Sivuja: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705146 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #900 : 14.01.2008 13:58:22 »

Hei AthaMaarit!
Eräs henkilö joka ei kuulu enää elämääni häiritsee minua yhteydenotoillaan. En halua kuulla tästä henkilöstä enää mitään. Minun pitäisi päästä hänestä eroon lopullisesti. Onko tämä mahdollista.
t. angelic
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #901 : 14.01.2008 17:02:47 »

Marzukka. Intuition perusteella nostin yleisesti kortin työllesi vuonna 2008 Grin

MIEKKOJEN NELONEN – ASELEPO
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Vaa´assa, tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistuminen, yhdentyminen, laajeneminen.

Neljän yhtä vahvan miekan kärjet kohtaavat täydellä kukassa olevan ruusun keskipisteen. Huolet on voitettu. Miekkojen Ässän selkeys on saavutettu uudelleen ja sininen väri pääsee jälleen esiin. Keltavihreä henkinen luovuuden väri hallitsee kuvaa.
Tällaisessa ilmapiirissä tietoisuuden kukan on hyvä kasvaa ja kehittyä. Jupiter edustaa iloa ja laajentumista. Vaikka tilanne olisikin tähän asti tuntunut toivottamalta, se tosiasiassa sisältää jo itsessään kaiken, mitä tarvitaan onnellisen, suotuisen lopputuloksen saavuttamiseen.
Taustalla oleva vihreä risti merkitsee täydellistä sisäistä yhdentymistä: kaikkien neljän olemuksemme osan – sielun, mielen, tunteiden ja kehon – yhdentymistä.
Kortti sisältää kuitenkin myös varoituksen. Aselepo ei tarkoita rauhaa. Pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta tuota rauhaa kenties pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita. Tutki tarkoin sitä mahdollisuutta, että häiriötekijät ovatkin jo olemassa ja vain käsin tuskin piilossa juuri tällä hetkellä. Tiedostamalla ne ajoissa voit viedä niiltä niiden hajottava voiman.
Päätelmät: Sinulla on tarpeeksi selkeyttä, jotta voit onnistuneesti toteuttaa suunnitelmasi. Varmista, että se, mitä tapahtuu, tuntuu sinusta aina hyvältä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Tarkastele ympäristöäsi ja järjestä asiasi niin, että ne tukevat tyyneyttä ja omassa keskuksessasi pysymistä.
Vahvistus: Minulla on rauha itseni kanssa.

Sanoisin, että töiden osalta ei ole ainakaan iloa, onnea tai laajentumista tiedossa. Ehkäpä tilanne on ollut tällainen jo jonkin aikaa. Jokin tökkii ja sumentaa näkökykyä eikä kortti lupaa jatkon kannalle minkäänlaisia muutoksia. Olet ehkä mielestäsi liian voimaton tai päättämätön tietääksesi mitä tehdä asialle, miten selvitä tilanteesta.
Nyt on löydettävä oma keskus. Siellä levätessä paskinkin duuni ei tunnu missään vaan se menee ohitse kevyesti. Kun lepäät omassa keskuksessasi et odota mitään keneltäkään tai miltään, et edes työltäsi. Se ei tietenkään tarkoita, että suostuisit ja alistuisit mihin tahansa. Se tarkoittaa vain, että vaikka työpäivä olisikin mennyt pieleen se ei harmita sinua - ethän edes odottanut työpäivän menevän sen enempää pieleen kuin hyvinkään. Kun lepää omassa keskuksessa KAIKKI on hyvin. Ulkoisilla seikoilla ei ole mitään tekemistä sinun hyvinvointisi kanssa, ainoastaan omassa keskuksessa pysymisellä on. Minulle itselleni on opetettu tätä viime aikoina ja voin sanoa, että koville se ottaa, mutta Itsen kuunteleminen helpottaa ihan huomattavasti. Itsestäänhän se ei tule, sitä joutuu näkemään vaivaa omien ajatusten ja asennoitumisen eteen, mutta se kannattaa.
Sanoisin, että kun löydät keskuksesi tiedät sen jälkeen paremmin mikä mättää, miten korjata tilanne ja ennen kaikkea mitä sinä haluat työltä/työelämältä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #902 : 14.01.2008 17:10:55 »

Spin. Ihanaa kuulla, että edellinen viesti oli auttanut sinua ja mennyt hyvin! ^____^ Olen siis ymmärtänyt sinulle tulleita opastajia oikein ja yhteistyöni heidän kanssaan on sujunut hyvin.
Muotoilin uuden kysymyksen niin, että onko tekemäsi päätös oikea.

MIEKKOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Ilman vesielementti, tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton

Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Kuningattaren pään takana olevat kristallit ovat uudenlaisen selkeyden vertauskuvia ja ne tukevat taustalla olevan lapsen päätä. Hylättyjen naamioiden takaa paljastuu luonnollinen, lapsenomainen viattomuus, joka on nyt päästetty vapauteen. Lapsen avoimuus ja vastaanottavaisuus yhdistyneenä terävään, kristallinkirkkaaseen toisen ihmisen tai tilanteen ymmärtämiseen on terapeutin tai neuvonantajan työn perusvaatimus. Hänen täytyy olla valmis pudottamaan naamionsa eikä hän saa antaa itsensä kietoutua tilanteen sisältämiin moninaisiin tunteisiin. Vain sillä tavoin neuvonantaja ansaitsee todellisen luottamuksen ja säilyttää itsellään todellisen kyvyn tarjota parantavaa apua.
Päätelmät: Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäytymismalleista. Tämä saattaa tuoda tullessaan tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Kysymykset: Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmiten piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi eri rooleissa. Jatka vielä joidenkin roolien näyttelemistä, mutta nyt tietoisemmin. Näyttele niin, kunnes et enää samaista itseäsi niihin.
Vahvistus: Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.

Hyvin menee! Tekemäsi valinta on oikea ja ilmeisen merkittäväkin vielä, sillä kuoletat pois vanhoja rooleja/naamioita. Olet taas askeleen lähempänä todellista Itseäsi ja ilmennät sitä taas hiukan selkeämmin ulkomaailmalle kuin naamioittesi aikaan. Olet saavuttanut uuden selkeyden jossakin asiassa ja todennut, ettei vanha enää houkuttele sinua. Seuraa tuota löytämääsi tietä pitkin, sillä se on sinulle hyväksi.
Kaikkein tärkeintä tässä kortissa on sen vahvistus: Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni. Jos sinusta tuntuu, että odottaminen on oikein, silloin sinun tulee odottaa. Voin omakohtaisesti kertoa, että vaikka minulla on ikää tämän vuoden puolella vasta 25 vuotta, tiedän silti, ettei minulle tule parisuhdetta kuin vasta joskus 15-20 vuoden päästä. Tuon ajan minä tulen olemaan yksin ilman kumppania. Minä jaksan odottaa, koska tiedän, että se on minun tehtäväni, uskollisena olemista omalle tielleen ja sille, minkä kokee sisimmässään oikeaksi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #903 : 14.01.2008 17:13:59 »

Kappas, Mourdy! Sinun kohdalla jäi välistä tuo Kohtalon kortin kysymys, kun et sitä löytänyt omin neuvoin:

KOHTALO
Avainsanat: Jupiter, uusi alku, laajeneminen, luovuus, suuri läpimurto, itsensä toteuttaminen, odottamaton onni tai sattuma

Energiapyörteiden ja salamoiden keskellä pyörii kymmenpintainen Kohtalonpyörä. Se symboloi kokonaisuutta, joka on jatkuvassa liikkeessä ja silti muuttumattomana kaikessa täydellisyydessään.
Kolme hahmoa - sfinksi, apina ja krokotiili - kuvaavat kolme Egyptin jumalaa. Sfinksissä yhdistyvät neljä maagista hyvettä: tieto, tahto, uskallus ja hiljaisuus. Viisaus syntyy eläimellisten vaistojen ja intuitiivisten älyllisten voimien yhdistymisestä. Sfinksin käpälissään pitelemä miekka todistaa lahjomattomasta arvostelukyvystä sekä kyvystä ajatella selkeästi.
Pyörän vasemmalla sivulla oleva apina symboloi joustavuutta. Juuri apina näyttää pitävän pyörän jatkuvassa liikkeessä.
Krokotiili edustaa luovuuden jumalaa. Se pitelee käsissään kahta työkalua. Oikealla on egyptiläinen elämän symboli, Ankh. Jokainen luova teko synnyttää jotain. Koukkupäinen sauva symboloi sitä, että olemme kaikki oman onnemme seppiä. Voimme oivaltaan itsellemme suotuisat tilanteet, vetää niitä puoleemme ja käyttää niitä hyväksemme.
Kohtalonpyörän keskusta kuvaa aurinko, josta kaikki luova energia saa alkunsa ja jossa se yhdistyy. Se on  myös tietoisuuden, oivalluksen ja valaistumisen symboli. Aurinko on kaiken kiistaton keskus, pyörremyrskyn silmä, joka ympärillään olevasta jatkuvasta liikkeestä huolimatta pysyy liikkumattomana ja muuttumattomana. Tämä on se sisällämme oleva siemen, todistaja, jota eivät heilauta mitkään elämän kaksinaisuuden ylä- ja alamäet, ilot tai surut, toiveet tai pelot.
Mutta nyt tarkastelemme, mitä on pyörän ulkopuolella. Meidät täyttää ilo siitä, että olemme päässeet murtautumaan esteiden läpi kirkkauteen. Iloitsemme siitä suuresta onnesta, jonka tämä hetki meille suo. Elämällä on tarjottavanaan meille odottamattomia lahjoja ja mahdollisuuksia. Tarvitsemme vain tarkkaavaiset silmät, jotta huomaisimme itsellämme olevat lahjat ja mahdollisuudet.
Päätelmät: Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi!
Kysymykset: Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?
Ehdotukset: Kirjoita muistiin joko itseäsi varten tai kerro luotettavalle ystävällesi, mitä onni sinulle on nykyisessä elämäntilanteessasi. Tee sitten uusi lista kaikesta siitä, mikä estää sinua kokemasta tuota onnea juuri nyt.
Vahvistus: Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #904 : 14.01.2008 17:20:41 »

Angelic. Katsota tuosta korttilistasta muutama sivu taaksepäin mitkä sinun ja miehesi kortit ovat. Kyseessä ei kuitenkaan ole teidän parisuhdekortti, vaan molemmille oma tämän vuoden kasvukortti. Ne varmasti sivuavat toisiaan ja niitä lukemalla voi ymmärtää kumppanin tämän vuoden haasteita, mutta minun mielestä ne yhdessä eivät kuitenkaan suoraan sano, että millaista meininkiä parisuhteessa tulee tänä vuonna olemaan. Niinpä nostin parisuhteellenne erikseen vuosikortin noin yleisesti:

HALLITSIJA
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Ahhaa, jonkinlaisia muutoksia parisuhderintamalle olisi kortin mukaan tulossa. Valitettavasti kortti ei kerro sen tarkemmin mistä on kyse, mutta joitakin mahdollisuuksia ovat  esim. kihlautuminen tai naimisiin meno, jos olette jo kihkoissa tai sitten lapsen syntymä. Kortin yksi avainsanoista on nimittäin isyys. Kortti ei tietenkään sulje pois sitä mahdollisuutta, että suhteenne tulisi tiensä päähän. Kaikki tiet ovat avoinna, joskin Hallitsijan edustamat muutokset ovat aina pohjimmiltaan positiivisia.
Kortti korostaa sitä, että hallitakseen täytyy osata palvella ja olla nöyrä. Muistakaa siis huomoida toisianne ja ottaa aikaa myös itsellenne tasapuolisesti. Kunnioittakaa toisianne, olette arvokkaita matkakumppaneita toisillenne.
« Viimeksi muokattu: 14.01.2008 17:23:16 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #905 : 14.01.2008 17:21:51 »

Kuutiikeri. Vuosikortti vaihtuu aina syntymäpäiväsi aikaan. Sinun vuosikortti 2007 vaikuttaa niin kauan, kunnes vietät synttäreitäsi tänä vuonna. Sen jälkeen alkaa vuoden 2008 vuosikortti.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #906 : 14.01.2008 17:28:37 »

Angelic. Sinulla oli näköjään toinenkin kysymys. Vastaus siihen tulee tässä:

TASAPAINO
Käänteisenä
Avainsanat: Vaaka, tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtien tasapainottaminen, oikeudenmukaisuus

Tässä kortissa kuvataan Vaa´an horoskooppimerkki. Kortti on kiehtova kuvaus tasapainosta, harmoniasta.  Nuoren naisen jalkojen välissä on valtava taikamiekka. Hän tasapainottelee varpaisillaan. Tarkemmin katsoen hän oikeastaan tasapainottelee vain miekan kärjen varassa. Ainoastaan oman sisäisen keskuksen löytymisestä syntyvä täydellinen keskittymiskyky ja tyyneys tekevät mahdolliseksi tällaisen tasapainoisuuden. Pienenkin häiritsevä ajatus saa naisen horjumaan ja rikkoo hänen saavuttamansa tasapainon – tasapainon, joka on maailmankaikkeudelle luonteenomaista. 
Kortin hallitsevat värit ovat sininen ja vihreä. Sininen väri kuvaa henkisyyttä ja älyä; ajattelua, ideoita ja viisautta,. Vihreä väri on luovuuden väri. Se symboloi voimaa, joka saa ideat toteutumaan. Alaspäin osoittava miekka symboloi samaa. Ajatuksen voima on suunnattu alaspäin ja se on kosketuksissa maahan palvellen sitä.
Naisen hartioita peittävät strutsin sulat, jotka viittaavat egyptiläiseen oikeudenjumalaan Maatiin. Naisen kasvoja peittää naamio. Hänen koko huomionsa on kääntynyt sisäänpäin. Tämä tekee hänet vastaanottavaiseksi uusille aatteille ja sisäisen oppaan neuvoille.
Naisella on päässään viisauden jumalan Tothin kruunu. Kruunuun on kiinnitetty maailmankaikkeuden suret vaakakupit, Alfa ja Omega, joilla maailmankaikkeus punnitsee kaiken.
Tämä kortti kehottaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jotka liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin tai johonkin luovaan toimintaan. Nyt tarvitaan täydellistä tasapainoa ja omassa keskuksessa pysymistä, jos upeiden uusien ideoiden halutaan kantavan hedelmää. Tasapainoisesta lähtökohdasta käsin kaikki kehittyy tasapainoisella tavalla: omalla ajallaan ja tarkoituksenmukaisesti.
Elämän myrskyt heittävät meidät pois tasapainosta kerta toisensa jälkeen. Elämämme on jatkuvaa vaihtelua sen välillä, milloin olemme tasapainossa itsemme kanssa, milloin olemme omassa keskuksessamme ja milloin emme. Tämä juuri opettaa meitä hetkestä toiseen olemaan entistä tietoisempia, jotta pystyisimme säilyttämään sisäisen rauhan ja selkeyden, kun olemme sen kerran löytäneet.
Päätelmä: Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa, millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. Toimi päivittäisessä elämässäsi yhä enemmän niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.
Kysymykset: Mikä auttaa sinua löytämään meditatiivisen keskuksen ja pysymään siellä? Mitä tapahtuu, kun et kykene pysymään siellä?
Ehdotukset: Varaa säännöllisesti aikaa itsellesi tehdäksesi jotain meditaatiota, joka vakaannuttaa sinut omaan keskukseesi. Hengitä haraan (joka sijaitsee kämmenleveyden navan alapuolella) ja keskitä energiasi sinne.
Vahvistus: Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani.

Kortti korostaa sitä, että nyt ei pidä antautua ulkomaailman tuulien armoille. Vaikka saisit mitä sontaa niskaasi, älä alistu. Löydä oma keskuksesi, josta Goljatkaan ei saisi sinua hievahtamaan vaikka kuinka yrittäisi. Kuten vanha kiinalainen sananlasku sanoo "Vaikka tuuli ulvoo, vuori ei siirry". Ulkomaailma ei saa meitä shokkiin niin pahasti ettemmekö palaisi pian takaisin keskukseemme, jos olemme tasapainossa. Nyt tulee välttää kaikenlaisia ääripäitä omassa käyttäytymisessä ja suhtautumisessa. Sanoisin, että anna mennä korvasta sisään, toisesta ulos. Jos asia vaatii yhteydenottoa poliisin, tee se. Muussa tapauksessa tee selväksi rajasi ja pysy rauhallisin mielin. Ei kukaan yksinään jaksa kauaa kiukutella, jos sinä et anna vastakaikua kiusaajalle.
tallennettu
Katja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #907 : 14.01.2008 18:11:14 »

Kiitos AthaMaarit tulkinnastasi, se kyllä osui ja upposi täysin tämän hetkiseen. Tunnenkin itse niin, mutta kun on vähän malttamaton niin ei millään tahtoisi odotella että kaikki "uusi" tapahtuu, vaan haluaisi, että kaikki tapahtuisi heti ja on myös sekin , että suuresti pelottaa tämä mahdollinen muutos.... mutta ototellaan ja katellaan!   Wink
tallennettu
sarese
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 131



Profiili
« Vastaus #908 : 14.01.2008 18:22:05 »

Kiitos!!! smitten

Työpaikasta on luvattu ilmoittaa, sai sen tai ei. Vielä ei ole kuulunut mitään.. Jännityksellä odottelen!

Tuo toinen "projekti" on "muhimassa" ja odottelemassa mitä tapahtuu. Jotenkin itselläni on luotettava olo sen suhteen. Toivotaan, että se saa hyvää palautetta.

 Smiley
tallennettu
SatuT
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 177



Profiili
« Vastaus #909 : 14.01.2008 19:07:11 »

Hei Atha. Kokeillaan uudestaan, taas hävitin viestin jonnekkin netti avaruuteen. Eli siis... Eräs ihminen on pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa. Kummatkin ollaan tahoillamme naimisissa. Olen tässä hieman ihmeissäni  Shocked sillä en ole nähnyt häntä moneen vuoteen. Onko jotain jäänyt selvittämättä tai käsittelemättä välillämme ja sen takia hän nyt pyörii mielessä? En usko että hän olisi minua vuosien aikana edes miettinyt... Kiitoksia vastauksesta  smitten
tallennettu

aurinko merkurius mars pluto neitsyt,
kuu jousimies,
venus jupiter neptunus skorpioni,
saturnus härkä,
uranus askendentti vaaka,
keskitaivas leijona
Valkoinen Planetaarinen Taikuri
Metalli Koira
Paju
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #910 : 14.01.2008 21:54:46 »



 KAUNIS KIITOS ATHAMAARIT,-- tuntui heti, että osuit

 oikeaan. Lämpöisin ajatuksin smitten smitten
tallennettu
keijuenkeli
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24


Profiili
« Vastaus #911 : 14.01.2008 22:38:54 »

Kiitos, Athamaarit!

Kysyin yleisesti ihmissuhteesta, mutta katsoit korteista parisuhteelle ja sait kortiksi Hallitsijattaren. Olen tässä elämäni vaiheessa enemmän kiinnostunut naisista kuin miehistä, joten oikein näit...  Wink

Kiitos ja hyvää vuoden alun jatkoa! angel
tallennettu
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #912 : 15.01.2008 11:02:23 »

Hei Atha Maarit! Kiitos paljon vastauksista. Tämä vuosi sitten näyttää suhteen osalta mitä tapahtuu. Toisen kunnioittaminen ja huomioiminen on kyllä yksi merkittävä asia meillä. Kiitos vastauksesta myös tähän toiseen asiaan. Tämän henkilön päämäärä on varmastikin juuri horjuttaa tuota tasapainoa. Teen tarvittavat asiat. Kiitos Sinulle! angelic
tallennettu
tähtisiipi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 134



Profiili
« Vastaus #913 : 15.01.2008 11:25:31 »


Hei AthaMaarit!


Voitko katsoa mikä on vuode suunta? Miltä näyttää terveys?  Mitä on tulossa ihmissuhteisiin? smitten

Kiittäen smitten

Tähtisiipi
tallennettu
Wilmariina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« Vastaus #914 : 15.01.2008 12:27:42 »

Hei AthaMaairt!

Katsoisitko minulle miksi olen niin levoton sielu työpaikkojen suhteen.

Runsaan 25 v. aikana olen kerinnyt kokeilemaan monenlaista työtä ja ammattia ja siltikään en vieläkään tunne olevani oikealla alalla.
Aina on jotain mikä määttää; joko palkka on huono, työ on yksitoikkoista, liiaksi matkatyötä, huono yhteishenki työporukan välillä, huonot työolosuhteet, työ aliarvostettua tms.

Aina tuntuu olevan jotain miksi suunnitelen työpaikan vaihtoa.
Ja kuitenkin järki sanoo, että unelmatyöpaikkaa ei olekaan jossa kaikki asiat olisivat ok.

Olenko vain levoton sielu työelämässä?
Vai onko vikaa geeneissä, koska veljeni on sama tilanne töittensä kanssa.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: