Rentoudu ja anna asioiden kehittyä itsestään. Nosta kortteja mahdollisille vaihtoehdoille.
Vahvistus: Olen rentoutunut ja luotan elämään.

Kortti tuli käänteisenä, mutta minulle tuli olo, kun luin sitä, että se pitää tulkita oikeinpäin (aiemminkin on käynyt näin!)
Eli siis, sinua kehotetaan rentoutumaan, olemaan ja odottamaan. Nyt ei ole sinun aika eikä lupa tehdä päätöksiä suuntaan eikä toiseen. Joudut ottamaan sivusta seuraajan roolin ja katsomaan, minne elämä sinut heittää tämän asian suhteen. Se ratkeaa kyllä omalla painollaan ja sinun sotkeutuminen väliin hidastaa tuota ratkaisun syntyä.
Mitä lapsiin tulee älä huoli heistä. Kun toimii Kaikkeuden tahdon mukaan ei tee ketään vastaan väärin tai aiheuta kenellekään tarpeetonta huolta. Muista, että lapset ovat sisimmässään aikuisia sieluja, joilla on myös omat karmansa. Karma ei astu voimaan missään tietyssä iässä, vaan heti sielu, joka on juuri syntynyt ja elää vielä pikkuvauvan kehossa, voi aloittaa karmansa suorittamisen.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1128 : 28.03.2008 20:36:31 »

Hanna76. Nostin sinulle kortit sille, minne päin nyt olisi mentävä sekä toiseksi kortiksi työpaikan vaihtamisen suunnittelun. Kortteja miesasioille ja lapselle en nostanut, sillä sain fiiliksen, että tärkeämpää kuin kortin saaminen sinun on saada pieni neuvo, eräänlainen infopaketti siitä, miten tämä homma toimii todellisuudessa Cheesy Katsotaan, osaanko selittää asian oikein!

Elikkäs, kysymykseen Kuka on Se Oikea kumppani voidaan vastata, että kuka vaan. Meillä on olemassa Se Yksi ja Ainoa kumppani, Kaksoisliekki, mutta 1/10 suhteessa kumppani on kaksoisliekki. Yleensä kaksoisliekki nimittäin syntyy joksikin toiseksi läheiseksi vastakkaisensukupuolen edustajaksi kuin kumppaniksi, sillä kaksoisliekkisuhde on erittäin, erittäin vaativa. Katsopa vaikka Mattia ja Merviä. Ihan täydellinen Kaksoisliekkipari, joka ei kuitenkaan ole niin valveutunutta ja henkisesti kypsää, että saisi suhteen pysymään kasassa vaan se huopaa, soutaa ja auheittaa enemmän harmia kuin onnea. Eivätkä he taida enää olla edes yhdessä, kai? Kaksoisliekkisuhdekin eli suhde Sen Oikean kanssa voi loppua lyhyeen.
Sen sijaan meillä on paljon rakkaita ystäväsieluja, joiden kanssa solmimme useimmiten suhteita ja yleensä nuokin suhteet ovat karmallisia, jotka on päätetty   kahden ennen kummankaan syntymää tähän elämään. Koska meillä on yleensä paljon ystäväsieluja myös oikeita kumppanivaihtoehtoja on useita. Punaiseksi langaksi voikin ottaa sen ajatuksen, että se kumppani, jonka kanssa olen juuri nyt, on juuri tällähetkellä Se Oikea. Suhteellanne on jokin syvempi merkitys teille molemille, vaikka ette sitä ehkä tiedäkään, eikä kukaan muu voisi olla täydellisempi henkilö/sielu rinnallesi nyt kuin juuri tämä henkilö, kestipä se suhde sitten 2 viikkoa tai 25 vuotta, olipa se myrskyisä tai auvoisa. Olen itse seurustellut 3 kertaa ja joka kerralla silloinen kumppanini on ollut minulle Se Oikea siihen suhteeseen ja siihen hetkeen, vaikka pisin noista suhteista kesti vain 1,5 vuotta.

Lapsiasiaan taas sellainen lohdutus, että jos sieltä on lapsia tulossa he tulevat, vaikka miten yrittäisi estellä! Grin Suhteet myös niiden sielujen kanssa, jotka syntyvät lapsiksemme, päätetään ja sovitaan ennen syntymäämme tähän elämään, joten lapset siunaantuvat meille vasta siihen aikaan, kun on sovittu. Jos ystäväsielu ja sinä ja kolmas sielu päätätte yhdessä, että kolmas sielu syntyy teille esikoiseksi marraskuussa 2015, niin sitten se esikoinen ei tule sieltä ennen sitä vaikka miten yrittäisi Grin Olemme aina mukana yhtenä osapuolena tekemässä noita sopimuksia, joten voimme myös muistaa niitä, saada jonkinlasta vihiä asiasta, kun kuuntelemme Itseämme.

Ja sitten kortteihin! Toinen suuntaneuvoksi ja toinen työmuutoshaaveille:

LANTTIEN SEITSIKKO – EPÄONNISTUMINEN
Avainsanat: Saturnus Härässä, rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luuhistumisen pelko

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Näet ilmeiset ylitsepääsemättömiä esteitä edessäsi etkä usko kykeneväsi selviämään näistä esteistä ensimmäisellä yrittämällä. Eteesi nousee uhkaavasti kauheita mielikuvia. Tätä kuvaavat kortissa olevat seitsemän Saturnuksen lyijylevyä. Sinulla on taipumusta vetäytyä ja alistua kohtaloosi sekä rajoittua ratkomaan ongelmiasi vanhalla, totutulla tavalla.
Riikinkukon sulkien väritystä muistuttava sinisenmusta tausta on osoitus siitä, että pelko ja kauhu syntyvät ihmisen ajatustasolla eivätkä välttämättä heijasta fyysistä todellisuutta. Näiden kahden tason välillä on kuitenkin merkittävä yhteys. Negatiiviset odotukset ovat voimakkaita ajatusmalleja. Jos niitä ruokitaan – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti – tarpeeksi pitkään, ne voivat todellakin myötävaikuttaa pelkäämäsi tilanteen syntymiseen. Sama tietenkin pätee myös myönteisiin ajatuksiin ja odotuksiin.
Tämä kortti antaa sinulle vihjeen joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi, Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irti päästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa. Ne luovat energian, jonka avulla voit muuttaa odottamasi epämiellyttävät kokemukset iloisiksi tapahtumiksi.
Päätelmät: Synkät ja pelontäytteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua
Kysymys: Mistä elämäsi alueista olet huolissasi?
Ehdotus: Kirjoita täydellinen lista pahimmista odotuksistasi. Ota uusi paperi ja kirjoita sille jokaisen pelkosi positiivinen vastakohta. Tee jatkuvasti tällaisia listoja ja muuttele niitä tarpeen vaatiessa. Tee päätöksesi tietoisesti. Etsi joku, joka tukee sinua tässä. Nosta uusi kortti tietoisena siitä, että voit hyväksyä pelkosi ja päästää niistä irti.
Vahvistus: Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

Suunnaksi positiivisuus, usko Itseen ja luottamus elämään! Kun meiltä löytyvät ne taskusta mitkään maailman myrskyt tai puutteet eivät meitä hetkauta, sillä huomaamme, että myrsky raikastaa ilmaa ja puutteet eivät olekaan oikeasti mitään puutteita. Pärjäämme ilman sitä ja tätä ja tuota. Tämä vaatii tietoista päätöstä ja omien ajatusten sekä asenteen jatkuvaa tarkkailua ja muokkaamista, kunnes positiivisuudesta ja uskosta tulee perusominaisuus. Sehän ON sielun eli Itsemme perusolemus! Meidän kuolevainen kehomme ja kuolevainen persoonamme (egomme) on vain hukuttanut sen allensa ja uskottelee, ettei sellaista ole olemassakaan tai jos on niin sinä et ainakaan sitä saavuta! Grin

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen

Työnsaralla ei vähättele Itseäsi, koska kortti on käänteinen ja siitä kertoo myös halusi muutokseen, kun työ alkaa ahdistaa. Hyvä! Monet nimittäin vähättelevät ja pelkäävät Itseään niin paljon, että jäävät mieluummin kärsimään vanhaan kuin menisivät kohti uutta. Ilmaisesti sinulla on jonkinlainen suunta jo mielessä? Jos näin on, mene sitä kohti. Olet oikealla tiellä!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1129 : 28.03.2008 20:42:11 »

Aamu! Tällainen kortti tuli kysymykseesi:

LANTTIEN PRINSSI
Avainsanat: Maan ilmaelementti, rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, voimakas energia työskenneltäessä aineen, materian kanssa, järkkymättömyys, harkitsevaisuus, meditaatio, fyysinen toimeliaisuus

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monet erilaiset kukat. Prinssi istuu vahvan härän vetämissä tukevarakenteisissa vaunuissa. Härän symboli toistuu hänen kypärässään. Prinssin ympärillä olevat hedelmät kuvaavat hedelmöitymistä ja kasvukautta, seuraavan sadon runsautta.
Prinssin vasemmassa kädessä on pallo, maapallo, jossa on matemaattisia symboleita. Ne viittaavat kaiken jatkuvasti uusiutuviin ilmenemismuotoihin niin olemassaolon makro- kuin mikrotasollakin. Prinssin oikeassa kädessä oleva sauva, jonka päässä on pallo ja risti, edustaa  yleismaailmallista tietoisuutta, joka ilmenee kaikessa maan päällä.
Härkä vetää vaunuja ehtymättömällä tahdonvoimalla. Mikään ei voi pysäyttää sitä, mikään ei voi horjuttaa sen päätöstä saavuttaa päämäärä. Prinssi on hyvin meditatiivinen ja hänen luova vuorovaikutuksensa maan kanssa saa hänet ymmärtämään syvästi elämän tarkoituksen.
Päätelmä: Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita.
Kysymykset: Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi?
Ehdotus: Etsi jokin liikuntamuoto, josta iloitse ja nautit.
Vahvistus: Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.

Tulipa ihana kortti! Se tuntuu haastavan sinut pohtimaan Itse, mistä nauttisit eniten. Vinkeiksi pohdintamatkalle se antaa materian, meditaation ja luomisen. Sinulle saattaisi sopia jokin järjestelmällinen materiaan työ, jossa voit kuitenkin luoda jotain, esimerkiksi arkkitehti, vaatesuunnittelija, muotoilija, tekstiilivärjäri, tektiilisuunnittelija, graafikko tai muu vastaava. Kun pääset luomaan jotain,voit yhditää hengen materiaan, tehdä sinunnäköisiä ja -oloisia juttuja, joloin työ palvelee myös sinun sieluasi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1130 : 28.03.2008 20:53:29 »

Raikul82. Eka kortti neuvoksi ja toinen tunteelle siitä, että suhde olisi tärkeä, mutta miksi?

HALLITSIJATAR
Käänteinen
Avainsanat;: Venus, kauneus, rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus, hengen ja materian välinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi

Hallitsijatar ilmentää ja hallitsee feminiinisyyttä kaikissa sen muodoissa. Hänen ulkomuodolleen ja ympäristölleen ovat leimaa-antavia kauneus ja eheys. Hänen läheisyydessään on hyvä olla. On ikään kuin pääsisi osalliseksi hänen tasapainoisesta, harmonisesta olemuksestaan. Hallitsijattaren kauneus ei ole pelkästään ulkoista kauneutta, vaan hänen naisellisuutensa on täydellisen kehittynyt olemuksen kaikilla tasoilla. Tämä luo häneen erityistä säteilyä ja hohtoa. Hän on samanaikaisesti äiti ja rakastaja, hallitsijatar ja tietäjä. Hallitsijattaren voima on siinä, että hän yhdistää korkeimpien henkisten arvojen näkyvät muodot aineellisiin arvoihin.
Hallitsijattaren vallan olennaisimmat piirteet ovat antava ja vastaanottava rakkaus, luovuus ja hedelmällisyys sekä ymmärrys ja viisaus. Hän pitelee oikeassa kädessään fallosmaista lootuksenkukkaa, jonka terälehdet ovat avautuneet hänen sydänchakran kohdalla. Hallitsijattaren vasen käsi on vastaanottavaisen avoimena. Miehinen uutta synnyttävä voima yhdistyy naiselliseen antautumiseen. Saatettuaan sopusointuun itsessään olevat maskuliiniset piirteet hänen naisellisuutensa tulee olemaan sisäisesti ja ulkoisesti tasapainossa.
Vaaleanpunavalkoinen pelikaani, joka ruokkii poikuettaan verellään, kuvaa ehdotonta äidinrakkautta, jälkeläisen ravitsemista koko olemuksella. Hallitsijattaren kuvaa myös Suurta Äitiä, Maaäitiä, joka antaa elämän kaikille olennoille ja ravitsee sitä.
Kilvessä kuvattu kaksipäinen valkoinen kotka on transformaation vertauskuva. Transformaatio tapahtuu, kun ihminen yhdistää itsessään olemuksensa kaikki eri puolet.
Kuu ja maa ovat yhdistyneet ja niitä ympäröi magneettinen energiakenttä. Kun alituiset tunteiden (kuu) syvyys tulee näkyväksi (maapallo), näitä tunteita voidaan käyttää tietoisesti. Tätä tapahtumaa kuvaavat kortin oikealla ja vasemmalla puolella leiskuvat siniset liekit. Kun sisäiset voimasi yhdistyvät, säteilet eheyttä ja täydellisyyttä. Tämä vetää magneetin tavoin muita ihmisiä puoleesi, sillä läheisyytesi saa heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi ja suojatuksi. Maan ja kuun liitto on kuvattu vielä kertaalleen Hallitsijattaren kruunua. Maltan risti korostaa hengen ja materian välisen liiton merkitystä.
Hallitsijattaren kasvot ovat kääntyneet kohden kyyhkystä – hän on suuntautunut tulevaisuuteen. Koska hän on viisas, hän ei katso enää menneisyyttään symboloivaan varpuseen päin.
Hallitsijattaren takana aukeava holvikaari kuvaa taivaan porttia. Tämä kaikkinainen näkyvä kauneus antaa vain viitteen jostain itseensä kätkeytyvästä vielä kauniimmasta ja upeammasta. Hermann Hesse kuvaili ”kaikki maan päällä esiintyvät ilmiöt kuviksi, jotka ovat avoimia portteja joiden kautta sielu – kun se siihen on valmis – voi mennä sisäiseen maailmaan. Siellä sinä ja minä ja kaikki muukin olemme yhtä. Jokainen ihminen tulee tällaiselle avoimelle portille jossakin elämänsä vaiheessa. Kuitenkin vain harvat menevät siitä sisään tai luopuvat tämän maailman kauniista harhakuvitelmista, jotka voimme sisäisen maailman todellisuudessa kokea valheiksi”.
Päätelmät: Kauneus, minkä näet muissa ihmisissä ja mikä vetää sinua heidän puoleensa, on jo sinussa itsessäsi. Naisellisuutesi on kehittymässä ja saamassa muodon. Nyt voi olla oikea aika selvittää äitiisi liittyvät, ratkaisua vailla olevat ristiriidat.
Kysymys: Onko elämässäsi joku kaunis nainen, jolta haluaisit oppia jotain?
Ehdotus: Luo mielikuva ihannenaisestasi! Kirjoita paperille hänen tärkeimmät ominaisuutensa. yritä löytää näitä ominaisuuksia sekä muista ihmisistä että itsestäsi. Ympäröi itsesi kauneudella ja yltäkylläisyydellä.
Vahvistus: Olen täynnä voimaa ja kauneutta.

Olet astumassa tai kenties jo astunut tärkeän portin läpi, josta puhutaan kortin lopussa. Se on HURJA loikka ja vaatii sokeaa rohkeutta, joten ei ihme, että olet ihan sekaisin! Tuo portti repäisee vanhan irti ja käskee meitä hyppäämään tuntemattomaan, mutta meidän on vain tehtävä se, ihan omaksi parhaaksemme, sillä jos emme mene tuosta portista nyt, se tulee vastaan uudestaan tulevaisuudessa ja vielä rajumpana. Niin monta kertaa jatkuvasti raaistuen, kunnes tajuamme, ettei meillä ole oman hyvinvointimme puolesta muuta mahdollisuutta kuin mennä siitä läpi.
Sinun kohdallasi portti liittyy naiseuteen, rakkauteen, huolenpitoon ja hellyyteen. Oletko pitänyt Itsestäsi huolta, arvostanut naiseuttasi kunnioittavalla tavalla? Oletko ylpeä naisen kehostasi ja kunnioitat sitä, etkä pidä sitä ainoastaan välinpitämättömänä välineenä, joka on olemassa vain miehiä ja muita ihmisiä varten? Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? Rakastatko Itseäsi sellaisena kuin olet hakematta tuorta rakkautta Itsesi ulkopuolelta, toisista? Pidätkö Itsestäsi hellästi huolta ja muistat hemmotella Itseäsi välillä? Kaikki nuo ja varmasti monta muutakin asiaa on nyt heitetty alastomina päin naamaasi ja olet lamaantunut. Totuus on kuitenkin se mikä se on. Tartu noihin haasteisiin, joita sinulle ollaan antamassa, sillä kuten sanottua, se portti haasteineen tulee vastaasi niin monta kertaa kunnes uskot sitä, luotat siihen ja teet niinkuin se pyytää.


VAUNUT
Avainsanat: Rapu, uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio,  hengellinen tie

Ajaja istuu mietiskelyasennossa vaunuissa, jotka eivät ole vielä lähteneet liikkeelle. Hän on pukeutunut kultaiseen haarniskaan. Ajaja mietiskelee keskittäen tietoisuutensa Pyhään Graalin maljaan, joka pyörii hänen käsissään. Graalin malja symboloi Kohtalonpyörää. Ennen kuin ajaja rohkenee antaa vaunujen lähteä liikkeelle kohti uutta alkua, hän tutkiskelee kaikkia mahdollisia vaunujen liikkeellelähdöstä aiheutuvia seurauksia. Sillä kun ajaja on kerran päättänyt lähteä, peluuta ei ole. Mikään ei voi estää matkaa.
Tämä kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai johonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinolosuhteissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kaikki asiat vaativat tarkkaa tutkiskelua ja valmistelua. Mutta kun pohjatyö on kerran tehty, uuden alkamista ei saisi tarpeettomasti lykätä. Kaikki viittaa siihen, että kehitys on suotuisaa.
Ajajan haarniska on kultaa ja siihen on upotettu kymmenen kristallia. Haarniska symboloi Ravun suojaavaa kuorta, joka antaa turvaa ja suojaa sisäiselle muutokselle (kultainen väri) ja selkeyden kehittymiselle (kristalli). Aikoina, jolloin uutta on alkamassa tai läpimurto tapahtumassa, tarvitset rakkauden ilmapiirin luomaan turvaa ja tukea. Tulossa oleva muutos tuo mukanaan paljon jännitystä ja levottomuutta. Tällaisina aikoina tulee välttää suhteita, jotka ovat kaoottisia, sekavia tai rakkaudettomia.
Uusi alku jättää taakseen vanhat, ikävystyttävät jokapäiväiset rutiinit. Olet tulvillaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Laajennat elämänpiiriäsi. Tätä symboloivat kortin taustalla olevat samansuuntaiset siniset ympyrät. Olet nyt tilanteessa, jolloin voit menestyksekkäästi aloittaa monia uusia asioita. Tämä kaikkien toimiesi vaihtelevuus ja monipuolisuus rikastuttaa elämääsi ja piristää sinua. Et kaikesta hälinästä huolimatta unohda korkeinta päämääräsi. Tie, jolla vaunut seisovat, on päällystetty kultaisilla kivillä. Se on kuninkaallinen tie, jota kaikki itsetuntemusta ja sisäistä muutosta etsivät kulkevat.
Neljä sfinksiä (härkä, leijona, ihmishahmo ja kotka) kuvaavat niitä voimia, jotka saavat vaunut liikkeelle. Sfinksit ovat vaihtaneet keskenään päitään ja vartaloitaan ja auttavat toisiaan. Kun oikea suunta on kerran valittu, niiden voimat yhdistyvät ja ne lähtevät liikkeelle turvatakseen onnistuneen kehityksen. Luottamuksesi omiin voimiisi ja intuitiiviseen ymmärrykseesi kasvavat.
Päätelmä: Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.
Kysymykset: Mikä elämänalueesi tulee muuttumaan? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhan ja aloittamaan uuden?
Ehdotus: etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.
Vahvistus: Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.

Elämääsi tullut henkilö on sinulle ja sinun kasvamisellesi tärkeä. Ehkä hän liittyy tuohon Hallitsijattaren kortin ominaisuuksiin, niihin haasteisiin joita porttisi sinulta ja feminiinisyydeltäsi vaatii. Uskoisin, että hän tavallaan auttaa sinua portin lävitse, neuvoo tietää ja kannustaa, mutta ei kuitenkaan vie sinua portista sisään. Sinä kävelet sinne itse hänen kannustamanaan. Portin ja tämän ihmisen tuoma muutos on positiivinen!
tallennettu
pimpulapampula
Vieras
« Vastaus #1131 : 30.03.2008 15:26:30 »

Saisinko kortin rakkaudelle, pysyäkö vanhassa vaivaisessa suhteessa vai luovuttaa? Työasiaa, löystyykö kohta töitä vai opiskelua vai molempia? Huh
tallennettu
Aretha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118



Profiili
« Vastaus #1132 : 30.03.2008 23:24:52 »

Olenkohan minä malttamaton vai unohdettu  coolsmiley Tai sitten minulle ei kertakaikkiaan ole mitään nähtävää buck2
tallennettu

Nousumerkki NEITSYT, Aurinko VAA'ASSA, Kuu HÄRÄSSÄ, Merkurius SKORPIONISSA, Mars SKORPIONISSA...
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1133 : 30.03.2008 23:42:22 »

Jenima! Tosiaankin, olit jäänyt välistä, hyvä kun huomasin! Otetaanpas ne kolme korttia tähän nyt eli rakkaus, perhe ja työ.

SAUVOJEN KOLMONEN - HYVE
Avainsanat: Aurinko Oinaassa, hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja

Tässä kortissa on kolme sauvaa, joiden päässä on aukeamaisillaan oleva lootuksenkukka. Kukinto on seurausta sisäisestä heräämisestä. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Tällaisessa tilassa kiteytyy olemuksen eheys, joka ei salli joutavia kompromisseja. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa voimaasi. Ulkoisesta eteenpäin menemisestä huolimatta keskus pysyy koskemattomana ja selkeänä.
Tällainen sisäinen rauha tuo olemukseen uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävää ja pysty torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Analyyttisellä harkinnalla ei ole enää sanan sijaa. Olet täynnä elämänenergiaa ja elinvoimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
Päätelmät: Kiinnitä huomiota hiljaiseen kohtaan sisälläsi. Löydä oma keskuksesi.
Kysymykset: Onko sinulla syytä epävarmuuteen? Epäiletkö vielä hyveitäsi?
Ehdotus: Jos et ole löytänyt omaa keskustasi ja tunnet sisälläsi olevan epäilyksiä, nosta kortti selvittääksesi, minkä eteen tarvitsee vielä tehdä töitä
Vahvistus: Minulla on sisäistä viisautta havaitsemiseen ja harkintaan.

Sinua ehotetaan ottamaan yhteys Itseesi, olemaan sinut Itsesi kanssa,olitpa suhteessa tai sinkkuna. Kortti pyytää, ettet tekisi kompromisseja vaan kuuntelisit aina Itseäsi, koska pidemmällä tähtäimellä kompromissit, jotka tehdään aina Itseä vastaan, kääntyvätkin vain tuhoksi. Tyyliin "no ei tämä nyt ole ihan sellainen mies, jota haluaisin, mutta pelkään yksinjäämistä, joten olen mieluummin tässä suhteessa kuin yksikseni" vaikka Itse sanoisikin, että nyt nainen äkkiä jalat alle! Grin Joustava täytyy olla, mutta pitää myös rajansa. Sekä suhteessa että sinkkuna.
Kaikenkaikkiaan positiivinen kortti, kun sen voiman ottaa käyttöön!


MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Käänteisen
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen

Tämäkin on vahva Itsen kortti käänteisessä muodossaan. Ilmeisesti perherintamallakin kaikki on OK ja ainakin Itse voit hyvin. Jos et voi, kortti kehottaa itsetuntoon ja voimakkaaseen rauhaan Itsen kanssa. Muistathan, että et arvostele ja tuomitse muitta suotta, sillä käänteisenä kortti voi viitata myös tuollaiseen käytökseen.

MIEKKOJEN KOLMONEN – SURU
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Vaa´assa, huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännitys

Kaksi pienempää miekkaa asettaa rajoituksia keskellä olevalle selkeyttä symboloivalle miekalle. Ne ovat vääntyneitä ja poissa tasapainosta. Kukka on vahingoittunut ja pudottaa terälehtensä. Selkeys on samentunut ja synkät epäilysten, pelkojen ja huolien pilvet ahdistavat mieltä ja sielua.
Saturnus, ankara opettaja, saa kaiken epäpuhtaan näkyviin ja tukkii kaikki miellyttävät pakotiet. Tästä emme opi enempää emmekä vähempää kuin sen, että meidän on pystyttävä hallitsemaan huoliamme ja murheitamme. Jos näytämme kyräileviltä ja epäluuloisilta, se on ymmärrettävä selkeästi negatiiviseksi energiaksi, joka erottaa meidät siitä, mitä todellisuudessa olemme.
Tämä kortti voi myös liittyä hyvin jännittyneeseen kolmen ihmisen väliseen suhteeseen. Kortti yrittää jollain tavalla paljastaa tai tuhota nämä jännitteet. Tällainen tilanne vaatii tavallisesti selkeitä päätöksiä. Jokainen yritys välttää päätöksentekoa tuottaa vain surua ja huolta.
Päätelmä: Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.
Kysymys: Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?
Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään.

Työnpuolella on selkeät kuviot menossa tai ainakin sinulla on selkeitä haaveita työn suhteen, jos et ole tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen. Vaihtoehtoja näyttäisi olevan monia ja kortista tulee ylipäätäänkin positiivinen fiilis.
« Viimeksi muokattu: 30.03.2008 23:45:52 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1134 : 31.03.2008 00:02:32 »

Jossujoonas! Nostin sinulle kortit kysymyksiin mistä pettymykset ihmisiin johtuvat ja miesasioille. Numero 1 elämänpolkuna korostaa oman Itsen merkitystä, että ihminen uskaltaa olla se kuka on ja tulee toimeen omillaan, mutta se ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki ykkösihmiset ovat ikuisia sinkkuja. Joten ei huolta Grin

Ensimmäinen kortti eli pettymykset:

MIEKKOJEN KAHDEKSAN – HÄIRINTÄ
Avainsanat: Jupiter Kaksosissa, ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeus

Kuusi käyrää sapelia ovat poikittain keskellä oleviin kahteen miekkaan nähden. Huomaat olevasi tilanteessa, jossa sinun on tehtävä valinta kahden ilmeisen samanarvoisen vaihtoehdon väliltä. Et voi tehdä päätöstä harkitsemalla asiaa analyyttisesti. Epäilyksesi tai pelkosi siitä, että teet väärän päätöksen, tuhoaa alitajuisen sisäisen selkeytesi. Sinulta puuttuu myös kestävyyttä, mitä tulet tarvitsemaan, jos haluat selvittää tämän sekavan tilanteen. Ei ole mitään väliä, mitä teet, sillä tyydyttävää ratkaisua ei näytä olevan olemassa. Mitä innokkaammin yrität selvittää solmuvyyhteä, sitä tiukemmiksi solmut tulevat.
Päätelmät: Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, ratkeaa itsekseen.
Kysymys: Mitkä vaihtoehdot ovat repiä sinut kappaleiksi tällä hetkellä?
Ehdotus: Rentoudu ja anna asioiden kehittyä itsestään. Nosta kortteja mahdollisille vaihtoehdoille.
Vahvistus: Olen rentoutunut ja luotan elämään.

Kortin lyhyt sanoma on, että luota elämään ja siihen, että se kantaa. Onko sinulla tapana rynnätä jo suinpäin hyvinkin läheisiksi uusien ihmisten kanssa, ottaa heidät heti oikein likelle (henkisesti tai fyysisesti tai molemmin) mutta sitten huomaatkin pettyväsi, kun näet etteivät he olekaan sellaisia kuin oletit? Siihen viittaisi kortin pyyntö, että antaisit asioiden kehittyä itsestään, omalla painollaan. Joki virtaa rauhallisesti, eikä sitä voi työntää, mutta silti jokainen matkalle lähtenyt vesimolekyyli pääsee perille - ajallaan. Kaikki ajallaan. Nyt siis turhat hötkyilyt, huolet ja pelot pois ja ihan vain olostelemaan. Tärkeintä on luottaa ensin elämään ja sitten vasta ihmisiin, sillä kun löydät luottamukseen elämään/korkeampaan,löydät sen jälkeen luottamuksen myös ihmisiin ja opit huomaamaan heti, kuka kannattaa päästää lähelle ja kuka ei. Rentoudu. Vaikka tilanne raastaa hermoja todellisuudessa sinulla ei ole mitään hätää. Jokainen kokemus kasvattaa meitä ja jos törmäämme jatkuvasti samanlaisiin tilanteisiin meidän pitää pysähtyä ja kysyä Itseltämme: mitä tämä tilanne haluaa opettaa minulle? Mitä minun tulee tehdä ennenkaikkea Itseni suhteen? Mitä en ole vielä huomannut, vaan tilanne toistuu taas?

MIEKKOJEN KYMPPI – TUHO
Avainsanat: Aurinko ja Kuu Kaksosissa, mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu

Kortin yhdeksän miekkaa kohdistavat joka suunnalta yhtä aikaa ylivoimaisen hyökkäävän voimansa kynnenenteen miekkaan tuhoten sen täydellisesti. Kymmenennessä miekassa on auringon ja sydämen vertauskuvat.
Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttämää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämän ilon rippeet (aurinko) sekä rakkaus itseä ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo (sydän) ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuhoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.
Tilanne on uhka myös ulkoisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallista tappiota tai omaisuuden menettämistä.
Päätelmät: Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkosi takana. Jos haluat, voit voittaa tuon pelon tiedostamalla sen.
Kysymykset: Mitä pelkäät eniten? Millaiselta elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?
Ehdotus: Kun kerran olet tajunnut, mitä pelkäät, muotoile oma vahvistuksesi pelkojesi poistamiseksi. Käytä ainoastaan positiivisia ilmaisuja auttaaksesi ”ohjelmoimaan” itse uudestaan
Vahvistus: Houkuttelen elämääni myönteisiä asioitta ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleiksi.

Tämä on suora viesti ottaa Itseä niskasta kiinni ja lakata ajattelemasta JUURI NYT HETI, että en ole kenenkään arvoinen, jään yksin ja kukaan ei rakasta minua. Maailmankaikkeus nimittäin antaa sinulle juuri sen,mihin suuntaat ajatuksesi, joten ikuinen paradoksi "et koskaan lakkaa saamasta tarpeeksesi sitä, mitä ET halua" toimii. Hyvä juttu kuitenkin on,että se toimii myös toistepäin, kunhan vain tietoisesti suuntaamme ajatuksemme posiitivisesti kohti haluamaamme tulosta! Henkimaailman osiosta löytyy ketju Aarrekartan teosta, johon kehotan sinua tutustumaan. Laadi aarrekartta Itsesi rakastamiselle ja haluamasi suhteen syntymiselle! Ei ole yhtään tavatonta löytää kumppani aarrekartan eli omien ajatusten positiiviseksi ohjelmoimisella - tuosta ketjusta löytyy siihenkin esimerkki.
Katso myös pelkojasi silmästä silmään: kuolisitko, jos eläisitkin jostain syystä X lopun elämääsi ilman miestä? Kuolisitko, jos uusi suhde toisikin tullessaan taas samat haasteet, saman särkyneen sydämen kuin viimeksi?
Niin kauan kun emme osaa rakastaa Itseämme, on jokainen suhde vain tapa täytää tuo rakkaudeton aukko sisimmässämme sen sijaan, että suhde olisi olemassa kasvattaakseen ja tukeakseen meitä Oikena Rakkaussuhteena, joka perustuu yksilöiden vapauteen ja pyyteettömään rakkauteen. Muussa tapauksessa suhde on vain sopimus: rakasta sinua minua eli tee sitä ja tätä minun hyväkseni, jotta tuntisin olevani ehjä, niin minä rakastan sinua eli teen sitä ja tätä sinun hyväksesi, tosin vain JOS sinä rakastat minua. En muussa tapauksessa. Ja se ei ole pyyteetöntä rakkautta.


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1135 : 31.03.2008 00:16:22 »

Azaka. Niin hyvä en ole, että osaisin sanoa minkälainen mies sieltä on elämään tulossa! Grin Sen sijaan, että haahuilisit uusien perään nostin sinulle kortin miten menetellä tuon nykyisen suksien ristiän kanssa.
Toinen kortti on luovalle työlle ja kolmas terveydelle.

MALJOJEN PRINSSI
Käänteisenä
Avainsanat: Veden elementti, halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus

Maljojen Prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämänsä tarpeita. Ilman elementtiin yhdistyneenä – aivan kuten Skorpioni astrologisesti – symboloi suurta intohimoa. Prinssin simpukkaa muistuttavia vaunuja vetää kotka, skorpionin symboli. Tämä voidaan ymmärtää viittaukseksi mahdolliseen transformaatioon. Vaunut vierivät tunteiden meren yli, mutteivät kosketa sitä.
Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat peruvoimia, jotka ajavat meitä eteenpän elämässä. Niitä on mahdollista hallita ja käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas. Sen sijaan, että tukahduttaisit toiveesi ja halusi, voit käyttää niitä tullaksesi yhä tietoisemmaksi. Tällä tavoin katsottuna toiveista ja haluista voi tulla välikappale, joka auttaa meitä menemään sisäiseen maailmaamme.
Käärme, muutoksen ja viisauden symboli, herää ja nousee ylös. Prinssin kypärässä oleva kotka viittaa hengellisen vapautuksen mahdollisuuteen. Nämä mahdollisuudet on tiedostettava – tämä tehtävä Prinssilä on vielä edessään. Koska Prinssi on aivan liian keskittynyt katsomaan käärmettä, hän unohtaa rakkauden. Tätä symboloi hänen kädessään alaspäin roikkuva lootuksenkukka. Kun Prinssi oppii yhdistämään eteenpäin vievien halujen voiman, lootus voi taas kasvaa suoraan.
Päätelmät: Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin.
Kysymys: Mitä salaisia toiveita et halua hyväksyä?
Ehdotus: Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.
Vahvistus: Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Ahaa. Onko seksuaalisella rintamalla ihan eniten turhautumaa? Kaipaisitko rakkautta, mutta koet ettet saa sitä nykyiseltä kumppanilta? Intohimo näyttää olevan käteissä ja vaunut hukkuneet tunteiden mutaan, joten suuntaa ei ainakaan eteenpäin päästä ottamaan. Päinvastoin, tilanne jumii päällä.
Kortti tuntunee olevan kahdenlaisen kehotuksen neuvonantaja: ensimmäinen on kuunnella sydäntään ja elää suhteessa, joka on tyydyttävä ja toinen hallita tunteensa niin, etteivät tunteet aja sinua vaan sinä niitä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että et ala etsiä heti uutta suhdetta, kun romantiikan nälkääsi ei tyydytetäkään enää tai kun suhde ei lyö enää kipinää, jota tunne-elämäsi vaatii. Tai että saisit räjähtää totaalisesti ilman hallintaa tunteittesi ohjaksisssa.


ERAKKO
Avainsanat: Neitsyt, oman sisäisen valon löytäminen, suuntautuminen sisäänpäin, täydentyminen, sadonkorjuu, omassa keskuksessa lepääminen, viisas sisäinen opas

Erakko on ryhtynyt etsimään sisäistä täyttymystä. Hän on löytänyt sisäisen valon. Hän on niin tyytyväinen sisäisen maailmansa rikkauteen että ulkomaailma näyttää värittömältä ja yhdentekevältä. Ei ole mitään syytä jahdata itsen ulkopuolella olevaa, katoavaista, pettävää valoa.
Sisäisellä matkalla on kuitenkin omat vaivalloiset puolensa. Tarvitse rohkeutta ja itseluottamusta ryhtyäksesi tekemään tätä matkaa. Sillä ennen kuin saavutat tavoittelemasi valon, joudut kulkemaa omien, todennäköisesti hyvin pelottavien varjojesi läpi. Kortissa tätä kuvaavat myrkkykäärme ja kolmipäinen helvetin koira Kerberos. Kerberoksen kaksi päätä katsovat eteenpäin ja yksi taaksepäin. Hänen huomionsa on kiinnittynyt osittain menneisyyteen. Hän haluaa varmistaa, että kaikki tärkeät yksityiskohdat on viimeistelty. Kaikesta loppuun saamattomuudesta on huolehdittava ennen kuin hallussa olevaa voimaa voidaan käyttää johonkin uuteen. Meidän on myös yhdistettävä itseemme tasapainoisesti meissä oleva animaalisuus. Vain siten eheä, kokonainen Ihminen voi syntyä.
Sisäisestä kirkkaudesta nouseva kaiken muuttava valo täyttää vähitellen koko Erakon olemuksen. Lyhteet tulevat korjuukypsiksi. Se, että Erakko on antautunut sisäiselle Itselleen alkaa näkyä myös ulkoisesti. Vilja voidaan korjata ja jakaa muiden kanssa. Jokainen, joka on löytänyt sisäisen todellisuutensa, voi jakaa perin pohjin muuttumisen kokemuksen muiden etsijöiden kanssa.
Muut eivät kunnioita Erakkoa eikä häntä yleensä ymmärretä. Hän on yksilö, joka ei tee niin kuin muut eikä ole tyytyväinen massojen suosimaan pinnallisuuteen. Erakolla on vain sellaisia suhteita, jotka tarjoavat mahdollisuuden syvempään kanssakäymiseen ja yhteisymmärrykseen. Jos tämä ei ole mahdollista, Erakko on mieluummin yksinään.
Tämä kortti kehottaa sinua kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja olemaan sellaisten ihmisen kanssa, joilta saat tukea ja jotka ovat samalla tiellä. Tämän tien päämääränä on löytää sisäinen äänesi ja oppia kuuntelemaan sitä. Löydä sisäinen oppaasi ja tutustu tarkoin sisäiseen parantajaasi.
Päätelmät: Hyväksy yksinäisyytesi! Älä ole sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä sinua ja jotka mieluummin näkisivät sinun olevan samanlainen kuin muut. Jos satut tapaamaan viisaan johtajan tai opettajan, ole hänen läheisyydessään.
Kysymys: Onko elämässäsi tällä hetkellä yhtään ihmissuhdetta tai tilannetta, jotka jotenkin kaipaisivat ratkaisua?
Ehdotus: Tee lista asioista ja tilanteista, joiden toivoisit nyt ratkeavan tai jotka haluaisit saattaa päätökseen. Ratkaisemattomat ristiriitatilanteet eivät saa olla taakkana sille, joka ryhtyy etsimään sisäistä valoa. Tilit täytyy tasata.
Vahvistus: Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain haluan.

Luovuuteen nähden tämä kortti viittaisi siihen, että voisit ihan hyvin tehdäkin jotain luovaa työtä. En osaa sanoa olisiko siitä ammatiksi asti,mutta kortti pyytää sinua kuuntelemaan kutsumustasi luovuuteen, vaikka sitten vain harrastuksena. Etsin samasta asioista kiinnostuneita ihmisiä, kuuntele heidän neuvojaan ja viisastu. Erakon kortti viittaa siihen, että pystyisit hyvin itsenäiseen työhön, jota luominen yleensä on, ja saisit samalla ilmennettyä sisäistä viisauttasi ja korkeampaa energiaasi luovalla työllä.


INTOHIMO
Avainsanat: Leijona, intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen

Tämän kortin nimi on perinteisesti ollut voima. Crowley nimesi kortin uudelleen, koska se sisältää palon enemmän kuin mitä sana ’voima’ ilmaisee. Intohimo merkitsee enemmän kuin vitaalista voimaa. Intohimoon sisältää myös ilo ja tuosta voimasta nauttiminen. Kortin nainen istuu leijonan selässä. Hän nostaa korkeuksiin Graalin maljaa, joka hehkuu rakkauden ja kuoleman tulessa.
Kortti on kuvaus jumalaisesta hurmasta, jumalaisesta ekstaasista, jumalaisesta hulluudesta. Nainen n aivan kuin huumaantunut. Leijonakin on intohimon vallassa. Sen seitsemän päätä kuvaavat enkeliä, pyhimystä, runoilijaa, avionrikkojaa, rohkeaa miestä, satyyriä ja leijona-käärmettä. Ne symboloivat eri näkökulmia ja puolia, jotka tässä orgastisessa kokemuksessa yhdistyvät ja sulautuvat yhdeksi intuitiivisesti ymmärrettäväksi voimaksi. ne ovat riippumattomia moraalista tai rajoittavasta asioiden järkeistämisestä. Tässä esitetyt voiman ilmenemismuodot heijastavat Luovan Järjestyksen arkkityyppejä.
Ihmisen sisällä olevaa eläintä ei kesytetä ja yhdistetä ihmisen olemukseen taistelemalla sitä vastaan ja tukahduttamalla se, vaan myöntämällä sen olemassaolo ja antautumalla sille. Tässä prosessissa saamasi voima auttaa sinua voittamaan vanhat pelkosi ja itseäsi rajoittavat ehdollistumat. Näitä symboloivat kortin taustalla himmeästi näkyvät yhteen liitetyt kädet ja pyhimyksen kasvot.
Naisen ja leijonan takana näkyy kymmenen heikosti säteilevää ympyrää, jotka kuvaavat vanhoja, häviäviä moraalikäsityksiä, jotka korvataan uusilla. Näitä uusia moraalikäsityksiä symboloi kortin yläosassa näkyvä sykkivän liikkeen kuvaus. Kortin yläosa symboloi uutta valoa, joka virtaa käärmemäisesti kaikkiin suuntiin. Valo tuhoaa maailman luodakseen sen uudestaan. Tätä uudelleenluomisen prosessia symboloi myös leijonan häntä, joka on kuvattu leijonanpäisenä käärmeenä.
Naisen pää on kääntynyt kokonaan kohden tulimaljaa. Hän on täysin transformaation voiman lumoissa. Näin tapahtuukin luonnostaan kaikessa täydellisessä ja tietoisessa antautumisessa. Tämä on Tantran salaisuus: tietoisuus, joka huomioi jokaisen hetken täyteyden ja hyväksyy elämässä kaiken kieltämättä mitään.
Intohimossa piilevät luovat mahdollisuudet ilmenevät vasta sitten, kun se koetaan perin pohjin, kun siitä täydellisesti humallutaan. Vasta silloin intohimo voidaan ymmärtää ja sitä voidaan käyttää oman tietoisuuden kehittämisessä. Tie valoon kulkee kaikkien pimeyden varjojen läpi.
Päätelmät: Jos olet valmis hyväksymään kaiken, mitä löydät itsestäsi, voit kokea kaiken hyvin herkästi, tietoisesti, rakkaudella ja ymmärryksellä.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueella haluaisit elää täydemmin? Mikä on estänyt sinua tekemästä niin menneisyydessäsi? Oletko valmis toimimaan uudella tavalla?
Ehdotus: Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surunm, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Vahvistus: Nautin elämästä täysin siemauksin.

Oman terveydentilan kannalta on tärkeää, että nautit elämästäsi,etkä tukahduta Itseäsi millään tavoin. Ja tarkoitan siis Itseäsi, sitä korkeampaa minää jonka luovuudesta Erakon kortti puhui, en maallista itseä, jonka tunteiden myrskystä ensimmäinen kortti puhui. Intohimossa on se vaara, että se kääntyy Itseä vastaan, kun itse pääsee sen ohjaksiin.
Herkistä aistisi ja koe. Koe tietoisemmin asioita. Se, että tukahdutamme Itsemme tai kuljemme huppu silmillä kokematta elämää ympärillämme sairastuttaa meidät ennen pitkää.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1136 : 31.03.2008 00:25:10 »

Sinkkutar, tässä kortit. Ensin miesrintama ja sitten terveys.

TAITO
Käänteisenä
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin kortissa Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen pällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltän vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasosia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman tansformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaanm että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden värikseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symnoli. Tummaihoisella kuninkaalla on nut vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella oleat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
PÄÄTELMÄT: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa siäänpäin. Vastakohtien yhdistämsen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
KYSYMYS: Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
EHDOTUS: Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteesta.
VAHVISTUS: Antaudun jmaluuden perin pohjin muuttavulle voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.
 
Käänteisenä näyttäisi siltä, että ainakaan nyt ei ole miesrintamalle odotettavissa mitään uuttaa, vastakohdat (mies ja nainen) eivät kohtaa toisiaan.   Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä EI ole loppuelämän kortti, vaan suhde voi pompata eteen piakkoinkin. Siihen, milloin mahdollinen suhde alkaa, kortti ei vastaa. Se kertoo vain tasapainon menettämisestä. Ehkäpä sinun tulisi ensin selvittää asiat Itsesi kanssa, saattaa olemuksesi taas tasapainoon ja onneen ennen kuin mietiskelet suhteen perään? Emme kuitenkaan tule suhteessakaan onnelliseksi kuin siksi pieneksi hetkeksi, jos emme ole jo valmiiksi onnellisia ja tyytyväisiä, kun tapaamme kumppanin, jonka kanssa muodostamme suhteen myöhemmin.


SAUVOJEN NELONEN - TÄYDENTYMINEN
Avainsanat: Venus Oinaassa, täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus

Ympyrä on täydentynyt. Kaikki ristiriitaisuudet ja vastakohtaisuudet yhtyvät ja kohtaavat ympyrän keskustassa. Miehen ja naisen, aktiivisen ja passiivisen välinen tasapaino on palautunut. Tämän ansoista ympyrän keskellä oleva luovuuden tuli on syttynyt palamaan.
Kauneuden ja rikkauden planeetta Venus on Oinaan merkissä, joka symboloi uutta alkua. Sydän haluaa esille ja etsii kauneutta uusilta tahoilta. Vanha täytyy saattaa päätökseen ennen kuin uusi voi alkaa. Vastakohtaisuuksien välinen ristiriita täytyy ratkaista tavalla, joka vie sinua eteenpäin tielläsi kohti korkeinta päämääräsi. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Näin molempien on  mahdollista tukea toisiaan pääsemään eteenpäin.
Päätelmät: Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensn sitä että vakiintunuttilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesta. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys-
Kysymykset: Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, eroavaisuuksistanne huolimatta? Mitkä asiat täytyy selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi?
Ehdotus: Jos sinun ja jonkun toisen ihmisen välillä on jännitystä, nyt on hyvä aika selvittää ja ratkaista välillänne olevat asiat ja saattaa vanha päätökseen.
vahvistus: Vanhan loppuunsaattaaminen vapauttaa mnut aloittamaan uutta.

Ahaa! Tämä kortti tulee edellisen tulkintaa eli ensin täytyy saattaa vanha päätökseen ja tilit tasoiksi Itsen kanssa, jolloin terveys ja hyvinvointikin palaavat kohdalleen. Kun olemme hyvinvoivia ja sisäisesti onnellisia vedämme toisia puoleemme kuin ihana majakan valo.Tiedäthän varmasti sellaisen ihmisen, jonka astuminen huoneeseen nostaa koko huoneen ilmapiirin ihan uusiin sfääreihin. Eikö sellaisen henkilön seurassa olekin aivan ihanaa! Ei häntä osaa edes kuvitella vihaiseksi tai sairastavaksi. Nyt samanlainen sisäinen onnellisuus esiin niin eiköhän niitä miehiä ala parveilla ympärillä coolsmiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1137 : 31.03.2008 00:29:08 »

Dala, tässä kortti, toivottavasti se ei tule liian myöhään!

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuistan energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Ilmeisesti velka on herättänyt sinussa tunteita, joiden olemassaoloa et ole tiennyt ja olet nyt säikähtänyt, että herranen aika, minäkö ajattelen ja tunnen näin?! Ei hätää, anna ajatusten ja tunteiden tulla ulos ja kohtaa ne. Silloin pääset niistä eroon. Pysy lujana - vaikka lainaaja on ystäväsi velka on silti velka ja sinulla on oikeutesi vaatia sitä takaisin, jos alunperin on sovittu, että rahasumma on lainarahaa, ei lahjarahaa, jota ei palauteta. Pysy kannassasi.
tallennettu
jossujoonas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #1138 : 31.03.2008 20:02:47 »





Hei ATHAMAARIT!


Ja kiitos kauheesti, että jaksoit aamuyöstä minulle korttia nostaa!.
Todella tutulta kuulosti (miettinyt olen vähän itsekkin pelkojani ymn. muita asioita) ja selkeyttä kortit tuovat tähän ajatusten sekasortoon. Pitääkin alkaa itseä tutkimaan/rakastamaan enemmän, niin eiköhän se elämäkin siitä lähe paremmin menemään.
Totta on , että otan ihmiset liian pian tosi lähelle henkisesti. Ja sitten yleensä petyn.  Pitääpä alkaa tarkaksi ja antaa tosiaankin ajan kulua, eikä heti kertoilla kaikkea mahdollista.Se Aarrekartta kiinnostaa ja alankin kattelemaan sitä seuraavaksi. Kiitos oikein paljon!   smitten smitten

eija
tallennettu
Rinna1
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #1139 : 31.03.2008 21:03:41 »

Noinkohan jäin välistä:)?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: