Sivuja: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 704408 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sarese
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 131



Profiili
« Vastaus #885 : 05.01.2008 21:54:38 »

HEI taas AthaMaarit!!  Smiley Ehdtkö katsoa saanko hakemani työn? Tämän työn lisäksi minulla on toinenkin "projekti" meneillä, miten sen kanssa käy? Menestyykö?


Kiitos, ehdit sitten vastata tai et!!! Ja oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2008!!!!  smitten
tallennettu
marzukka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 125


Jos en hyväksyisi itseäni tälläisenä-en olisi mtn!


Profiili
« Vastaus #886 : 05.01.2008 22:08:43 »

Kertoisitkos jtn työhön liittyvää tai yleisesti vuoteen 2008...näyttää tunkevan tuota kuolema korttia joka asiassa(vuosikortti/parisuhteenopetus jne jne....)Kiitos  smitten
tallennettu

Nouseva Rapu                   chiron-härkä-h.12
Aurinko Skorpioni
Kuu Kauriissa
Merkurius Skorpionissa
Venus Jousimiehessä
Mars Kauriissa
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #887 : 06.01.2008 21:07:02 »

Minulla on nyt niin kova kiire ja piiputtava elämäntilanne tällä hetkellä, etten tiedä milloin saan energiaa vastata kysymyksiinne. Tämä koskee sekä tässä ketjussa olevia, että YV:n ja mailin kautta tulleita kysymyksiä. Kärsivällisyyttä. Edelleen hengen hädässä minut saa kiinni YV:llä.
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #888 : 09.01.2008 20:28:30 »

kiitos athalle edellisestä kortista, tänään tuli puhelu että sori ei me sua oteta töihin.
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #889 : 09.01.2008 23:21:38 »

Marix! Tässähän tuo tuleekin tuo töiden kaatuminen esille eli "Pidä odotuksesi kohtuullisina ja anna itsellesi ansaitsemaasi kiitosta." Kohtuulliset odotukset = onnistuminen ei ole kovinkaan todennäköistä vielä,älä nuolaise ennen kuin tipahtaa. Lisäksi tärkein eli anna itsellesi kiitosta. Kiittele itseäsi siitä, että olet yrittänyt hakea töihin ja haet edelleen! Teet jotain töiden saamisen hyväksi, hienoa!
tallennettu
Kuutiikeri
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 65



Profiili
« Vastaus #890 : 12.01.2008 20:26:58 »

Myöhäinen, mutta syvä kiitos Atha-Maarit!

Kylmät väreethän tässä kävivät läpi selkäpiin kun luin.
Työprojekti edelleen meneillään ja noi elementit -nimenomaan loogisuus, kriittisyys omia naamioita kohtaan ja sisäisen lapsen ilmi tuleminen olleet esillä vahvasti. Vielä on työtä edessä kun pyrkii vähänniinkuin kartoittamaan ja ratkaisemaan koko maailman...
Kiitos korttien nostosta.

Muuten, voiko tämän vuoden kortin vielä laskea vuoden 2008 synttäristä ? smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #891 : 13.01.2008 23:44:22 »

Vuosikortteja en teille tässä kirjoittele, paitsi tietysti jos ei ole HAJUAKAAN siitä, mitä vuosikortin sanoma voisi olla. Voin silloin avittaa vähän korttia auki. Muussa tapauksessa lukaiskaa ja etsiskelkää korttinne läpi tästä ketjusta. Smiley

Chandra. Numero 22 supistetaan neloseksi, olet oikeassa. Numero 4 on Hallitsijan kortti. Sen sanoma on eteenpäin menevä voima, auktoriteettisyys (omat päätökset), uusi tie ja seikkailu. Hallitakseen hallitsijan täytyy olla nöyrä, mikä korostaa sitä, että sieluntien seuraaminen kysyy sekä rohkeutta ja seikkailumieltä, että nöyryyttä ja halua kuunnella Korkeimman ohjausta. Kyseinen vuosikortti tukee hyvin tälle muutolle noussutta korttia, joka on

LANTTIEN ÄSSÄ
Avainsanat: Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys

Kortissa olevat symbolit muodostavat ristin, joka kuvaa sisäisen ja ulkoisen, vertikaalisen ja horisontaalisen yhdistymistä.
Liian pitkään epätasapainossa olleet ruumis ja sielu yhdistyvät harmonisesti. Kehoa voidaan nyt pitää elävänä sielun temppelinä. Mitä syvemmässä yhteydessä olemme kehoomme, sitä helpompaa meillä on tämän yhdentymisen aikana. Mitä syvemmälle maahan juuremme ulottuvat, sitä korkeammalle sielumme voi kohota.
Seitsensakarainen tähti ja kaksi viisikulmiota ympäröivät täydentymistä kuvaavaa esoteerista symbolia, 1/666. TO META OHPION tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. Tässä sillä tarkoitetaan uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuutta ja valmiutta ulkonaisesti ja sisäisesti rikkaaseen elämään.
Tämä uusi tietoisuus saa aikaan sen, että ihminen haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Tätä symboloivat puun vuosirenkaat. Olemassaolon uusia tasoja saavutetaan jatkuvasti. Kortissa tätä kuvataan samankeskisillä kaarilla. Kukin taso löydetään, hyväksytään ja yhdistetään vuorollaan ja ilmaistaan ulkoisesti puun vuosirenkaan tavoin. Nämä tapahtuvat johtavat aitoon itseluottamukseen, joka on todellisen menestyksen perusta.
Jotkut opettajat ovat sitä mieltä, että voimme olla sekä ulkonaisesti että sisäisesti rikkaita. Meidän ei tarvitse valita näiden kahden väliltä. Sisäinen elämä ei ole ulkoista elämää vastaan. On tärkeää ymmärtää, mitä sisäinen ja ulkoinen rikkaus todella tarkoittavat. Monet opettajat puhuvat sinulle tästä. Sillä jos koskaan aiot todella tulla täysin tietoiseksi, sinun on ymmärrettävä, ettei ulkonainen köyhyysloukkuun jääminen merkitse sitä, että olisi sisäisesti tietoisempi. Köyhyyden käsite tarkoittaa vain sitä, ettet takerru rahaan saadaksesi sitä itsellesi. Köyhyys tarkoittaa, ettet omista mitään – et edes muistojasi. Voit kuitenkin käyttää kaikkea, mitä haluat.
Kun ymmärrät tämän, voit edelleen kasvaa sisäisesti ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden.
Päätelmät: Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi.
Kysymys: Mitä elämäsi osa-alueita haluaisit rikastuttaa?
Ehdotus: Näe todella vaivaa löytääksesi itsessäsi piilevät mahdollisuudet ja sisäiset rikkautesi sekä kehittääksesi niitä. Pysy avoimena kaikelle, mikä rikastuttaa elämääsi
Vahvistus: Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Rohkeasti vain lentämään! Et menetä mitään muuton myötä, joka saisi sinut pois raiteiltasi. Päinvastoin, saat paljon uutta tilalle. Kortti kehottaa lentämisen lisäksi pysymään avoimena kaikelle, mikä voisi rikastuttaa elämääsi. Intuitiivisesti minulle tuli oikein hyvät fiilikset tästä muutosta jo ennen kortin nostamista. Minun mielipiteeni on, että muutto kannattaa! Turha sitä on estellä, jos se näyttää pyrkivän elämääsi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #892 : 13.01.2008 23:54:52 »

Liekku En valitettavasti tee enää aurankatsomisia, koska ne veivät enemmän aikaa ja energiaa kuin olin olettanut, joten oman jaksamisen kannalta se piti jättää pois. Nostan kuitenkin sinulle ja miehellesi kortit. Intuitiivisesti saan sellaista viestiä, että parisuhteenne toimii hyvin ja huomioitte sitä. Nämä kortit ovat nyt sellaisia kortteja, joihin Korkeimmat toivovat teidän kiinnittävän huomiota parisuhteessanne henkilökohtaisesti. Ensimmäinen kortti on sinulle - se sisältää neuvot, mitä huomioida nyt Itsessä. Toinen on miehellesi ja sisältää samanlaisen viestin.

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos, myötätunto

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. Juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen on sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Hyvälle näyttää! Kortti kehottaa jakamaan miehesi ja ulkomaailman kanssa ne asiat, jotka tiedät ja omaat. Se koskee kykyjäsi, tietojasi, taitojasi, seuraasi. Jaa ja sinulle annetaan vielä enemmän takaisin, mitä saat jaettua! Kortti muistuttaa myös henkisestä tiestä ja siitä, että pyrkisimme ainakin itse Itsemme kanssa koko ajan eteenpäin juuttumatta paikoillemme henkisesti vain tiettyyn tasoon. Eteenpäin menemistä auttaa menneisyyden tiedostaminen.

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaiden ylle tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Mahtaisikohan tämä kortti tarkoittaa, että miehellesi tekisi hyvää suunnata avoin mielenkiinto myös henkimaailman asioita kohtaan? Onkohan hän hyvin järjellinen henkilö, kun taas sinä tykkäisit höpötellä hänen kanssaan henkisistäkin jutuista? Siinä tapauksessa sanoisin, että miestäsi todella kehotetaan huomioimaan myös näkymätön, tutustumaan siihen ja antamaan sille mahdollisuus. Muutoin henkinen kehitys jumahtaa siihen tiettyyn tasoon eikä etene. Sanoisin myös,että sinun kuningatar kortti olisi avain miehesi avustamiselle.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #893 : 13.01.2008 23:58:22 »

Terhi35! Tällaista tulee ainakin vuoden alkuun:

SAUVOJEN RITARI
Avainsanat: Tulen tulielementti, voimakas eteneminen, syvällisempi ymmärrys, muutokset.

Sauvojen Ritari symboloi kasvun ja sisäisen kehityksen täydellistä hallintaa. Hänen vasemmassa kädessään on palava soihtu, jolla hän polttaa pois kaiken tiellään olevan negatiivisuuden. Ritari on ottanut tehtäväkseen raivata kaikki oman kasvunsa tiellä olevat esteet.
Ritarin väljänä laskeutuva viittaa on tehty liekeistä. Hänen kypäränsä on koristeltu yksisarvisen päällä. Sarvi symboloi kolmatta silmää. Ritarin omasta näkemyksestä on tullut väline (hevonen, jolla hän ratsastaa), jonka avulla hän päättäväisesti ilmaisee itseään ollessaan tekemisissä ulkomaailman kanssa.
Kun matelija kasvaa, sen täytyy aika ajoin ryömiä ulos liian ahtaaksi käyneestä nahastaan. Ritarin päällä oleva matelijan nahasta tehty haarniska symboloi kaiken vanhan, ahdasmielisen hylkäämistä ja rohkeaa heittäytymistä eteenpäin.
Herkistyneen havaintokyvyn synnyttämä energia vapautuu ja ilmenee – sitä on mahdotonta pysäyttää. Vaikeatkin tilanteet vievät sinua rakentavaan suuntaan.
Päätelmät: Olet hereillä, valmiina huomaamaan ihmiset ja tilanteet, jotka saattavat saada aikaan isoja muutoksia tietoisuudessasi. Ole kiitollinen tästä olemassaololta saamastasi lahjasta. Ota se vastaan, mutta älä takerru siihen.
Kysymykset: Onko sinun mahdollista nykyisessä elämäntilanteessasi käyttää vapaasti voimavarojasi ja kehittää niitä? Jos vastauksesi on ei, mitä täytyy muuttaa?
Ehdotus: Etsi sellaisia tilanteita ja mahdollisuuksia, jotka ovat haasteellisia! Sitoudu niihin koko energiallasi.
Vahvistus: Jokainen haaste auttaa minua kasvamaan. Jokainen myrsky vahvistaa juuriani.

Oman elämän haltuunottamisen kortti, sanoisin noin lyhyesti. Jos jokin elämäsi osa-alue roikkuu vielä ja pölisee vanhuuttaan, ota ritarin tavoin soihtu käteesi, polta pölyt pois ja mene kohti uutta. Tämä on tienraivaajan kortti. Se kysyy tahdonvoimaa ja sinnikkyyttä, mutta samaan aikaan neuvoo tien, jota kannattaa ehdottomasti noudattaa. Jonkinlaisia muutoksia saattaa olla tulossa elämääsi noin yleisestikin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #894 : 14.01.2008 00:07:17 »

SilverMoon. Tässä sinun kortit. Eka on pääsiäisen matkalle, josta toivot romanttista ja toinen sille, mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota tänä vuonna.

MALJOJEN KAHDEKSIKKO – UUPUMUS
Avainsanat: Saturnus Kaloissa, lamaannus, tukkeutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo

Maljojen Seitsikossa kuvattua hajoamistilaa ja turmellusta seuraa laiskuus, velttous. Energialataus on purkaantunut, kuparimaljojen kahvat ovat rikki. Liian paljon nautintoja ja hemmottelua!
Tunteiden vesi seisoo eikä kevät pysty sitä uudistamaan eikä elvyttämään. Vesi jähmettyy paikoilleen ja saastaisuudesta syntyvät höyryt kohoavat taivaalle pimentäen selkeyden valon Kahden jäljelle jäävän lootuksenkukan elinvoima virtaa vielä. Tässä tilanteessa se on kuitenkin hukkaan heitettyä energiaa. Pilaantunut, paikoillaan seisova vesi nielaisee välittömästi niiden vähäisen raikkauden ja elinvoiman. Ne vajoavat hidasliikkeiseen, tahmeaan suohon.
Olet jo tuhlannut tarpeeksi energiaasi ihmisin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Mitä enemmän yrität elvyttää suhdetta, joka on urautunut ja tullut vain tavaksi, sitä voimattomammaksi ja tyhjemmäksi tunnet itsesi. Jokainen yritys antaa toiselle uutta energiaa vähentää vain edelleen omaa energiaasi. Mitään ei saavuteta.
Päätelmät: Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa ”ei”. Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta et saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
Kysymykset: Ketkä ihmiset tulevat mieleesi tässä yhteydessä? Uskallatko asettaa rajoja ja uskallatko seisoa niiden takana? Millaisissa tilanteissa salaat todelliset tunteesi?
Ehdotus: Nosta kortti saadaksesi tietää, mikä muuttuu, kun kykenet sanomaan ”ei”.
Vahvistus: Anna oman vahvistuksesi lujittua nostamiesi lisäkorttien pohjalta.

Minulle tuli jo heti kysymyksen lukemisen jälkeen intuiviisesti viesti, että matka ei tule menemään niin kuin toivot. Parisuhdetta ei synny ja kuten kortti vielä sanoo, ilmeisesti käy vain niin, että sinä syydät energiaasi ja hyvää tahtoasi toiselle, joka ei puolestaan vastaa sinulle milläänlailla - tai ei ainakaan toivomallasi tavalla. Melkein sanoisin, että matka kannattaisi jättää väliin ja lähteä mieluummin yksin/jonkun toisen kaverin kanssa. Matka saattanee nimittäin vain sekoittaa pakkaa entisestään pahempaan suuntaan.
Korostan kuitenkin, että päätös matkasta on sinun. Tämä on vain minun mielipiteeni/neuvoni, mutta sinä teet lopullisen päätöksen asiassa!


b]LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus[/b]
Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus: Rentoudun ja luotan elämään.

Minusta tämä kortti korostaa vielä edellistä korttia - nyt ei ole aika hypätä suhteeseen, ei ainakaan sen henkilön kanssa, josta romantiikka haet. Varovaisuus on tarpeen ja omaa Itseä on vaalittava. Parisuhde saapuu varmastikin elämääsi ajallaan, mutta juuri nyt ei ole sen aika. Keskity nyt ihan erityisesti Itseesi ja siihen, että pysyisit tasapainoisena, eteenkin ihmissuhde alueella: ei mitään päätäpahkaa rakastumisia, yhdenillan juttuja tai muuta äkkinäistä, mutta ei myöskään totaalista uskon menetystä, erakoitumista ja seuran kieltämistä. Kultaista keskitietä pitkin, omaa Itseä kuunnellen! Nyt on aika ottaa aikaa ihan vain Itselle ja unohtaa muut Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #895 : 14.01.2008 00:08:35 »

Mourdy. En valitettavasti tee enää menneiden elämien katsomisia. Se vei enemmän aikaa ja energiaa kuin osasin olettaa ja meinasin uupua niin täysin, että homma oli pakko jättää pois. Siitäkin huolimatta, että se on tosi hauskaa! Cheesy
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #896 : 14.01.2008 00:13:59 »

Kastanja. Tässä parisuhteellesi korttia. Tämä kortti on ihan erityisesti sinulle parisuhteeseen liittyen, ei niinkään yleisesti parisuhteelle:

HALLITSIJATAR
Avainsanat: Venus, kauneus, rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus, hengen ja materian välinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi

Hallitsijatar ilmentää ja hallitsee feminiinisyyttä kaikissa sen muodoissa. Hänen ulkomuodolleen ja ympäristölleen ovat leimaa-antavia kauneus ja eheys. Hänen läheisyydessään on hyvä olla. On ikään kuin pääsisi osalliseksi hänen tasapainoisesta, harmonisesta olemuksestaan. Hallitsijattaren kauneus ei ole pelkästään ulkoista kauneutta, vaan hänen naisellisuutensa on täydellisen kehittynyt olemuksen kaikilla tasoilla. Tämä luo häneen erityistä säteilyä ja hohtoa. Hän on samanaikaisesti äiti ja rakastaja, hallitsijatar ja tietäjä. Hallitsijattaren voima on siinä, että hän yhdistää korkeimpien henkisten arvojen näkyvät muodot aineellisiin arvoihin.
Hallitsijattaren vallan olennaisimmat piirteet ovat antava ja vastaanottava rakkaus, luovuus ja hedelmällisyys sekä ymmärrys ja viisaus. Hän pitelee oikeassa kädessään fallosmaista lootuksenkukkaa, jonka terälehdet ovat avautuneet hänen sydänchakran kohdalla. Hallitsijattaren vasen käsi on vastaanottavaisen avoimena. Miehinen uutta synnyttävä voima yhdistyy naiselliseen antautumiseen. Saatettuaan sopusointuun itsessään olevat maskuliiniset piirteet hänen naisellisuutensa tulee olemaan sisäisesti ja ulkoisesti tasapainossa.
Vaaleanpunavalkoinen pelikaani, joka ruokkii poikuettaan verellään, kuvaa ehdotonta äidinrakkautta, jälkeläisen ravitsemista koko olemuksella. Hallitsijattaren kuvaa myös Suurta Äitiä, Maaäitiä, joka antaa elämän kaikille olennoille ja ravitsee sitä.
Kilvessä kuvattu kaksipäinen valkoinen kotka on transformaation vertauskuva. Transformaatio tapahtuu, kun ihminen yhdistää itsessään olemuksensa kaikki eri puolet.
Kuu ja maa ovat yhdistyneet ja niitä ympäröi magneettinen energiakenttä. Kun alituiset tunteiden (kuu) syvyys tulee näkyväksi (maapallo), näitä tunteita voidaan käyttää tietoisesti. Tätä tapahtumaa kuvaavat kortin oikealla ja vasemmalla puolella leiskuvat siniset liekit. Kun sisäiset voimasi yhdistyvät, säteilet eheyttä ja täydellisyyttä. Tämä vetää magneetin tavoin muita ihmisiä puoleesi, sillä läheisyytesi saa heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi ja suojatuksi. Maan ja kuun liitto on kuvattu vielä kertaalleen Hallitsijattaren kruunua. Maltan risti korostaa hengen ja materian välisen liiton merkitystä.
Hallitsijattaren kasvot ovat kääntyneet kohden kyyhkystä – hän on suuntautunut tulevaisuuteen. Koska hän on viisas, hän ei katso enää menneisyyttään symboloivaan varpuseen päin.
Hallitsijattaren takana aukeava holvikaari kuvaa taivaan porttia. Tämä kaikkinainen näkyvä kauneus antaa vain viitteen jostain itseensä kätkeytyvästä vielä kauniimmasta ja upeammasta. Hermann Hesse kuvaili ”kaikki maan päällä esiintyvät ilmiöt kuviksi, jotka ovat avoimia portteja joiden kautta sielu – kun se siihen on valmis – voi mennä sisäiseen maailmaan. Siellä sinä ja minä ja kaikki muukin olemme yhtä. Jokainen ihminen tulee tällaiselle avoimelle portille jossakin elämänsä vaiheessa. Kuitenkin vain harvat menevät siitä sisään tai luopuvat tämän maailman kauniista harhakuvitelmista, jotka voimme sisäisen maailman todellisuudessa kokea valheiksi”.
Päätelmät: Kauneus, minkä näet muissa ihmisissä ja mikä vetää sinua heidän puoleensa, on jo sinussa itsessäsi. Naisellisuutesi on kehittymässä ja saamassa muodon. Nyt voi olla oikea aika selvittää äitiisi liittyvät, ratkaisua vailla olevat ristiriidat.
Kysymys: Onko elämässäsi joku kaunis nainen, jolta haluaisit oppia jotain?
Ehdotus: Luo mielikuva ihannenaisestasi! Kirjoita paperille hänen tärkeimmät ominaisuutensa. yritä löytää näitä ominaisuuksia sekä muista ihmisistä että itsestäsi. Ympäröi itsesi kauneudella ja yltäkylläisyydellä.
Vahvistus: Olen täynnä voimaa ja kauneutta.

Parisuhteen osalta kortin sanoma on "voimakas, itsenäinen, kaunis nainen". Keskity siis omaan naiseuteesi sekä siihen, miten ilmennät sitä parisuhteessa. Voit peilata omaa feminiinisyyttäsi miehesi maskuliinisuutta vasten, jos elät parisuhteessa. Jos taas etsit suhdetta, lakkaa etsimästä. Keskity sen sijaan vaalimaan itseäsi naisena, nauttimaan naisena olosta! Parisuhde tulee kyllä elämääsi ihan etsimättäkin ja mitä enemmän olet tasapainossa oman naiseutesi kanssa (olethan fyysisesti nainen) sitä säteilevämpi ja houkuttelevampi olet! Älä anna kenenkään määritellä sitä millainen sinun tulisi olla naisena,mitä sinun naisellisuutesi on. Älä myöskään anna kenenkään talloa naisen ylpeytesi päälle.Tyttöenergiaa kehiin!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #897 : 14.01.2008 00:17:33 »

Cheba. Tämän vuoden rakkausrintama näyttää tälle:

RAKASTAVAISET
Avainsanat; Kaksoset, rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdentyminen rakkauden kautta, tietoiseksi tuleminen suhteen kautta

Tässä kortissa on kuvattuna Hallitsijan ja Hallitsijattaren häät. Seremoniaa johtaa Erakko, joka on eräs Merkuriuksen ruumiillistuma. Hänen viittansa peittää hänet täysin. Tämä symboloi sitä, että minkään asioiden alkuperä ei ole järjellä selitettävissä eikä silmin nähtävissä.
Rakastavaiset kuvaavat kahta vastakohtaa, jotka tuntevat vetoa toisiinsa ja kaipaavat toisiaan. Tämä on kaikkialla olemassaolossa heijastuva kaksinaisuus koetaan olennaisimmin juuri naisen ja miehen välisessä suhteessa. Jokainen yritys saavuttaa yhteys, läheisyys, on vain ilmaus intohimoisesta halusta saavuttaa jälleen kadotettu Ykseys Jokainen ihminen, jokainen mies ja jokainen nainen, kantaa sisällään kaksinaisuutta, miestä ja naista. Nämä ilmenevät ihmisessä erilaisina, usein ristiriitaisina luonteenpiirteinä.
Psykologit ovat jo kauan aikaa olleet selvillä siitä, että suhteessa kumpikin heijastaa toisen henkistä ja hengellistä tilaa. Tavallisesti kumppanisi heijastaa niitä alueita sinussa, jotka eivät ole vielä kehittyneet tai tulleet päivänvaloon. Näet toisessa sen, mitä tunnet itseltäsi puuttuvan. Suhteessa on tilaisuus kokea jotain erittäin tärkeää, mikä auttaa saavuttamaan laajemman tietoisuuden. Eikä tätä oppiläksyä voi ymmärtää teoreettisesti. Sitä ei voi ymmärtää sen enemmän älyllisesti tutkimalla kuin pelkissä tunteissakaan kieriskelemällä. Sen ymmärtäminen vaatii suoraa, rehellistä kokemusta. Tämä edellyttää, että antaudut ilon, hurmion – kaiken kahden ihmisen välisen rikkauden – kaikille ulottuvuuksille. Samoin sinun on myös antauduttava tuskalle, kivulle, taistelulle ja tyhjyydelle. Myös ne ovat välttämättömiä kasvullesi. Elinvoimaisessa ja elävässä suhteessa molemmat osapuolet saavat mahdollisuuden kokea kaikki vastakohtaisuudet, kaiken kaksinaisuuden. Rakkautta seuraa mustasukkaisuus, tasapainoa epätasapaino, ykseyttä erillisyys. Sitä jännittävää kokemusta, että on tutustunut toiseen, seuraa selkiinnyttävä etääntymisen tunne.
Jos tässä elämänkoulussa voidaan sanoa olevan joku päämäärä, se on, että meistä tulisi ehjiä ihmisiä, yksilöitä. Vasta kun pystyt löytämään sisäisen tasapainon ja ykseyden, saavutat päämäärä täydellisessä itsen kehittämisessä. Ilo, jota turhaan etsimme ulkopuoleltamme, voi löytyä ja kehittyä vain meissä itsessämme. Kaiken meitä häiritsevän, mieltämme liikuttavan, tarkoituksena on aiheuttaa meissä yhä alati kasvavaa tyytymättömyyttä. Sen tarkoituksena on suistaa meidät raiteiltamme. Näin siksi, että etsisimme todellista hiljaisuutta ja sisäistä rauhaa. Hengelliset opettajat toistuvasti sanovatkin, että älykäs ihminen hyvin nopeasti oivaltaa, ettei yksikään suhde voi olla todella tyydyttävä. Rakkaus johtaa meidät suurempaan ymmärrykseen, mutta me emme voi olla ainoastaan tuo rakkaus.
Palataan jälleen kortin symboliikkaan. Kaikki vertauskuvat on esitetty pareittain. Vastakkaiset osapuolet ovat valmiita kohtaamaan toisensa. Transformaatio tapahtuu vihkimisessä. Tätä kuvaava siivekäs orfilainen muna sen ympärille kietoutunut käärme. Lapset pitelevät käsissään symboleita, jotka kuvaavat kaikkia niitä tasoja, joilla transformaatio tapahtuu. Nuija kuvaa kehoa, keihäs älyä, malja tunteita ja kukat henkeä. Kortin taustalle seinämän muodostavat keihäät kuvaavat rajoittuneisuuden ja vapauden, yhteyden ja riippumattomuuden välistä ristiriitaa – asioita, jotka ovat läsnä jokaisessa suhteessa.
Kortissa on lisäksi vielä kolme eläinradansymbolia: Leijona, Skorpioni ja Jousimies. Leijona edustaa luonnossa esiintyvää maskuliinisuutta, miehistä prinsiipiä. Se kuvaa luovuutta, joka liitossa saattaa saada alkunsa. Valkoinen kotka kuvaa Skorpionia sen transformaation jälkeen. Kotka heijastaa naisellisuutta, antautumista omille syvimmille tunteille. Amor Jousimiehen symbolina kuvaa tarvetta suoraan, rehelliseen kanssakäymiseen.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksiesi yhdistämistä.
Kysymykset: Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä? Mitä sinun mielestäsi tyydyttävään ihmissuhteeseen kuuluu?
Ehdotus: Katso kortteja kumppanisi kanssa. Käyttäkää kortteja oppiaksenne enemmän suhteestanne.
Vahvistus: Olen nyt valmis tapamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

Hyvälle siis! Cheesy Eiköhän jonkinlaista parisuhdetta elämääsi ole tulossa. Se, miten pitkä suhteesta tulee, ei ilmene tässä, mutta suhde tulee kuitenkin olemaan teille molemmille tärkeä etappi elämässänne. Pohdi erityisesti kortin esittämiä kysymyksiä - kun määrittelemme etukäteen millaisen suhteen haluamme, pidämme yllä energiaa, jota vetää puoleeme tuollaisen suhteen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #898 : 14.01.2008 00:23:52 »

Katja. Koska kysymyksesi ei ole tuon tarkempi en valitettavasti osaa sanoa ennakkoon miten tarkka vastaus on. Kysyin mitä tehdä tässä pelottavassa tilanteessa. Tällainen kortti kuitenkin nousi, katsotaan miten saan sen tulkittua:

MALJOJEN PRINSESSA
Avainsanat: Veden maaelementti, tunteiden vapaus, voitettu mustasukkaisuus, itseluottamus

Maljojen prinsessa on kuvattu tanssivana hahmona. Hän on vapaa eikä hän ole tunteidensa vanki. Prinsessan pään yläpuolella oleva joutsen on osoitus hänen saavuttamastaan vapaudesta ja riippumattomuudesta. Prinsessa on ravistautunut irti omistushalun ja manipulaation kahleista. Koska hän on vapautunut mustasukkaisuudesta, hän huokuu viehkeyttä, ystävällisyyttä ja selkeyttä. Tätä kuvaavat hänen viitassaan olevat kristallit.
Prinsessa pitelee erittäin hellästi ja pehmeästi kädessään maljaa, jossa kilpikonna on. Se kuvaa hänen itselleen ja muille antamaa rakastavaa suojaa. Prinsessan ojennetussa vasemmassa kädessä oleva lootuksenkukka kuvaa hänen valmiuttaan olla rakastajatar, joka kykenee antamaan paljon. Ojennettu käsi symboloi etäisyyttä, jonka hän on ottanut itseensa ja minä ansiosta hänen rakkautensa voi olla kaikkein puhtaimmassa muodossa. Delfiinin silmät ovat kristallia. Tämä merkitsee sitä, että menneisyys voidaan nyt nähdä selkeästi ja saattaa päätökseen.
Päätelmät: Luota tunteisiisi ja havaintoihisi, Olet oikealla tiellä
Kysymys: Onko olemassa joitain, mikä estää sinua olemasta täysin vapaa? Sinulla on nyt mahdollisuus päästä eroon myös siitä.
Ehdotus: Kuvittele, että ympärilläsi on vain vettä ja tanssit vapauden ja pelastuksen tanssia kevein, myötäilevin liikkein.
Vahvistus: Mitä enemmän rakastan itseäni, sitä enemmän voin jakaa muiden kanssa.

Tässä kortissa näkyisi olevan sanomana vastuu Itsestään. Meidän on vapauduttava ennen pitkää kaikista kahleista, joita meillä on. Ei ole väliä, tulevatko nuo kahleet ulkopuoleltamme vai sisältämme, omista uskomuksista ja ajatuksistamme. Niistä on vapauduttava. Vain silloin voimme olla todella eheitä, onnellisiä ja riippumattomia. Se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta ei missään nimessä mahdotonta.
Keskity rakastamaan Itseäsi. Älä anna minkään tulla tiellesi tai painaa sinua likoon. Sinä tiedät tiesi, sinä et ole yhtään sen huonompi kuin kukaan muukaan universumissa elävä sielu, sillä pohjimmiltamme olemme samaa Alkulähteen energiaa. Jos otat merestä 10 lasillista vettä, jokainen noista vesilaseista on sisällöltään ihan samanlaista ja osa merta. Samoin on ihmisten laita. Kuoren alla on samanarvoinen määrä energiaa samaisesta Alkulähteestä.
Kiinnitä erityistä huomiota tunteisiisi ja vaistoosi. Mitä se neuvoo sinua tekemään? Mitä se sanoo sinulle?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #899 : 14.01.2008 00:30:33 »

Sarese. En tiedä oletko jo ehtinyt saada viestin työpaikasta, mutta nostin sinulle silti riimun. Tarotkortti on toiselle projektille.

ANSUZ
Avainsanat: Merkit, Sanansaattajariimu, Loki-jumala

Tämä on ensimmäinen kolmestatoista riimusta, jotka muodistavat muodonmuutossarjan – niissä huomio kohdistetaan suoraan minän muuttumisen mekanismiin. Yhteinen sävel on vastaanottaminen: merkkien, viestien, lahjojen. Ajallaan saatua varoitustakin voi pitää lahjana. Milloin sanansaattajariimu tuo pyhää tietoa, vastaanottaja voi olla todella onnellinen.
Viesti saattaa olla, että uusi elämä on kehkeytymässä. Uudet elämät alkavat uusilla yhteyksillä, yllättävillä tapaamisilla, jotka johtavat uusille poluille. Ole erityisen tarkkaavainen kokouksissa, vieraisilla, tavatessasi sattumalta ihmisiä, varsinkin itseäsi viisaampia. Uudenlainen perheyhteyden tunne liittyy Ansuziin.
Tämä riimu symboloi tarvetta tiedostamattoman motiivin ja tietoisen ajattelun yhdistämiseen. Sen nostaminen kertoo sinulle, että yhteys jumalalliseen on käden ulottuvilla. Sillä Ansuz on merkki syvyyksien, elämän perimmäisten asioiden tutkimisesta ja omassa itsessäsi olevan ehtymättömän jumalallisen lähteen löytämisestä. Sinun tulee muistaa, että ravitset ensin itsesi tuosta lähteestä. Sen jälkeen sinulla on enemmän kuin kylliksi millä ravita muita.

Sinuna jäisin odottelemaan viestiä Grin Ilmeisesti sieltä on tulossa hyvä vastaus. Jos vastaus on kuitenkin "ei" pidä sitä Korkeimpien viestinä siitä, ettei tuo työpaikka ollut sinua varten, vaan omasi on vielä odottamassa löytymistään!

MALJOJEN KYMPPI – TÄYTTYMYS
Avainsanat: Mars kaloissa, tyydytys, täyttymys, säteily

Kymmenen maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Puun latvassa oleva suuri lootuksenkukka on merkki vastaanotetun rakkauden runsaudesta. Tuo rakkaus on ylitsevuotavaa ja virtaa kaikille osallisille. Jokainen, joka on valmis vastaanottamaan sen, voi olla osallisena tästä Rakkauden virrasta.
Maljojen kahvoina ovat oinaan sarvet. Kultainen väri kertoo täydellisestä transformaatiosta, joka nyt voi yhdistyä Marsin energiaan. Mars henkisessä Kalojen merkeissä ei ilmaise itseään olemalla karkea, vahingollinen tai niskoitteleva. Mars Kaloissa ilmaisee itsensä tuomalla näennäisen hentoon olemukseen päättäväisyyttä, jota tämä tarvitsee voidakseen ilmaista syvällä sisimmässään kantamaansa kauneutta.  Tämä ei vaadi dramaattisia tunteenilmaisuja. Hedelmistään puu tunnetaan.
Päätelmät: Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä
Kysymys: Mitä ”täyttymys” merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
Ehdotus: Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa.  Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
Vahvistus: Elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Hyvälle näyttää! Anna asioiden ja projektin kehkeytyä omalla painollaa. Jokaisessa projektissa on tärkeintä kuunnella intuitiotaan, jos mielii kaikkein parhaimpaan ratkaisuun. Järki sattaa sanoa, että "ei herranen aika, ei tämä onnistu, nyt äkkiä töihin, sitä ja tätä pitää olla ja plaaplaa" mutta jos intuitio sanoo, ettei ole hätää, niin hätää ei ole Cheesy Ilmaise itseäsi niin hyvin kuin voit tässä projektissa. Tulos tulee olemaan hyvä kaikesta huolimatta, sinä päätät vain nyt että MITEN hyvä loppupelissä: hyvä, loista, unelma suoritus vai jotain vielä hienompaa...!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: