Sivuja: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705074 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #945 : 01.02.2008 18:04:25 »

Barrett. Nostin sinulle kortin tuohon saamaasi yhteydenottoon.

RAKASTAVAISET
Avainsanat; Kaksoset, rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdentyminen rakkauden kautta, tietoiseksi tuleminen suhteen kautta

Tässä kortissa on kuvattuna Hallitsijan ja Hallitsijattaren häät. Seremoniaa johtaa Erakko, joka on eräs Merkuriuksen ruumiillistuma. Hänen viittansa peittää hänet täysin. Tämä symboloi sitä, että minkään asioiden alkuperä ei ole järjellä selitettävissä eikä silmin nähtävissä.
Rakastavaiset kuvaavat kahta vastakohtaa, jotka tuntevat vetoa toisiinsa ja kaipaavat toisiaan. Tämä on kaikkialla olemassaolossa heijastuva kaksinaisuus koetaan olennaisimmin juuri naisen ja miehen välisessä suhteessa. Jokainen yritys saavuttaa yhteys, läheisyys, on vain ilmaus intohimoisesta halusta saavuttaa jälleen kadotettu Ykseys. Jokainen ihminen, jokainen mies ja jokainen nainen, kantaa sisällään kaksinaisuutta, miestä ja naista. Nämä ilmenevät ihmisessä erilaisina, usein ristiriitaisina luonteenpiirteinä.
Psykologit ovat jo kauan aikaa olleet selvillä siitä, että suhteessa kumpikin heijastaa toisen henkistä ja hengellistä tilaa. Tavallisesti kumppanisi heijastaa niitä alueita sinussa, jotka eivät ole vielä kehittyneet tai tulleet päivänvaloon. Näet toisessa sen, mitä tunnet itseltäsi puuttuvan. Suhteessa on tilaisuus kokea jotain erittäin tärkeää, mikä auttaa saavuttamaan laajemman tietoisuuden. Eikä tätä oppiläksyä voi ymmärtää teoreettisesti. Sitä ei voi ymmärtää sen enemmän älyllisesti tutkimalla kuin pelkissä tunteissakaan kieriskelemällä. Sen ymmärtäminen vaatii suoraa, rehellistä kokemusta. Tämä edellyttää, että antaudut ilon, hurmion – kaiken kahden ihmisen välisen rikkauden – kaikille ulottuvuuksille. Samoin sinun on myös antauduttava tuskalle, kivulle, taistelulle ja tyhjyydelle. Myös ne ovat välttämättömiä kasvullesi. Elinvoimaisessa ja elävässä suhteessa molemmat osapuolet saavat mahdollisuuden kokea kaikki vastakohtaisuudet, kaiken kaksinaisuuden. Rakkautta seuraa mustasukkaisuus, tasapainoa epätasapaino, ykseyttä erillisyys. Sitä jännittävää kokemusta, että on tutustunut toiseen, seuraa selkiinnyttävä etääntymisen tunne.
Jos tässä elämänkoulussa voidaan sanoa olevan joku päämäärä, se on, että meistä tulisi ehjiä ihmisiä, yksilöitä. Vasta kun pystyt löytämään sisäisen tasapainon ja ykseyden, saavutat päämäärä täydellisessä itsen kehittämisessä. Ilo, jota turhaan etsimme ulkopuoleltamme, voi löytyä ja kehittyä vain meissä itsessämme. Kaiken meitä häiritsevän, mieltämme liikuttavan, tarkoituksena on aiheuttaa meissä yhä alati kasvavaa tyytymättömyyttä. Sen tarkoituksena on suistaa meidät raiteiltamme. Näin siksi, että etsisimme todellista hiljaisuutta ja sisäistä rauhaa. Hengelliset opettajat toistuvasti sanovatkin, että älykäs ihminen hyvin nopeasti oivaltaa, ettei yksikään suhde voi olla todella tyydyttävä. Rakkaus johtaa meidät suurempaan ymmärrykseen, mutta me emme voi olla ainoastaan tuo rakkaus.
Palataan jälleen kortin symboliikkaan. Kaikki vertauskuvat on esitetty pareittain. Vastakkaiset osapuolet ovat valmiita kohtaamaan toisensa. Transformaatio tapahtuu vihkimisessä. Tätä kuvaava siivekäs orfilainen muna sen ympärille kietoutunut käärme. Lapset pitelevät käsissään symboleita, jotka kuvaavat kaikkia niitä tasoja, joilla transformaatio tapahtuu. Nuija kuvaa kehoa, keihäs älyä, malja tunteita ja kukat henkeä. Kortin taustalle seinämän muodostavat keihäät kuvaavat rajoittuneisuuden ja vapauden, yhteyden ja riippumattomuuden välistä ristiriitaa – asioita, jotka ovat läsnä jokaisessa suhteessa.
Kortissa on lisäksi vielä kolme eläinradansymbolia: Leijona, Skorpioni ja Jousimies. Leijona edustaa luonnossa esiintyvää maskuliinisuutta, miehistä prinsiipiä. Se kuvaa luovuutta, joka liitossa saattaa saada alkunsa. Valkoinen kotka kuvaa Skorpionia sen transformaation jälkeen. Kotka heijastaa naisellisuutta, antautumista omille syvimmille tunteille. Amor Jousimiehen symbolina kuvaa tarvetta suoraan, rehelliseen kanssakäymiseen.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksiesi yhdistämistä.
Kysymykset: Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä? Mitä sinun mielestäsi tyydyttävään ihmissuhteeseen kuuluu?
Ehdotus: Katso kortteja kumppanisi kanssa. Käyttäkää kortteja oppiaksenne enemmän suhteestanne.
Vahvistus: Olen nyt valmis tapamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

Ahaa,näyttäisi siltä, että rakkausrintamallenne on jäänyt jotain selvitettävää. Näyttäisi myös siltä, että tämä asia olisi selvitettävä suhteen tasolla. Välillänne ollut tauko/ero on ollut tarpeen, enkä usko, että olette tehneet virhettä erotessanne aikoinanne. Aika on kuitenkin alati liikkeessä ja muuttuu. Se mikä oli eilen noin on tänään näin ja huomenna taas toisin. Siksi elämänvirran, oman sisäisen äänen seuraaminen, on ensiarvoisen tärkeää.
Erakko tässä kortissa on Merkuriuksen symboli ja Merkurius astrologiassa pitää sisällään kommunikaation. Yhteydenottokin siis näkyy kortista.
Sanoisin, että katsele, miten käy. Jos tuntuu, että suhde olisi hyvä aloittaa, en ainakaan tämän kortin pohjalta näe mitään estettä asialle. Päinvastoin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #946 : 01.02.2008 18:10:56 »

Esmiralda. Naisryhmällenne nousi kortti

SAUVOJEN NELONEN - TÄYDENTYMINEN
Avainsanat: Venus Oinaassa, täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus

Ympyrä on täydentynyt. Kaikki ristiriitaisuudet ja vastakohtaisuudet yhtyvät ja kohtaavat ympyrän keskustassa. Miehen ja naisen, aktiivisen ja passiivisen välinen tasapaino on palautunut. Tämän ansiosta ympyrän keskellä oleva luovuuden tuli on syttynyt palamaan.
Kauneuden ja rikkauden planeetta Venus on Oinaan merkissä, joka symboloi uutta alkua. Sydän haluaa esille ja etsii kauneutta uusilta tahoilta. Vanha täytyy saattaa päätökseen ennen kuin uusi voi alkaa. Vastakohtaisuuksien välinen ristiriita täytyy ratkaista tavalla, joka vie sinua eteenpäin tielläsi kohti korkeinta päämääräsi. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Näin molempien on  mahdollista tukea toisiaan pääsemään eteenpäin.
Päätelmät: Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensn sitä että vakiintunuttilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesta. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys.
Kysymykset: Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, eroavaisuuksistanne huolimatta? Mitkä asiat täytyy selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi?
Ehdotus: Jos sinun ja jonkun toisen ihmisen välillä on jännitystä, nyt on hyvä aika selvittää ja ratkaista välillänne olevat asiat ja saattaa vanha päätökseen.
Vahvistus: Vanhan loppuunsaattaaminen vapauttaa mnut aloittamaan uutta.

Hieno kortti! Rouvat tuntevat selvästi, mutta ehkä vielä tiedostamattaan, pakottavaa tarvetta mennä kohti uutta. Heittää vanhat taakat pois ja oppia tuntemaan Itseään paremmin. Selvittää pois vanhoja ristiriitoja, ei ehkä niinkään teidän välillänne vaan Itsen ja egon välillä.
Ryhmäänne muistutetaan kunnioittamaan toistenne erilaisia luonteenpiirteitä ja näkemään ne ryhmänne vahvuutena.
Venus Oinaassa antaa ymmärtää, että teistä tulee varsinainen feminiininen tehorymä! Grin Saatte paljon aikaiseksi.
« Viimeksi muokattu: 01.02.2008 18:20:30 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #947 : 01.02.2008 18:19:18 »

Annu74. Tässä parisuhteellesi kortti. Kysyin yleisesti parisuhteenne ongelmista.

MALJOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

Onko parisuhteessanne väärinkäsityksiä liittyen tunteisiin? Patoatko ehkä jotain sisällesi tai et tiedä, miten ilmaisisit tunteesi? Tämä kortti on erityisesti feminiininen kortti, joten uskoisin sen puhuttelevan sinua. Kortti ei tietenkään kiellä, etteikö kyse voisi olla siitä, että miehesi ei osaa avautua ja kertoa tunteistaan tarkasti. Näkisin kuitenkin, kuten sanoin, että tämä on enemmänkin sinulle suunnattu viesti.Tunteet on näytettävä, pidettävä kumppani selkeästi tietoisena siitä, missä mennään. Mikä loukkaa, mikä ilahduttaa, mikä harmittaa jne. Suhde on yhteispeliä.
Kun saat sisäisen tyyneytesi takaisin, sinusta tulee kuin tämän kortin kuningatar. Tyyni ja onnellinen henkilö säteilee ihan tietämättäänkin tyyneyttä ja onnea ulkomaailmaansa. Onneton ja rauhaton henkilö levittää näitä ominaisuuksiaan ulkomaailmaan.
Tutustu siis tarkasti itseesi ja ennen kaikkea, EI kompromisseja tunteiden kanssa! Niitä ei voi huijata. Enemmänkin hyödyllistä on myöntää, että "OK, tämä ottaa minua nyt päähän ja tästä syystä" kuin tehdä kompromissi (kumppanin tai jonkun toisen henkilön mieliksi) ja olla kuin ei tuntisi mitään.
Tunteiden näyttäminen ja kertominen vaatii hienotunteisuutta. Kortti ei nimittäin ole kehotus, että jos nyt pidät tunteita lukossa avaisitkin kaikki lukot ja heittäisit tunteet saavilla toisten naamalle. Ei tietenkään. Kohtuus ja kultainen keskitie on tässäkin paras ratkaisu. Ei täydellinen hiljaisuus eikä täydellinen tunteisiensa armoille joutuminen.

« Viimeksi muokattu: 01.02.2008 18:21:39 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #948 : 01.02.2008 18:50:10 »

Tuulit. Minä en tietenkään voi päättää siitä tuleeko Korkeimmilta Tahoilta vastaukseksi positiivisia vai negatiivisia viestejä. Grin Vaikka vastaus olisikin negatiivinen se kertoo, että mitä tulee muuttaa ja antaa usein neuvon, miten tuo muutos voidaan tehdä. Pohjimmiltaan korttien tarkoitus on johdattaa meitä kohti positiivisuutta, onnea ja tasapainoa.

Kortit tulevat järjestyksessaä oman yrityksen perustaminen, kesälle etsimäsi työt, muutto ja avioelämä. Muuttoon tuli tieto, että tärkeämpää kuin se, milloin muutatte ja minne sinun on tietää, mistä tämä muutosten kaipuu ja rauhattomuus tulee.


MALJOJEN VIITONEN – PETTYMYS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Skorpionissa, täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät

Kultaiset maljat ovat  muuttuneet lasisiksi. Ne  ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Viisisakaraisen tähden yksi sakara osoittaa alaspäin viitaten siihen, että materia on voittanut henkisyyden. Kuuma tuuli on repinyt lootukset juuriltaan ja lakastuttanut niiden kukat. Vesi on suolaista ja elotonta.
Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset. Tilannetta tällä hetkellä hallitsevat päällekäyvät, tuhoavat voimat ovat luultavasti kyteneet pinnan alla jo pitkään. Ylenkatsoit niitä, sillä et ehkä halunnut myöntää niiden olemassaoloa. Et välittänyt äänesi varoituksista. Nyt sinun täytyy kuitenkin kohdata tosiasiat kasvoista kasvoihin – se selkeyttää tilannetta.
Jokainen pettymys antaa meille kuitenkin mahdollisuuden oppia jotain hyvin tärkeää. Lootuksen juuret ovat perhosen, transformaation symbolin, muotoiset. Toukasta kehittyy perhonen.
Päätelmät: Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi  ovat tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.
Kysymykset. Millä elämäsi alueilla pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?
Ehdotus: Nosta kortti jokaiselle yllä olevalle kysymykselle!
Vahvistus: Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemää millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta sisäistä ääntäni.

Hyvälle näyttää! Käänteisenä tämä muuttuu muotoon onnistumiset. Ilmeisesti henkinen kehotus, sisäinen ääni, sisäinen tarve ajaa sinua kohti yrityksen perustamista. Jos näin, anna mennä! Sisäinen ääni on ainoa ohjenuora, jota meidän tulee kuunnella elämässämme ja tarotien tarkoitus on auttaa meitä kuulemaan tuo sisäinen äänemme, jos emme saa siitä itse selvää. Näkisin, että tämä kortti oikeinpäin heijastaa pelkoja, joita sinulla on yrityksen perustamiseen liittyen, mutta käänteisenä kortti kumoaa kaikki nuo pelkosi aiheettomiksi! ^_______^
Oikein hyvä kortti! Projekti vaatii tietenkin työtä ja varmaan takapakkiakin tulee, kuten synnytysprosesseissa aina, mutta homma tuottaa hedelmää.


MIEKKOJEN SEITSIKKO – TURHAUTUMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Vesimiehessä, lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset

Kuusi pientä miekkaa osoittavat selkeyttä symboloivaa isoa miekkaa kohti. Ne ovat vahingoittaneet sitä ja siksi iso miekka on menettänyt voimaansa ja kestävyyttänsä. Pienemmät miekat, joiden kunkin kahvassa on planeettasymboli, kuvaavat selvää menestystä estäviä pessimistisiä ajatuksia. Keskellä olevan miekan päissä olevat kuu ja aurinko, alitajunta ja tietoisuus, ovat vaihtaneet paikkaa. Synkät alitajuiset odotukset samentavat näkemyksesi. Suuri levottomuus valtaa mielen, vaikka todellisuudessa kaikki sujuu täydellisen hyvin.
Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.
Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksellesi.
Päätelmä: Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomukset ovat?
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?” (nostan tuon tarvittaessa – AthaMaarit Huom-)
Vahvistus: Minulla on kaikki, mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

Käänteisenä tämäkin kortti. Eiköhän kesälle siis löydy töitä haluamaltasi alalta! Ainakin joksikin aikaa. Uskot varmasti omaan menestykseesi ja suosittelen pitämään tuota uskoa yllä tietoisesti.
 
MALJOJEN KOLMONEN – RUNSAUS
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Ravussa, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla.

Kortin kolme maljaa on tehty granaattiomenoista. Tämä harvinainen ja herkullinen hedelmä symboloi harvinaislaatuiseen rakkauteen luonnostaan kuuluvaa rikkautta ja runsautta. Maljat ovat kultaisten lootuksenkukkien päällä ja lootukset täyttävät maljat ylitsevuotaviksi. Rakkaus tulvii ylitsevuotavan ilon säestyksellä.
Tässä kuvattu rakkaus on suurinta, ylevintä olemassa olevaa rakkautta. Van harvat voivat jakaa tämän rakkauden. Kolme maljaa saattavat merkitä kolmea sinulle tärkeää ihmistä, joiden kanssa voit vaihtaa näitä uskomattoman kauniita ja arvokkaita tunteita hyvin läheisellä tavalla.
Sellaiset ihmissuhteet ovat harvinaislaatuisia lahjoja. Hoida niitä kunnioituksella ja kiitollisuudella.
Päätelmä: Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja – sinun ei tarvitse etsiä heitä.
Kysymys: Onko olemassa ihmisiä, jolle et vielä ole ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?
Ehdotus: Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.
Vahvistus: Tänään elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Tämä kortti, taas käänteisenä, antaa ymmärtää, että jatkuva muutoksen halu ja tarve päästä jatkamaan matkaa viittaavat siihen, että koet jonkin puuttuvan elämästäsi. Et ehkä osaa näin äkkiä sanoa, mitä tuo puutos voisi olla, mutta kun istuudut miettimään vähäksi aikaa tiedät kyllä vastauksen. Mitä kaipaat niin kovasti, että etsit sitä muuttamalla paikasta toiseen?
Kortti antaa ymmärtää myös, että etsimäsi asia ei välttämättä löydykään ulkopäin vaan sisältä. Ihminen, jolla on yhteys Itseensä, joka on osa Alkulähdettä/Olemassaoloa/Jumalaa ja Rakkautta (koska Alkulähde/Olemassaolo/Jumala on Rakkas) ei kaipaa mitään ulkoa. Toki tällaisellakin ihmisellä on mielitekoja ja toiveita, kuten oma aika, mukava puutarha jne. mutta hän on tyytyväinen vaikkei saisikaan nyt heti haluamiaan asioita. Hän luottaa siihen, että Itse, tuo Alkulähteen ja Rakkauden osa, tietää parhaiten mikä on hänelle hyväksi ja hän menee elämänvirran mukaan.
Kolmen henkilön välinen ihana yhteys tässä yhteydessä tarkoittanee minusta yhteyttä Mielen, Kehon ja Sielun välillä. Pyhä Kolminaisuus, joka on tasapainossa. Sen jälkeen muuttamisesta tulee hauskaa puuhaa, mutta et tylsisty heti muuton jälkeen vaan maltat olla paikoillasi ja odottaa Korkeimpien tahtoa - muutto tulee jos on tullakseen ja jos sinä kovasti muuttoa haluat, se järjestetään sinulle.
Näin siis sanoo henkilö, joka itse rakastaa muuttamista paikasta toiseen Grin Olen muuttanut viimeisen 6 vuoden sisään 5 kertaa ja lapsuudessani muutimme perheen kanssa 10 vuoden sisään varmaan 14 kertaa.


AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaisen yllä tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Itsen kasvamisen kortti. Tässäkin näet, että kortissa puhutaan kolmiyhteydestä ja sen tasapainoisesta yhteydestä: Ruumis, Sielu, Henki. Asioita on pohdittava ja harkittava tarkkaan. Ehkä kyse on nyt enemmänkin sinun Itsesi omasta harkinnasta ja asioiden pohdiskelusta kuin siitä, että asioita alettaisiin puimaan kumppanin tai lasten kanssa.
Kortin sanoma syvempien yhteyden ymmärtämisestä viittaa minusta selvästi siihen, että sinun tulee tiedostaa, että kaikelle on tarkoituksensa. Kaikki on hyväksi. Tämänhetkinen tilanteesi on - asuinpaikkoineen, lapsineen ja kumppaneineen - juuri sellainen, jollaiseksi olet sen suunnitellut yhdessä näiden sielujen kanssa ennen syntymääsi. Esitätte vain eri rooleja, jotka vaihtuvat elämästä toiseen. Tärkeintä on muistaa, kuka Itse on. Minä en ole vaimo enkä äiti todellisuudessa. Minä olen vain Minä, sielu matkalla kohti Kotia, kuten nekin sielut, jotka tässä elämässä esittävät lapsiani ja puolisoani. Näin taakkasi kevenee. Ymmärrät tarkemmin kaiken syvimmän, perimmäisen syyn, ihan kaikessa. Ensin henki, sitten maallinen. Ne eivät syrjäytä toisiaan, mutta vaativat samanlaisen tasapainon kuin Ruumis, Sielu ja Mieli.
Jos koet tarvetta lähteä selvittämään sielujenne välistä yhteyttä ja nykyisen elämänne karmallista tilannetta menneiden elämien pohjalta, voit ottaa yhteyttä regressioterapeuttiin, menneiden elämien tulkitsijoihin, selvänäkijään tai hypnotisoijaan. Jos todella haluat selvittää asian, pyydä apua oppailtasi, jotka kävivät nytkin jelppaamassa sinua näiden tarotkorttien avulla, ja eiköhän asiat ala rullata!
Elämässä on tärkeintä Tietoisuus.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #949 : 01.02.2008 18:57:50 »

Repetiitti. En tiedä onko kehitystä johonkin suuntaan miesrintamalla jo tapahtunut, mutta tässä kortti:

MIEKKOJEN NELONEN – ASELEPO
Avainsanat: Jupiter Vaa´assa, tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistuminen, yhdentyminen, laajeneminen.

Neljän yhtä vahvan miekan kärjet kohtaavat täydellä kukassa olevan ruusun keskipisteen. Huolet on voitettu. Miekkojen Ässän selkeys on saavutettu uudelleen ja sininen väri pääsee jälleen esiin. Keltavihreä henkinen luovuuden väri hallitsee kuvaa.
Tällaisessa ilmapiirissä tietoisuuden kukan on hyvä kasvaa ja kehittyä. Jupiter edustaa iloa ja laajentumista. Vaikka tilanne olisikin tähän asti tuntunut toivottamalta, se tosiasiassa sisältää jo itsessään kaiken, mitä tarvitaan onnellisen, suotuisen lopputuloksen saavuttamiseen.
Taustalla oleva vihreä risti merkitsee täydellistä sisäistä yhdentymistä: kaikkien neljän olemuksemme osan – sielun, mielen, tunteiden ja kehon – yhdentymistä.
Kortti sisältää kuitenkin myös varoituksen. Aselepo ei tarkoita rauhaa. Pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta tuota rauhaa kenties pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita. Tutki tarkoin sitä mahdollisuutta, että häiriötekijät ovatkin jo olemassa ja vain käsin tuskin piilossa juuri tällä hetkellä. Tiedostamalla ne ajoissa voit viedä niiltä niiden hajottava voiman.
Päätelmät: Sinulla on tarpeeksi selkeyttä, jotta voit onnistuneesti toteuttaa suunnitelmasi. Varmista, että se, mitä tapahtuu, tuntuu sinusta aina hyvältä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Tarkastele ympäristöäsi ja järjestä asiasi niin, että ne tukevat tyyneyttä ja omassa keskuksessasi pysymistä.
Vahvistus: Minulla on rauha itseni kanssa.

Ahaa, kortti antaisi ymmärtää, että tilanne on jo lähtenyt kulkemaan johonkin suuntaan. Smiley Pidä erityisesti mielessä tämän kortin päätelmä ja ehdotus! Oma mielenterveys ja rauha ennen kaikkea, vaikka miehiä tunkisi ovista ja ikkunoista! xD
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #950 : 01.02.2008 20:18:35 »

Kiitos AthaMaarit! Olipa osuva kortti!
Sauvathan on tulta ja energiaa ja 4 tasapainoisuuteen hakemista.  Wink
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Barrett
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #951 : 01.02.2008 21:05:00 »

Ahaa,näyttäisi siltä, että rakkausrintamallenne on jäänyt jotain selvitettävää. Näyttäisi myös siltä, että tämä asia olisi selvitettävä suhteen tasolla. Välillänne ollut tauko/ero on ollut tarpeen, enkä usko, että olette tehneet virhettä erotessanne aikoinanne. Aika on kuitenkin alati liikkeessä ja muuttuu. Se mikä oli eilen noin on tänään näin ja huomenna taas toisin. Siksi elämänvirran, oman sisäisen äänen seuraaminen, on ensiarvoisen tärkeää.
Erakko tässä kortissa on Merkuriuksen symboli ja Merkurius astrologiassa pitää sisällään kommunikaation. Yhteydenottokin siis näkyy kortista.
Sanoisin, että katsele, miten käy. Jos tuntuu, että suhde olisi hyvä aloittaa, en ainakaan tämän kortin pohjalta näe mitään estettä asialle. Päinvastoin.


Kiitoksia smitten! Jotainhan aikoinaan kesken jäi, eikä ehditty edes suhteeseen saakka kun kaveri jo otti takapakkia tickedoff, mutta sielun tasolla molemmat tajusivat yhteyden olemassaolon. Mielenkiintoista odotella mitä tapahtuu Shocked...
Sittemmin löysin myös toisen, joka voimakkuudessaan ajoi tämänkin tapauksen ohi (se uniintulija)... Löytyisikö sinulta kärsivällisyyttä nostaa vielä hänelle kortti :Smiley?
tallennettu

Aur.: Vaaka
ASC: Skorpioni
Kuu: Neitsyt
Merk.: Neitsyt
Venus: Skorpioni
Mars: Neitsyt

"Mennyt on prologia."
Roseliini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18



Profiili
« Vastaus #952 : 02.02.2008 00:20:24 »

Voi hitsi, olenko unohtanut kirjoittaa tähän ketjuun vai miksi päässäni ei ole muistikuvaa kyseistä ketjusta Grin.

Pitänee kysyä sitten kortinnostoa, kun elämässä on kenkku tilanne menossa, entinen bestikseni kummittelee päässä vaikka kaikki käskevät unohtaa hänet sillä hänen seuransa rupesi pahemman kerran ahdistamaan joten laitoin välit poikki, en jaksanut ruveta korjaamaan ystävyyttä (oli ollut tulehtunut jo 6 kk), ja toinen asia on että eräs toinen kaverini on yrittää saada itseään kuopasta pois (ei ole työtä eikä asuntoa) ja minä kun haluaisin auttaa häntä mutta en voi (ainakaan rahallisesti) koska käytän vanhempieni rahoja koska minulla ei ole työtä (yllätys!!)  uglystupid2.

Joo, kyllä tuosta stressiä saa  knuppel2.
tallennettu
Charity
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 71



Profiili
« Vastaus #953 : 02.02.2008 00:23:52 »



  Kiitos AthaMaarit smitten

  t. Charity
tallennettu

"Elämän matkalla usko on ravintoa, hyveelliset teot suoja, viisaus on valo päivällä ja oikeamielisyys turva yöllä. Jos ihminen elää puhtaan elämän, mikään ei voi tuhota häntä, ja jos hän on voittanut ahneuden, mikään ei voi rajoittaa hänen vapauttaan." - Buddha-
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #954 : 02.02.2008 12:39:51 »

Kiitos AM!  Smiley

On "suhde" päällänsä ja matelee omassa genressään... molemmat osapuolet ollaan hirmuisen kiireisiä ja eri paikkakunnilla, tämä mies vielä kaikenlisäksi parisuhteessa. Tavataan harvoin, mutta todella haluaisin enemmän. Voisiko kuviota vielä selventää? esim. lähteekö hän suhteestaan? eli saadaanko me olla avoimesti yhdessä jossain vaiheessa pariskuntana?

Toinen asia johon kaipaisin selvennystä, on uudet opiskelukuviot, alan vaihto siis! Luovuutta ja itseni ilmaisua, onnistuuko?

Kiitos...  smitten

t. Repetiitti
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #955 : 02.02.2008 21:00:35 »

Sirulainen. Parisuhteen oli tulossa tällaista:

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen

Aha, parisuhderintamalle olisi siis mahdollisesti tulossa tai tullut jo eripuraa, joka satuttaa sinua. Ehkä se avaa vanhoja haavojasi ja tunnet taas tulleesi loukatuksi verisesti. Saatat jäädä muistelemaan vanhoja ja heittäytyä marttyyriksi. Mahdollisuus on tietysti, että kortti puhuukin sinun sijastasi kumppanistasi.
Tärkeintä tässä on muistaa kortin Vahvistus. Kuten kaikki tarotkortit myös tämä on hyvä kortti oikein käytettynä. Se osoittaa, että vaikeinakin hetkinä meillä on voimaa. Emme tarvitse muiden hyväksyntää ollaksemme kokonaisia eikä meidän koskaan tarvitse vähätellä Itseämme. Me olemme samanarvoisia muihin nähden ja meitä rakastetaan kaikesta huolimatta. Aina on joku, joka rakastaa. Ihan aina.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #956 : 02.02.2008 21:11:29 »

Höpöhöpö. Nyt tulee vain kaksi korttia. Muutoksille tuli sellainen olo, että et tarvitse siihen vastausta, koska muutokset, jotka eniten mietityttävät ovat jo kaksi aikaisempaa kysymystä. Jos haluat tietää lisää tästä vuodesta laske vuosikorttisi ja etsiskele se. Pari sivua taaksepäin löytyy numerolista korteista sekä ohjeet, miten vuosikortti lasketaan. Simppelisti syntympäpäivä + kuukausi + kuluva vuosi ja niiden summa vielä yhteen eli esim. 1.1.2008 = 1+1+2008=2010=2+0+1+0=3. Vuosikortti on siis kolme, Hallitsijatar.

Ekana siis työ ja sitten avioliitto.

TORNI
Käänteisenä
Avainsana: Mars, kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä – egon torni horjuu perustuksiltaan.
Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, johon yrität takertua. Se, mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttua hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tietä siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa. Tämä tapahtumien todellisen luonteen ymmärtäminen muuttaa jopa näennäiset menetykset ja tuskalliset pettymykset arvokkaiksi lahjoiksi, joita ne todellisuudessa ovatkin. Kun pysymme tietoisina elämämme epätoivon ja sisäisen jännityksen aikoina, niistä voi tulla elämämme hedelmällisimpiä kasvun aikoja.
Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä. Olemme joko tietoisesti tai tiedostamattomasti luoneet itse nuo tilanteet. Jos voit tiedostaa ja hyväksyä nämä maailmankaikkeuden lait, sinulla on kaikki, mitä tarvitse saavuttaaksesi todellisen vapauden ja täydellisen sisäisen muutoksen.
Horuksen silmä kuvaa herännyttä tietoisuutta, joka näkee todellisuuden sellaisena kuin se on. Oliivipuun oksaa nokassaan kantava kyyhkynen kuvaa itsetuntemuksesta kumpuavaa myötätuntoa itseä ja muita kohtaan. Se symboloi myös sitä, mikä säilyy aina läpikotaisin puhtaana ja eheänä: olemassaolon syvintä olemusta, josta kaikki syntyy aina uudelleen.
Päätelmät: Olet (tai tulet pian olemaan) keskellä intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu se siksi, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!
Kysymys: Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

Koska fyysisten muutosten kortti Torni tuli käänteisinä näkisin, ettei muutosta ole odotettavissa. Toivotaan tietysti, että olen tulkinnut kortin väärin xD

MALJOJEN KUUTONEN – MIELIHYVÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Skorpionissa, himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen

Maljojen Viitosessa kuvattu pettymyksen pelko on voitettu. Ruumis ja sielu ovat puhdistuneet ja ne ovat valmiina nautinnolliseen vuorovaikutukseen rakastetun kanssa.
Lootus puhkeaa kukkaan hehkuen herännyttä elinvoimaa kuvaavia keltaoransseja värejä. Maljat on tehty kuparista, sisäistä parantumista symboloivasta metallista. Käärmeet kuvaavat seksin luonnollisen kokemisen aikaansaamia muutoksia. Ylitsevuotavat tunteet virtaavat kukinnoista maljoihin, joiden jalat on tehty harvinaisista ja arvokkaista hedelmistä.
Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan tunteittesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jännittynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisessa on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen.
Päätelmä: Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osittaa kiitollisuuttasi
Kysymys: Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksista, jotka estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteesta?
Ehdotus: Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa ne kumppanisi kanssa
Vahvistus: Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot.

No tämä kortti ei lupaa käänteisenä mitään erityisen hyvää. Ilmeisesti pitkään jatkuneet tilanteen, jotka heijastuvat elämässäsi myös käänteisenä tornin korttina töihin nähden, alkavat nakertaa suhdettakin. Erityisen miellyttävää kautta ei siis olisi tulossa. Tämä voi olla ohimenevä kausi, onhan astrologisestikin nyt tapahtumassa suuria asioita kuten Pluton palaaminen Kauriiseen. Mitään riskejä ei nyt kannata ottaa, vaan porskuttaa mieluummin rauhallisesti tämän pahimman vaiheen ohi kohti aurinkoa.
tallennettu
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #957 : 02.02.2008 21:57:16 »


Heip Atha!

Päässä pyörii paljon kaikenlaista, en vain saa näitä nyt järjestykseen, jospa voisit auttaa?   :Smiley

 smitten



tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
Atomi
Vieras
« Vastaus #958 : 03.02.2008 18:05:21 »

Voihan nenä. Taas olisi kaksi työpaikkaa vapaana, mutta kun olen jo päättänyt etten enää hae tästä talosta paikkoja. Vieläkö pitäisi hakata päätään seinään? Onko kummassakaan paikassa A-paikka tai O-paikka korttien puolesta mitään vetoa? Mitä sanoo henkimaailma?     Undecided      idiot2   
tallennettu
yoanna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #959 : 03.02.2008 20:26:20 »

heippa, olen mielenkiinnolla lukenut näitä juttuja, mutta nyt kun olo on niin sekava, ajattelin rohkaista mieleni ja kysäistä itsekin, jos jollain aikaa riittää, että mitä teen itseni kanssa?Epäilen jatkuvasti itseäni, olen ihan hukassa ja masentunut ja nyt mulla on kai jonkilainen alkoholiongelmakin...olen nähnyt kovin erikoisia unia ja tuntuu siltä kuin ne koittaisivat kertoa jotain, mutta en vain saa niistä otetta.Olen kyllä pyytänyt apua oppailta ja enkeleiltä, mutta ehkä en  ole ymmärtänyt heidän viestejään.  idiot2 Tahtoisin vain saada itseni kuntoon.  Undecided

Kiitos Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: